ja girju ni ne gledam prije jeseni
mislim, sve bih ja to, ali 200kn sim, 200kn tam i razvod na vidiku :mrgreen:
odradila ripped in 3. week danas zadnji dan, ali ću i ovaj produljiti za par dana (još za vikend, pa rest day, pa na week 4 od utorka)
Printable View
ja girju ni ne gledam prije jeseni
mislim, sve bih ja to, ali 200kn sim, 200kn tam i razvod na vidiku :mrgreen:
odradila ripped in 3. week danas zadnji dan, ali ću i ovaj produljiti za par dana (još za vikend, pa rest day, pa na week 4 od utorka)
Niš, moram u Polleo odmah i lijepo im objasniti koliko su toga zbog mene prodali i nek mi lijepo nešto upakiraju :lol:
magriz, kupila preko njuške. Šaljem ti na pp, domaća proizvodnja a stvarno sam jako zadovoljna i traka je jako široka a ručke su mi mekane. Doduše, pojma nemam kakve su one kod originala jer nisam probala, ali ovo mi je odlično ;)
Sad će ispast da i ovo dilam :lol:
Sad se sjetih i lješnjaka, pa kad i njihove silne kg ubrojimo :lol:
Marta, možda bi ja stvarno trebala u prodaju, jedini je bed što od silnih prodaja ni lipe zaradila nisam pa bi to bio speedy bankrot :lol:
Zasad Zuzi 5`#9 i #14.
Pavel je stvarno prejak lik, u svakom smislu :lol:
Danci, ti bi svakako morala u prodaju, odlično ti ide!
i ja sam na njuskalu trx kupila,domaća proizvodnja 180kn....:)
provala original - nema neke razlike,osim u cijeni dakako
ni ja stvarno ništa ne dilam, još ni neznam kako gdje koji prodavač izgleda....:mrgreen:
tako je moj stari bio toliko oduševljen nekim ribežom da je kupio po jedan svim ženama koje poznaje :lool:
kad im je rekao za to na kasi, rekli su "je, primijetili smo" i poklonili mu paketić malih žličica :)
inače, moram se pohvalit, ja sam danas obukla suknju koju prije nego sam počela vježbat nisam mogla ne samo zakopčat, nego ni navuć preko bokova.
Da nije ničeg drugog, radi nje bi se isplatilo vježbat, kako mi je lijepa. Tako da sam sva happy danas :alexis:
Meni se cini da su vam girje i sve te sporstke stvari povoljne u Decathlonu u King Crossu.meni je taj ducan fenomenalaaaaan !!!
Super Tang! I ja sam se nekidan isto osjećala kad sam obukla najmanji broj Dieselica iz ormara :-D
Tang, Ivana, braaavooo :-D
tang, ivana s :klap: super, bravo!
jedino se ja debljam izgleda :roll:
ja necu jos o girji razmisljat ali svakako se moram malo u red dovest, krajnji mi je cas...
ludice jedne :lol:
Tang, Ivana mrak mrak mrak!!!!!! Bravo cure!!!!!
Lilli, vidjela sam na slici te girje iz Decathlona i to je upravo ono što sam rekla izbjegavati... ali slažem se, imam neku sportsku i dječju odjeću koja nam je čisto ok ;)
Ja sam bila kupila one najjeftinije iz emmezete, plastičnjače, od 7,5 kg i od 5 kg, davnih dana i sasvim sam dobro radila njima godinama. Jedino sam kupila i rukavice - mene ubili najviše zgibovi što se žuljeva tiče, tako da sam ih koristila i za girje.
Sad mašem uglavnom utezima, čak i osmice kroz noge radim njima.
Kako je živjeti u Nairobiju?
:-o :škartoc: :unsure: :mrgreen:
narucila ja girju
*****u sunce, sad moram i ja inače ću ostat bez nje. Mislim da ovima u dućanu niš neće biti jasno.
ja nemam druge opcije nego web shop, poštar će mi pop... :lool:
Život u Nairobiju: ukratko, lupam se petom u dupe od sreće skoro svaki dan - tako nam je lijepo :)
Bili smo u Masai Mari na safariju i to je nadrealno iskustvo - čopor od 17 lavova jede netom ulovljenu zebru; leopard lovi taupe antilopu; slon zakrči put mirno žvačući - neprocjenjivo...
Chris wow! Super!
Betty sestro :lool:
30 kn
Iznad 400 besplatna
Ja narucila jos nesto (njamiiiii, indijski) pa je 0
Isuse, lude ste, lude!!!
Bas mi je drago da nas se skuplja ekipica girjasica! :)
Je, je kad u crnoj kronici uskoro osvanemo. Zatukla XX (43) s nepoznatim predmetom roza boje tezine 8 kg i nanjela tesketjelesne ozljede.
A dolje u fusnoti, privedena i Danci sa sumnjom na udruzivanje :lool:
Spajka umirem :lol::lol::lol::lol:
Tješi se, moj bi najgore prošao :mrgreen:
:lol:
mm-a je strah da mi ne izleti kroz prozor pa da ne zatucem slucajnog prolaznika :lool:
a nije mu palo na pamet da bih se mogla naljutiti :mrgreen:
Moj se boji da ne ode u razne ekrane, njemu drage :)
chris super zvuči :heart:
i svaka čast na hrabroj odluci da odete dolje!
ja sam danas ostala doma, nisam bila sposobna otići na posao, baš me izmučio ovaj tjedan crijevne viroze i to preklopljen s onim danima.
Evo moja G je naručena. :)
Lude ste :lool:
Džizs, nisam vidjela bržu prodaju girja :-o
Ajmo sad na garmin, Danči nagovori me :mrgreen:
Sto se kupovine tice, ja sam nrko vrijeme mirna. I cekam popust na onu od 20kg.