maruška još malo pa si gotova!
a za startnu poziciju - je lijepo je sve raspoređeno, posvuda viška :lool:
mb, jesi sad dobila?
Printable View
maruška još malo pa si gotova!
a za startnu poziciju - je lijepo je sve raspoređeno, posvuda viška :lool:
mb, jesi sad dobila?
Jedva čekam završit... Plan je bio focus. A onda je netko napisao da je focus cardio-stičan. A ja baš i ne volim cardio. Pa sad više nisam sigurna.
(mb, nisam još skinila focus, pa ti zato još ne zahvaljujem. :-) )
I dalje mi se čini da je bolje da su viškovi lipo raspoređeni nego koncentrirani. Npr. u dupe i bedre. :roll:
giussepe dobro došla! :-)
Molim i ja slike tko ih nudi. :mrgreen:
Nije tema, ali dobila sam posao. Barem ću manje jesti. :lol:
maruška, meni je taj njegov cardio ko stvoren za skidanje kila
doslovno osjećam kako se topim dok ga radim
palčice, čestitam!
Palči! Superrr!!!!! Ideeeešššš!!!!!!!!:-D
Giussepe dobro nam došla!!!!!! Ili vratila! Nisam sigurna, ali bilo kako bilo, dobro je ;)
Betty, ovi mali povraćanje i proljev, ali mislim da bi danas trebalo biti relativno ok, valjda, da ne hvalim unaprijed pa mi se obije u glavu, a veliki je došao jučer s posla sa temp skoro 39, što je, ne zna se......al zato znam da će bit gori od ovo dvoje, uvik je tako :lol:
maruška, Fokus je u alfa fazi 85% kardio. U beti je to već puno manje izraženo.
Meni se sve nekako olakšalo kad je MM počeo raditi u smjenama.
Znam da njemu nije lako, ali ja sam dobila više termina za vježbanje.
Nemam baš viška prostora pa moram vježbati u boravku. Kad je on doma, to uvijek bude neki film ili serija, a ne vježbanje.
Sad kad ga popodne nema, strpam djecu u krevet i odvježbam.
Betty, baš si zgodna :yes:, proporcionalna si i to je super za start! Ja sam kruška pa me uvijek mučilo što su ramena uska, ruke tanke, a dupe i noge poveći.
Maruška, za stanjivanje u donjem dijelu bilo bi ti dobro kombinirati kardio i nešto za lower body. Meni je za vizualni dojam pomoglo i to što sam sklekovima (burpijima) malo ojačala ramena tako da budu u širini bokova.
Palčice, super za posao, čestitam!
palčice čestitam!
I ja bi slike tko god nudi.
A i mislil da sam Rozi ostala dužna kompliment, super si se utegla.
Jučer odrađen alpha cardio.
Nego razmišljam nabaviti si one "rukaviceutege", ono za zglob i vježbati cardio recimo s njima.
Jel bi to bilo funkcioniralo, šta mislite?
Ajme Danči, izdrži, pogotovo sa dvometrim bolesnikom. Neka što prije ozdrave.
betty ima tako diiiivnu kosu. I jako smo slične građe.
I hvala vam. :-)
ja na pola puta BR, prelazim na W7,W8
U tom ime sam stavila i par slikica, dijelim pass na pp 8-)
Maruška, i meni je jučer palo na pamet da počnem bilježiti koliko zapravo odradim BR i što ne mogu zbog fizičkih ograničenja, a što zbog kondicije.
betty blue, ajde i meni slikice pošalji :)
betty dobila sam.
pogledat cu popodne s laptopa
Palcice cestitam!! Preporodit ces se:)
Joj super da ide w2, ocito sam nesto krivo procitala.
Tek dva dana vjezbam, a vec se bolje osjecam. Jedva cekam vecer da se prijavim.
Ugodan svima dan, cmok
Ja žicam pass.
Ovo sam jučer išla bilježiti jer mi se prošla dva puta rada c3 činilo da puno kradem. Za nijedan workout prije nisam imala taj dojam. Na kraju ipak nije ispalo toliko loše koliko mi se na prvu činilo. A možda me i sama činjenica da bilježim, gurnula još malo.
Maruska, ima shaun lower body u alpha focusu :D
Betty, bas si komad :* i napredak je ogroman!
