Jeja2 :D :D :D , za bezbolnu punkciju i tulum u labu :love:Citiraj:
Jeja2 prvotno napisa
Printable View
Jeja2 :D :D :D , za bezbolnu punkciju i tulum u labu :love:Citiraj:
Jeja2 prvotno napisa
hvala, trudit ću se biti hrabra i 8) ...
Jeja :D :D :D :D :D za 9 folikulića i neka bude što više JS i lijepih embrija.
SRETNO !!!!!!!!!!!! :* :* :* :love:
Jeja, ma ja uopće ne sumnjam da će sve proći ok i da češ nam i ti nastaviti sretni Rešov niz... Svaka čast čovjeku i njegovu embriologu, čini se da ima zlatnu ruku. U posljednje me vrijeme jedino brine ova Mariborska lista i stvarno mo je žao cura i toliko negativnih beta nakon toliko dugog čekanja i ulaganja svih nada baš u taj postupak! Kada bi nas netko razveselio velikom betom, dao malo ohrabrenja. Ako se ne varam, posljednja je bila Martina123 sa plusićem i poslje toga nekako krenulo nizbrdo...
GIZMOS, brzinski letim po forumu u zadnje vrijeme, i nisam sigurna da sam dobro upratila, ali čini mi se da je kod dr. Reša i velika navala, pa samim time ima i više pozitivnih beta. Ovako nabrzaka vidim da su u ovom mjesecu bile: maca2, loks, kate32, splicanka, coolerica, jeja2 ~~~~~~~~ i magi7. Naravno zbog novog zakona i činjenice da se ne mora čekati kod njega kao u Mb.Citiraj:
GIZMOS prvotno napisa
Je l bio još netko u Mb osim Miss July? aleksandraj nam je još čekalica ~~~~~~~~~~~~
Ali u svakom slučaju bravo dr. Reš! Ove 4 trudnice su prava sreća! jeja2, ~~~~~~~~~~~~~~ da se pridružiš ekipi
Upravo tako i ja mislim sad je velika navala kod Reša pa izgleda kao da je uspješniji nego li Mariborčani ali treba vidjeti i koliko je ljudi bilo kod njih pa tek onda uspoređivati, naravno želim i jednima i drugima puno uspjeha.
Ma ja sam zabrijala da je sbonetic bila u mb, ali izgleda da sam se prevarila. Bila je wewa! Nadamo se da će nas aleksandraj uskoro iznenaditi i iči ako se ne varam!
Bila je i ICI,al ona nam se ne javlja,bila zajedno sa aleksandrajCitiraj:
GIZMOS prvotno napisa
i tako, probudila se ja dok su još i pjetlovi spavali i uputila se u slo. Dr. je zadovoljan mojim interijerom te me piknuo i zadnji put (1 ampula), dao štopericu za navečer i u pon punkcija ziher!
a za anesteziju ni čuti! :x Kao nije to ništa... ma molim te! veli, ono što ulazi u mene , ulazi i u js i može štetiti! a kako ne šteti onim ženama koje dobiju totalnu a.? ah... Ali nije bio protiv nekakve tabletice za smirenje i opuštanje organizma, pa ću u to ime popit jednu prije puta ili po putu (da mi ne prođe djelovanje, ne znam kad ću doći na red).
glavno da se kreće...
Draga Jeja, nemoj se ugledati na mene pa ništa ne popiti za manju bol ili bar ponesi nešto sa sobom pa uzmi odma nakon punkcije. Ne boj se ne mora značiti, da će i tebe boljeti. Koliko imaš folikula? Tko zna možda Reš stvarno ima pravo to sam šokiranjem j.s. Jer ja sam sada svaki put dobila anesteziju i nikad nije uspjelo, a sada nisam i uspjelo je.Tako da tko zna, prepusti se dr. Sretno :)
ma to mu je samo izgovor, nemojte se zavaravati. 100% sam sigurna.
ja jos uvijek imam teoriju da je bolje ne sokirati vlasnicu js nego js... ;)
sad mi više nije ni bitno zašto ne daje anesteziju. nema je, i to je to. tableticu ću čvaknuti prije, ako mi pomogne barem zericu, bit ću sama sebi zahvalna...
hvala vam svima na savjetima i podršci :*
Takvu sam i ja teoriju imala da je bolje ne uzimati ništa da ne bi naškodilo j.s. pa sam bez ičega išla na punkciju, imala sam samo 3 folikula ali me bolilo za poludit valjda me 10 puta piknuo da bi ih konačno izvadio, kad sam izašla van skoro sam se onesvjestila tek sam onda uzela tabletu za bolove i trebalo mi je jedno sat vremena da dođem k sebi.Citiraj:
kate32 prvotno napisa
Tako da ne bih više nikad ponovila isto i da naravno nisam uspjela ostati trudna sa "nešokiranom j.s."
