Stranica 11 od 20 PrviPrvi ... 910111213 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 961

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Nene2 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Denny tako mi je drago da idemo zajedno!!!
    I meni isto!

Ja u biti stvarno ne bi trebala ić, ali ne mogu odolit.

Kaže meni MM danas: Aaaaajde, dobro će ti doć malo opuštanja!
    A možda se i opustimo... ko zna!

Znate zašto je Milinović organizirao kongres baš na Plitvicama?
    - jer je u nacionalnom parku zabranjeno davljenje divljih životinja!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Diii steeee?
    Šta je ovo, zatišje??

Ajde, držite nam bar fige, ja se već tresem ko prut. Al' kad dođem gore, proć će me.

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Cure sretnoooo na putu i hvala

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mislim da radite prekrasnu stvar i žao nam je šta i mi ne možemo sudjelovat!
    Hvala vam puno!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

sretno drage moje i pošaljite koji sms barem šta se događa!!!!!

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sretno cure u Plitvicama i pozdrav iz Motovuna

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Stigli kući zadovoljni, ispuhani, čista srca i mirne duše. Tako mi je drago što smo bili, većeras ću zaspat ko beba.
    Hvala što ste mislili na nas.
    Nene2, IRENA456

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

samo da vas pozdravim i tako podignem uspavanu temu,
    ni meni se ne piše, pa šaljem samo virtulane pozdrave,
    zbog nedostatka sunca nisam nešto dobrog raspoloženja, samo bih ,
    "kava, novine, knjige, i ne raditi ništa", geslo dana

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

heloooooooo!nema nikoga svih je uspavalo ovo bljak vrime?!
    Vesna kako si,kako se osjećaš?kad je beta?~~~~~~~~~~~~~
    pozdrav svima.. i javite se da čujemo di ste,šta se događa?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj zlatica prvotno napisa Vidi poruku
    X potpisujem i stvarno sam down zbog ovog vrimena

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj zlatica prvotno napisa Vidi poruku
    počela sam raditi da manje mislim o svemu - možda ću ovaj put pričekati službeni datum da si ne postavljam pitanja tipa je li rano i tako to... btw danas mi je 7 dnt- od simptoma ni s, ali nisam ih imala u prvoj trudnoći. Zatvor mi je normalan radi utrića...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    počela sam raditi da manje mislim o svemu - možda ću ovaj put pričekati službeni datum da si ne postavljam pitanja tipa je li rano i tako to... btw danas mi je 7 dnt- od simptoma ni s, ali nisam ih imala u prvoj trudnoći. Zatvor mi je normalan radi utrića...

vese draga sretno od srca ti želim veeeeeeliku betu
    pozz svim curkama i 100% sam sigurna da je zatišje zbog ovog ludog vrimena, ali ponovo ćemo mi živnit vas i grllim sve!!

a ja... ja sam u iščekivanju petka

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Vrime jest ubitačno,ali doći će i sunce, ja ću brzinski svima zaželjeti da im ovo proljeće bude na ruku, a trenutno posebno Vesnare koja strpljivo iščekuje svoju betu i vjerujem od srca da će biti visoka!!!
    Ako se dobro sjećam, i našu Pinky očekuje svibanjski KBC postupak, valjda nisam šta god zabucala..
    Blekonja, petak se bliži, javi nam vesele novosti!

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bas je nekako zamrzla( prigodna riječ ) tema kao da nitko nije trenutno u postupku
    Sretno svima i držim fige vesnare za veeeeeliku betu .
    Mi smo ni tamo ni ovamo .....uhhhh

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

sunce je pomalo odmrznulo ovaj dio foruma,
    inače cijeli dan prekrajam vijesti (jedne brišem, druge ističem i u naslove stavljam, toliko mogu uraditi za sve nas , prenoseći sjednicu Sabora).
    Vesnare, nadam se da će ti odlazak na posao skratiti čekanje,
    Alksandraj, jesam li u pravu, čini mi se da ti uskoro počinješ s pikanjem ili sam ,
    znam što je ovakav forum, pa nema Denny da nam udahne dobrog duha,
    Blekonjice, jesi li umorna, čekamo s tobom petak i dobro raspoloženje,
    Nene2; Irena456, Pinky, Zlatice, Goa, Gargamelice,Crvenkapice
    Diana, pošalji nam malo prašine,,,,
    jučer sam srela med.sestru koja mi inače daje choragon, pa sam joj najavila da će me uskoro bockati, kako dani prolaze....

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pozdrav curama...ja ovih dana stalmno na putu, zavrsavam poslove da 6. mjesec docekam u miru..nene, pocinjem drugog dana ciklusa (muz i ja odgodili 1 mjesec) pa cu poceti negdje pocetkom sestog mjeseca, ako m. bude redovita

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

oprosti, mislila sam na tebe matto (a upisala nene )

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

JUTRO!!! Jel' me netko tražio?

Ma tu sam ja, samo mi se ne da pisati, nemam volje za ništa. Jako sam umorna od svega, i ministra, i prepucavanja, i ove "lijepe naše" di se ne zna ni ko pije, ni ko plaća... U biti, oni piju, mi plaćamo... Ovih dana imam neodoljivu želju da nekoga izgrizem... Može li se iz zatvora ići na postupke?

Inaće, svanuo je lijep i sunčan dan (još se on stigne pokvarit!) ali ja i MM smo ga započeli kavicom na suncu i šetnjom u šest i po ujutro prije posla... Anti-stres terapija. I stvarno je opuštajuće.

Planovi za dalje? Ooooo, ima ih! Godinu dana se nisam pomakla s mjesta, vrijeme je da se pokrenem dok nisam upala u kakvo depresivno stanje (a blizu sam čini mi se...) pa će onaj psiho-savjetnik stvarno imat posla samnom.
    Drugi tjedan opet moram u Zagreb na kontrolu, pa me strah opće promislit na postupak, da opet u zadnji tren nešto ne padne s neba i kaže: NE MOŽE! PRIČEKAJ još šest mjeseci...
    A to oko opet nikako da prođe... gore je od zakona...

Ne mogu vjerovat da je prošla godina dana od operacije mioma, a ja sam još na istom mjestu gdje i lani... Stalno se nešto čeka........ tri ipo godine ČEKAM... terapijske učinke, operacije, zakone, novce, nalaze... ČEKAJ......
    Ufff... hoću li ja ikad dočekat taj IVF???

E da, kažu tko čeka taj i dočeka... Da mi je i to vidit!

Ma ovo je trebao bit veseli post, samo je krenio u krivom smjeru.
    Baš mi se nekako grize...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo i mene, i saljem malo~~~~~~~~~~~~~ Bila sam na prvom uzv Utorak, nalaz; "U uterusu pravilan pocetni gest. mjehur promjera 8.8mm unutar kojeg je vidljiva i pravilna zumanjcana vrecica ", trudnoca 6 tjedana...slijedeci uzv za 3 tjedna i tad vadimo i nalaz krvi, znaci sve ok samo mi pritisak previsok 140/80...neznam od cega mi pritisak visok ?? Svim curkama sve najbolje...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Denny tebi se stvaaaaaaaaaarno toga naslagalo...ali mora doć i tome kraj
    Diana a šta reč,avatar sve govori
    matto i aleksandraj za skorašnji postupak~~~~~~~~~~~~~~~
    Blekonja,Goa

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Denny, draga nisi čini mi se jedina jer i kod mene je tjedan počeo grozno, neraspoloženje bez ikakvog razloga, a koje pripisujem lošem vremenu, no bolje je od kako je došlo sunce i nastojim što više vremena provoditi vani,
    skupiti vitamina D, vježbati, jesti voće, lisnato povrće, žitarice,
    jer bliži se lipanj, a krajem lipnja mi ćemo ponovno pokrenuti barku,