Danas sam su slozila, uz pomoc zuzi i tati :mrgreen: super trening bez skakutanja.
palcice super za posao :klap:
anci sta si radila?
larmama, zavidim na poprsju.
Nemam konkretan program, možda bi ovo iz focusa o čemu Anci govori bilo dobro. Ja sam recimo dva-tri puta tjedno trčala i dva-tri treninga za noge/guzu. Trčanjem bi topila masne naslage, a vježbama učvršćivala.
Kosjenka, meni su te "rukavice" dobre kao utezi za noge, fino se osjeti opterećenje, pretpostavljam da su i za ruke OK. Imam x-factove 1,1 kg.
Ja prijavljujem uredno guslanje po pilatesu i šetnjama, izbačeno međuobročno grickanje i svakodnevnu konzumaciju oolong zelenog čaja. Rezultat je kilo manje i stanem u skoro svu svoju staru odjeću. Nagradila sam se novom majicom :-)
Išla sam sada kopati po svojim starim prijavkama, baš da vidim koji sam rezultat polučila otkada sam počela intezivno vježbati.
28.8. sam počela sa vježbanjem i prijavkom na ovu temu, imala sam 88 kg
6.2. (danas) prijavljujem 82 kg
To sam postigla vježbanjem Jillian 30 day shred, već tri mjeseca pilatesa, svakodnevnim šetnjama i minimalnom kontrolom prehrane (manje jela i povremena redukcija slatkog i brašna).
Da sam vježbala intezivnije i strogo pazila na prehranu, sigurno bi i rezultat bio puno bolji, ali evo, ovo je dokaz koliko se sa malo truda može postići!
jao koliko lijepih prijavaka, što kila, što cm, što vježbanja, što poslovno :klap: baš mi je ovaj topic neiscrpno vrelo inspiracije!!
jutros sam radila focus ab intervals, eeee, taj mi je sasvim lijepo sjeo. ok, teško, trbuh peče ponekad, al se sve to nekako (uz malo modifikacija) može i ne umrem baš u potpunosti. baš sam bila hepi. i izgleda da su mi leđa disproporcionalno jaka, jer onaj superman i rocketman su mi bili pis of kejk, a stršala sam više nego oni u zrak.. nemam pojma, možda ima neki keč (doduše, ja sam i ko mala jako voljela leđnjake, uvijek sam ih mogla puno naštancati)
e da, netko me pitao jel radim po redu focus, da, moram po redu. još uvijek se bojim same sebe, ako krenem sama nešto izmišljat i modificirat možda na kraju ispadnem i ode sve 8-)
Alpha traje 5 tjedana. Proguglaj si raspored vježbanja. Npr. http://t25workoutnow.com/focus-t25-calendar/
mamica, super za rezultate!
ne, ne ide tako focus :D
mislim da je tri tjedna alpha pa tek onda beta.
uh, pet tjedana :lool:
larmama, čekam pp :)
larmama, super fotke!
super su ti hlače, ja bih takve :)
ne znam kako si prije izgledala, ali ovdje se nazivu trbušnjaci :)
i da, palči, čestitke!!! super vijest :)
razgibavanje 10 walking push ups
15 Slide & Touch s utegom
30 čučnjeva s utezima
10 sklekova
30 side to side s 5 kg utega (od Tati)
30 bird dog (od Zuzi http://www.zuzkalight.com/blog/beach-workout/)
10 sklekova
30 Side Plank Mills- 15 sa svake strane (http://www.lovingfit.com/exercises-w...erglow-workout)
30 reptile (Tati)
30 čučnjeva s utezima
30 Sitting Bicycle (od Tati)
10 sklekova
ne znam koliko je trajalo, 15-20 min? nisam štopala, a radila sam polako.
hoćem i ja gledati trbušnjake :)
inače jučer sam malo obratila pažnju na cardio i ne mogu sve odraditi jer se previše uzdišem tj. ne želim se dovesti u stanje da se mučim doći do zraka, pa onda stanem i malo se odmorim dok ekipa i dalje radi :-). Recimo polu burpee mogu napraviti 5 u nizu, naravno ne brzinom kao oni no svejedno imam pauzu dok ih ostatk ekipe još radi.