Pokazuje rezultate 1 do 50 od 904

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nevena, čestitke!!!
    Ela 28, i ja sam trebala ići u drugi postupak, a ono ništa od toga, već drugi put imam cistu na jajniku. Trebala sam ići prošli mjesec i došla 3.dan kad ono cista i ništa od klomifena. Za tj dana sam došla na kontrolu i nema ciste, krećemo sljedeći mj. Došao sljedeći mj i danas opet ultrazvuk i opet cista! I to neka za koju ni dr nije siguran pa me šalje napraviti CA 125. Jel netko zna što je to? Navodno su to neki tumorski biljezi da se isključi endometrioza. Kad je dr L. na godišnjem? Čula sam da je u dr.dijelu 6.mj, pa da je i u 7.i 8.mj. Morat ću opet na jesen

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Nevena, čestitke!!!
    Ela 28, i ja sam trebala ići u drugi postupak, a ono ništa od toga, već drugi put imam cistu na jajniku. Trebala sam ići prošli mjesec i došla 3.dan kad ono cista i ništa od klomifena. Za tj dana sam došla na kontrolu i nema ciste, krećemo sljedeći mj. Došao sljedeći mj i danas opet ultrazvuk i opet cista! I to neka za koju ni dr nije siguran pa me šalje napraviti CA 125. Jel netko zna što je to? Navodno su to neki tumorski biljezi da se isključi endometrioza. Kad je dr L. na godišnjem? Čula sam da je u dr.dijelu 6.mj, pa da je i u 7.i 8.mj. Morat ću opet na jesen
    sada kad ovo čitam mene je malo strah jer mi je na zadnjem pregledu vidio cistu...ako ne pukne gotova sam...sve se pomiče za jesen...koma...a takve sam sreće da će tako i biti...još je osjetim i jako je velika, puno veća od ostalih...trebam dobiti M do utorka...

jasna09 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    sada kad ovo čitam mene je malo strah jer mi je na zadnjem pregledu vidio cistu...ako ne pukne gotova sam...sve se pomiče za jesen...koma...a takve sam sreće da će tako i biti...još je osjetim i jako je velika, puno veća od ostalih...trebam dobiti M do utorka...
    Meni je dr. jučer vidio 2 ciste na jajniku, već sam tetkicu trebala dobiti 11.05 ali mi je cista sve pomaknula. Moje su vodene od više Klomifenskih postupaka. Jel imate možda kakav savjet da što prije puknu i da dobijem tetkicu? Sada bi trebala ući u stimulaciju.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    e to isto se i meni događa...sve je otkazano za jesen, i to zbog ciste!! ma za poludit!

isto je velika, 5,5 cm! nadam se da će otić sad sa menstruacijom, ma...

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

I ja sam imala cistu i nije mi prošla nakon dva mjeseca Dulphastonea, pa ju je dr. morao punktirati prije nego krenem u postupak.

Mini3 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    e to isto se i meni događa...sve je otkazano za jesen, i to zbog ciste!! ma za poludit!

isto je velika, 5,5 cm! nadam se da će otić sad sa menstruacijom, ma...
    I ja sam imala cistu i nije mi prošla nakon dva mjeseca Dulphastonea, pa ju je dr. morao punktirati prije nego krenem u postupak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •