baš tako.... valda je sve to s nekim razlogom!
Printable View
Frka, hvala ti na rješavanju tog misterija, makar mi koji već idemo više puta voljeli bi znati kakvi su nam embriji, jedna dvije rečenice, mogao bi nam to i dr. prenijeti. Meni isto tek nakon 3 neuspješna iVF , kad sam dogovarala sljedeći, dr. A malo razjasio moju situaciju. Naime svaki put su mi bili "dobri" embriji, koji su se "pravilno dijelili", pa ni on ne zna zašto -. Bilo mi je drago što mi je bar to raznasnio.
Angel 1 želim ti ogromnu betu!!!
Jedno pitanjce,šta su na VV-u na godišnjem 2mj.-ca?I 7. i 8.mj.?
Mi naime popravili spermiogram,sada imamo theratozoospermiju i nemamo zeleno svijetlo za postupak nego MM mora ponoviti spermiogram,opet.Koliko dobro toliko jao.
pirica, mislim da je bas zbog takvih slucajeva (mada ne znam sto se konkretno dogodilo, ali pretpostavljam da je negativno) dr odlucio da se ne ide kod lane.. upoznala sam curu kojoj je lana rekla da su embriji jako losi i na kraju nosila blizance. ta je trudnoca gadno zavrsila zbog lijecnicke greske u njenom rodnom gradu, ali drugi put joj je lana opet rekla da su embriji katastrofa i opet je zatrudnila... i cemu onda razbijat glavu?
amariya, zato sam i rekla da bi trebali reci kakvi su bili embriji nakon neuspjelog postupka.. a do tad mozak na pasu...
petronjela, zao mi je sto vam se tak poklopilo, ali kad bi isli na godisnji ako ne prek ljeta? pa prek godine rade kao crnci.
petronjela doktori imaju normalan godišnji od kojih 30 radnih dana, al tome se moraju pribrojiti i sve njihove radne subote ..
Oni zapravo po zakonu o radu ne bi trebali raditi subote, al ih ipak rade, a te subote se kasnije pribroje redovnom godišnjem i onda dobiješ što dobiješ - jako dugi godišnji..
Hej Petronjela..vidim već su ti curke odgovorile da VV ne radi 7. i 8.mj. Ali obzirom da se nalaz tm malo popravio pročitaj si post "kako ste popravili spermiogram" i do 9.mj prionite na posao u kućnoj radinosti :) :) Možda vam se posreći..
joj oprosti, krivo sam povezala, učinilo mi se da ti nije jasno zašto rade subote i praznike, sorry
Cure, sad sam zvala sestre i one kaze da je dr. L u petak jako kratko ipak gore. ALi nije znala reci do kada. jel slucajno neka zna do kada je gore? otprilike
I u ponedjeljak normalno rade jel tako?
hvala puno
Nevena,
ja sam čula isto da je u petak gore,ali ni sestre neznaju točno do kad..... Sestra Sonja mi reče da će navodno sam trudnice pogledat.. Pa ak ti je hitno ti urani, ak nije onda u pon...
thanks angel
nevena nije te dugo bilo...što se dešava kod tebe:-)
Draga snow, ne usudim se priznati na glas ni sebi a kamoli drugima, beta je pozitivna pa bi trebala na uzv.Citiraj:
nevena nije te dugo bilo...što se dešava kod tebe
Pratim i tebe ovdje i strasno mi je zao sto je sve tako ispalo. I od srca zelim da ovaj stimulirani bude dobitan. Imas malo godina a to je veliki plus.
I jedan savjet cisto od srca, ako imate financijskih sredstava bilo bi dobro da se prijavite negdje vani. Vidim da imas PCOS a tu je rizik od hiperstimulacije i velikog broja js pa steta ih je sve ne iskoristiti.
Puno srece ti zelim i drzi se
Zvdanijela, rekla bi da na zalost nema neke guzve i da se ne ceka dugo kao nekad davno prije.
Sretno!
pa to je prekrasna vijest...:klap::klap::klap: a gdje si ti bila isto na VV ili vani...
mi ćemo sada vidjeti ako ne uspije prvi puta sa stimulacijom naručit ćemo se vani ali neznam još gdje...vjerovatno Maribor...u to vrijeme ćemo skupiti love...
ovo zadnje me slomilo...jedva čekam da sve ovo sada krene i prođe pa da vidim krejnji rezultat...
super mi je čuti kada netko uspije, i meni daje nadu za dalje...
želim ti školsku trudnoću i da sada uživaš sa svojom bubicom u stomaku...
hoće li biti Neven?:zaljubljen::angel:
Snow,
postupak je bio na VV obican klomifenski. i mene iznenadila takva dobra reakcija, moram priznati krenula sam bez ikakvih ocekivanja citajuci iskustva cura sa klomifenom koja nisu bas bajna. no valjda dodje kad se najmanje nadas.
a dal ce biti Neven, hm ne znam u toku svih ovih godina imena su se "razmnozila" ali vidjet cemo sta ce na kraju ispasti. za sad cekam taj uzv
puno srece ti zelim sa ovim stimuliranim snow, drzi se
Nevena pa to je prekrasno! Želim ti jedno malo srčeko koje jako kuca na UZV-u!
Angel 1 kad i ja malo bolje razmislim,ljeto je super vrijeme za kućnu radinost! Iako nam je ostala therato..al možda se i to popravi,s vremenom...
Čekam prvi dan M da sredim hormone u ponedjeljak al koza nikak da dodje,već dva dana nešto roskasto al nje još nema..
Cure sretno svima,pogotovo čekalicama bete!
Nevena čestitam!
Nevena, moje čestitke:heart:
Evo da se i ja javim.Ja sam bila prošli petak i kaže doktor idemo u drugi postupak.A ja njemu da ne mogu nego tek najesen.Jesam baksuz.Zavod za nezaposlene me maltene prisilio na osposobljavanje koje traje do kraja 6.mjeseca i kako bi onda tražila slobodne dane.Ali za 9.mjesec mi ne pada na pamet da odgodim pa makar me i brisali.
Naravo čestitke i od mene :)
Nevena, čestitke!!!
Ela 28, i ja sam trebala ići u drugi postupak, a ono ništa od toga, već drugi put imam cistu na jajniku. Trebala sam ići prošli mjesec i došla 3.dan kad ono cista i ništa od klomifena. Za tj dana sam došla na kontrolu i nema ciste, krećemo sljedeći mj. Došao sljedeći mj i danas opet ultrazvuk i opet cista! I to neka za koju ni dr nije siguran pa me šalje napraviti CA 125. Jel netko zna što je to? Navodno su to neki tumorski biljezi da se isključi endometrioza. Kad je dr L. na godišnjem? Čula sam da je u dr.dijelu 6.mj, pa da je i u 7.i 8.mj. Morat ću opet na jesen
Želim prijaviti današnju betu koja iznosi 1600.jedini problem je što sam ušla u hiper pa moram mirovat,držite fige ponavljam ju u nedelju.
hello kitty, čestitam!!! :-D
Hello Kitty !!!!!!!!!!!!!! Čestitam!!!
Nevena - velike čestitke!!!!!!!!!!!!!!
Hvala cure.
hello kitty cestitam od srca !!!!!!!!!!!!!!
Ej Kitty ČESTITAM !! Pa ti si stvarno turbo trudna ! Može bit i blizanci ili trojke!!? I ja danas dočekah betu.... nije kao tvoja.. 67,5 al kaže dr da je trudnoća ! Sad je sve u Božjim rukama da nastavi dalje rasti.. Ja u utorak moram ponovit betu, al sumnjam da ću tebe dostići :) :)
Drage žene, ja sam ovde uljez-u postupku sam na Vinogradskoj. Ajde budite tako dobre pa mi recite kakve vi to pikice primate NAKON transfera??? I drugo pitanje-kada se prestaje sa suprefactom-ako večeras prima štopericu dal odma prestajem ili ga nastavljam sprejat još danas? Ili nastavljam sve do punkcije???To sam zaboravila pitat svog dr, a sad nema nikog u bolnici jer su svi na Plitvicama. Hvala unaprid!
Hello Kinki! Prvo Suprefact.. taj dan kad je štoperica podjeliš u 4 puta (meni je napisao u 9, 13,18 i 23,30h) i onda gotovo sa sprejanjem! A što se tiče pikica..koliko znam daju ih samo na VV..kao mogu pomoći da se embrij primi,al nije dokazano.. Dobijemo 1/4 choragona ( ili ovitrelle) pa Decapeptil pa opet choragon i to u određene dane nakon tarnsfera ..
Sretno u postupku !
Hvala vam punoooooooooooooooooo!!! Pitam vas jer mi se čini da vas je na VV najviše trudnica....Blago vama!