Vis a ja nisam vidla čvorugu, a lili već u british elementu
Sretno curi
Vis a ja nisam vidla čvorugu, a lili već u british elementu
Sretno curi
Lili sretan rođendan ljepotici!
A cvoruga mi je smiješna. Oprosti
![]()
J-la dat cu ja tebi
MB nadam se da ce bar malo splasnut!
Jelena sta si me vidjela na trgicu kad znas da sam bili u majici s British motivoma cvoruga je skrivena pod siskama.
hvala cure za zelje, jako lijepo im je bilo, poslije se istrcali, skupilo ih se valjda 20.
Curka je presretna kako je sve proslo kao i sa poklonima
cure, sretno sutra!
Lili sretan rodjendan curki!
tebi sretan put!
moje cure upravo vjezbaju BR wo 1
trazile me da im pustim, hehe
a ja sva sretna kad sam cula jillkin glas, lol
Lili, sretan rođendan curi!!! Pa kud si bas celom pukla, nadam se da ce brzo proci!
Bila u gradu po broj, srela Plimu i jos hrpu poznatih. Vec se osjeti super atmosfera!
Sta s ? Ja celo, a frend koji sutra trci s vama je maloprije ostao sav izgreban i zguljen na zglobu, koljenima i dlanovima.neki malac ga pokosio biciklom. Izgleda gore od mene.ja imam siske
Ivana s vjerujem da se atmosfera itekako osjeti.iako nisam tijelom.bit cu duhom.uz vas zasigurno.jesam ja ono rekla da vam se necu stici javit tijekom.vikenda pa unaprijed zazelila dobar provod i utrku![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.05.2017. at 18:50
Otrcala progresivni trening 45 minonak po skolski krenula s 5:25 a zavrsila na 4:43.
Otisla cvrgana preumorna i s glavoboljom.vratila se i dalje cvrgava al ne umorna i puna energije![]()
cure, sretno sutra! uzivajte!
bas mi je zao sto vas necu vidjeti
ja sam se nasla sa zhang, u shopping centru
zhang
predugo me ostavila samu pa sam upala u groznu stetu
zato sam kupljeno danas sva odusevljena isprobavala
e, kad sam probala neki top, pita me prodavacica da je l' me smije nesto pitati, je l' ja mozda vjezbam?
da se vidi da sam sva misicava
a ja se topim i skromno priznajem da vjezbam :D
(vjerojatno radi na proviziju al meni svejedno drago... a jedan taksist mi je predlozio da ostatak smjene s njim odradim, da mu mogu i pjevusit uz radio)
uglavnom, bilo mi je bas lipo
drugi put bolje isplaniram pa se ranije najavim, i ja zelim vas upoznati
nakratko sam vidjela i magriz, joj, sve bolje i bolje izgleda
na drugom druzenju upoznala sam neke forumasice nakon desetak godina (!) virtualnog poznanstva
jedna je rekla - ja se odbijam s tobom upoznati kao da se ne znamo
a danas sam pila kavu s nasom mb <3
jos sam uvijek na laganini rezimu, danas opet samo stepenice
i ja sam puhala ko vepar do kraja, dobro bi se uklopila s angienim muzem![]()
Ova prica ne zvucu ni upola dobro ko kad vam je summer preprica
Bilo mi je super na kavi
Summer odlicno izgleda, nije ni cudo da ju je prodavacica to pitala!
Veselim se kavi s curama danas![]()
Ma kako ne bi stigli kjb?! Brzo u auto i krecite!
summer, bravo draga! Zasluzila si sve komplemente
Lili, bravo za trcanje!
Kjb kako to da kasnite s busom? Pa bar nas trener uvijek sve na vrijeme.
Cure uzivajte mi danas na kavi, sto manje kise, sto vise provoda i sretnooo! Ljubim vas sve koliko vas ima
Flopice sjecam se tvojih km prosle god.ajmo ove godine dodaj jos 1km ili barem 600-700m
zavidim vam na kavici i druzenju!
cure, uživajte wingsima, nek svaka istrči po 1 km za mene![]()
Rahela, zar nisi i ti danas trebala u Zadar? Nešto sam pobrkala izgleda.
Cure lijepo se provedite danas!
I još samo da pitam šta znači ovo: Your PHP installation appears to be missing the MySQL extension which is required by WordPress.
Ovu rečenicu mi izbacuje kad hoću na stranicu loving fit. Kod kuće na svim uređajima (osim telefonu) a evo sad i kod mojih.
Šta trebam uraditi da mi se makne ova rečenica i otvori mi stranicu?
Offtopic: Ivana s, imas pp
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
To joj je neka greska na stranici
Jucer se pojavilo.
Posljednje uređivanje od zhang : 07.05.2017. at 11:12
Ja nisam uspila do Zadra. Mali maliso (a i ja s njim ko pratnja) zavrsio u bolnici zbog svjeze krvi u stolici. Sestre misle da je neki virus, a doktorica se jos nije izjasnila. Uf! Posaljite koju vibricu.
