Nivesa jako mi je žao, drži se![]()
Nivesa, zao mi je, drzi se.
Uhhhhhhh![]()
![]()
Posljednje uređivanje od ljubilica : 23.10.2014. at 14:31
Nije me strah porođajnih bolova, niti kako će izgledati život nakon rođenja. Ako su mogli milijuni žena prije mene onda ću valjda moći i ja!
Moj strah je banalan i mislit ćete da trolam. Naime, imam strah od toga da ću se patiti od opstipacije i nadutosti te da će mi to izazivati silne neugodnosti.
Inače, znam patiti od nadutosti jer jedem dosta grahorica i ne mogu zamisliti da ih izbacim iz prehrane.
Nivesa jako mi je žao![]()
Pih...nema nikakvog pomaka...trudovi koje imam ne rade apsolutno nista osim sto me iscrpljuju. Mlada dama ne misli izaci tako brzoNa ctgu je bila urnebesna, sestri sam dignula tlak samo tako, prvo je pocela stucati, pa nakon toga se vrtila pa onda gdje je ova stavila sondu tu je ona tresnula, to me kostalo pola h lezanja na ctgu.
Sad moram opet radit kariogram i sva ta sranja da vidimo jel mm i ja uopce mozemo imat djete....
nivesa jeste vec radili kariogram?
i salju vas opet? bas neobicno, kariogram je nesto sto se ne mijenja...
ispricavam se drugim curama na upadu...
Al nakon Patrika.a problem je kaj ja imam toliko povjesti bolesti da nemogu to nac!!!!poludit cu
Vodio me drugi dr. A sad ne mogu nac papire! Mozda sam ih u onom ludilu izgubila il ostavila kod njega.
Di se to vadi? Zaboravila sam. Il ak ima tema o tom pliz link mi stavite
rebro ili sveti duh.
http://forum.roda.hr/threads/83202-I...1ke-pretrage-2
tu se pisalo i o kariogramu, ali mozes mi se javiti na pp.
Ajde, bar nisam jedina! Jedem svaka 2 sata! Inače gotovo ni ne mogu zamisliti ručak bez mesa, sad mi je bez okusa i skužila sam da mi od svega mesnatog, uključujući salame i paštete, dolazi onaj bljak okus u ustima. Tamanim jabuke, banane, mandarine, limunade, salate, sokove, kisele paprike, krastavce... Totalno suprotno od moje uobičajene prehrane, koja inače uključuje gomilu ugljikohidrata u svim oblicima, a sad mi ni to ne paše! Čak ni kolači ni čokolada (za koju inače ubijam, pogotovo u pms-u), od slatkog mi paše jedino kruh namazan medom, a eto, ova mrvica već sad šefuje, kaj bu tek za 7 mjeseci
Inače krvna slika super, šećer 4,9.
Počele su mi mučnine
Prije dva-tri dana sam se jedva ujutro digla, provela dan na kauču, slabo jela, a onda navečer napad na frižider, pa idući dan isto, i sve sam mislila neka viroza....jutros sam išla s prijom na kavu i nakon nekog vremena sam se digla, otišla u wc, povratila kavu i najnormalnije se vratila natrag
Ručak sam malo proprtljala po tanjuru i stalno osjećam muku....u prvoj trudnoći nisam imala ni dan mučninu, pa sam bila nabila 5kg u prva 3 mjeseca![]()
A sta mi drugo preostaje....
Noćas sam prokrvarila, kao da je neki komadić ispao iz mene i povraćam od 4 ujutro.... je li to kraj?
Joj ja ti neznam draga..ima puno slučajeva krvarenja u ranoj trudnoći i sve bude ok...jel imaš kakve bolove?
Je li obilno krvaris ili malo?
Imas li grceve/bolove?
Kakav komadic, ugrusak?
Moze biti hematom, lezi i zovi dr da ti da upute.
Drzim rucnonozne fige da je sve ok![]()
Tetagogolina, na tvom mjestu bih na hitnu. Nadam se da je sve ok.
Cure samo da se javim iz bolnice!!! Rodila sam moje malo zlato sa ravno 37tt,2950g 49cm!! Sada se mazimo i borimo sa dojenjem!![]()
zvala sam dr. i rekao mi da dođem odmah u 2, na početak smjene, da ne mora bit ništa strašno već guljenje ovojnice maternice kao u vrijeme menstruacije, a sad da ležim i odmaram...da je dobro što nema više krvarenja, a naprežem se pri povraćanju svako malo
Saraya cestitke
tetagogolina imas grceve kakve?ne mora biti nikaj strasnoga.
nemam grčeve ni bolove, vrti me stomak a to mi daje na povraćanje
tetagogolina, pravac na hitnu, iako vjerujem da je sve ok i da ćeš morati samo mirovatim ali ipak odi na hitnu!
Saraya, iskrene čestitke!!!
Nivesa, užasno mi je žao, ne znam kakvu pametnu i utješnu riječ pronaći, drži se koliko možeš....grlim te!!!
Saraya cestitke od srca, gustaj!!!!!
Tetagogolina, mozda je hematom ili koliko ti je embrija vratilo, mozda jedan odustaje, uglavnom u dr a do tad strogo mirovanje, javi sta je bilo
Saraya čestitam na malenom zlatu!
Tetagogolinada sve bude ok!
Mury draga kako si nam ti?
Saraya čestitke na bebi!!!!!!!!!!
tetagogolina ~~~~~~~~~~~~~vibram da sve bude ok.
tetagogolina-lezi i miruj do doktora, a u autu lezi iza, nemoj sjediti. držim sretnice da sve bude ok
Saraya-bravoooo!!! čestitke od srca!!
@Nivesa - bolje sad nego kasnije. Prva trudnoća isprala se iz mene samo tako... Nešto jednostavno nije bilo ok, al' sad brojim 45 dana do termina i ovog što je bilo prije povremeno se sjetim. Bit će tako i tebi. Daj si sad malo vremena. Opusti se i smiri. Uzmi čašu dobrog vina, najedi se kolača, pečenja... Slušaj glasnu muziku. Radi one stvari koje nisi smjela kad si bila trudna a vesele te. I onda kad se osjetiš opet spremnom- polako. Obično u ovim situacijama naši tipični muški imaju najzdraviji stav "a dobro kaj sad, idemo dalje, nema vremena za plakanje, život je prekratak". :D
@Saraya- čestitam!!! Navijam i daboravak u bolnici prođe po PS-u, a ak' ne prolazi - želim ti čelične živce da nervozu ne prebacuješ na bebu neg na tam di treba. Prebaci dio i na muža, nek se on bori s tim, ti imaš pametnijeg posla. :D :D :D
Saraya čestitke
Draga nivesa nemogu zamisliti kako ti je niti ti reci ista pametno, samo se eto nadam da ce se kockice vec nekako posložiti i možda te posjeti malo čudo kad se budeš najmanje nadala. Samo nemoj odustati, vjeruj mi vrijedi svake suze, nerviranja, pracenja ovulacije, pišanja po trakicama i čega vec ne.
Želim ti svu srecu