Potpisujem...
Ja sam pokupila lijekove - sad čekam...
Printable View
Nisam se dugo javljala, malo samo škicnula - nemojte zamjeriti. Tužnicama zagrljaj, čekalicama vibrica , svima osmjeh
Konačno malo vremena pa da javim novosti: za koji dan krećem u postupak:-D, lijekići doma (gonal-pen:zbunj: i cetrotide), M čekam za koji dan. Nadam se da ću moći normalno odraditi postupak s obziorm da još nekoliko dana ne smijem izostati s posla, stres pogolem. Radila i jučer i danas umjesto 4 dana odmora. Smršavila sam koju kilu, jedino kaj se osjećam dosta slabo i bolesno. No s početkom postupka prekidam s dijetom. Sad sam i ja Petrovka
cure evo moj test 12dnt negativan. zadnjih par dana sam osjećala da od ovog feta ništa. ja bih odmah sutra na stimulirani ali ne ide to tako lako.
svima puno sreće želim i uspješniji the end od moga.
Tužnicama :love2:
trudnicama i čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
linalena :-D sretno - da ovaj postupak bude onaj dobitni!!!
Samo da tužnicama pošaljem :love2:
Linalena sretno i nek ovaj bude zadnji i dobitni s promjenom klinike :-)
Tikki u kojoj ste vi fazi?
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
Sandy0606, da urodi plodom!:fige:
Linalena, Nestrpliva Anka, za dobitni!:-D
PetraP,:love2:
Bubimitka, trenutno se osjecam kao da sam spremna na :predaja:
Prekjucer sam opet gledala u 0 na rezultatu bete i sad skupljam komadice snage koji se, nadam se, kriju u meni.
PetraP zao mi je draga.
Linalena sretno i da bude uspjesno.
Frćka valiana sandy0606 nestrpljiva anka linalena držim :fige: da ovaj put bude dobitan....
Berina dobro došla , i puno :fige: za sutra.
mima32 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije budeš kući i skupiš novu snagu :*
PetraP - ne vjerovati testu, odi ti po betu.......ima još mnogo nade:fige:
tikki :love2: držim fige da skupiš snage
ostalima, puno vibrica za što god da treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love2: PetraP
linalena sretno evo i trudničke prašine da te obasja **************************************,naravno i za sve ostale cure ima ************************************************** **
petrap a šta reći..............:love2:
Linalena - dobrodošla u Petrovke!! :love: Nadam se da bu sve prošlo u najboljem redu!!!!
Tikki - u ovakoj situaciji teško je naći prave riječi - pomoći ti mogu jedino time što ću se danas pomoliti za tebe - a osobno smatram da je to najljepši poklon!
Orhideja - thanks!!!!!!!!!!
Svim curkama - ~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba
PETRAP zao mi je zbog tebe,nemoj gubiti hrabrost i nadu.....puno,puno :love:...ja sam vec sve nervoznija i trudim se da ne razmisljam o tome da ce mi ovo biti vec 4 neuspjeli pokusaj...mi se cujemo sutra,pa vam javim rezultate...drzite mi:fige:...
Ja sam se nadala s ovom M krenuti u svoj 1. postupak, ali naravno, nikad nije sve baš po planu. Prvo se dr oduševljavao nalazima hormona, sve by the book, savršeno, za poželjeti, a kad me je pregledao vidio je da sam u nekom sfušanom ciklusu - endometrij izgleda kako bi trebao u vrijeme ovulacije :zbunj: Nije bitno, sad 10 dana duphastona, pa nova M, pa idemo probati opet.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!!!
PetraP tako mi je žao :love2: Baš sam se nadala da bi kod tebe moglo uspjeti. Drži se draga, odmori se i skupi snagu za dalje, samo nemoj odustati...
Tiki i PetraP,jako,jako mi je zao :love2:..nemam pametnu rijec!
Linalena,tebi ~~~~~~~do neba i nazad,da nam napokon objavis veliku beturinu!!! I svima ostalim ~~~~~~~~~~~!!!
tkki draga, ne znam sto reci....grlim te
PetraP zao mi je
linalena~~~~~~~~~~
Napokon sam doma, nakon 15 dana. Hvala vam svima :love2:
Seetno svima u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cekam neke ljepse vijesti da malo poskocimo...ovo s neuspjelim postupcima me bas zalosti.. Cure moje saljem puno ~~~~~~~~~~~ za one tuzne da se sto prije oporave, za one u postupcima i one koje cekaju betu...
Mi bi po nekom planu za sad trebali poceti s pikanjem cim M dodje..trebala bi u utorak.
:-*
tikki, petra, baš mi je žao :cry:
linalena, ~~~~~~~~~~~~~~~~~
vatra, sretno ljube, čuvam fige da bude dobitni :kiss:
mima32 zao mi je sto si to morala proci :-(
nadam se da ces se brzo oporaviti
Mima32 baš mi je drago da je ipak na kraju sve dobro završilo, tj. da nema operacije i da si napokon kući. Doma je ipak najljepše, pogotovo nakon bolnice. Odmori se draga Mime:-)
Mima ajde super da si doma...sad lipo odmori i skupljaj snagu..hug
Mostarka hvala za fige..i sama sebi ih drzim koliko me je strah..
Mima32, bravo draga! :-D
Vatra86, hrabro, ne boj se!
Vatra moraaa bit nes dobro, moraaa!!! ~~~~~~~~~~~ svima kojima treba
ehhhh drage moje....rekla sam da cu da vam javim rezultate...moja beta danas tj.12 dpt je 249...dakle hvala dragomBogu,trudna sam i uspjelo:-D:-D:-.....puno osjecaja se pomijesalo,prvo sam plakala:lol:,ali sam i najsrecnija...nadam se da cete sve jednoga dana biti u mojo kozi...puno vas pozdravljam i ljubim...
berina cestitam!
berina, čestitam i sretno dalje!
Ruthy,Jejja hvala vam cure moje :shykiss:
Berina :-D čestitam na T!! :-)
hvala vam na cestitkama....drzim fige svakoj koja se nadje u ovakvoj situaciji,da jednog dana sve mi drzimo svoje bebe u rukama,ako Bog da...pozdrav
Tikki,kika222,kiki30,PetraP jako mi je zao:-( grlm vas sve redom..
Oprostite ako sam.neku tuznicu izostavila,nije namjera..
Zelim srecu svima u postupcima~~~~~~~