Čini se da doktor nema anesteziološki tim. Svaka čast na hrabrosti.
U Hrvatskoj sam imala jednu punkciju u lokalnoj anesteziji pa se toga ne želim ni sjetiti. Poslije punkcije svakako popij nešto protiv bolova da si olakšaš muke.
Sretno i optimistično. :love:
Jeja2 ~~~~ Sretno! I ne zaboravi popit nešto jako za bolove. :love:
jeja, sretno!! nek sto manje boli. a koje su to 4 trudnice od dr resa? to mu je velik uspjeh onda. ja sam obeshrabrena, trenutno u fazi da mi nece nikad uspjeti :( nadam se da ce ta faza proci. puse
To su ti coolerica, spličanka, magi7, kate32, bila je tu i aurora ali nažalost krenulo po zlu...nadam se da nisam nikoga izostavila
PS...svi smo ponekad obeshrabreni, to je dio naših priča, ali skokni malo do odbrojavanja, tamo vlada trudnička viroza pa možda i tebe uhvati! i ja svako malo virnem...
Jeja, nadam se da ti je punkcija prošla bezbolno i da je sve ok. Javi nam se kad stigneš da čujemo i tvoje iskustvo. sretno!
Jeja, pridružujem se željama od gizmos, čekamo te kad ćeš moći se javiti...
evo me napokon u sjedećem položaju al na kratko...
punkcija prošla bolno kao što sam i očekivala, tabletu sam popila izfgleda prekasno jer očito nije djeovala. kažu svi, stisni zube i da se izdržati... lijepe su to rijči potpore, al bol je ipak tu ne da se uljepšati.
kad sam bila gotova, nema kod njega odmora 5 min u sali sa prekriženim nogama (kao na VV), nego "ajde sad polako dole, i obucite se". ja sam jedva stigla do stolca sa robom kad je počelo mantanje, zujanje i skoro nesvjestica, pa me dr. polegao na krevet u izoliranoj sobi i tu sam mogla ležati koliko sam htjela, mm mi je držao noge u zraku za bolju cirkulaciju. ipak mi je najviše pomogla čokolada koju sam imala sa sobom pa su mi ipak malo skočili tlak i šećer.
rezultat, 6 js i, kako dr. kaže, prilično dobro sjeme. u čet transfer.
do sad sam spavala, još sam šepava, najbolje mi paše ležanje i mirovanje, al morala sam vam javiti jer ste super i mislite na mene!
Pišemo se dalje kad malo zacijelim, pozzz i :* :* :*
Joj Jeja draga, žao mi je što te je boljelo, znači ipak nisam jedina. Mene jedino nije uhvatila nesvjestica, a molim te dali se doktor imalo zabrinuo kada ti se dogodilo. Jer meni on izgleda prilično cool.
pa mislim da mu nije bilo svejedno. često me obilazio, pitao kako sam i stalano govorio da mogu tu ostati koliko ću trebati. e, i čak me u jednom trenutku i zagrlio :shock: što zaista nisam očekivala, al dobro je došlo!
ima on srca, al valjda ima takav nastup da sve bude strogo službeno i bez nepotrebnih emocija. izvao me van u onaj glavni hodnik (dok mi je muž išao po kavu), i otvorio vrata od vana da mi dođe ful friški zrak, to me dosta vratilo u normalu.
ispao je prilično ok!
jeja, žao mi da si se napatila, al sigurno će biti sve najbolje, počet ću s detaljnim pitanjima kad se odmoriš nakon transfera :)
meni je jasno zašto nema anesteziologa, ali da ne može dat neki koktel u injekciji za bolove :? :? :?
Jeja ti si još super i prošla što se tiče doktorovog obzira prema pacijentu, meni je prijateljica pričala koje je bila isto kod njega da nije baš bio toliko fin i uljudan a možda zato što su njoj 2 postupka bila besplatna a vi ipak sve platite pa je ipak malo ljubazniji
Nadam se da će sve super proći
Ma boli, da... Svakoga drugačije, i svi imamo drugačiji prag boli i stoje nam folikuli različito. Jeja, sad je to iza tebe. 6 stanica je lijep broj ~~~~~~~~ da se oplode. Stvarno je bezveze da nam ne da ništa protiv bolova. Kad se samo sjetim svoje tuge nakon punkcije. Ali evo ide mu u zadnje vrijeme i bit će tu još krasnih bebica.
jeja, ajde najgore je proslo, nema vise bolova, sad vibramo da ih se sto vise oplodi pa ugnijezdi u mamicu :saint:
Cure malo niže je otvorena lista nas koji idemo u postupke u inozemstvo. Pliz potpišite se. Cilj je da ministar vidi koliko je dobra donio njegov zakon.
Jeja a sada samo polako, odmori se, opust se, pa po otroke... pa betica...pa trudnica...Navijam za tebe!
Bolje bi bilo da pošaljete popis biskupskoj konferenciji koliko ih ide na postupke u inozemstvo nego ministru. On je ionako napravio ono što je rekla crkva.Citiraj:
gupi51 prvotno napisa
Ako vas zanima dokaz da vas je crkva na to prisilila, dati ću vam jednostavni i osobni dokaz. Par dana prije samog postupka sjedim ja tako sa majkom i ona bubne izjavu 'Kako bi ona htjela da mi oplodimo samo tri jajne stanice!' wtf... odakle sada to... kakve su to gluposti... znaš li ti koja je vjerojatnost uspješne oplodnje, dobivanja kvalitetnih stanica, uspjeh transfera... da ne kažem silna dizanja ujutro... bodenje iglama i sl. benificije postupka... nema šanse... btw nismo se svađali, nikakvi tonovi , sasvim mirna rasprava... ona je samo izrazila svoju želju.
Vjerojatno se netko pita kakve veze ima crkva sa njenom željom. E pa, moja majka ne čita novine, ne gleda dnevnik, ne sufra internetom, ali je redovno u crkvi na svim mogućim crkvenim događanjima i ima aktivne kontakte sa crkvom/svečenicima (pomaže, razvozi i sl.)... i gotovo siguran sam da je sa nekim pričala o postupku potpomognute oplodnje, jer ona sama slučajno nije došla do tog broja.
Crkva ima prilično dobro definirano mišljenje o svemu što ih interesira, to jako dobro interno distribuira i apsolutno su jedini razlog takvog zakona. Dodaš tu još jednog ministra koji se brine za interese jakih političkih skupina (osamdesetih komunisti, kasnije crkva) i imaš zakon kakav imamo.
Jedini način promjene zakona je uspostavljanje potpuno sekularnog društva, što je po meni moguće ostvariti kada bi netko pokazao koliko je doista realnih religioznih ljudi koji pokorno slušaju što im kaže religiozna partija (katolička crkva i ostale interesne skupine). Evo npr. ja i žena imamo obavljene sve sakramente (osim crkvenog vjenčanja) i ulazimo u krivu statistiku, a zapravo smo apsolutni ateisti. Toliki ateisti da smatramo religije potpuno promašenim i opasnim načinom upravljanja društvom.
heh... u žaru, a mogli bi kazati i gnjeva prema crkvi (znam se zalajfati kada me netko potsjeti na njih)... zaboravih što sam zapravo uopće htio javiti... danas smo bili na pregledu i definiran je termin poroda, vjerojatno induciran zbog ženine anemije no sa težnjom da se obavi vaginalni a ne carski rez...
još deset dana i bebica je sa nama :D vrlo brzo se zaborave sve sitne komplikacijice i problemčići postupka i samo naprijed...
danke dr. Reš... :D
Ležanka super vijesti :D :D
Inače potpuno si upravo glede crkvi to je i moje mišljenje da oni upravljaju našom državom i ucjenjuju našu vladu da postupa u skladu s njihovim načelima, kud su se morali pomiriti :roll:
drage suborke, pratim vas već dugo, pa da se i javim, već sam bila kod dr. Reša, iskoristila sve smrzliće i sada krajem 11. mj. ponovno u postupak
nakon 1 dana u krevetu, napokon među (polu)pokretnima. bolje se osjećam, manje me pika i nateže, al i dalje više ležim nego što štrapaciram okolo po stanu.
jedva čekam četvrtak i transfer i nadam se da će biti kandidata za smrzavanje.
SVIMA, super ste, hvala na potpori! :love:
ležanka, super za skori susret vaše bebice! još samo malo treba izdržati! :D
tigrical, sretno u novom postupku! želim ti da što prije ugledaš svog :saint:
hvala jeja2 i da ste što prije oporaviš :* , ja imam dobra iskustva s dr. Rešom, na prošloj punkciji 16 js i bolilo me najmanje do sada
tigrical, jeste isli 5 ili 3 dan na transfer kod dr resa? jel cekao blastice?
3 dan, naručio me odmah nakon punkcije, dakle, nije ni čekao blastice
a joooj, a imala si 16 js, pobogu, pa sta on to radi treci dan,?? sad mi je to glupo, ne znam ni dal da idem njemu, ah, u svakoj klinici nesto :/ hvala ti na odgovoru, bas sam tebe pitala jer znam da si ih imala toliko pa sam mislila da je ipak cekao kod tebe.
već sam dugo kod njega i uhodana sam, ali jako malo priča, ništa ne objašnjava i već mi je glupo stalno ga isto pitati, pa ga samo puštam da radi...