Nažalost nije se oplodila, idemo dalje u nove pobjede.. Pozdravljam vas sve i želim vam svakoj barem jednu bebicu....
Nažalost nije se oplodila, idemo dalje u nove pobjede.. Pozdravljam vas sve i želim vam svakoj barem jednu bebicu....
Kika222, drži se draga ..
jejja, kiki30 strasno mi je zao cure
Kika zao mi je sto se nije oplodila
Kika222 zao mi je
Kika222 žao mi je
Jejja, Kiki30 žao mi je
Strasna
DiDi446 sretno i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za postupak
Ginger bravo za srčeko![]()
Koji crni dan! Žao mi je, cure!
Kiki30, jejja, Kika222 grlim vas!
DiDi welcome back!
Hvala vam žene za podršku, budite mi dobro i nemojte nikad gubiti nadu!!!!
Jejja, Kiki, Kika, žao mi je! Al bit će, kad tad će bit, sigurna sam u to!
Jejja, Kiki, Kika, žao mi je!nemojte odustat nikad jer doće te vi do vašeg cilja!
uf baš nije fer!
Misila sam ništa ne pisati jer se osjeam prazno bez i jedne rijeći ajoš kad vidim koliko nas nije uspilo još mi je teže...dakle naš 7 ivf izgleda nije uspio od jučer mi ide smeđi iscjedak a beta bi trebala bit u petak.....ne znam šta da čovjek napravi da bi se barem malo pomaklo naprid
svima koje ste tužne šaljem veiki zagrljaj,
one koje čekaju betu neka bude ogromna
i posebno Ginger ženo ti si utjeha![]()
ici koliko čitam bilo je i velikog krvarenja s odličnom betom..ostani pozitivna __do kraja....
Red je da dobiješ ljepu betu![]()
Posljednje uređivanje od orhideja. : 29.05.2013. at 21:47
ici grlim... znam taj sjecaj praznine i kad se zelis uvjeriti da nije gotovo ali nekako srce zna.. drzat cu fige da te osjecaj vara draga..
Ici žao mi je stavrnomožda ipka ima još malo nade ako nisi skroz prokrvarila.
Tako se rastužim kad vidim da nekima ne uspijeva iz 7,8,9....xx puta, samo mi znamo kako nam je i koliko nam snage treba za dignit se i opet u nove pobjede. Al vjerujem da će doći naših 5 min. za sve bas.
Ici jesi ti bila u postupku sad u bolnici u ST-u, ako mogu pitat u kojeg dr.?
Stalno mislim ma gotovo je ali neki mali crv mi ne da mira pa mislim aj još do sutra pa ćemo viditi i još sam noćas sanjala + na testu pa to je da izludiš.....misliš da će nakon x neuspijeha bit lakše ali nije,misliš neću više gotovo je a opet ponovo planiram čini mi se da smo postali ovisnici
Sara10 bili smo kod dr marušić na Firule
Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ici, Orhideja nije gotovo dok god ima nade! Sara, m stigla jutros, u utorak 1.folikometrija, ovaj put 6.dan!Krećeeeem! nadam se da neću proletit kroz sve prije 7.dana kao prošli mjesec!
Kad tebi stiže gđa.m? Kad akcija, znam da početak 6.mj., znači sad sad?
![]()
Citam vas al mi je nespretno pisat s mobitela.
tuznicama
~~~~~~~~~~~~~ ostalima
Gdje nam je clematis? Kako je?
Ici to mi je itekako poznato sa ovisnošću, nakon neuspjeha mislim ma nemam ja više snage ni živaca ovo prolazit, al nešto te tjera naprid i onda opet jedva čekam slijdeći put!
Frćka ja trebam dobit 03.06. i onda u akciju. A tebi ćemo držatza ovaj postupak, neće se ništa desit prije 6 dc, Frćka samo pozitivno...I Ruthy će nam uskoro pa ćemo sve zajedno
Mima32 kako si, jel terapija ide dobro, beta pada?? Mislimo na tebe svaku večer u 22h!
Ici saljem ti veliki zagrljaj nemoj gubit nadu jos neznas od srca ti zelim da te u petak beta iznenadi s ljepom brojkom, znam da ti nije lako nakon toliko puta, uz tebe smo.
drage moje,ja sam vam nova ovdje...citala sam ove vase postove pa rekoh da vam se javim...meni je danas 10 dpt i ako Bog da u subotu idemo na beticu,i ja ocekujem pozitivnu ako Bog da,s obzirom da mi je ovo cetvrti pokusaj......a inace sam veoma mlada,imam 23 godine...3 zadnja procesa sam radila u Bahceci klinici u Sarajevu....nadam se da cemo sve jednoga dana drzati svoje bebice u rukama....
Sara10, hvala ti. Ide na bolje. Beta pada. Jucer je bila 688 (najvise 2330). Nadam se sutra doma. Mislim ja na sve vas al mi je nespretno tipkat na mobitelu
hvala vam drage moje na podrsci,iskreno se nadam da ce beta biti pozitivna.......
Cure sam budite hrabrice i ovak pozitivne i sve če bit super.Evo ja dobila svoj termin u Pragu za 9mj!Tako da imam ljeto pred sobom napunim malo baterije i krečemo u nove pobjede!![]()
jejja, kiki30, kila222, ici, žene naše, hrabrice, lavice...čuvajte se, odmorite se. žao mi je, znam kako boli...
grlim vas jakooo
valiana, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za divnu ranu, plodnu jesen
mima, želim ti da što prije budeš kući i da se lijepo odmoriš i u nove pobjede
frćka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za novi postupak, do neba čuvam fige
ostalima, puno vibrica za što god da treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od mostarka86 : 30.05.2013. at 20:14
drage moje. eto ja danas bila na fet-u. sve proslo ok. sad odbrojavam do bete 12.06. Tako blizu a tako daleko.
Vama svima puno ~~~~~~~ za sto god vam treba.![]()
Nisam se dugo javljala, malo samo škicnula - nemojte zamjeriti. Tužnicama zagrljaj, čekalicama vibrica , svima osmjeh
Konačno malo vremena pa da javim novosti: za koji dan krećem u postupak, lijekići doma (gonal-pen
i cetrotide), M čekam za koji dan. Nadam se da ću moći normalno odraditi postupak s obziorm da još nekoliko dana ne smijem izostati s posla, stres pogolem. Radila i jučer i danas umjesto 4 dana odmora. Smršavila sam koju kilu, jedino kaj se osjećam dosta slabo i bolesno. No s početkom postupka prekidam s dijetom. Sad sam i ja Petrovka
cure evo moj test 12dnt negativan. zadnjih par dana sam osjećala da od ovog feta ništa. ja bih odmah sutra na stimulirani ali ne ide to tako lako.
svima puno sreće želim i uspješniji the end od moga.
Tužnicama
trudnicama i čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
linalenasretno - da ovaj postupak bude onaj dobitni!!!
Samo da tužnicama pošaljem
Linalena sretno i nek ovaj bude zadnji i dobitni s promjenom klinike
Tikki u kojoj ste vi fazi?
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~
Sandy0606, da urodi plodom!
Linalena, Nestrpliva Anka, za dobitni!
PetraP,![]()
Bubimitka, trenutno se osjecam kao da sam spremna na
Prekjucer sam opet gledala u 0 na rezultatu bete i sad skupljam komadice snage koji se, nadam se, kriju u meni.
PetraP zao mi je draga.
Linalena sretno i da bude uspjesno.
Frćka valiana sandy0606 nestrpljiva anka linalena držimda ovaj put bude dobitan....
Berina dobro došla , i punoza sutra.
mima32 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije budeš kući i skupiš novu snagu
PetraP - ne vjerovati testu, odi ti po betu.......ima još mnogo nade
tikkidržim fige da skupiš snage
ostalima, puno vibrica za što god da treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PetraP
linalena sretno evo i trudničke prašine da te obasja **************************************,naravno i za sve ostale cure ima ************************************************** **
petrap a šta reći..............![]()
Linalena - dobrodošla u Petrovke!!Nadam se da bu sve prošlo u najboljem redu!!!!
Tikki - u ovakoj situaciji teško je naći prave riječi - pomoći ti mogu jedino time što ću se danas pomoliti za tebe - a osobno smatram da je to najljepši poklon!
Orhideja - thanks!!!!!!!!!!
Svim curkama - ~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba
PETRAP zao mi je zbog tebe,nemoj gubiti hrabrost i nadu.....puno,puno...ja sam vec sve nervoznija i trudim se da ne razmisljam o tome da ce mi ovo biti vec 4 neuspjeli pokusaj...mi se cujemo sutra,pa vam javim rezultate...drzite mi
...
Ja sam se nadala s ovom M krenuti u svoj 1. postupak, ali naravno, nikad nije sve baš po planu. Prvo se dr oduševljavao nalazima hormona, sve by the book, savršeno, za poželjeti, a kad me je pregledao vidio je da sam u nekom sfušanom ciklusu - endometrij izgleda kako bi trebao u vrijeme ovulacijeNije bitno, sad 10 dana duphastona, pa nova M, pa idemo probati opet.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!!!
PetraP tako mi je žaoBaš sam se nadala da bi kod tebe moglo uspjeti. Drži se draga, odmori se i skupi snagu za dalje, samo nemoj odustati...