Kod nas se kaze da ima štiha:)
Hvala cure :kiss:
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Printable View
Kod nas se kaze da ima štiha:)
Hvala cure :kiss:
meni crow i dalje ne uspijeva, mogu samo podić po jednu nogu na par sekundi
i bole me tricepsi na mjestu gdje naslanjam noge :lool:
Flopi i Kris, curkama sretan rockas :-*
Tang za početak nam je dovoljno da znamo sta je crow i da ga ne možemo :lool:.
A poslije možda postanemo Summer :-).
u nadi da ću ko summer radit crow, pojela sam jutros onu summerinu palačinku s bijelom linoladom i mascarponeom :lool:
sinko je uzeo sa nutellom i sladoledom i nimalo dramatično komentirao da mu je ovo "najbolji dan u životu"
e sad ćemo vidit!
:lol:
Javi nam jel djeluje!
https://m.youtube.com/watch?v=NvhATRe1ZFA ovo sam jutros odradila - 6 rundi u 15 min
Tang ako to uspije onda će me pravo skupo koštati taj crow :lool:.
Prijepodne izvela malu napolje, pa je ko turistu provodala kroz ovo naše selo. Lijepo je kad dijete malo i ne zna nista pa joj možeš izmisljat i izvrtat istorijske činjenice :lool:. Nek je u školi uče ono što treba znati o Huseinu kapetanu :lool:.
Sreća pa smo potrefile lijep dio dana, sad se izgleda sprema neka kiša.
kud pročitah ovo s nutelom i linoladom? :mrgreen:
Kris daj pojasni to šmrcanje i pufanje
kao, šmrs šmrc - udah udah
puf-puf- izdah izdah
:lool:
jesam dobro uperila?
Kris, pridruzujem se flopicinom pitanju :-)
Jesi, jesi. Prva noga udah(kratko, plitko) na nos u trbuh, druga noga opet udah i iduce izdah isto u ritmu kako moge odu na pod. Ja jos nisam savladala da odjednom udahnem ali ovo je pocetno.
Ja sam se danas unistila s ciscenjem kuce. Osam sati sam stala samo za jelo i po koji srk kave. A sutra ce vec biti kao da nisam taknula. Srecom, ne radim bas tako generalnije ciscenje cesto, razvila sam visoku dozu tolerancije i ignorancije na musave prozore :mrgreen: :vaznojeznatiprioritete:
Zato sutra planiram i trening i trcanje.
Nadam se da nece kisa.
Flopi i Kris, sretan rockas curkama :-)
ja sam bila uvjerena da ću danas vježbat, zuzi je izbacila neki cardiio shred koji mi izgleda baš simpa, ali imam takvu upalu gluteusa, zadnje lože i unutarnje strane bedara da mi se ništa ne da. i ruke osjećam! sutra ću i cardio shred i jogu
Kontrolorka budno prati i kad se ne javlja na forum ;-)
o sretnooo plima, javi kako je prošlo, dojmove..
o ovome ću kasnije.
:klap:
Ja sam danas otrčala 20,5 km, pace 5:30 :-D i to mi je zadnja ovakva dužina do jeseni jer je nesnosno vruće ALI skužila sam da se ne osjećam baš najbolje dok sam trčala jer sam imala onu grlobolju i općenito bila klonula 2 dana prije al jok morala sam ja odradit dužinu s ekipom jer mi se ne da samoj trčat toliko u ned.
Jedino što smo trebali trčat 23km i po 1. put otkad trčim nisma odradila trening do kraja jer me počelo bolit između rebara (baš me plima podsjetilo na pluća) i razmišljala sam da ću se totalno iscrpit jer trčim polubolesna i neće svijet propast ako stanem ranije i tako dok smo prolazili kraj kluba i okrepe sam stala, Zapravo sma ponosna da sam uspjela odoljet da ne otrčim još ta 2,5 km, što bih inače od sebe očekivala pa makar se vukla jezikom po podu.
