Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dodje E. jucer iz skole s "vijescu": "Mama, znas li da i sv. Lucija donosi poklone? Ostavlja ih ispod jastuka!". :gaah!:

Inace, DM je poklone iz pisma vec pripremio. Iako jos uvijek trazim zmaja (van sezone sam za kupnju zmaja - dobro je da ga nije navela u pismu DM-u, izgleda da ce to biti uskrsnji poklon), Lego HP Knight Bus set (za NG), i u proslom knjiskom shoppingu je bila samnom pa nisam uspjela kupiti da ne vidi, ali sutra idem sama po (tradicionalni +1NG poklon za nas) knjigu.

(Za MM-a, siru obitelj i blize frendove vec imam poklone, samo mi preostaje umatanje ).
    Posljednje uređivanje od Elly : 04.12.2012. at 15:59

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Dodje E. jucer iz skole s "vijescu": "Mama, znas li da i sv. Lucija donosi poklone? Ostavlja ih ispod jastuka!". :gaah!:

Inace, DM je poklone iz pisma vec pripremio. Iako jos uvijek trazim zmaja (van sezone sam za kupnju zmaja - dobro je da ga nije navela u pismu DM-u, izgleda da ce to biti uskrsnji poklon), Lego HP Knight Bus set (za NG), i u proslom knjiskom shoppingu je bila samnom pa nisam uspjela kupiti da ne vidi, ali sutra idem sama po (tradicionalni +1NG poklon za nas) knjigu.

(Za MM-a, siru obitelj i blize frendove vec imam poklone, samo mi preostaje umatanje ).
    Vidjela sam ti zmaja u Ts. Jedino nisam sigurna je li to bilo u trgovini Gio Kit ili u Oltre la luna. Mislim da ipak u ovoj drugoj.
    Nisam gledala kakvi su jer nam to trenutno nije predmet interesa, ali zmaj je zmaj, zar ne

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj JaMajka prvotno napisa Vidi poruku
    Vidjela sam ti zmaja u Ts. Jedino nisam sigurna je li to bilo u trgovini Gio Kit ili u Oltre la luna. Mislim da ipak u ovoj drugoj.
    Nisam gledala kakvi su jer nam to trenutno nije predmet interesa, ali zmaj je zmaj, zar ne
    Ljubim te!
    RE: zmaj je zmaj - samo da nije tipicno muski (vidjeli smo u Toys Center crnog sa vatrenom prugom, meni je cool ali njoj bi bio "za decke", pa smo ga preskocili).

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku

I donijela je, zaista: narancu i blokic na medvjedice Forever Friends.
    Meni i MM-u je Lucija ispod jastuka stavila hrpu sitnisa, sve po 1 cent.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •