U Italiji ima, a i u Sloveniji. Ili eBay UK (ovo pisem mimo tvog bona).
Doduse, sad su se u talijanskim ducanima okrenuli na Lord of the Rings i Hobbit Lego-setove. Cijelu jesen je bila pomama za Star Wars legicima (razredni rodjendani, gotovo pa standardni poklon za decke!), a Harry pomalo ulazi u zaborav... No nadje se, ili ga naruce.
mm i ja kao pravi lego fanovi smo bili bas protiv tog lego friends-a (kao i protiv oni ruzicastih plasticnih kutija i slicnog) i onda je curka dobila neki friends set od djeda za sv. nikolu, pa smo promijenili misljenje.
cijela hrpa detalja s kojom se mozes igrati i samostalno (kucica za ptice, macka u kosari, kucica na stablu s dalekozorom, hrpa cvijeca i bubamara...) super je!
za vece klince imate moleskine lego u profilu, a dobre su i one hrvatske lega-lega biljeznice s crnim stranicama + bijela kemijska.
https://www.google.com/search?q=moleskine+lego&hl=en&client=firefox-a&hs=wLj&tbo=d&rls=org.mozilla:en-USfficial&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=BA_HUJjZF8fUs wbhpoGABw&ved=0CAQQ_AUoAA&biw=1280&bih=649
Meni je isto tak-tak na prvi pogled, no moja se curka sad najviše igra sa Playmobilom pa mislim da bi se taj Lego dobro uklopio. Inače - tko voli Playmobile u Muelleru ima čamac/gliser sa obitelji za samo 129 kuna (Lea će to dobiti od bake), meni se jako sviđa jer figurice imaju sve moguće detalje, maske, peraje itd.
detalji u playmobilu su mi fenomenalni.
Gdje si vidjela taj čamac, jel ima neki letak koji nisam upratila.
Mipikiramo viteške radosti, katapult ili nešto slično je poželjno, a za maloga princeze, pegazi i td.
Nego jeste vidjeli u katalogu seosku kućicu s dvorišnim dućanom, prekrasna je..ali nije nam u điru i previše para.
Vidjela sam ga u dućanu, ali i u nekom katalogu prije, no ne sjećam se više u kojem.
Imaju ga i u One2Play ali je malo skuplji (u M. je na sniženju)
Samo mali info, danas listam katalog od Bubamare i kod njih je lutka balerina Jolina 130 kuna, a znam da je svugdje duplo skuplja, pa ako je netko u potrazi...
Link:
http://www.buba-mara.eu//zapf-jolina...54001167876015
Mima, izvještaj iz Mullera na trgu
HP "Uličica" ogromna kutija s puno figurica, 1299 k
Friends "Staja s konjima", ova što sam gore linkala 359 k
"Kuća iz snova" 499 k
"Caffe" 259 k
i nekoliko jeftinijih setova
a70v hvala na izvješću
HP mi je nezamislivo skup, a od Lega bih najradije onu nekakvu veterinarsku stanicu jer već Lego Duplo ima staju sa konjima.
No najradije bismo kupili mikroskop kojeg pak nigdje nema. (osim u katalogu)
I ja ali ga NEMA u dućanima - navodno da ga nisu niti dobili ?! Tako je prodavačica u CC1 rekla MM-u.
U Mulleru je bio veliki natpis da kupci mogu naruciti da im se dostavi u odabranu trgovinu sve iz kataloga. Ne znam da li to jos stoji.
Ima nekakvih mikroskopa ali ne tog iz kataloga.
Dijete zaželjelo pod bor društvenu igru Milijunaš. Jel netko naletio negdje na nju?
Posljednje uređivanje od larmama : 14.12.2012. at 12:11
Vidjela sam mikroskop i u Intersparu za cca 110 kn ali nije mi izgledao baš nešto.
Da, ali ja sam imala bon u Mulleru. a i želim što ozbiljniji mikroskop, a ovaj u Mulleru mi je djelovao dosta ozbiljno.
Nije im baš neka fora da imaju u katalogu stvari kojih uopće nema - i nije im to prvi puta.
Sad moram izmisliti i nešto za pod bor doma, nadam se da ću negdje naći Lego friends veterinara jer sad nisam vezana za Muller.
Da li je netko možda kupovao nešto od ovih Kosmos setova za eksperimente?
http://www.conrad.hr/artikel.php?ks=191651
Nisam ni znala da ih ima u Hr za kupiti - mislila sam da ih ima samo vani. Meni se ti Kosmos setovi čine odličnima, A. je dobio u dva navrata takve setove (jedan iz analitičke kemije, drugi iz magnetizma), ali kako on i nije rođeni eksperimentalactako kvaliteta tih kompleta nikad nije došla do izražaja.
tanja i nije baš da ih ima za kupiti malo sam proučila ovaj web shop pa vidim da se ove stvari mogu naručiti iz Njemačke preko njih.
Što nije loše ali znači da se dosta čeka - za Božić prekasno.
Lego Friendse nigdje ne mogu naći, a još sam k tome pročitala i da su proglašeni za najgoru igračku 2012
Tako da sam tjedan dana prije Božića ostala totalno bez ideje što staviti pod bor.
Ja sam baš happy jer sam danas pronašla ovu sirenu http://images6.fanpop.com/image/phot...-1024-1024.jpg
Moja cura je sva u sirenama Ii oduševljena bude s poklonom ispod bora.
Sori nije najgora nego među najgorima
http://games.yahoo.com/blogs/unplugg...180502792.html
Radi spolnih stereotipa naravno.
Ok - možda se to odnosi samo na ovaj konkretni set, iako - sve figurice imaju male cice![]()
Ja nemrem naći u niti jednom dućanu lego duplo obiteljsku kuću! U mulleru je nema, po netu je nalazim samo ze neke bjesne iznose od 500kn...![]()
naše frednice se ne šminkaju nego voze automobile, timare konje, brinu za pse i zečeve
spolno i rodno ispravne![]()
Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 16.12.2012. at 15:12
Lego friends velika kuca viđena u Muelleru u Splitu. Na nekoj maloj akciji košta 500 kn.
sad znam koga ću možda moliti da mi ju proda
Gledala u Mulleru i O2Play, i nemaju
Ja imam dvije nove ideje - PSP (skupo) i romobil (glupo)
Moj pak zeli skatebord. Sta ce mu to? Ionako vec imaju dva poluispravna doma.
Onda autic na daljinski. To mi je isto glupo, kupovali ih par puta i nakod tri voznje ili dosade ili se pokvare ili krepaju baterije. Tako da i od toga nista.
jučer obišla mueller. našla što sam tražila ali jedva se oduprla schleichovim vilama i paviljonima, dosta toga je sniženo, skoro sam sebi za pod bor kupila nešto.
Nisam, to je dobila u MM-ovoj firmi za Djeda Mraza (jučer), i jedan Geomag paket - sviđa joj se jako.
Sad joj moram kupiti nešto za doma pod bor.
Kupila bih klincima od prijatelja legice ili playmobile, ali oni toga vec dosta imaju pa me zanima kako mogu znati koji legici i playmobili su najnovije "proizvodnje" da ne kupim nesto sto vec imaju?
Za Lego Harry Potter fanove: viđena kutija s metlobojem (Split3/Tommy).
cure, gdje da kupim dobru loptu a da ne košta 250/300 kn? ima li takve?
hvala unaprijed
Posljednje uređivanje od Kejt : 18.12.2012. at 09:14
m.o.l.i.m...
Za legoljupce koi traže Lego friends, jučer sam u oba Metroa u Zg vidjela da ih ima, i malih setova od 44 kune, pa do onih velikih od preko 300 kunerosa
Evo, ja sam kupila Lego Friends nekoliko setova - u Profilu ima svega, pa i veterinara kojeg sam tražila ali je nešto skuplje nego u Mulleru, a ja sam na kraju ipak kupila neke druge setove.
Iskreno rečeno, najbolje što sam vidjela je velika Playmobile kućica-voćarna, stvarno velika kutija sa kućom i gomilom stvarčica za 320 kuna.