Stranica 109 od 581 PrviPrvi ... 95999107108109110111119159209 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,401 do 5,450 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nivesa, evo nekoliko vibrica za srčeko!!! ~~~~~~~

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tnx

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ne pitajte me zašto, ali počela sam čitati o izvanmaterničnoj trudnoći i samu sebe sam prestravila...još kad sam vidjela podatak da je beta znatno visočija nego kod "normalnih" trudnoća
    Jedva čekam petak i uzv da vidimo jel sve na svom mjestu

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

da poskočim neznam u mraku gdje su mi vibrice za sutra za srčeko ,Nivesa.

i ja sam mama anđela Patriku.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    Ne pitajte me zašto, ali počela sam čitati o izvanmaterničnoj trudnoći i samu sebe sam prestravila...još kad sam vidjela podatak da je beta znatno visočija nego kod "normalnih" trudnoća
    Ne citati takve gluposti! Kaj god da procitas naci ces sebe u tome.....to ti ja iz iskustva!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    da poskočim neznam u mraku gdje su mi vibrice za sutra za srčeko ,Nivesa.

i ja sam mama anđela Patriku.
    tnx draga....svi koji znaju da sam t mi govore da sam prerano isla i da se ni nije moglo nis vidjet...nadam se da su u pravu!
    Zna to koliki bi sutra mogao bit malac??

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Upravo sam dobila jedan recept za brže pokretanje trudova - čučnjevi sa raširenim nogama! Jel koja isprobala? Uglavnom, krećem od večeras..samo tko će me dignut u uspravni položaj..

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Nivesa, ja sam 2 puta dosla prerano..za taj prvi put mi je doktor rekao kako cemo cut srceko- nije ga jos bilo..a nije ga bilo ni drugi vec treci put! Naravno da si prerano isla..Glavu gore!

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj kristina_zg prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo sam dobila jedan recept za brže pokretanje trudova - čučnjevi sa raširenim nogama! Jel koja isprobala? Uglavnom, krećem od večeras..samo tko će me dignut u uspravni položaj..
    Ja sam cula da je upravo sex pravo rjesenje za pokretanje trudova...tako navali!!!!!!

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nivesa - sretno sutra! ~~~~~~

Danas sam bila na CTG -u i pregledu. CTG je uredan i otvorena sam 5 cm. U petak opet kontrola.
    Posljednje uređivanje od TinaB : 22.10.2014. at 21:28

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam cula da je upravo sex pravo rjesenje za pokretanje trudova...tako navali!!!!!!
    Navaljujem ja, kod mene seks dolazi u obzir samo u snovima...ali zato su fakat skoro pa stvarni snovi Kod mog muža blokada čim se ugleda + Malo se precjenjuje!
    TinaB, pa to bi moglo biti vrlo brzooo Sretno!!!

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj TinaB prvotno napisa Vidi poruku
    Nivesa - sretno sutra! ~~~~~~

Danas sam bila na CTG -u i pregledu. CTG je uredan i otvorena sam 5 cm. U petak opet kontrola.
    OHO, ti si već toliko otvorena..ctg uredan bez trudova..ajde pa neka..neka ti i porod bude brz i lagan
    Posljednje uređivanje od anabeg : 22.10.2014. at 22:21

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za junačko sutra!!!!!

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Gogolina, to uopce nije ogromna beta za 19. dpo, pogotovo sto postoji sansa i da su blizanci.
    Moja je u prvoj t 19. dpo bila malo manje od 3000. Jedna beba.
    A kod vm je zapravo rijec o nepravilnim, naglim skokovima bete, a ne visokoj beti kao takvoj.

Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najsladu titravu tockicu na ekranu sutra

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tnx cure! Ja vec sad titram!
    Nekak sam cudno smirena ali nestrpljiva. Ne znam objasnit.
    Nekak sam si poslozila kockice u glavi.
    Ak je sve ok skakat cu do neba od srece!
    Ak nedaj Boze nije....bolje sad nego kao i prvi put kad vec bude dugo sa mnom i pocne se vrtit po trbuhu....

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku

Nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najsladu titravu tockicu na ekranu sutra
    X

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja sam toliko GLADNA da vise ne znam kak bi si pomogla. Ali stalno :/ I pojela bi sve sta vidim. Suzdrzavam se naravno, jedem koliko je "normalno", ali u zelucu imam bojno polje, pogotovo na poslu...

Nivesa~~~~~~~~~~~ bit ce sve ok

Sent from my [625 using Tapatalk

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nivesa

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~nivesa

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jutro cure drage...

noćas sam spavala odlično..sinoć ranije legla i spavala sve do 7, dok alarm nije počeo zvoniti..

Nivesa, još jednom ~~~~~~~~~~~~ za današnji pregled..

Jel ti sad ujutro ili popodne?

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pogledaj moj potpis a rezultat upravo gleda Traktor Toma

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

KrisZg, pod utjecajem tvog sna, i ja usnula predivan san- rodila sam bez da sam osjetila, samo mi dijete pokazali. Prekrasan dečkić koji mi se smješkao a ja plakala od sreće!
    Obavila ctg i pregled, ctg bez trudova (a toliko sam se nadala barem jednom trudu jer me baš nešto šrafilo, još kad me sestra pitala jesam li došla zbog trudova fakat sam se ponadala, kad ono ništa...). Zatvorena, uloživa za prst. Uzv mi nisu radili. Kontrola opet za tjedan dana. Ajde srećom pa me na vagu nije stavljala...samo je pitala jel kilaža ista, rekoh nadam se da je. Samo sam spomenula da im ne valja vaga- moja kući pokazuje 3 kg manje

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

KrisZg, pod utjecajem tvog sna, i ja usnula predivan san- rodila sam bez da sam osjetila, samo mi dijete pokazali. Prekrasan dečkić koji mi se smješkao a ja plakala od sreće!
    Obavila ctg i pregled, ctg bez trudova (a toliko sam se nadala barem jednom trudu jer me baš nešto šrafilo, još kad me sestra pitala jesam li došla zbog trudova fakat sam se ponadala, kad ono ništa...). Zatvorena, uloživa za prst. Uzv mi nisu radili. Kontrola opet za tjedan dana. Ajde srećom pa me na vagu nije stavljala...samo je pitala jel kilaža ista, rekoh nadam se da je. Samo sam spomenula da im ne valja vaga- moja kući pokazuje 3 kg manje
    To je to, uskoro bude. Gubitak kilaze je jedan od znakova. U snu sam i ja malu rodila ko iz topa Lijep filing bar u snu. Znaci nisi zapela gore

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Već u pola 9 sam došla kući. Što se tiče kilaže vjeruj mi o nikakvom gubitku se ne radi, samo bježim od nje ko od vraga

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

nivesa ~~~~~~~~~~~~

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kristina, glavno da je sve ok..krenuti će to, a za shvatiti je da ti taj porod želiš što prije, onda držim fige da i bude tako

glavno da sanjate lijepe snove..mene su u predhodnim trudnoćama pred kraj mučili ružni snovi..i to slični..samo su uloge bile drugačije..u prvoj trudnoći sam sanjala da vozim malenu u kolicima po šetnici kraj mora, da sam stala s nekim popričati, nisam zakočila kolica i kolica sa malenom odletila u more..to sam valjda sanjala iz nekog straha hoću li se ja moći dobro brinuti o svom vlastitom djetetu, a u drugoj trudnoći sam sanjala, da hodamo po istoj toj šetnici, manja u kolicima, a ova starija šeta kraj nas u jednom trenutku samo vidim stariju kako se spotiče i pada u more..ma mislim, koma..to je valjda bilo iz nekog straha da se neću dovoljno moći posvetiti starijoj kćeri kad dođe mlađa seka..tako sam ja to onda shvatila..sad me još ne muče nikakvi snovi, ali ako bude išla slična priča, lako je zaključiti kako će ti snovi izgledati

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Već u pola 9 sam došla kući. Što se tiče kilaže vjeruj mi o nikakvom gubitku se ne radi, samo bježim od nje ko od vraga
    hehe i ja isto..osim kad dođem na pregled tamo ne mogu pobjeći..ali uredno zamolim sestru neka ona pogleda kilažu i zapiše..ja tek poslije gledam što je zapisala

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ja sam prije trudnoce (mislim da je prije posto mi mozak bas i ne radi) sanjala da sam rodila sjedecki u nekom potoku, pa dobila bebu u ruke koja je dojila ko velika pa mi je netko rekao da mi nije zdravo sjediti u hladnom potoku, da bi se mogla prehladiti. Ugl sanjala sam i sanjam svasta. A sad su mi snovi tako zivopisni. Od provalnika koji mi seta oko kuce do nekih lijepih snova.
    Nivesa cekamo te sa predivnim vijestima. I nasu Zuzy ali poslijepodne

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Kristina, Kris, Tina ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sta laksi porod i prekrasne bebuske i da nam sta prije ispricate kako vam je bilo...
    Nivesa i Tetagogolina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srceka i skolske trudnoce

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam sinoć odsanjala pravi horor sanjala sam ribicu po imenu Tahoe koja ulazi u organizam i leže ličinke dva puta se budila i nastavljala sa snom, a sad sam guglala što to uopće znaći i dali postoji takva ribica tim imenom očito samo u mojoj glavi

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Cekamo lijepe vijesti :heart;

Ja zadrijemala, spremam se gore u TA...opet sam sanjala da sam rodila ovaj put pod tushem ajme kako sam ju grlila i smijala se. Kaze mm da ga vec frka stalno sanjam da radam van bolnice hihi

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ja svako toliko škicnem dali se Nivesa javila..još nije...a baš sam nestrpljiva..mogu misliti kako je njoj onda bilo dočekati pregled...ajde draga, javi nam se sa najboljim mogućim vjestima....

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kris koji je tebi točno tjedan? ti si terminuša sa kristinom?

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Kris koji je tebi točno tjedan? ti si terminuša sa kristinom?
    Danas tocno 37...kristina je malo ranije

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Samo ja se nadam ranijem porodu...em zato kaj se tumbam sa trudnocom od prosle godine u 5.mj, pa porod, pa kratki oporavak...vise se niti ne sjecam kako je to biti ne trudna i bez mucnina itd...em zbog secera...

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Danas tocno 37...kristina je malo ranije
    Po ZM je 31.10. a po uzv-u 8.11.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Samo ja se nadam ranijem porodu...em zato kaj se tumbam sa trudnocom od prosle godine u 5.mj, pa porod, pa kratki oporavak...vise se niti ne sjecam kako je to biti ne trudna i bez mucnina itd...em zbog secera...
    Pretpostavljam da to ne želiš čuti, ali moja malenkost ima osjećaj da ćeš ti dogurati do termina

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Po ZM je 31.10. a po uzv-u 8.11.
    uglavnom, kad god da bude, više nema straha..u terminu si...samo čekanje i neizvjesnost znaju biti užasni...
    Posljednje uređivanje od anabeg : 23.10.2014. at 12:59

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Pretpostavljam da to ne želiš čuti, ali moja malenkost ima osjećaj da ćeš ti dogurati do termina
    Ne brigaj...tako se i meni cini bez obzira na kontrakcije i sve znakove Jedino me drzi kaj mi je moja gin rekla da sa secerom ne puste preko 38tt sto cisto sumnjam a na merkuru su rekli da me nece pustiti nakon termina...znaci ili ranije ili 13-tog leti van...istice joj najamnina.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ne brigaj...tako se i meni cini bez obzira na kontrakcije i sve znakove Jedino me drzi kaj mi je moja gin rekla da sa secerom ne puste preko 38tt sto cisto sumnjam a na merkuru su rekli da me nece pustiti nakon termina...znaci ili ranije ili 13-tog leti van...istice joj najamnina.

ja sam u drugoj trudnoći kontrakcije imala skoro pa stalno zadnja 2-2,5 mjeseca, rodila sam sa 39+3...ako ne puste sa šećerom preko 38 znači inducirani..bilo bi lijepo da sve dođe prirodno...ali kako mora biti, tako će biti..samo da sve bude ok..

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ako se kako kažu dečki prenose, onda ću ja rodit sredinom 11. mj. s obzirom da sam cure prenijela Grda je ta neizvjesnost i čekanje al još je gore kaj nonstop moras na preglede..to mi se ne da..no sve se to izdrži

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

ja sam u drugoj trudnoći kontrakcije imala skoro pa stalno zadnja 2-2,5 mjeseca, rodila sam sa 39+3...ako ne puste sa šećerom preko 38 znači inducirani..bilo bi lijepo da sve dođe prirodno...ali kako mora biti, tako će biti..samo da sve bude ok..
    Upravo bih to zeljela izbjeci, dosta mi induciranih...imam ja kontrakcije od pocetka T, doslovno ali nikaj ne rade. Zaista bih zeljela da krene samo...ali kada te stave u poziciju da eto bilo bi bolje za bebu, uh onda si na sto muka.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Upravo bih to zeljela izbjeci, dosta mi induciranih...imam ja kontrakcije od pocetka T, doslovno ali nikaj ne rade. Zaista bih zeljela da krene samo...ali kada te stave u poziciju da eto bilo bi bolje za bebu, uh onda si na sto muka.
    Da, razumijem te skroz..

Nego da vas pitam, zaboravila sam točno pitati ginekologa, pošto postoji mogućnost da moj dečkić bude težio i skoro 4 kile, a prvi porod mi je bio carski, negdje mi zvoni da težina djeteta može biti jedan od uvjeta da se opet uradi carski? jel to tako i ako jest kolika je to težina? Ja bi htjela prirodni porod..

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nemam lijepih vijesti...plod isti kao u pon...beta danas 19 780...cekam dr da mi javi termin za kiretazu

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Da, razumijem te skroz..

Nego da vas pitam, zaboravila sam točno pitati ginekologa, pošto postoji mogućnost da moj dečkić bude težio i skoro 4 kile, a prvi porod mi je bio carski, negdje mi zvoni da težina djeteta može biti jedan od uvjeta da se opet uradi carski? jel to tako i ako jest kolika je to težina? Ja bi htjela prirodni porod..
    Jedan od...ali mislim da treba biti vise uvjeta koji se gledaju zajedno...skoro 4kg nije samo po sebi indikacija za carski

Nivesa, jos jednom, zao mi je.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Nivesa, žao mi je

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam lijepih vijesti...plod isti kao u pon...beta danas 19 780...cekam dr da mi javi termin za kiretazu
    Draga, jako mi je žao... Budi hrabra

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

zao mi je Nivesa

Sent from my [625 using Tapatalk

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

NIvesa drži se, jako mi je žao

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    ajme

a baš sam vjerovala da će biti drugačije..jako, jako mi žao...neznam što reći...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •