summer bas lip vikend :heart:
flopi bravo za intervale :klap:
lili, super ti je curka!
ja cu bit partibrejker pa rec da ja to nebi dozvolila :škartoc: mislim, da ja svaki put moram zvat uciteljicu da bi cula kako mi je dite, malo mi je to bzvz.
Printable View
summer bas lip vikend :heart:
flopi bravo za intervale :klap:
lili, super ti je curka!
ja cu bit partibrejker pa rec da ja to nebi dozvolila :škartoc: mislim, da ja svaki put moram zvat uciteljicu da bi cula kako mi je dite, malo mi je to bzvz.
MB ne znaš background, pa ti se čini.
Bio je dogovor na roditeljskom na razini razreda da uopće ne nose mobitele, al 3 mame su rekla da njihova djeca ne mogu preživjet bez igrica (pa propao dogovor) :roll:
Učiteljica je rekla da se može zovnut svaki dan između 18-20h na njen mobitel, dapače da podržava da ne nose mobitele, da slobodno zovemo i ne ustručavamo se. Iako moram priznat ne vidim razloga za zvati svaki dan i prekidat im igru (kako veli moje dijete :-)).
Uglavnom, mogu je zvati i na broj njenih prijateljica cimerica, učiteljičin, velika su to djeca (3. razred), nisam zvala svaki dan ni kad su s vrtićem išli u Grad mladih.
summer, super serije, obožavam francuske filmove i serije, ja sam frankofon, pa tim draže mi je slušat jezik i ne čitat titlove.Francuski mi je tako senzualan i toliko nijansi ima, baš znaju dočarati emociju tim bogatim vokabularom.
Lili ne tribas se opravdavat. ja sam mama kvocka, meni je nepojmivo da se ne cujem sa svojim djetetom svaki dan :mrgreen:
igrice ne podrzavam.
lako za mene, mislim da bi MM zavrsio u Vrapcu da djeca negdi ne smiju mobitele nosit :lool: :lool: ja sam jos mila majka prema njemu :mrgreen:
i ovde je predivnoooo. ajde bar cu prosetat do kuce jer mi je muz uzeo auto :lool:
ne znam beknuti francuski
zato ga volim slušati i uživam u francuskim filmovima :heart:
meni je super stav od male Lili!
i moja je straija išla 5 dana u prirodu bez mobitela, i baš mi je to dobro, da vidi da se MOŽE bez
i kamo sreće da je više prilike, ja ne mislim da trebaju živjeti bez mobitela ali ova navezanost općenita je za moj ukus prevršila svaku mjeru...
slazem se s ovisnocu, ali ja sam skuzila da mojim ako uzmes mobitel je kao kad sam ja bila mala da mi uzmes:
gramofon/kazetofon
walkmen
TV
telefon
i nesto sto je u moje doba bilo kao igrica, ali nije bilo jos gameboy-a.
pa i ja bih jadna bila kad bi mi sve to odjednom uzeo i tako kaznio. ne branim mobitele da se razumijem, ali sam odlucila sliku drugacije pogledati.
a da ne zacetavam samo temu, jucer 5 km cestovna pace 5:50
Nera brza od mene, nek se sama hvali ;)
ja svojima uzmem mobitel po potrebi :mrgreen: i uopce ne zalim za tim. MM im je znao branit izlaske ali ja sam misljenja da ih vise pogodi kad im mobitel uzmes :lool: a i bolje da su na zraku nego da bulje u ekrane.
ne podrzavam igrice i buljenje ali kad djeca nisu kod kuce volim znati da ih u svakom trenutku mogu dobit i cut kako su i sta se desava.
i to je takodjer ovisnost koja je dosla s pojavom mobitela jer smo prije isli vani i vracali se kad padne mrak, na eksurziji smo zvali sa tel. govornica, dogovarali se za van po principu tu i tu u toliko sati, a ne sad ovo zivkanje po pola dana di i kad :roll:
spajka i nera bravo :klap:
Ja samo hodam. Moj je mob tako sretan kad napravim 10 000 koraka i lijepo me pohvali :)
To je 7km, treba naći vremena za to svaki dan. Pa udrobim. Oko rive mi ujutro treba 3000 krasnih koraka gledajući more i jahte. Pa nazad. Pa popodne sa psom. A sad se upravo vraćam sa zadnjih 2000, bacanje smeća i krugovi oko kuće.
Baš mi paše hodanje, uz smanjivanje hrane na tanjuru, skoro 15 kg manje nego prije godinu i pol.
Nije to neki trening, ali ja sam zadovoljna.
Bravo Beti. 15 kg je dovoljna mjera promjene. I ne budi skormna. Znamo da vrtlaris. I to nije bas tek tako.
Ja sam setala brzim tempom. 8.12 4.5 km
beti, pa to je fantastican rezultat!
ja s plesa
joooj, kako je bilo dobro
bas sam uzivala
Spajka i setnja :mrgreen:
Beti bravo!
Ja danas restam, jucer sam 3500 bazena. Sutra crossfit. Umro mi je garmin pa ne mogu od tuge na trcanje
Pa je. Ali je i mrtav. Sad je u servisu pa ga ispituju
Beti to je fantastično :klap: :klap:
Beti to je odlicno :klap:
Magriz nadam se da ce brzo postavit dijagnozu garminu :love:
Danas cf, ali ni to mi nije pomoglo da izbacim neg.energiju :/
Malena beba kakvo je jutro, jesi bolje? dođu takvi dani :ghug:
Beti, super za hodanje! 10000 koraka je stvarno dosta.
Magriz, i moj Garmin nesto zeza... jucer mi uopce nije brojao korake dok sam trcala.... doduse, dan prije ga je malac nosio na Bacama. Losa ideja! (Zaboravila sam da mu je na ruci). Cijelog ga je uvalio u pijesak.
Flopice, jahanje zvuci predivno :heart:
Lili, malena ti je bas super :)
Mb :ghug: da prodje negativa...
Summer, super za ples, a i za minimalno nosenje posla doma :)
Ja jucer 4 km. Danas malcu rodjendan, obiteljska i vrticka proslava. Laganini :)
Potpisujem Jadru, sve si jako lijepo sažela. I sretan rodjos malcu, nek se dobro provede i kod kuće i u vrtiću.
Jao za Garmin u pijesku
Jučer sam nakon posla posjela malu na bicikl, a ja kraj nje trčala - mislila sam da će mi biti prebrza no ona svako malo staje, ne da joj se , dosadno joj - stalno je grintala.
Kad smo došle kući zalegla ona na kauč i traži masažu. Cccccc
jadro uzivajte danas svi u tom slavljenickom danu,
kjb mene zato nervira s bilo kim od ukucana ici na takve poduhvate. npr. sinoc sam s MM isla u "setnju". ja za svoj pojam sporo hodam, a on njurga, na kraju sam ja ubrzala, on setao svojim tempom i susreli se na jednom mjestu. OK ja sam malo veci krug napravila. zato mi je pace iznad 8. a onda opet poslije se pitam zasto ne mogu hodati sporije i cavrljati s njim, pa shvatim da sam izasla van se razgibati a ne setuckati. sve u svemu kako sam vec ivani s rekla onda utrka bi definitivno nas do razvoda dovela :lool:
danas jos ne znam sto bi. razmisaljam srijedu prebaciti danas, te petak u cetvrtak s obzirom na prognozu. samo i ta prognoza je majko moja, svako malo kraj tjedna snijeg, pa joj nije ipak i sl.
.
Jadro neka vam je sretan rođendan!!!! :sing:
Kjb i avanture, spajka prebrza šetačica :-)
Hvala curke, nije što je moja, ali L. je zaista jedno posebno dijete :heart:
Spajka skoro da hoda kak ja trčim. :)
Ni čudo kaj ju muž ne mre pratiti. Ne mre ju niko pratiti! :lol:
Tek sam sad uhvatila vremena da makar pročitam zadnje dvije strane.
Upamatila sam jahanje (probala nekad davno-oduševljena), MB je u lošem raspoloženju - :love2:, Magriz je ostala bez garmina - nadam se da će ga popravit :-), Summer se odmorila - juuhhuu, a Jadrin mali ima rođendan - Sretan rooođeendaaan :-*
Spajka, nasmijala si me. Ali naglasila sam da ne trebate zajedno trcati :lool:
Nisam vas sve polovila madam sam procitala zaostatke...
Jadro, sretan rođendan malcu!!!
Kjb, super pace, bravo, bravo! Poznat mi taj scenarij s malim biciklistima i trcanjem ;-)
Lili, mala lili ide tvojim stopama, super je!
Ja na bolovanju. Mala ima temperaturu, sva je zacepljena i nikakva.
Jucer jedva otrcala 5k, listovi me grozno bolili od skijanja.
Sretan rodendan malom Jadriću!
Spajka otkidam na opis bracne setnje, lol
Kod mene mm pasivac, mrzi sport i ne pada mu na pamet ista probati, ali jaaaako voli setati.samo za moj ukus prebrzo, on je uvijek 3 m ispred mene, dugacak korak ima pa to bude smijesno.
Jer ja kad setam - setam
Kad hocu rekreaciju- trcim
Pojelo mi pola posta - uglavnom, ja danas gustam-neradnicki dan, pijem kavu, idem u kino i na izlozbu i zujanje po ovom danu- uzivam ko prasica u ovim izletima sred Boga tjedna
Je da mi je i placa takva
Flopi, nadam se da ćeš uskoro promijeniti posao :-*
Ivana s vibre ljepotici ~~~~~~~, nadam se da će je brzo proći!
Da ne bude da samo špijuniram, u nedjelju release upper body, a juče strategic endurance. Opet sam bolja, ne puno, za 13 ponavljanja, ali sam bolja :-D.
Već dva jutra se ne budim na vrijeme, jutros sam ustala 5 minuta do uobičajenog izlaska iz kuće. Zato mi je dan u takvom stanju, ne znam ni gdje sam ni šta trebam radit.
:lol:
Bitno je da ti uzivas u ovom danu! Sviđaju mi se planovi, sve do jednog!
Uz mm-a se ja osjecam kao pasivac :lool:
Ovaj vikend nije ponio kupace a klinci navalili da idu na bazen. Obukao on neke bokserice i u njima se kupao, poslije kaze da nitko nije ni skuzio jer su svi gledali u trbusnjake :lool:
J-la, bravo za napredak!
Meni se cini da se znacajno produzio dan, odmah mi je nekako sve lakse.
dobre ste :lol:
flopi, umrla sam na placu, vibram da bude bolje, i uzivaj u danu!
jadro, sretan rodjendan malcu :-*
ivana s, bez ljutnje, sad i ja imam zelju malo gledat u te trbusnjake :aparatic:
i ja uzivam cim se produzi dan
nadam se da ce cura biti brzo bolje!
spajka i setnja :lol:
mb, magriz, :-* za raspolozenje i garmina
ja se isto veselim danu, ceka me lijepo druzenje nakon posla pa se bas radujem
ivana s otkidam na trbušnjake, baš mi je simpa tvoj muž :-)
Flopice odličaaan plan, prava si!
Summer i ti uživaj u druženju! :-)
Tu se samo cerim, a u firmi situacija ozbiljna. Super ste.
Flopi i summer uživajte i za nas.
Prijavak revanš treninga.
Sjećate se onog neuspjelog i graha.
E pa večeras je bio pandan tog treninga
6 x 800m na 4:24-4:30.
Bilo čupavo, ali nismo se dali. We did it! :-D
A u kantini sam samo mahnula grahu, e nećeš me zeznut ovaj put :mrgreen:
Baš sam happy.
Nakupilo se još zagrij. i rastrčav preko 9km, fin treningić prava poslastica ;-)
Magriz nek vidi i ovaj novi garmin kome je došao!
Svaka čast! Plivanje pa crossfit!
Lili nismo no sumnjale ;-)
Sinoć sam bodyweight tabatu odradila. Počela sam kasno, 9 je meni kasno :mrgreen:, morala sam pauzirati nakon sklekova, umrla.
Krajnjim rezultatom sam zadovoljna, ipak sam odradila 128 čučnjeva i 40 burpees :lool:
Lili svaka čast za odoljevanje grahu, ja ga ni ne kuham često baš zbog toga (imamo plantažu svog graha).
U ponedjeljak joga (jel se računa i 3000 brzih koraka do dvorane?), jučer trening s girjama za početnike s blendera.