Jadro šaljem puno vibrica malcu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako je bebac? Mogu zamisliti kako je tebi.
K-la hvala. Dobro je osim te krvi i sluzi. I nije bas od apetita. Evo sad spava.
Jadranka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jadranka ~~~~~~~~~~
Sent from my Moto G (4) using Tapatalk
Draga Jadranka,
šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malenoga, možda je samo neka kapilarica puknula, držim fige !
Wingsice, ajde hoćemo izvještaje, još čekamooo!!!
Vidjela sam nešto po fejsu,al ajd da čujem kakav vam je bio osjećaj trčati, nemojte nas toliko držati i neizvjesnosti.
šalim se, znam kako je nakon utrke, uzbuđenje još traje, pa dok se čovjek još sa svima ispriča i podruži, i meni samoj treba dosta vremenada složim dojmove i uspijem doći do kompa/moba.
Moram se pohvalit našim trenerom istrčao je nešto preko 59 km (na pejsu 4,07 toliku kilometražu) i time bio 2. na Wingsu.
Ponosna sma što mi je trenerGorane Muriću- majstore!!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.05.2017. at 18:30
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mališu!!!!
kjb što je s tobom bilo?
baš mi žao da te nisam srela...
ja sam prezadovoljna
nešto malo manje od 13 km
na startu sam/smo izgubili strašno puno vremena, najmanje 10 min.
ali nije mi žao, trčala sam lakše nego ikad
posebno se radujem zbog cura kojima su ovo prvi Wingsi!
bravo cure!
a kako su mi nosile ljubičice, kroz svu onu gužvu:mastercardneprocijenjivo:![]()
Bravooo flopice!!!i ostale cure!!! atmosfera se mogla osjetit i preko ekrana.
kjb je trčala al mislim da su stigli kasnije jer je autobus sporo vozio, tako nekako ona će se već javiti.
a kakvo vam je bilo vrijeme?
Jadranka, beskraj vibrica za djecaka, da je samo viroza ~~~~~~~~~~
Danas je bilo predobro, uzivala sam s curama prvo a i kasnije u trcanju! Ulovilo me taman ispred oznake za 15km, iako mi je endo izracunao punih 15. Prezadovoljna sam, jer mi je bas bilo lagano!
Vidjela sam i nasu kjb, razmjenili koju rijec ali je moj trener zabranio daljnju konverzaciju jer smo bile taman pred uzbrdicom :loool:
Posljednje uređivanje od ivana s : 07.05.2017. at 20:48
cure
Jadro, moja druga curka je jednom prilikom tako imala i bila je viroza u pitanju
~~~~~~ za malca
Hvala cure! Evo je taman zaspo! Sestre kazu da je vjerojatno il alergija il virus. Doktorica se ne zeli izjasnit. Makar kaze da mu nalazi krvi ukazuju na neku alergiju. Al ne zna jel od toga i krv. Meni se cini da je ima dosta manje. Samo da tako i ostane!
Jadranka~~~~~~~~~ nadam se da je malac vec bolje?
Cure su vec sve rekle o guzvi i vremenu i kavi u savrsenom drustvu
Ja i flopica smo se nasle na 13 km (otrcala sam 200 m manje), zajedno smo cekale bus preko sat vremena da bi njena frendica na kraju ustopala neku zenu koja nas je povezla u Zdal bar smo se lipo napricale
![]()
Jadranka baš mi je žao što nisi bila sa nama, nadam se da će se malac brzo oporaviti.
Utrka je bila super, malo sparno, otrčala sam 12 km i nešto sitno, prezadovoljna sam.
Cure super ste, još ne mogu vjerovati kako je spajka ogromna!
Šaljem vibre i ispriku zbog offt, ali imam iskustva s tim.... Nadam se da ću te umiriti. Ovo sa krvi u stolici se često dogodi ako dijete ima prolaznu opstipaciju i posljedično malo tvrđu stolicu koja mu ogrebe sluznicu anusa i eto krvi.... ako je 2 ili 3 dana preskočio kakanje, ima višak otpadnih tvari u organizmu i nalazi stvarno izgledaju kao da se radi o alergiji, ali ne mora biti da je to u pitanju. Dr će nalaz ponoviti kad se uspostavi normalna stolica. Zato nije htjela raditi paniku. Ako ovdje prepoznaješ situaciju, daj djetetu puno tekućine, jer tvrda stolica je simptom dehidracije. Daj vlakna, kompot od suhih šljiva i jabuka, puno povrća, juhe i preskoči meso dan ili dva.
Gdje je virus u cijeloj priči? Ako dijete nema tvrdu stolicu nego proljev, isto se lako može oštetiti mekana sluznica izlaznog debelog crijeva. Daj djetetu probiotik.
Eto, toliko od mene. Sad se vratite vježbanju.
Peterlin hvala. Nije tvrda stolica, proljev je. Jos od cetvrtka, a krv tek od jucer, prvo mali tragici pa vise, sad mi se cini opet manje. Jos uvik je proljevasto. Imam krevet, al nije s njim u sobi. Sestre navodno zovu kad pocnu plakat. Al ko ce spavat?! Uf!
E da, ovdje nisu skloni probioticima. Kaze doktorica da ne. A za dojenje, svako svoj savjet daje. Zadnji je, doji cesto, al pomalo.
Cure bravo za otrcano! Sve ste super trcale!
Posljednje uređivanje od Jadranka : 07.05.2017. at 21:35
Jadro, saljem vibrice, neka prodje cim prije...
Wingsi su bili super, bilo je to jedno super divno druzenje i utrka.
Sani i ja samo isle zajedno i slepale jedna drugu. Meni je najbolji feeling bio kad smo prosle tablu za izlaz iz Zadra.
A drugi moment mi je bio kada nas je bus vozio nazad, kad sam skuzila koliko smo to zapravo pretrcale.
Jadranka iznimno mi je zao ~~~~~~~~~
Plima ja jesam velika zena. Samo ljudi ne vjeruju. Oni koji naocale imaju vide bolje i realnije.
Nego jel vi znate koliku kosu ima plima? A tek koja predivna boja
Moja body partnericai ja smo kretale iz zadnjih redova, a i od koga je rezultat je cisto pristojan.
ono sto sam zeljela sam i dobila predivnu zabavu s predivnim drustvo. hvala svima.
Posljednje uređivanje od spajalica : 07.05.2017. at 22:14
Ogromna spajkako od stijene odvaljena :looll
joj divno mi je cure citat vasa iskustva. Ja sam naravno bila priljepljena za Novu tv od 12:30h i mislila sam na sve vas.
Zhang i Sani zajednoflopica i mb u zeninom autu
i miomirisi
plima, magriz super!
Spajka bravo znala sam da ce ti se svidjet koncept!
Ma cestitam vam svima od srca a sad u prnje jer sutra putujemo u London. Laku noc !
Ej curke!
Prvo,jadranka ~~~~~~~~~~~~~milijun vibrica za malisu.. Mogu misliti kako ti je..drz te se i bit ce to sve ok!
Wingsice,bravo svima za trk!!!
Lili,zavidim ti! Uzivaj maksimalno! I sretan 8. sa zakasnjenjem.
Moj se rest prebacio sa petka i na subotu. Zato sad odradjeno 1000preskoka vijace +mini band+dumbell wo sa instagrama. Ima neka ivfitness koja ima bas ok treninge pa ju cesto znam popratiti.
Laku noc, sutra je ponedjeljak i novi pocetak!
Jadro puno vibrica za malisu. Sigurna sam da cete zvati kad ustreba, zato odmori i probaj razmisljati pozitivno.
Wingsicama bravo za otrcano, guzvi i vrucini (meni uvijek vruce) usprkos.
Sto se kasnjenja (i propustanja druzenja) tice, isla sam u vlastitom aranzmanu sa jos tri zene, pa smo kasnile sa polaskom, pa sa wc-ima, pa sa kavama po putu.... dobro je da smo stigle na trubu za pocetak.
trcala sam 15,66 km, na povratku prema busu uhvatila pricat sa jednom svojom imenjakinjom, ispalo da je iz Zadra i da ima vlastiti prijevoz pa sam se vozila ko gospodja.
poslije sam gledala hocu li vidit nekog od vas koje znam uzivo i sa slika, ali nisam. Ali sam se zato napricala sa svojim trkacima iz auta, dobre su i one iako nisu na rodama
Ivanu s sam vec tradicionalno vidjela u trku, ali kao sto rece ne smijemo tamo pricat.
lili sretan ti put, djetetov rodjendan i ugodan boravak u Londonu.
vama drugima laku nocvi dobar pocetak radnog tjedna
I ja preponosna na svog trenera, divan covjek i sportas
Kjb zao mi je sta nisi stigla na druzenje ali bravo za otrcano!
Jadranka kako je prosla noc?
Spajka![]()
Lijepo vas je čitati.
Jadro nadam se da noć bila mirna, vibram i dalje za malca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Lili sretan put, uživajte!
Zhang
Mora da joj je Zuska napravila desant.
Zhang![]()
Za sve...od uspori, ubzaj, do mozes ti to. Dijelimo iste osjecaje prema svemu.
P.s.tnx za lovingfit
Flopi, zbog tih rozih cudesa sam zaradila novi nadimak
A plima i kosaaa, ajme kose.
Slijedece godine radimo jos bolje pletenice!
Magriz, bome, jako je puhalo. Bravo za kilometre!
Spajka i njena partnerica su bile odlicne!
O ogromnosti spomenute necu
Ivana s, drugi put skupa s mb u 1.zonu! Odlicni rezultati.
Nera, :mojnaklon:
Ja jos skupljam dojmove, usudit cu se pa reci da je moja ekipa super! Da smo sve sretne i zadovoljne. Zabavila sam se i nasmijala i vjerujem da ponavljamo!!