Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6282

Tema: ...i dalje VJEŽBAČICE :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Niš, moram u Polleo odmah i lijepo im objasniti koliko su toga zbog mene prodali i nek mi lijepo nešto upakiraju
    magriz, kupila preko njuške. Šaljem ti na pp, domaća proizvodnja a stvarno sam jako zadovoljna i traka je jako široka a ručke su mi mekane. Doduše, pojma nemam kakve su one kod originala jer nisam probala, ali ovo mi je odlično
    Sad će ispast da i ovo dilam
    Sad se sjetih i lješnjaka, pa kad i njihove silne kg ubrojimo
    Marta, možda bi ja stvarno trebala u prodaju, jedini je bed što od silnih prodaja ni lipe zaradila nisam pa bi to bio speedy bankrot

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    Niš, moram u Polleo odmah i lijepo im objasniti koliko su toga zbog mene prodali i nek mi lijepo nešto upakiraju
    tako je moj stari bio toliko oduševljen nekim ribežom da je kupio po jedan svim ženama koje poznaje
    kad im je rekao za to na kasi, rekli su "je, primijetili smo" i poklonili mu paketić malih žličica

inače, moram se pohvalit, ja sam danas obukla suknju koju prije nego sam počela vježbat nisam mogla ne samo zakopčat, nego ni navuć preko bokova.
    Da nije ničeg drugog, radi nje bi se isplatilo vježbat, kako mi je lijepa. Tako da sam sva happy danas
    Posljednje uređivanje od tangerina : 17.04.2015. at 12:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •