Lego friends velika kuca viđena u Muelleru u Splitu. Na nekoj maloj akciji košta 500 kn.
Printable View
Lego friends velika kuca viđena u Muelleru u Splitu. Na nekoj maloj akciji košta 500 kn.
sad znam koga ću možda moliti da mi ju proda :-)
Gledala u Mulleru i O2Play, i nemaju
Ja imam dvije nove ideje - PSP (skupo) i romobil (glupo)
Moj pak zeli skatebord. Sta ce mu to? Ionako vec imaju dva poluispravna doma.
Onda autic na daljinski. To mi je isto glupo, kupovali ih par puta i nakod tri voznje ili dosade ili se pokvare ili krepaju baterije. Tako da i od toga nista.
jučer obišla mueller. našla što sam tražila ali jedva se oduprla schleichovim vilama i paviljonima, dosta toga je sniženo, skoro sam sebi za pod bor kupila nešto :).
Nisam, to je dobila u MM-ovoj firmi za Djeda Mraza (jučer), i jedan Geomag paket - sviđa joj se jako.
Sad joj moram kupiti nešto za doma pod bor.
Kupila bih klincima od prijatelja legice ili playmobile, ali oni toga vec dosta imaju pa me zanima kako mogu znati koji legici i playmobili su najnovije "proizvodnje" da ne kupim nesto sto vec imaju?
Za Lego Harry Potter fanove: viđena kutija s metlobojem (Split3/Tommy).
cure, gdje da kupim dobru loptu a da ne košta 250/300 kn? ima li takve?
hvala unaprijed
U hervisu lopte Nike 79 kuna
m.o.l.i.m... :lol:
Za legoljupce koi traže Lego friends, jučer sam u oba Metroa u Zg vidjela da ih ima, i malih setova od 44 kune, pa do onih velikih od preko 300 kunerosa
Evo, ja sam kupila Lego Friends nekoliko setova - u Profilu ima svega, pa i veterinara kojeg sam tražila ali je nešto skuplje nego u Mulleru, a ja sam na kraju ipak kupila neke druge setove.
Iskreno rečeno, najbolje što sam vidjela je velika Playmobile kućica-voćarna, stvarno velika kutija sa kućom i gomilom stvarčica za 320 kuna.
Mima, koje lego setove si kupila?
Kaj velite na onaj set lego duplo kolačići?? Ja se uopće ne mogu odlučiti, nema kuće i sve ovo ostalo mi nije kao to i en mogu se odlučiti što bi uzela.HELP iskusne cure, kaj bi vi??? Mima a70?
Joj! Imam doma katalog i ludim, ne znam što bi! Ti kolačići su mi malo zapeli za oko, ali opet...to nije kuća :-(
ana.m nemam pojma što su kolačići. Lea od Dupla ima onu osnovnu kutiju, pa je imala neku kutijicu za slaganje malih kućica, pa konje, vlakove, onda one razne male kompletiće tipa baka sa kokoši, deda sa svinjicom - i sve to jako jako voli i još uvijek se puno igra sa tim kockama.
a70v - kupila sam 3 veličine kompleta - onaj sa kućicom na drvetu, jedan srednji i jedan najmanji, za ta dva sam i zaboravila što sam uzela jer sam gledala da budu 3 različite figurice.
kocke/LEGO_kocke/34878
Mima ove. Neke živine već ima.
Pa slatko je!
Je fora je, ali ja sam ti vaga po horoskopu i iako ne vjerujem u te spike oko horoskopa, kad mi stvari krenu mimo plana, ova moja vagasta karakteristika jako izađe na vidjelo :mrgreen:
Ja bi radije kucu, ovaj set za kolace mi se ne cini nesto posebno, dijelovi nisu neki specijalni.
I imam molbicu, ako netko kupuje poklone u One2Play-u, a ne sakuplja bodove, da mi se javi :-)))) skupljamo za rođendan!
znam da to nisi mislila, ali meni ti bodovi ne trebaju. Moji su preveliki da bi tamo slavili rođendan
Mi smo detetu kupili ovo http://www.schleich-s.com/toys/elves_feya/
i nemam ideju šta bismo još mogli.
Lego su joj uzeli baba i deda (lego Friends ona neka Olivijina kuća), plus je od tete naručila isto lego friends kućicu na drvetu.
Obzirom da će dobiti još od jedne tete, strica i ujke, ja nemam pojma šta bismo joj mi još uzeli a da ne budemo pretrpani igračkama.
Kupila sam joj kolačiće, za 160 kn u Konzumiu danas! Princeze joj nisam uzela jer bu sigurno nekaj dobila od bake i šogorice. Kolači i nisu uopće tako loši, vidjela sam danas sadržaj i zato sam ih i uzela. Ima stvarno dosta djelova i svašta se može složiti, a s obzirom da ona prtlja stalno nekaj po kuhinjici i mojoj i svojoj i stalno kuha meni i tati vjerujem da će njoj to biti ok, a i gledala je katalog pa se zapikla za to.
Od kuće ne odustajem, kupila bih ju ali je nema nigdje!! U mulleru kažu da je nisu niti dobili...Da im iz dojč nisu ni poslali jer kao navodno nama šalju ostatke...Tipa za balkance što ostane, teta u dućanu mi je tako rekla. Ne tim rječima ali tako nekako. A za kuću nije kasno ni sljedeći Božić, vjerojatno če joj biti i zanimljivija. Ali sad mi ne preostaje nikaj drugo nego je cijele godini tražiti...Heh
Zato je Janko dobio kuću uz more 3u1, a Iva je dobila Lego caffe! Uz to budu svaki dobili i od bake i šogi neke legiće vjerojatno i mislim da je to sasvim dovoljno.
Iva bude još dobila dvije majce, šal i rukavice i one neke konjiće male (obožava to). Janko oće rubikovu kocku pa bude dobio to i rukavice (i to hoće), a Ela bude dobila isto konjiće, te legiće i još nekaj za obući, neku sitnicu iz H&M-a
ana, kolačići su jako slatki. moja ih mlađa ima, igra se dosta s tim :mrgreen: iako je lego duplo i već je prošla 6 :D
mislim da si dobro kupila. ako imate još neke obične leg duplo, može se kombinirati
ja sam svojima kupila. mlađa nije nešto komplicirala, njoj je glavno da svijetli u mraku :D
a starija se tek danas počela izjašnjavati. naravno, nakon što sam ja već kupila.
a kupila sam super stvar, čak sam se prilično nećkala zbog cijene, al sam what a hell, uzela. pregrizla i platila.
ona sad hoće laa laa loopsy lutku
ne znam sad hoću li je polako zagrijavati na ovo što sam kupila. ili ići mijenjati ako se može :/
kompliciram, znam. ali, htjela bih da se baš obraduje.
Anci to je, ekšli dobra ideja. Tačnije već sam videla jedne sa ponijima, sutra ujutru ću da ih kupim.
Meni stvarno babe sreću kvare, igračke mogu lopatama da izbacujem iz kuće, i onda mi žao da kupujem nove kad i ove samo stoje.
Ali u Schleich mi nije žao da ulažem, imamo kutijetinu njihovih životinja, pa celu četu štrumpfova, i sad smo krenuli sa vilama...
http://www.playmobil.co.uk/on/demand...eit-Ferienhaus
jelda je genijalno? :D