Ja za danas planiram upper, nakon cega me ceka rucak u gostima :najestcusekaoprascic:
Popodne cu vjv neku sumsku setnju sa psom pa peglanje.
MB, kako je djecak?
Printable View
Ja za danas planiram upper, nakon cega me ceka rucak u gostima :najestcusekaoprascic:
Popodne cu vjv neku sumsku setnju sa psom pa peglanje.
MB, kako je djecak?
Nera, bas mi je zao za pad. Ali budes ti to makar prehodala :-)
jucer popodne upper, danas cu malo rastrcavanja.
o hrani necu :D
nera nek sto brze prode
Naravno da ćeš se najest, još u gostima!
Magriz, ajd sta je jedan dan, ma i dva. Bar je tako kod mene :lool:.
Cure sretno vam sutra. Znam da nije utrka kao ostale, sreću vam želim najprije s vremenom i da prođe bez ozljeda. I naravno, lijepo druženje vam želim :-*.
Znam da se kod Lili nešto desava ali nisam popamtila sta, je l ovaj vikend putuje ili je rođendan od male?
Šta god da je od ovo dvoje, Lili uživajte!
Danas resistance 3, sutra rest.
Dobar dan! Ujutro sam svasta nesto radila, a i pogledala live prijenos pokusaja trcanja maratona ispod 2 sata. Ludnica, nisu uspjeli, 29 sekundi vise.
To je sve od trcanja za danas. Idem na grunt. Vidimo se sutra, jedva cekam
Nera, naravno da ces trckarati
Lili, tvoja avantura zvuci super! Negdje sam procitala da je iducu subotu 13.5. besplatan kanjoning i zip line preko kanjojlna Cikole - pa, ako ima ko u blizini.
Nera, uf za pad :(
Mb, super da je Maza bolje.
I moj mali malisan nesto malo buban. U srijedu se cijepio pa jedan dan ima fibricu pa od onda neku vodenastu stolicu. Nije mu nista prelose, al je nekako sav grintav. I po cijelu noc se budi. Mozda nas cekaju prvi zubici :)
Bravo svima za sve odvjezbano! Nista nisam popamtila.
Ja jucer p90 back & chest. Moja elasticna vrpca i ja smo sve blize pravom zgibu :)
Mi planiramo u Zadar vec veceras (ako malisan bude dobro).
Znaci sutra oko 11 u Foruma stol s ljubicicama?
Ej curke moje kod mene speedy vikend.
J-la dobro si pohvatala moja ljepotica danas slavi 8.rodjendan za sat vremen je proslava s prijateljima ja uaput perem robu raspakjravqm se kuham rucak i polako pakiranje danas i sutra jer u pon letimo za London :-D
Btw jutroas sam se nezgodno okrenula i bubnula glavom od rub vrata ajme koliku cvorugu sam dobila na celu. Nista nije pomoglo ni maslac ni led bit cu prava ljepotica na slikama iz Londona :lool: ogromna je cvoruga.izbocena.
iju ju divota!
jeste mi spremne trkacice, vidim da ste uzbudjene samo tako! Bravo samo tako dalje!!
Lili sretan rodjendan curi :kiss:
ajde, cvoruga ce splasnit do ponediljka :love:
Vis a ja nisam vidla čvorugu, a lili već u british elementu
Sretno curi
Lili sretan rođendan ljepotici :heart:!
A cvoruga mi je smiješna :lol:. Oprosti :-*
J-la dat cu ja tebi :lool:
MB nadam se da ce bar malo splasnut!
Jelena sta si me vidjela na trgicu kad znas da sam bili u majici s British motivom :-) a cvoruga je skrivena pod siskama.
hvala cure za zelje, jako lijepo im je bilo, poslije se istrcali, skupilo ih se valjda 20.
Curka je presretna kako je sve proslo kao i sa poklonima
cure, sretno sutra!
Lili sretan rodjendan curki!
tebi sretan put!
moje cure upravo vjezbaju BR wo 1 :lool:
trazile me da im pustim, hehe
a ja sva sretna kad sam cula jillkin glas, lol
Lili, sretan rođendan curi!!! Pa kud si bas celom pukla, nadam se da ce brzo proci!
Bila u gradu po broj, srela Plimu i jos hrpu poznatih. Vec se osjeti super atmosfera!
Sta s ? Ja celo, a frend koji sutra trci s vama je maloprije ostao sav izgreban i zguljen na zglobu, koljenima i dlanovima.neki malac ga pokosio biciklom. Izgleda gore od mene.ja imam siske :lool:
Ivana s vjerujem da se atmosfera itekako osjeti.iako nisam tijelom.bit cu duhom.uz vas zasigurno.jesam ja ono rekla da vam se necu stici javit tijekom.vikenda pa unaprijed zazelila dobar provod i utrku :lool:
Otrcala progresivni trening 45 min :trci: onak po skolski krenula s 5:25 a zavrsila na 4:43.
Otisla cvrgana preumorna i s glavoboljom.vratila se i dalje cvrgava al ne umorna i puna energije :-D
cure, sretno sutra! uzivajte!
bas mi je zao sto vas necu vidjeti
ja sam se nasla sa zhang, u shopping centru
zhang :-*
predugo me ostavila samu pa sam upala u groznu stetu :aparatic:
zato sam kupljeno danas sva odusevljena isprobavala
e, kad sam probala neki top, pita me prodavacica da je l' me smije nesto pitati, je l' ja mozda vjezbam?
da se vidi da sam sva misicava
a ja se topim i skromno priznajem da vjezbam :D
(vjerojatno radi na proviziju al meni svejedno drago... a jedan taksist mi je predlozio da ostatak smjene s njim odradim, da mu mogu i pjevusit uz radio :aparatic:)
uglavnom, bilo mi je bas lipo
drugi put bolje isplaniram pa se ranije najavim, i ja zelim vas upoznati
nakratko sam vidjela i magriz, joj, sve bolje i bolje izgleda
na drugom druzenju upoznala sam neke forumasice nakon desetak godina (!) virtualnog poznanstva
jedna je rekla - ja se odbijam s tobom upoznati kao da se ne znamo :lol:
a danas sam pila kavu s nasom mb <3
jos sam uvijek na laganini rezimu, danas opet samo stepenice
i ja sam puhala ko vepar do kraja, dobro bi se uklopila s angienim muzem :lol:
Ova prica ne zvucu ni upola dobro ko kad vam je summer preprica :mrgreen:
Bilo mi je super na kavi :kiss:
Summer odlicno izgleda, nije ni cudo da ju je prodavacica to pitala!
Veselim se kavi s curama danas :klap:
Mi vec kasnimo u polasku, mozda ne stignem :-(
Ma kako ne bi stigli kjb?! Brzo u auto i krecite!
summer, bravo draga! Zasluzila si sve komplemente :kiss:
Lili, bravo za trcanje!
Kjb kako to da kasnite s busom? Pa bar nas trener uvijek sve na vrijeme.
Cure uzivajte mi danas na kavi, sto manje kise, sto vise provoda i sretnooo! Ljubim vas sve koliko vas ima :kiss:
Flopice sjecam se tvojih km prosle god.ajmo ove godine dodaj jos 1km ili barem 600-700m ;-)
zavidim vam na kavici i druzenju!
cure, uživajte wingsima, nek svaka istrči po 1 km za mene :-)
Rahela, zar nisi i ti danas trebala u Zadar? Nešto sam pobrkala izgleda.
Cure lijepo se provedite danas :-*!
I još samo da pitam šta znači ovo: Your PHP installation appears to be missing the MySQL extension which is required by WordPress.
Ovu rečenicu mi izbacuje kad hoću na stranicu loving fit. Kod kuće na svim uređajima (osim telefonu) a evo sad i kod mojih.
Šta trebam uraditi da mi se makne ova rečenica i otvori mi stranicu?
Offtopic: Ivana s, imas pp:)
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
To joj je neka greska na stranici :-(
Jucer se pojavilo.
ajmo cureeeee!!!
Sretnoooo
spajka ti si na koktelima? :-)
Ja nisam uspila do Zadra. Mali maliso (a i ja s njim ko pratnja) zavrsio u bolnici zbog svjeze krvi u stolici. Sestre misle da je neki virus, a doktorica se jos nije izjasnila. Uf! Posaljite koju vibricu.
Jadro šaljem puno vibrica malcu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako je bebac? Mogu zamisliti kako je tebi :-(.
K-la hvala. Dobro je osim te krvi i sluzi. I nije bas od apetita. Evo sad spava.
Jadranka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jadranka ~~~~~~~~~~
Sent from my Moto G (4) using Tapatalk
Draga Jadranka,
šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malenoga, možda je samo neka kapilarica puknula, držim fige !
Wingsice, ajde hoćemo izvještaje, još čekamooo!!!
Vidjela sam nešto po fejsu,al ajd da čujem kakav vam je bio osjećaj trčati, nemojte nas toliko držati i neizvjesnosti.
šalim se, znam kako je nakon utrke, uzbuđenje još traje, pa dok se čovjek još sa svima ispriča i podruži, i meni samoj treba dosta vremenada složim dojmove i uspijem doći do kompa/moba.
Moram se pohvalit našim trenerom istrčao je nešto preko 59 km (na pejsu 4,07 toliku kilometražu) i time bio 2. na Wingsu.
Ponosna sma što mi je trener :heart: Gorane Muriću- majstore!! :naklon:
jadranka ~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mališu!!!!
kjb što je s tobom bilo?
baš mi žao da te nisam srela...
ja sam prezadovoljna
nešto malo manje od 13 km
na startu sam/smo izgubili strašno puno vremena, najmanje 10 min.
ali nije mi žao, trčala sam lakše nego ikad
posebno se radujem zbog cura kojima su ovo prvi Wingsi!
bravo cure!
a kako su mi nosile ljubičice, kroz svu onu gužvu:mastercardneprocijenjivo: :heart:
Bravooo flopice!!! :klap: i ostale cure!!! atmosfera se mogla osjetit i preko ekrana.
kjb je trčala al mislim da su stigli kasnije jer je autobus sporo vozio, tako nekako ona će se već javiti.
a kakvo vam je bilo vrijeme?