Ovo sa zatvorom je očito neka interna baza jer ne kužim, ali nakon dva i pol mjeseca korištenja utrogestana, Blekonji i Diani mogu samo reći-oboružajte se strpljenjem jer nema toga što ja nisam probala, a da je dozvoljeno u 1. tromjesečju, rezultati minimalni, tek za održavanje :mrgreen:, jednostavno jedno pobija drugo, naravno, sve koristite inače će biti samo gore, ali čarobne formule nema, zapamtit ću datum kad stavim i zadnji utrogestan, toliko će to biti značajno u mome životu :yes:!!!
Denny, da nije ta tvoja svadljivost simptom predovulacije ili ćemo jugo kriviti za sve ;-) ?
Diana, evo ću ti ovdje odgovoriti vezano za betu i UZV- vadila sam je 2x i gotovo, prvi uzv sa 5+5 vidila :heart:, sebi nadodaj još koji dan jer je meni bio transfer blastociste, a puno ti ovisi i o dr., ne znaju baš svi na uzv. Naravno da dr. P ne očekuje da ti sad iz Sarajeva dolaziš na pregled, nađi si tu lipo nekog kvalitetnog ginekologa i kod njega vodi trudnoću. Znam da čekaš 12. tjedan da se opustiš, same by me,mene je osobno najviše sludila priča o prenatalnoj dijagnostici- ići li ne ići ( zbog 35 navršenih godina ) i sve sam otkantala i sad mi je lakše, penso positivo je najbolji stav!!