Nekako već dugo vjerujem da ćeš znam se uskoro pridružiti na hodnicima Cita. Ne pišem to tek tako, nego sam sigurna, a to me uvjerenje već poprilično drži, Bravo za anti stres terapiju, jutro je najljepši dio dana a mi to prespavamo pa ne znamo što propuštamo,
    a to da imaš osjećaj kako se nisi pomakla godinu dana s mjesta vjerujem ti, u postupcima sam pa me taj osjećaj često prati, no nekako mislim da: samo stoj na suncu i doći će kraj tami
    (danas sam bila i malo previše čini se da su mi obrazi )

Diana, koji avatar, to me tako podsjetilo na…,
    ali neću otvarati tužne teme, danas sam sretna zbog tebe,
    Zlatice, hvala na vibricama, a kako ranije nisma pisala o svojim postupcima na forumu, mislim da su mi to prve vibrice...
    Blekonja za sutra i Vesnare za šest dana(jesam li dobro izračunala),
    Alesandraj hej, pa mi se možda i sretnemo u Citu ili Virusu na,
    ostale cure pozdravček

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moze matto, jedva cekam, mozda i slijedecih 9 mjeseci diana...malac je super

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

matto ti stvarno ljude čitaš u dušu. Ma bit će to sve ok, sigurna sam u to, sve u svoje vrijeme. Moje izgleda tek dolazi. Kad vidim ovaj Dianin avatar, osjećam da sve ima smisla.

Bilježim se za kavu u Virusa! Kao IVF početnik (muko moja!...) trebat će mi pokoji savjet!

vesnare ~~~~~~~ pozdrav mrvama!
    Blekonja ~~~~~~~~ sretno u petak!

je li još netko u postupku? Ma pusa svima kolektivno!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hvala cure!!!! mene već pomalo lovi panika, ali bit će sve ok!! ljubim vas sve i javljam se sutra!!!!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Bog svima,
    ne znm jesam li na pravom dijelu Foruma ali pošto sam vezana za navedenu lokaciju postavit ću pitanje ovdje.
    Naime, MM i ja pokušavamo trudnoću no kako nam ne ide od ruke odlučili smo obaviti neke pretrage. MM je dijagnosticirana varikokela za koju doktor tvrdi da bi trebalo operirati ukoliko spermiogram bude loš.
    Molila bih vas da me uputite na dobrog urologa u St te molim za kakav dobar savjet oko toga što nam je za činiti ako nalaz ne bude dobar. Ne znam koliko se dugo čeka na nalaz spermiograma?!
    Čitam da varikokela ima i nema presudnu ulogu kod plodnosti.

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pozdrav lukava
    Različita su ti mišljenja oko varikokele pa najbolje slušati urologa.
    Ja ih znam par s pogorsanjem stanja nakon operacije .
    Ali prvo otidi u KBC napravi spermigram gotov je isti dan a narucis se na br 551 422
    Sigurno će ti urolog to prvo tražiti
    sretno !!!!!

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

E da, dr Dadic je dobar

Datum pristupanja
    May 2010

Početno dobar urolog u ST

Citiraj gargamelica prvotno napisa Vidi poruku
    E da, dr Dadic je dobar
    Hvala gargamelice.
    Čula sam i za dr. Duvnjaka. Imaš li ti kakvih saznanja o njemu?

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Neznam za njega .
    Kad smo mi počeli s pretragama nakon spermigrama su nas poslali endokrinologu (zbog azoo)a on nas je poslao urologu kao jedna od pustih pretraga.
    Tako da smo bili i u dr dadica i privatno u dr utrobicica

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj gargamelica prvotno napisa Vidi poruku
    Tako da smo bili i u dr dadica i privatno u dr utrobicica
    I ja htjedoh reći za Utrobičića u poliklinici Salus, ali prvo spermiogram pa ćete lako sve dalje. Sretno!
    Diana, koji avatarčić, javljaj nam i dalje novosti, baš ih je slatko i poticajno čitati!
    Blekonja, čekam današnji izvještaj, ali ne sumnjam u dobar ishod . S druge strane, znam kako ti je, ja uvijek umirem od straha bar tjedan prije pregleda dok mi ne potvrdi da je sve u redu!
    Vesnare, kako napreduješ ? Samo naprijed,jedan po jedan i BETA!
    Ja sam presretna što mogu prijaviti posljednji utrogestan upravo večeras . Kako me njegovo korištenje baš namučilo brojnim nuspojavama, jedva čekam vidjeti hoće li biti ikakvih promjena nakon izbacivanja!
    Svim ostalim curama ˝u čeki˝ veliiiki pozdrav!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo da se i ja javim curke moje, prošao je i naš drugi uzv i vidili smo našu bebušu (tako je zovemo nadam se da vam ne zvuči ružno ) sve je super... vidjeli smo srčeko kako lipo tuče, nožice i rukice doduše to sve onako "aha, aha da, da" a ustvari se to jako teško može prepoznati dok ti dr. ne pokaže i točno uperi u njih imamo i drugu slikicu, ja čak nešto mogu i vidjeti jer sam vidjela na uzv, ali moji ukućani baš i ne kuže, ali nema veze.....uglavnom sve je super, ponovo uzv za 4 tjedna
    baš sam vam happy.......

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

lukava dobrodošla i još prije otišla na drugi pdf kao trudnica cure su ti odgovorile ja samo potvrđujem i dodajem da je moj m bio u dr. Schwner-jošnekoprezime u Salusa ok žena, ako mu nije nezgodno da ga pregleda žena....
    goa sretno bez utrogestana!!!!
    vesnare draga još malo!!!!!
    diana za avatar i prvi uzv!!
    gargamelica, denny, zlatica, irena ma svim curama da vas sad ne nabrajam veeeeeeelika i da konačno malo više ovdje
    Posljednje uređivanje od Blekonja : 21.05.2010. at 14:11

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajme matto, aleksandraj moram i vama poslat ~~~~ koju za skore postupke cmok

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

citašice jel triba kojoj 2 gonala, vride do 9. miseca i tabla femare-10 tableta, isto vridi do 9. miseca? ja se vračam u nedilju u st pa ako nekom treba nek mi pošalje pp, poklanjam naravno

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Prije no što startam s poslom da malo za Blkeonju i njezinu bebušu, draga nisam ni smuljala
    Deeny želim da budeš naša neznalica o IVF-u kao i Diana,
    i da ti bude prvi i posljednji, draga moja što god treba objasnit ću ti na kavici u Virusu (ili negdje drugo), kako vidiš iskustva mi ne nedostaje,
    pa ima i nešto pozitivno u ovim padovima, (ako ništa drugo onda naučiš daviti injekcije), a i hvali nam društva za šesti mjesec
    pa se nadam da ćeš uskočiti i da ćemo idući devet mjeseci ići zajedno na UZV (čuj ja sam već rekla Janji da ću kad ostanem trudna kod njih kontrolirati trudnoću),
    Goa bravo za uterčiće, a to ujedno znači da je prošlo najkritičnije razdoblje, i da možeš odahnuti, ali koliko sam mogla primijetiti ti i nisi imala neke veće strahove, no sada možeš uživati punim plućima,
    Vesnare, zatišje pred betu, najgori dio postupka ( ako izuzmemo spekul) znam nije ti ni do čega, no nestrpljivo čekam da nam objaviš lijepe vijesti,
    Aleksandraj, Nene2, Diana, Gargamelice, , ugodan vikend
    Kinki, hvala na velikodušnoj ponudi, ja već dugo imam femaru za ovaj postupak, znam od viška ne boli glava ali nekako želim vjerovati da mi femara više neće trebati, No zanima me tvoja terapija, zašto prelaziš s menopura na gonale???

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Blekonja bravo za bebušku, nisam joj stigla jutros poslat koju vibricu, pa ću sad za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~
    lukava
    dobro nam došla, i što prije otišla... (u trudnice, naravno). MM je isto bio kod Jelene Schwenner - Radovniković i na uzv testisa je dijagnosticirana obostrana varikokela, ali žena mu je odma rekla da to nije za operaciju, valjda oni odma vide u čemu je stvar. Inače, prilično je stručna doktorica, zanimljivo, MM je baš htio da bude žena, kaže da su one nježnije...

Svakako prvo napravite spermiogram, gargamelica je dala tel. sa firula. O tome JAKO ovisi daljnji tijek lječenja. Ako mu je spermiogram ok, vjerojatno mu nitko neće preporučiti operaciju varikokele, nego eventualno inseminaciju. Ako nalaz bude jako loš, onda eventualno možete razmišljati o tome. Tu je naravno ključno i koliko daleko želite ići u smislu potpomognute oplodnje - recimo danas se ako muž ima jako loš nalaz radije šalje ženu na IVF nego da se liječi muškarca jer to liječenje i popravljanje spermiograma traje jako dugo, nitko ne garantira da će biti bolje nakon operacije, a tvoje dragocjeno vrijeme prolazi. Zato je doktorima danas lakše i brže odabrati nekoliko najboljih plivača, napraviti IVF-ICSI i na taj način potpuno zaobići loš spermiogram i dragocjeno vrijeme koje se izgubi na liječenje muškarca.
    Ja se ipak nadam da će vam spermiogram bit ok i da vam operacija varikokele neće trebati.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Matto, uz menopur sam dobila preko 20 folikula, 11 jajnih stanica, 4 se oplodile i samo dva embrija opstala, i to četverostanična treći dan...Uz Femaru sam imala 3 folikula, 3 js, 2 embrija, jedan opstao, opet 4staničan treći dan. Dakle zaostajali su mi u razvoju. Gonale sam dobila na poklon i moj dr se složio da pokušam s njima. Uzimala sam po dvije ampule i opet hiperstimulacija. Dr Aračić na CITO mi je savjetovala štopericu 8. dan međutim ispostavilo se da je bilo prerano, dr Tomić mi reko da su mi folikuli bili premali i uspio je dobit samo 3 js, oplodile se dvije i preživio jedan embrij ALI OSMOSTANIČNI treći dan JEEEEEEEEEE!!!

Uglavnom, meni dakle više paše gonal ali samo po jedna ampula....Ako mi sad ne uspije idem opet tek u 10. misec.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, i ja svima zelim ugodan vikend i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve kojima trebaju

Blekonja, diana, mazite stomacice i uzivajte

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo, danas moje prvo povracanje...inace nemam nikakvih problema niti mucnina, curke u kojem tjednu se cuje kucanje srca? Moj drugi uzv je za 3 tjedna a sad sam 6 tjedana i par dana (pojma nemam o ovom racunanju). Svim curkama zelim sve najbolje od srca i ugodan vikend, ljubim vas

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj diana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, danas moje prvo povracanje...inace nemam nikakvih problema niti mucnina, curke u kojem tjednu se cuje kucanje srca? Moj drugi uzv je za 3 tjedna a sad sam 6 tjedana i par dana (pojma nemam o ovom racunanju). Svim curkama zelim sve najbolje od srca i ugodan vikend, ljubim vas
    Diana, ginić koji ima dobar UZV može već sa 6+ koji dan vidjeti otkucaje srca (ja ih vidjela sa 6+4). Držim fige za malo

Matto hvala na podršci i druge cure
    Ovaj put malo duže čekam, kako radim brže mi vrijeme prolazi. Možda se odvažim sutra na jedan testić, s obzirom da je to 12 dana od transfera, tj. 15 dana od punkcije. Držite mi fige.

Blekonja super super

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    Blekonja bravo za bebušku, nisam joj stigla jutros poslat koju vibricu, pa ću sad za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~
    lukava
    dobro nam došla, i što prije otišla... (u trudnice, naravno). MM je isto bio kod Jelene Schwenner - Radovniković i na uzv testisa je dijagnosticirana obostrana varikokela, ali žena mu je odma rekla da to nije za operaciju, valjda oni odma vide u čemu je stvar. Inače, prilično je stručna doktorica, zanimljivo, MM je baš htio da bude žena, kaže da su one nježnije...

Svakako prvo napravite spermiogram, gargamelica je dala tel. sa firula. O tome JAKO ovisi daljnji tijek lječenja. Ako mu je spermiogram ok, vjerojatno mu nitko neće preporučiti operaciju varikokele, nego eventualno inseminaciju. Ako nalaz bude jako loš, onda eventualno možete razmišljati o tome. Tu je naravno ključno i koliko daleko želite ići u smislu potpomognute oplodnje - recimo danas se ako muž ima jako loš nalaz radije šalje ženu na IVF nego da se liječi muškarca jer to liječenje i popravljanje spermiograma traje jako dugo, nitko ne garantira da će biti bolje nakon operacije, a tvoje dragocjeno vrijeme prolazi. Zato je doktorima danas lakše i brže odabrati nekoliko najboljih plivača, napraviti IVF-ICSI i na taj način potpuno zaobići loš spermiogram i dragocjeno vrijeme koje se izgubi na liječenje muškarca.
    Ja se ipak nadam da će vam spermiogram bit ok i da vam operacija varikokele neće trebati.

Mi smo išli na preventivni pregled kod dr. Duvnj. u polik. Obad, ali nije nam se svidio. Tajnovit je s šturim informacijama i tek nakon što ga je MM pitao sumnja li na varikokelu, ovaj je kimnuo potvrdno i uputio ga na daljnje pretrage. Stoga me zanima, ukoliko bude operacija neophodna, kod koga /urologa-kirurga/ su išli vaši muževi sličnih problema. Kažete da je dr. Dadić ok. Nazvat ću ovaj br. u KBC za spermiog. i nadam se da će sve bit o.k. ali eto volila bih se unaprijed informirat i pripremit ukoliko bude potrebe.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Poklanjam

nije me dugo bilo... ali posto moj mali princ sada spava pored mene, ako nekome treba poklanjam:
    BETADINE 200mg, 14 vaginaleta x 2 kutije (exp 05/12 i 09/12) (HSG)
    KLOMIFEN 50mg, 10 tableta (exp 11/10)
    UTROGESTAN 100mg, 30 kapsula x 2 kutije (exp 07/11)
    FOLACIN 5mg, 20 tableta x 2 kutije (exp 03/12 i 05/12)

javite se na PM

nadam se da je ovo dopusteno

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I test negativan... Ako ne dobijem m. do utorka ponovit ću ali mislim da je to to...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

vesnare

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    vesnare
    X

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Baš mi žao, Vesnare vjerovala sam u pozitivan ishod, ali sigurna sam da ćete ti i tm uskoro krenuti dalje, u potragu za Antinim bracom ili sekom ( ili oboje! )

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajme vesnare baš mi je žao

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

GOTOVO, sve poklonjeno...

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

vesnare držim fige da je bilo prerano za test
    blekonja ,diana,goa sretnoooooo
    matto,aleksandraj ,zlatica
    svim curama pozdrav i vibram za dalje

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Dobro jutro,
    vesnare, nekako sam se nadala pozitivnom ishodu, na kraju vikenda po povratku doma mislila sam na tebe i odmah upalila komp., žao mi je što je test negativan, ali kako nada umire posljednja, vjerovat ću da je za test prerano, i da nas još možeš iznenaditi,
    Diana, možda će ti zvučati čudno ali je dobro što povraćaš, neki kažu da je to znak da beta raste, iako ima trudnoća koje prođu bez simptoma meni nije radovalo što je moja trudnoća bila takva, na kraju su se moji strahovi pokazali opravdani, ne brini za srčeko čut ćeš ga sigurno slijedeći put,
    Gargamelice, Aleksandraj, Zlatice,
    Kontra, definitivno imaš najbolji avatar na Rodi,
    Denny, kad je kontrola u Zg. ovaj ili slijedeći tjedan,
    kako bilo ja ću vibrati da sve bude uredu i da uskoro pričamo o protokolu za stimulaciju, bockanju, sa što manje nuspojava,
    gle u prilog nam ide i što je došlo sunce, danu su topliji, najavljuju ljeto, skoro smo opremili baraku sada čekamo povoljan vjetar da nas zaljulja do mora.....

Stranica 11 od 20 PrviPrvi ... 910111213 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •