Ja jučer "odradila" c3. Ubilo me! Mislim da sam odradila možda 80-ak posto. Skoro svaku drugu vježbu sam morala ukrasti par zadnjih ponavljanja....
Pliz, neka još netko kaže da mu je bio grozan!
Printable View
Ja jučer "odradila" c3. Ubilo me! Mislim da sam odradila možda 80-ak posto. Skoro svaku drugu vježbu sam morala ukrasti par zadnjih ponavljanja....
Pliz, neka još netko kaže da mu je bio grozan!
Jučer TBC. Baš mi nekako nije išlo, isto kao i Maruška svako malo preskočim nešto. Ali ajde bolje i to nego ništa.
A grijesi :škartoc:
cure, ima dana i dana....nekad malo bolje, nekad malo gore (ima toliko sitnica koje utječu...). Bitan je cjelokupan rezultat, nemojte da vas nijanse koče ili oduzimaju IMALO! entuzijazma :-*
Zwow 57 - 10'04''. Bolje je ali ne neš spešl. I u skladu sa izjavom gore, jutros mi je išlo teško teško. I odrađen planirani P90X3 Triometrics.
i ja sam jucer grijesila, valjda je takvi dan bio :lool:
jucer i danas samo sklekovi i cucnjevi, nije bilo vrimena za drugo.
Ja o hrani niti ne pišem. Grijeh je kod mene stalan. :oops:
Koje su "grickalice" najmanje loše: čips, kokice, tvrdi sir? Mislim, znam da je sve to loše, ali nešto mi stvarno treba.
tvrdi sir ti je najmanje loš (bar meni)
ustvari, meni to uopće nije loše :mrgreen:
ja sam se jutros taman obukla u opremu, upalila tv kad se bebulja probudila
probat ću popodne
Mislim da su kokice najmanje kalorične, ali je sir ipak bolji izbor zbog kalcija i proteina; naravno stvar je i količine, kokica smiješ više :mrgreen: Čips mi se čini kao najgora opcija.
Pitanjce za vježbačice, kako se dočekujete kod skokova, npr. čučnjeva sa skokovima - cijelim stopalom, sredinom stopala...? Čini mi se da tu nešto krivo radim.
vikki ja se docekujem na prvu polovinu stopala, dakle ne na prste nego do pola stopala. koji opis, valjda si razumila :lool:
I ja stalno griješim, jer zbog dojenja još uvijek imam ograničen izbor namirnica pa me privuče i ono što me inače ne privlači (kao burek), a i nemam viška kila pa sam se opustila. Što nije dobro, jelte, za izgradnju glutealnih mišića, fali mi proteina, ugljikohidrati debelo vode u omjeru unesenog.
"The old theory used to be that you should train on an empty stomach in order to burn more fat. There are conflicting studies on whether this is true, but I'm in the camp that believes you should give your body fuel before you push it to the max.
In fact, your body needs some glucose (blood sugar) for fuel in addition to what it can use from fat stores when you're working out.
If you don't have any blood sugar available, your body can eat it's own muscle tissue to get glycogen for fuel once it runs out of available blood sugar or glycogen stores. Low blood sugar will also make you tired and sluggish — and maybe even dizzy — during your training session.
Most studies show that working out on an empty stomach will make you perform worse and keep you from having an intense workout.
I suggest you eat something 45 minutes to an hour before training — you'll have more energy and endurance to work harder, burn more calories, and improve your muscle tone.
Quick healthy low-fat yogurt with berries, a banana, or spread a few tablespoons of natural almond butter on apple slices.
These are quick, healthy snacks that will provide your body with the fuel it needs for a hard-core workout."
Kaže Jillian :)
Imao je jake grčeve, sad su prošli, ali se svako malo ospe po licu i prsima i zna imati užasne proljeve pa sam još oprezna :/
Cubana, kad ovako jill kaze, ima neke logike. Mada, nisam poznavatelj procesa u nasem tijelu, ali ovo zvuci logicno.
Kad idem trcati ujutro, pojedem bananu ili nesto. Ali prije kucnog vjezbanja nisam jela.
cubana, ja mislim da je to vrlo individulano
ja sam kod sebe primjetila da mi je nauporedivo teže vježbati nakon jela nego natašte
osim ako je od jela prošlo više od tri sata
meni baš treba prazan želudac, inače mi bude muka, pogotovo kod cardio vježbi
Maruška ja umirem na C3, sada je već bolje ali prvih 10 puta je bilo :drama: :predaja:
Poćne fino, sav si nabrijan i onda dođe sredina drugog kruga i misliš si koji me klinac na ovo natjerao, ja to nemrem i slično ali onda dođe treći krug i njega odradiš i evo gotovo...a ti mokra i uspuhana.
Mene je otkriće prepržene i posoljene bučine sjemenke, kak je to finoooo i po lchf je :D
Uvalim ih i u salatu s suncokretom i jajem i savršeno je.
I ja volim na prazan želudac vježbat jer popijem dosta vode pa ako ima nešto unutra gadno smeta.
ni ja ne mogu vjezbat ako jedem prije. pogotovo jer pijem puno vode dok vjezbam pa mi onda bas bude tesko. zadnjih par puta nisam jela ni iza treninga, samo
bi popila jogurt.
ja ni vodu ne pijem za vrijeme treninga, meni sve u želucu smeta
ja se osobno ne slažem s ovim koje je Jill napisala. Tijelu da "istrijebi" glukozu iz tijela (koje ima da i u mišićima, ali i u jetri) treba u prosjeku 3 dana. Ovo temeljim na proučavanju ketogene dijete. E sad, ukoliko sam sinoć normalno večerala, imam dovoljno glukoze za workout. I isto kao i betty, ja ne mogu na pun želudac vježbat. Probala sam uzimat i pola banane + whey prije jutarnjeg treninga pa čekala 20min, ali ne samo da je bilo gubljenje vremena nego nisam osjtila da niš bolje vježbam a smetalo mi je dok se "koprcalo" po želucu. Ovo sam samo ja, dakle, smisleno mi je samo koristit princip "probaj pa vidi", jer smo svi mi jedinke.
vikki, ja kod doskoka mislim radim isto ko mala beba, jako pazim da doskok bude što mekaniji ;)
btw. ja tijekom treninga pijuckam gut po gut, sve jako malo jer me smeta. I onda se nalijem kad se ohladim ;)
Ni ja ne mogu jesti prije. Ja ručam oko 2-3 sata, pa vjezbam oko 6-7. Između ručka i vježbanja eventualno popijem kavu. Vodu mogu piti u trening samo nekoliko gutljaja da mi usta ne budu suha.
ja rucam oko 1:30, 2 kako koji dan, grupno vjezbanje je u 18:30 i to mi je taman. obicno popijem kavu u medjuvremenu
Ignorirate me, nitko nije odabrao: koji workout radimo ovaj vikend? Ja bi ga vjerojatno sutra radila pa da se psihički pripremim :mrgreen:
Onaj koji sam izbjegla dosad? :D
Iwrs?
Ne samo zwow 100!
anci, biraj koji hoćeš :)
a zwow 100 ne dolazi u obzir. ne znam mogu li ijednu vježbu izgurati kak spada...
Aj vidjet cu ako me sto inspirira!
Onaj trening od jutros je bio odradjivanje duga od jutros. Sad sam napravila danasnji: beta core cardio, dobar as always.
Sasa, imas ti zelje probati koji workout iz focusa? Bas me zanima kako bi ti bilo.
Ancice, uzmi i ovog 550 rep Fat Masacre u obzir ;)
Ono, kad već ima tako obećavajući naslov :lol:
Danas Ultimate Cardio Body, Bob Harper.
Napokon sam se odvazila na nesto posteni, hura!
Idem sada na treningiće upaljene stražnje lože, paraliziranih gluteusa - jučer sam kompenzirala ne trčanje sa 300 čučnjeva u komadu. Pitam se zašto ih nisam napravila 500 komada. 8-)
Chris, evo proslijedila mm nek ide u potragu za Bobom, drž' fige da nađe pa možda padne za vikend ;)
Kad radim same cucnjeve, trebam li ih raditi 'do stolice' ili 'do poda'? Sa zadrskom ili bez? Sto je najefikasnije?
ja vas citam i patim
pauziram zbog neke viroze, grlo, cak malo usni kanalici
i svejedno osjecam griznju savjesti sto ne vjezbam, cini mi se da sam sva mekana i bez kondicije
jedva cekam natrag
summer :love:
maruska ja se spustam koliko mogu a da zadrzim formu (obe noge na podu, ledja ravno). kako mislis zadrska?
jel se zadrzavamo u polozaju cucnja? ja ne.
ja sam sva nikakva, upravo dosli od zubara, izgleda da cu morat izvadit umnjak (narucena sutra pa ce vidit sta cemo), vec mi je muka
eto mene- rekla pa porekla. danas dva tatianina treninga. perfect absi i abs attack. htjela sam upper body jer osjecam zamor od jučer u nogama, dobro je bilo, ali nema uopće cardia u tome. zuzi mi je ipak bolja. a shauna nisam jos radila. mogla bi probati. ajde preporuči mi nesto ancika. sutra prisilni rest day.
summer, drži se
ja sam neka sva kljakava za vježbanje
danas sam prvi put radila Beta Core Cardio i sva sam bila njanja
Anci, pratim te... kud ti, tud i ja :lol:
ako odaberete nešto s kvadrima za vikend, upucat ću se... još me danas bole od zwowa 57 i 60 prekjučer
summer drž' nam se! U potpunosti te razumijem i suosjećam :love2:
kavek, i moji u kvadri u banani....i meni bi dobro došlo da ih malo odmorim...a za betu, slijedeći će put već bit bolje ;)