Eto i kod mene počeo razum funkcionirat....:-)
stav nogu pri dizanju utega - svi su do tonyja stajali ravno, onda tony s jednom nogom natrag, chalene veli da je svejedno, prema nasem osjecaju ravnoteze i stabilnosti te da maksimalno ukljucimo core
ja preferiram ravno, u sirini ramena
mot - sve ste u pravu, moze biti smisao, sklonost (ima mota za crtanje, oblacenje), moze biti i pokret, potez (napravio mi je mot rukom), a kad za muskog kazem da ima mota mislim na nacin kako se krece, govori, frajerski, ...
palacinke - i kakve su ti, tang? ja sam ih jucer isto jela, neplanski, kolegica slavila rodjendan, a mene nije tribalo dugo nagovarat :aparatic:
tako sam cheat day ispucala jucer pa se sad tjesim shakeom okusa vanilije (nije ni blizu :mrgreen:)
to mi je pwm, upravo sam odradila dynamic core
sad cu seriju pa u krevet, valjda me nece drzat budnom
sutra tenis ako ne bude kise, ili badminton ako bude
navijam za kisu, badminton igram prilicno dobro :D
lili, wow za duzinu....
~~~~~~~~~~ za sve umorne, bolesne i ozlijedjene
uživaj na badmingtonu summer!!
Evo ukratko izvještaj, nije padala kiša i nisam došla zadnja do cilja :-D
Pace 6:25, nisam bila nešto uzbuđena prije jer mi suze oči, curi nos i kašljem tako da mi je tek u cilju proradio adrenalin.
Idem u krevet.
Lili bravo za 20,5!
Bravooo plima :klap: stigla si do cilja tako virozna svaka čast!
dobar je feeling kad covjek prodje taj cilj!!!!
Plima, promaknula mi utrka.
Braaaavooooo!!
Plima bravooooo!!!
Bravo Plima !
Bravoooooo.
Danas ću odraditi focus stretch i nešto Zuzkino za abs-e.
Sutra ću pokušati sa 3. tjednom bete. Neću ništa forsirati.
Koljeno je u redu i želim da takvo ostane.
Kad čitam o palačinkama summer i tang, sline mi cure. :mljac:
Moji ne dijele samnom ljubav prema palačinkama.
Plima, bravo :)
ja sam jučer imala dan kao zhang i sve me boli od raščišćavanja - ovaj put garaže :mrgreen:
danas vježbam pa makar i u ponoć :summer: :lol:
Plima bravo!! :klap:
Lili svaka cast na duzini!! I paceu!
Summer :klap:
Sani samo polako :love:
Jucer nesto s girjom, danas neman pojma al bit ce nesto sigurno.
joj kod mene u ulici se proširio virus proljetnog čišćenja, svaki dan neki susjed isprazni neku šupu :lool:
Plima, bravooo!!
Lili, a taman zovu rashladjenje iduci tjedan, mozda nabacis jos koju vecu duzinu, ako se oporavis
he he ja sam pokušala oživjeti thread vježbanja u trudnoći ali sam tamo vodila monolog pa odustala...:mrgreen:
evo ti malo materijala za pročitat:
http://www.girlsgonestrong.com/5-myt...ngth-training/
http://www.girlsgonestrong.com/pregn...raining-myths/
u biti imaš cijelu podkategoriju trudnoća sa puno članka: http://www.girlsgonestrong.com/category/pregnancy/
Dakle,ja sam sa girjama vježbala do 8mog mjeseca, smanjila sam kilažu pred kraj i modificirala vježbe,nisam se forsirala a pročitat ćeš da povišeni otkucaji nisu loši,dapače!
Moj ginić je bio oduševljen i rekao da bar ima više takvih pacijentica...
Porod prošao brzo i lagano,babice komentirale da je posteljica bila iznimno velika i dobro prokrvljena, što misliš zašto? :)
ja se trudim sa nekim mini-treninzima od 15tak min koliko stignem,stalno mi netko dolazi u babine isl i nikako nać više vremena...
toliko sam smantrana da sam mislila da je trka ovaj vikend i sve pitam MB da oćemo li se uspjet vidit...:facepalm:
evo na, kmekavac je osjetio da dangubim za kompom...:-x
plima, bravo!
i ja bih danas trebala toliko toga obaviti, dan ce mi biti kratak
sad prvo mislim u miru dovrsiti kavu
onda spremanje zimske robe/cipela, peglanje, nesto za posao, dio standardnog ciscenja
i vjezbanje i vjj badminton
kisni je dan pa bar znam da necu vani
I ja bi vjezbala u trudnoci malo ozbiljnije. Prije trudnoce sam zadnje vjezbala P90X + bicikla sat i 20 svaki radni dan. Taj P90X mi je super. Onda su me satrale mucnine i umor. Pa sam biciklu zamijenila setnjama od recimo 1 h vremena dnevno, s ostatak vjezbanja spavanjem. Za vise nisam imala energije. Al sad je bolje i vec par tjedana se spremam od sljedeceg tjedana nastavit s vjezbanjem - samo da uspijem navecer ne zaspat s malim ;)
No, zapravo se mislim nastavit s P90X, al s manjom kilazom, bez zgibova i trbusnjaka, i umjesto dvije serije svega radit po jednu. Pa vidit kako mi to ide.
Prijavljujem Zuzka summer abs wo1 i stretch iz focusa :-)
Osjecam se tako dobro :heart:
prijavljujem cardio shred #33
a ja odradila eccentric lower i fit test za 22 minute :)
rezultati - sve u 1 min. (osim planka)
push ups - najprije sam odradila 15 (do otkaza - nekih 30 sek.) a onda sam se sjetila da probam u cijeloj minuti koliko mogu s pauzama,
dogurala sam do 30 :-o - nisu to neki sklekovi do poda ali je bome rezultat za moje rukice wow :mrgreen:
squat thrust - 23 s utezima od 2.5 kg.
pull ups - e to sam se dizala ispod stola - 20 a zgib mi mogla 0
jamping jacks - 73 (e mogla bi i bolje ali me počeo zezati mjehur)
plank hold - max. hold - 1.35
nisam loša 8-)
Willow bome nisi losa.bravo!!!!! Odlicna si.
Sani i tangerina bravo za workoute!
Meni curika nos i onak sam.ne sva svoja djecju sobu preokrenuli u svakom smislu, rascistili od nekoristenih igracaka, novi raspored...i umjesto da lezim i mirujem ja opet u pogonu. :rolleyes:
Willow gdje se nalazi taj fit test? Sorry ako si vec pisala o tome :-)
evo tu ima
http://img1.beachbodyimages.com/tbb/...ts-FitTest.pdf
ma ima vjerojatno i za focus ali nisam nikad radila, ima i za P90x3, to bi mogla prije nego što jednom odradim onaj zadnji dio :)
willow, bravo
nisam nikad radila ali meni se rezultati cine odlicni
upravo odradih upper focus
trebao je biti duplic, ali nemam snage/vremena/volje :) pa cu sutra umjesto rest day
Hvala Willow :-)
Ja prijavljuem snovidjenje. Al sam bar sacekala da se ohlade :lool:
Willow, super su ti rezultati!!
Sklekovi su svi 'muski'?
Ja sam danas ujutro odradila trening. Planirala sam jedan kraci pa onda trcanje, ali je bila kisa pa sam promijenila na jedan ubitacan. Kisa je stala dok sam ja zavrsila, ali vise nisam imala snage, a ni vremena jer sam trebala poceti rucak pripremati.
Popodne sam peglala :rolleyes:
Nikad anci od mene, pa da svaki dan pomalo..