Nivesa, evo nekoliko vibrica za srčeko!!! ~~~~~~~
Printable View
Nivesa, evo nekoliko vibrica za srčeko!!! ~~~~~~~
Tnx :)
Ne pitajte me zašto, ali počela sam čitati o izvanmaterničnoj trudnoći i samu sebe sam prestravila...još kad sam vidjela podatak da je beta znatno visočija nego kod "normalnih" trudnoća :cupakosu:
Jedva čekam petak i uzv da vidimo jel sve na svom mjestu :scared:
:-D:-D:-D da poskočim neznam u mraku gdje su mi vibrice za sutra za srčeko ,Nivesa.
i ja sam mama anđela Patriku.
Upravo sam dobila jedan recept za brže pokretanje trudova - čučnjevi sa raširenim nogama! Jel koja isprobala? Uglavnom, krećem od večeras..samo tko će me dignut u uspravni položaj..:-)
Nivesa, ja sam 2 puta dosla prerano..za taj prvi put mi je doktor rekao kako cemo cut srceko- nije ga jos bilo..a nije ga bilo ni drugi vec treci put! Naravno da si prerano isla..Glavu gore!
Nivesa - sretno sutra! ~~~~~~
Danas sam bila na CTG -u i pregledu. CTG je uredan i otvorena sam 5 cm. U petak opet kontrola.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za :heart: junačko sutra!!!!!
Gogolina, to uopce nije ogromna beta za 19. dpo, pogotovo sto postoji sansa i da su blizanci.
Moja je u prvoj t 19. dpo bila malo manje od 3000. Jedna beba.
A kod vm je zapravo rijec o nepravilnim, naglim skokovima bete, a ne visokoj beti kao takvoj.
Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najsladu titravu tockicu na ekranu sutra :heart:
Tnx cure! Ja vec sad titram!
Nekak sam cudno smirena ali nestrpljiva. Ne znam objasnit.
Nekak sam si poslozila kockice u glavi.
Ak je sve ok skakat cu do neba od srece!
Ak nedaj Boze nije....bolje sad nego kao i prvi put kad vec bude dugo sa mnom i pocne se vrtit po trbuhu....
Ja sam toliko GLADNA da vise ne znam kak bi si pomogla. Ali stalno :/ I pojela bi sve sta vidim. Suzdrzavam se naravno, jedem koliko je "normalno", ali u zelucu imam bojno polje, pogotovo na poslu...
Nivesa~~~~~~~~~~~ bit ce sve ok ;)
Sent from my [625 using Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nivesa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nivesa
Jutro cure drage...
noćas sam spavala odlično..sinoć ranije legla i spavala sve do 7, dok alarm nije počeo zvoniti..
Nivesa, još jednom ~~~~~~~~~~~~ za današnji pregled..
Jel ti sad ujutro ili popodne?
KrisZg, pod utjecajem tvog sna, i ja usnula predivan san- rodila sam bez da sam osjetila, samo mi dijete pokazali. Prekrasan dečkić koji mi se smješkao a ja plakala od sreće! :zaljubljen:
Obavila ctg i pregled, ctg bez trudova (a toliko sam se nadala barem jednom trudu jer me baš nešto šrafilo, još kad me sestra pitala jesam li došla zbog trudova fakat sam se ponadala, kad ono ništa...). Zatvorena, uloživa za prst. Uzv mi nisu radili. Kontrola opet za tjedan dana. Ajde srećom pa me na vagu nije stavljala...samo je pitala jel kilaža ista, rekoh nadam se da je. Samo sam spomenula da im ne valja vaga- moja kući pokazuje 3 kg manje :-D
Već u pola 9 sam došla kući. Što se tiče kilaže vjeruj mi o nikakvom gubitku se ne radi, samo bježim od nje ko od vraga :-)
nivesa ~~~~~~~~~~~~
Kristina, glavno da je sve ok..krenuti će to, a za shvatiti je da ti taj porod želiš što prije, onda držim fige da i bude tako:-)
glavno da sanjate lijepe snove..mene su u predhodnim trudnoćama pred kraj mučili ružni snovi..i to slični..samo su uloge bile drugačije..u prvoj trudnoći sam sanjala da vozim malenu u kolicima po šetnici kraj mora, da sam stala s nekim popričati, nisam zakočila kolica i kolica sa malenom odletila u more..to sam valjda sanjala iz nekog straha hoću li se ja moći dobro brinuti o svom vlastitom djetetu, a u drugoj trudnoći sam sanjala, da hodamo po istoj toj šetnici, manja u kolicima, a ova starija šeta kraj nas u jednom trenutku samo vidim stariju kako se spotiče i pada u more..ma mislim, koma..to je valjda bilo iz nekog straha da se neću dovoljno moći posvetiti starijoj kćeri kad dođe mlađa seka..tako sam ja to onda shvatila..sad me još ne muče nikakvi snovi, ali ako bude išla slična priča, lako je zaključiti kako će ti snovi izgledati
Ja sam prije trudnoce (mislim da je prije posto mi mozak bas i ne radi) sanjala da sam rodila sjedecki u nekom potoku, pa dobila bebu u ruke koja je dojila ko velika pa mi je netko rekao da mi nije zdravo sjediti u hladnom potoku, da bi se mogla prehladiti. Ugl sanjala sam i sanjam svasta. A sad su mi snovi tako zivopisni. Od provalnika koji mi seta oko kuce do nekih lijepih snova.
Nivesa cekamo te sa predivnim vijestima. I nasu Zuzy ali poslijepodne
Kristina, Kris, Tina ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sta laksi porod i prekrasne bebuske i da nam sta prije ispricate kako vam je bilo...
Nivesa i Tetagogolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srceka i skolske trudnoce
Ja sam sinoć odsanjala pravi horor sanjala sam ribicu po imenu Tahoe koja ulazi u organizam i leže ličinke dva puta se budila i nastavljala sa snom, a sad sam guglala što to uopće znaći i dali postoji takva ribica tim imenom očito samo u mojoj glavi :)
Cekamo lijepe vijesti :heart;
Ja zadrijemala, spremam se gore u TA...opet sam sanjala da sam rodila ovaj put pod tushem :lol: ajme kako sam ju grlila i smijala se. Kaze mm da ga vec frka stalno sanjam da radam van bolnice hihi
Ja svako toliko škicnem dali se Nivesa javila..još nije...a baš sam nestrpljiva..mogu misliti kako je njoj onda bilo dočekati pregled...ajde draga, javi nam se sa najboljim mogućim vjestima....:ghug:
Kris koji je tebi točno tjedan? ti si terminuša sa kristinom?
Samo ja se nadam ranijem porodu...em zato kaj se tumbam sa trudnocom od prosle godine u 5.mj, pa porod, pa kratki oporavak...vise se niti ne sjecam kako je to biti ne trudna i bez mucnina itd...em zbog secera...
Ne brigaj...tako se i meni cini bez obzira na kontrakcije i sve znakove :lol: Jedino me drzi kaj mi je moja gin rekla da sa secerom ne puste preko 38tt sto cisto sumnjam a na merkuru su rekli da me nece pustiti nakon termina...znaci ili ranije ili 13-tog leti van...istice joj najamnina.