maruška još malo pa si gotova!
a za startnu poziciju - je lijepo je sve raspoređeno, posvuda viška
mb, jesi sad dobila?
maruška još malo pa si gotova!
a za startnu poziciju - je lijepo je sve raspoređeno, posvuda viška
mb, jesi sad dobila?
Jedva čekam završit... Plan je bio focus. A onda je netko napisao da je focus cardio-stičan. A ja baš i ne volim cardio. Pa sad više nisam sigurna.
(mb, nisam još skinila focus, pa ti zato još ne zahvaljujem.)
I dalje mi se čini da je bolje da su viškovi lipo raspoređeni nego koncentrirani. Npr. u dupe i bedre.![]()
giussepe dobro došla!
Molim i ja slike tko ih nudi.
Nije tema, ali dobila sam posao. Barem ću manje jesti.![]()
maruška, meni je taj njegov cardio ko stvoren za skidanje kila
doslovno osjećam kako se topim dok ga radim
palčice, čestitam!
Palči! Superrr!!!!! Ideeeešššš!!!!!!!!
Giussepe dobro nam došla!!!!!! Ili vratila! Nisam sigurna, ali bilo kako bilo, dobro je
Betty, ovi mali povraćanje i proljev, ali mislim da bi danas trebalo biti relativno ok, valjda, da ne hvalim unaprijed pa mi se obije u glavu, a veliki je došao jučer s posla sa temp skoro 39, što je, ne zna se......al zato znam da će bit gori od ovo dvoje, uvik je tako![]()
maruška, Fokus je u alfa fazi 85% kardio. U beti je to već puno manje izraženo.
Meni se sve nekako olakšalo kad je MM počeo raditi u smjenama.
Znam da njemu nije lako, ali ja sam dobila više termina za vježbanje.
Nemam baš viška prostora pa moram vježbati u boravku. Kad je on doma, to uvijek bude neki film ili serija, a ne vježbanje.
Sad kad ga popodne nema, strpam djecu u krevet i odvježbam.
Betty, baš si zgodna, proporcionalna si i to je super za start! Ja sam kruška pa me uvijek mučilo što su ramena uska, ruke tanke, a dupe i noge poveći.
Maruška, za stanjivanje u donjem dijelu bilo bi ti dobro kombinirati kardio i nešto za lower body. Meni je za vizualni dojam pomoglo i to što sam sklekovima (burpijima) malo ojačala ramena tako da budu u širini bokova.
Palčice, super za posao, čestitam!
palčice čestitam!
I ja bi slike tko god nudi.
A i mislil da sam Rozi ostala dužna kompliment, super si se utegla.
Jučer odrađen alpha cardio.
Nego razmišljam nabaviti si one "rukaviceutege", ono za zglob i vježbati cardio recimo s njima.
Jel bi to bilo funkcioniralo, šta mislite?
Ajme Danči, izdrži, pogotovo sa dvometrim bolesnikom. Neka što prije ozdrave.
betty ima tako diiiivnu kosu. I jako smo slične građe.
I hvala vam.![]()
ja na pola puta BR, prelazim na W7,W8
U tom ime sam stavila i par slikica, dijelim pass na pp
Maruška, i meni je jučer palo na pamet da počnem bilježiti koliko zapravo odradim BR i što ne mogu zbog fizičkih ograničenja, a što zbog kondicije.
betty blue, ajde i meni slikice pošalji![]()
betty dobila sam.
pogledat cu popodne s laptopa
Palcice cestitam!! Preporodit ces se
Joj super da ide w2, ocito sam nesto krivo procitala.
Tek dva dana vjezbam, a vec se bolje osjecam. Jedva cekam vecer da se prijavim.
Ugodan svima dan, cmok
Maruska, ima shaun lower body u alpha focusu :D
Betty, bas si komadi napredak je ogroman!
Posljednje uređivanje od Anci : 06.02.2014. at 10:54
Danas sam su slozila, uz pomoc zuzi i tatisuper trening bez skakutanja.
palcice super za posao
anci sta si radila?
Nemam konkretan program, možda bi ovo iz focusa o čemu Anci govori bilo dobro. Ja sam recimo dva-tri puta tjedno trčala i dva-tri treninga za noge/guzu. Trčanjem bi topila masne naslage, a vježbama učvršćivala.
Kosjenka, meni su te "rukavice" dobre kao utezi za noge, fino se osjeti opterećenje, pretpostavljam da su i za ruke OK. Imam x-factove 1,1 kg.
Ja prijavljujem uredno guslanje po pilatesu i šetnjama, izbačeno međuobročno grickanje i svakodnevnu konzumaciju oolong zelenog čaja. Rezultat je kilo manje i stanem u skoro svu svoju staru odjeću. Nagradila sam se novom majicom![]()
Išla sam sada kopati po svojim starim prijavkama, baš da vidim koji sam rezultat polučila otkada sam počela intezivno vježbati.
28.8. sam počela sa vježbanjem i prijavkom na ovu temu, imala sam 88 kg
6.2. (danas) prijavljujem 82 kg
To sam postigla vježbanjem Jillian 30 day shred, već tri mjeseca pilatesa, svakodnevnim šetnjama i minimalnom kontrolom prehrane (manje jela i povremena redukcija slatkog i brašna).
Da sam vježbala intezivnije i strogo pazila na prehranu, sigurno bi i rezultat bio puno bolji, ali evo, ovo je dokaz koliko se sa malo truda može postići!
jao koliko lijepih prijavaka, što kila, što cm, što vježbanja, što poslovnobaš mi je ovaj topic neiscrpno vrelo inspiracije!!
jutros sam radila focus ab intervals, eeee, taj mi je sasvim lijepo sjeo. ok, teško, trbuh peče ponekad, al se sve to nekako (uz malo modifikacija) može i ne umrem baš u potpunosti. baš sam bila hepi. i izgleda da su mi leđa disproporcionalno jaka, jer onaj superman i rocketman su mi bili pis of kejk, a stršala sam više nego oni u zrak.. nemam pojma, možda ima neki keč (doduše, ja sam i ko mala jako voljela leđnjake, uvijek sam ih mogla puno naštancati)
e da, netko me pitao jel radim po redu focus, da, moram po redu. još uvijek se bojim same sebe, ako krenem sama nešto izmišljat i modificirat možda na kraju ispadnem i ode sve![]()
Alpha traje 5 tjedana. Proguglaj si raspored vježbanja. Npr. http://t25workoutnow.com/focus-t25-calendar/
mamica, super za rezultate!
ne, ne ide tako focus :D
mislim da je tri tjedna alpha pa tek onda beta.
larmama, super fotke!
super su ti hlače, ja bih takve
ne znam kako si prije izgledala, ali ovdje se nazivu trbušnjaci![]()
razgibavanje 10 walking push ups
15 Slide & Touch s utegom
30 čučnjeva s utezima
10 sklekova
30 side to side s 5 kg utega (od Tati)
30 bird dog (od Zuzi http://www.zuzkalight.com/blog/beach-workout/)
10 sklekova
30 Side Plank Mills- 15 sa svake strane (http://www.lovingfit.com/exercises-w...erglow-workout)
30 reptile (Tati)
30 čučnjeva s utezima
30 Sitting Bicycle (od Tati)
10 sklekova
ne znam koliko je trajalo, 15-20 min? nisam štopala, a radila sam polako.
hoćem i ja gledati trbušnjake![]()
inače jučer sam malo obratila pažnju na cardio i ne mogu sve odraditi jer se previše uzdišem tj. ne želim se dovesti u stanje da se mučim doći do zraka, pa onda stanem i malo se odmorim dok ekipa i dalje radi. Recimo polu burpee mogu napraviti 5 u nizu, naravno ne brzinom kao oni no svejedno imam pauzu dok ih ostatk ekipe još radi.
znam da ti vjerojatno ne trebam to govoriti, ali moram naglas reći
meni se cijeli stav prema vježbanju i modeliranju tijela promjenio kada sam shvatila da nema instant rezultata
ja znam da kad završim BR (koji traje tri mjeseca!) da neću izgledati spektakularno, ali biti ću korak bliže svom cilju
i bit ću korak dalje od onog što sam bila
kad završim focus ću opet izgledati mrvicu bolje
i tako vjerojatno dovijeka
the best is yet to come![]()
LOl
ja si nekako mislim ubacivati kolik mogu.
Prvo sam radila samo cardio ali ne redovit, pa onda dva tjedan po rasporedu. sad sam počela po rasporedu ali kad je recimo cario probam beta cardio ubacit, speed 2,0 i tako...bitno da se radi nešto.
a što se tiče modne piste, "osim" kondicije i tog da se baš dobro osjećam ne vidim neki pomak.
betty, baš tako! it's a lifetime progress
kad sam ja počela vježbati bilo mi je samo do toga da skinem 25 kila. onda sam skinula 30 i skužila da mi je svejedno koliko imam kila, ali da ne želim nikada prestati s vježbanjem jer hoću otrčati polumaraton, hoću zgibove, hoću 20 sklekova u seriji, a bome i da hoću biti zgodna s vidljivim trbušnim mišićima... i svim ostalim. kaže mi md da sad super izgledam i ako nastavim bit ću zgodna sve manjoj populaciji, ali baš me briga za populaciju. osjećaj snage mi je droga samo takva
larmama, super izgledaš. tijelo ti se odlično oblikovalo, naziru se bočne crte na trbuhu, a na guzi zavidim, jako!
Da, guza joj je super! To sam zaboravila reci!
a ja bi sve to mijenjala za duge noge i malu guzu![]()
mamica super za rezultate
laramama i ja bi pp![]()
Jao, zavidim na guzici.
A sviđa mi se i ona haljina na prvoj slici. :D
ja bi isto fotke, larmama pliz
svečano obećajem da šaljem svoje slike čim taknem 67,0 (znači za cca tjedan do deset dana). imam set slika u istim pozama sa 73, 71, 69 (skupljam ih već mjesecima..) i sad još čekam tih 67. mislim, ja ne vidim baš jako puno razliku na slikama, možda sam samo previše kritična. a i malo mi bude teško gledati one slike preko 70
ali sve mi je veći gušt napeti mišiće na ruci pa gledatijutros sam se pri tuširanju sapunala rukama (inače koristim onu morsku spužvicu) i baš sam se iznenadila kad sam si prošla preko bicepsa
fora!