Ja vec danima samo gluposti jedem, ne znam
koji mi je. Idem sad trcat da ne mislim na hranu.
Di je vikki? Vikki kako si?
Printable View
Ja vec danima samo gluposti jedem, ne znam
koji mi je. Idem sad trcat da ne mislim na hranu.
Di je vikki? Vikki kako si?
Laganih 7 km, pace 6:39
subota necakinja slavila 18 rockas
nedjelja celjade mi je imalo pricest
jel trebam jos sta dodati
vikki, zbilja javi se
I ja cekam vikki...
Danas sam tako zeljna odmora da popodne nisam radila svoj extra trening. Nije da sam sjedila jer sam direkt s posla isla u glazbenu skolu :lool:
Mrzim ponedjeljak jer nam je to najtezi dan za organizaciju. I jos sam morala obaviti knjiznicu, prijetila je zakasnina.
Mozda sam malo i iscrpljena. No teta mi je tako dobru frizuru slozila da se samo divim :)
Sutra pofotkam, sad sam upidzamirana i umorna. I prvi dan ciklusa, jeej.
Anci, salji fotku kad se uslikas!
Mene je sasa zarazila ottoleghnijem i taj covjek je stvarno cudo. kad gledas slike tih jela ne izgledaju nista posebno, nimalo mastechefovski, ali okus! Jezusmarija! Danas sam radila njegovu bundevu (to mi jos uvijek ona s hrpe za svinje :lool: ) pecenu sa ljubicastim lukom (dodala sam kumina i kadulje), prelivena tahini dresingom i tostiranim pinjolima (zadnjim zrnima, nemam vise, smrc). Posuto svjezim persinom i zaatarom. Savrseno nesto, savrseno!
S druge strane, djeca su mi tako bolesna da gubim razum, stariji ima eksplozivni proljev vec cetvrti dan (u pocetku je i povracanja bilo, jeeej! ), a mladja kuri 39 i nema nikakvih drugih simptoma osim abnormalnog prdeza, nevjerojatno nesto. Bili veceras kod doktorice i ona je primjetila kako je napuhana, ujutro cemo urin i kks. Jos k tome danas cijeli dan namjeno guta zrak, a taj prizor je za izludit. Ne da se krstit da prrstane to radit.
Eto, malo recepata, malo probavnih tegoba, tipican vjezbacki post :mrgreen:
Vikki sretno sutra na uzv!
Betty, a joj, drzite se.
Vikki :heart:
Betty, ti si meni urnebesna i kad o proljevu pricas!
A sto se tice hrane, fakat postajes sasa. Ja ne znam bih li se tako mogla zaraziti. Nemam takav odnos prema hrani, osim kad mi mama kuha.
Pijem kavu i spremam se na novi cardio shred. Sad je 5:57 :D
I gdje je danci?
Betty ozdravite brzo!
Anci da vidimo frizuru :klap:
hvala kinder! ja i betty cemo otvoriti restoran gdje ce imati popust svi koji budu mogli nindza skokove i pistolse. morati ce demonstrirati pred nama.ottolenghija guglajte, ja sam skroz zaljubljena. užasno je zgodan, najdivnije kuha, bori se za prava LGBT zajednice, Izraelac, ciji je najbliskiji suradnik Palestinac:heart:...:zaljubljen::zaljubljen:
baš sam htjela odgovorit još na Bettyn post da neću guglat dok mi ne kažete da ima recepata i bez pinjola :raspa:
ja sam zadnjih dana na šparogama šparogama šparogama
(i čokoladnim jajima, tiramisu..)
Jutros cardio shred s modifikacijom kod jump box koje ne radim. Umjesto toga high knees, mount.climbers i side lunge jumps.
Buy out 50 swings. I jos dodatno za ruke i ramena :)
Jako volim nove utege!
ja noćas kupanje s curom koja je kurila 40,1
jutros je dobila proljev, nadam se da je to to
tata ju čuva i vodi na vađenje krvi
anci mi je poslala sliku, majkomila kako je ta žena zgodna i sexy! i još frizura i naočale...divno!
tang, ima recepata i bez pinjola!
a ti meni reci šta sve radiš sa šparogama!
sasa, u tom našem restoranu ni ja neću dobiti popust :lool:
betty :love:
anci je divna :naklon:
ok, onda idem vidit :)
a šparoge najčešće izdinstam u maslinovom ulju kratko (volim da su malo žive još) pa kombiniram za gablec s onim što imam, jučer ostatak puretine, danas cottage cheese
napravim fritaju
ili rižot
mama mi je rekla da je neki dan jela pečene one debele šparoge, da je samo odrezala donjih 3-4cm najtvrđa, ubacila ih u vatrostalnu, ubacila par češanja češnjaka, prepolovljene cherry rajčice, sol i maslinovo, i zapekla. To sam odlučila probat, i dodat malo octa od šipka na kraju :)
btw, betty, radila sam tiramisu po onom tvom receptu i ispao je mmmmmmmmmmm, svi su bili oduševljeni :)
i ja bih vidila anci :mrgreen:
I ja bi anci. Betty kad prestane masovna kakidba kod vas idemo na pivu pa cemo vjezbat nindza jumps nakon:).
sasa, ti ćeš skakat, a ja ću aplaudirati :mrgreen:
tang, baš mi je drago da ti je dobar tiramisu! i meni je taj recept najbolji :)
i ja ocem anci!
ja sinoc total synergistics
bas me drzi novi entuzijazam otkad sam na p90x3
traje taman, uvijek stignem, a dobro me umori, i svaki dan je drugo pa nema dosade
super!
jucer mi je ocu bio rodjendan pa sam malo grijesila
okajavala sam citavo popodne jer mi je tesko palo na zeludac, ne podnosim vise sve kao prije...
vikki ~~~~~~~~~
betty, drzi se!
anci, nek se ove sasa i betty vole, ti budi moja :heart:
anci i ja bih sliku! da te bar mogu prepoznati ako opet dođeš nekamo u moje okruženje :lool:
samo da prijavim w5 od jucer :uteg:
jadno odraden ali ipak bolje i tak nego nikako
to sebe tjesim :-P
nije mi jucer Jillian bila nimalo draga... em mi je bilo tesko radit em ju nisam pohvatala... ma bas katastrofa
malo plavo, to je normalna reakcija :)
bit će bolje idući put
a ja Jillian isto svašta izgovorim, pogotovo na tim neparnim workoutima
Anci je jako jako zgodna! I mrsava!
:cekam: cekam i ja Anci
Poslala sam vam!
Spajki na mail, angie na whatsup!
Joj kak sam sretna kad dobijem kompliment :povrsna:
wow anci :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
prezgodna!
moram se trgnuti, tako sam se ulijenila u zadnje vrijeme, ali sad kad vidim kako izgledaju ove koje ne zabušavaju - odmah na pod i ab splitters here we go!
Ajme Anci, izgledas zbilja vauuuuuuuuuuuuu. ozbiljno jako jako sam zavidna.
daaa, i zgodna i lijepa :klap:
i frizura je krasna :zaljubljen:
Anci, nadam se da cu te prepoznati ;) a i ti mene jer i ja imam novu frizuru.
Jutros W2, a popodne bi trebala cardio, a to bas ne volim. Ne smijem odustati, ne smijem odustati, ....
naravno da ne smiješ
Hocu i jaaaaaaaaaaa vidjeti Anciiiiiiiiii
larmama, vidla sam ja ovo za duplo vjezbanje, al sam nekako samo presla preko toga :lool:
dva cardia u jednom danu, i to jedinica, pa mam se mogu upucat
sasa, al si bezobrazna, ninja jumps?! daj nesto i za nas sirote koje se trudimo, a nismo rodjene za to :mrgreen:
vikki, kako si?
betty lol i :love2:
ja sam odradila wo7, nakon dva dana pauze
joj, oni ludi sklekovi, ja to uopce ne mogu :-/
sutra 8. pa c2 i to je kao gotova faza dva
al ipak cu malo priduljiti
onda se poslikam pa mi velite jel ima kakvog pomaka...samo, ne mogu naci slike prije BR, imam samo nakon faze1
nego, da se jos malo pozalim, ovo najmanje dijete ce me dotuci :nope:
jucer sam plakala od muke, bas me iscrpila
nisam ni kuhala, dobili su zgance za jesti, eto...
Vikki, it's tuesday, we're waiting...♡
Poslje godinu dana (trudnoća + oporavak) evo i mene.... tenisice sam upravo stavila van da se luftaju. Krećem od večeras. Prvo slikanje pa vježbanje. Imam 12 kg viška koji sa djetama (moš mislit "djete " uz dojenje male bebe) nikako ne idu dolje. Za sada sam se odrekla slatkog i eksperimentiram sa sirovim voćem i povrćem grčića radi. Sretno mi!!
Optimisticna dobro dosla nazad!
s cim ces pocet?
body revolution
valjda od uzbuđenja ili čega već, opet nisam mogla izmjeriti tlak. Pokazivala dva tlakomjera err. nekoliko puta svaki. Tlak super (118,83) a puls 199.
ja prelazim na zadnji tjedan ripp in
plus trčanje, poooolako povećavam km
anci molim te lijepo I meni slike¨!
ni ja nisam imala pojma o ovom udarnom pocetnickom tjednu u BR
ne znam jel bi bilo kakve koristi ubacit ga unutar programa
naime sad dok radim nema sanse stici ali na godisnjem bi mogla