Ako se kako kažu dečki prenose, onda ću ja rodit sredinom 11. mj. s obzirom da sam cure prenijela:-) Grda je ta neizvjesnost i čekanje al još je gore kaj nonstop moras na preglede..to mi se ne da..no sve se to izdrži:-)
Printable View
Ako se kako kažu dečki prenose, onda ću ja rodit sredinom 11. mj. s obzirom da sam cure prenijela:-) Grda je ta neizvjesnost i čekanje al još je gore kaj nonstop moras na preglede..to mi se ne da..no sve se to izdrži:-)
Da, razumijem te skroz..
Nego da vas pitam, zaboravila sam točno pitati ginekologa, pošto postoji mogućnost da moj dečkić bude težio i skoro 4 kile, a prvi porod mi je bio carski, negdje mi zvoni da težina djeteta može biti jedan od uvjeta da se opet uradi carski? jel to tako i ako jest kolika je to težina? Ja bi htjela prirodni porod..
Nemam lijepih vijesti...plod isti kao u pon...beta danas 19 780...cekam dr da mi javi termin za kiretazu
Nivesa, žao mi je:-(
:( zao mi je Nivesa
Sent from my [625 using Tapatalk
NIvesa drži se, jako mi je žao
Nivesa jako mi je žao, drži se :cry:
Nivesa, zao mi je, drzi se.
Uhhhhhhh :cry: :cry:
Nivesa žao mi je :cry: :cry:
Nije me strah porođajnih bolova, niti kako će izgledati život nakon rođenja. Ako su mogli milijuni žena prije mene onda ću valjda moći i ja!
Moj strah je banalan i mislit ćete da trolam. Naime, imam strah od toga da ću se patiti od opstipacije i nadutosti te da će mi to izazivati silne neugodnosti.
Inače, znam patiti od nadutosti jer jedem dosta grahorica i ne mogu zamisliti da ih izbacim iz prehrane.
Nivesa jako mi je zao. Drzi se :love2:
Nivesa jako mi je žao :(
Nivesa, baš mi je žao. <3
Pih...nema nikakvog pomaka...trudovi koje imam ne rade apsolutno nista osim sto me iscrpljuju. Mlada dama ne misli izaci tako brzo :psiholog: Na ctgu je bila urnebesna, sestri sam dignula tlak samo tako, prvo je pocela stucati, pa nakon toga se vrtila pa onda gdje je ova stavila sondu tu je ona tresnula, to me kostalo pola h lezanja na ctgu.
Sad moram opet radit kariogram i sva ta sranja da vidimo jel mm i ja uopce mozemo imat djete....
nivesa jeste vec radili kariogram?
Da
i salju vas opet? bas neobicno, kariogram je nesto sto se ne mijenja...
ispricavam se drugim curama na upadu...
Al nakon Patrika.a problem je kaj ja imam toliko povjesti bolesti da nemogu to nac!!!!poludit cu
Vodio me drugi dr. A sad ne mogu nac papire! Mozda sam ih u onom ludilu izgubila il ostavila kod njega.
Di se to vadi? Zaboravila sam. Il ak ima tema o tom pliz link mi stavite
rebro ili sveti duh.
http://forum.roda.hr/threads/83202-I...1ke-pretrage-2
tu se pisalo i o kariogramu, ali mozes mi se javiti na pp.
Nivesa žao mi je draga, drži se :love2:
Ajde, bar nisam jedina! Jedem svaka 2 sata! Inače gotovo ni ne mogu zamisliti ručak bez mesa, sad mi je bez okusa i skužila sam da mi od svega mesnatog, uključujući salame i paštete, dolazi onaj bljak okus u ustima. Tamanim jabuke, banane, mandarine, limunade, salate, sokove, kisele paprike, krastavce... Totalno suprotno od moje uobičajene prehrane, koja inače uključuje gomilu ugljikohidrata u svim oblicima, a sad mi ni to ne paše! Čak ni kolači ni čokolada (za koju inače ubijam, pogotovo u pms-u :lol: ), od slatkog mi paše jedino kruh namazan medom, a eto, ova mrvica već sad šefuje, kaj bu tek za 7 mjeseci :facepalm: Inače krvna slika super, šećer 4,9.
Počele su mi mučnine :roll:
Prije dva-tri dana sam se jedva ujutro digla, provela dan na kauču, slabo jela, a onda navečer napad na frižider, pa idući dan isto, i sve sam mislila neka viroza....jutros sam išla s prijom na kavu i nakon nekog vremena sam se digla, otišla u wc, povratila kavu i najnormalnije se vratila natrag :mrgreen:
Ručak sam malo proprtljala po tanjuru i stalno osjećam muku....u prvoj trudnoći nisam imala ni dan mučninu, pa sam bila nabila 5kg u prva 3 mjeseca :lol:
Nivesa - zao mi je. Drži se... <3
A sta mi drugo preostaje....
Noćas sam prokrvarila, kao da je neki komadić ispao iz mene i povraćam od 4 ujutro.... je li to kraj?
Joj ja ti neznam draga..ima puno slučajeva krvarenja u ranoj trudnoći i sve bude ok...jel imaš kakve bolove?