znam samo da sam imala 2 prirodne trudnoće i do 6tj, nisam imala nikakvih simptoma osim što mi je m. kasnila, a onda laganini mučnina, bolne (.)(.) itd. pa tako mislim da će i sada biti poslije IVf-a samo da bude:-D
Printable View
znam samo da sam imala 2 prirodne trudnoće i do 6tj, nisam imala nikakvih simptoma osim što mi je m. kasnila, a onda laganini mučnina, bolne (.)(.) itd. pa tako mislim da će i sada biti poslije IVf-a samo da bude:-D
mislila sam da sporo vrijeme teče dok čeka se beta...sad čekam drugi ultrazvuk...joj kad će petak...već tri dana podrigujem...
Curke hvala vam na podršci i česititkama,, što naravno od srca želim i ja vama ja danas ponovila Betu 14 dan 2092,,,, pa nadamo se dobrom sretno svima
Evo nabrzaka ako nekom nešta znači,,,moja dešavanja mada rekli smo to da to nije mjerilo ali eto možda nekom pomogne što ja od srca želim svima, s tim da je kod mene bio FET, od 3 dana nekakvo probadanje kao grčenje maternice nema bolova u jajnicma možda malo sike da su kao nabrekle i teške, poslije trećeg dana sve prestalo i tako do 6 dana e 6 dan je bio katastrofa kao da ću dobiti svake sekunde baš onaj grozni osjećaj,, i tako je bilo još dva dana i onda osjetim nekakvo pikanje, štipkanje neznam kako to nazvati unutar ali sam baš ono osjetila štipkanje, a grudi su bile kao malo zategnute, to je sve što je bilo kod mene i eto danas mi je 14 dan ništa sve isto malo grudi kao da rastu i kao da ću dobiti svakog trena,,,, eto nadam se da bar malo nekom pomogne,,,,,
Marisela, to su dvojčeki kod tebe :-D:-D. Kad ideš na ultrazvuk?
draga moja marisela sve mi mirise na dvoje djece... pusa
a
Marisela i Mirelaj čestitam!
marinel žao mi je:love2:
Iberc Alt Gr+1 ;-)
E ovako... Molim objašnjenje od onih koji su više puta išli na postupak ... rekli su mi nakon prošlog neuspjelog puta da jedan ciklus odmorim i nakon toga ponovo počinjemo imam još 5 js. i sad... zanima me dali se naručuje na sljedeći ili se samo javim dr kad počne ciklus???? i dali se opet ide kod anesteziologa, vadi status hormonski i sve ostalo kao da je prvi put ili? sve u svemu zanima me cijela procedura... unaprijed hvala na odgovoru... pozzz
Marnel evo ovako ne moraš svaki put vaditi hormonski status niti kod anesteziologa (ne znam zašto si niti išla kod anesteziologa prvi put)
Ne znam što je dr. rekao za taj sljedeći kada bi mogla krenuti, mislim da ćeš prvo morati kod njega na konzultacije da se dogovorite za postupak sa smrznutim j.s. tako bar ide kod nas u klinici i kad se dogovorite krećeš na folikulometrije vjerojatno 7 d.c. i prati se do ovulacije nakon ovulacije j.s. se odleđuju itd.
Marnel,
išla si u postupak u 10 mj., imate zaleđene jajne stanice? Zašto nisu zamrznuli embrije?
Ništa mi nisu rekli... osim da ih ima 5 u KBC-u Osijek se ide kod anesteziologa jer te uspavaju kad vade js. Tako mi je bilo prošli put... Javio mi je da nazovem labaratorij da provjerim koliko ih ima... ono wtf? pa piše u nalazima koliko ih je ostalo... pa onda zovem ko luda pa oni nemaju vremena provjeravati, nek zovem kasnije, pa zovem kasnije, pa se nitko ne javlja... pa se moram naručiti za AIN pa onda ne može bilo kada nego samo utorkom ( sreća pa je to danas ) pa zovem da se naručim, pa mi kažu da su naruđbe od 13-14.30 ajme ono... Nitko ništa ne govori ... ma strava...
Marnel bjezi otamo ako je ikako moguce, ovo je strasno...
bubi jel ti nisi danas na transferu
Jesam, jesam... Jos sam gore, vracene su 2 mrvice :-)
:heart: doktor nam je uvijek dobre volje :-)
Vidjet cemo za zamrzavanje, javit ce mi...
Hvala Moe :-)
Drzim fige....nek se mrvice dobro uhvate i puste tek nakon 8,5 mjeseci
Marnel a jesi pitala zašto nisu zamrznuli embrije?
Kod nas se uopće ne ide prije kod anesteziologa jer to nije klasična operacija, bila sam uspavana u 3 različite bolnice, anest. ti jednostavno dođe na punkciju malo popričate i pogleda krvnu sliku i to je sve.
cure trebam savjet... jako sam nestrpljiva, mislila sam da neću razmišljati o "simptomima" i svemu nego da ću se ovih 2 tjedna opustiti i uživati, no već me kopka... Naime, punkcija je bila 16.10., transfer 18.10., a dr. je betu stavio tek 5.11.!?!?!?!?!
to mi se čini miljama daleko... u biti je prvo stavio 3.11., a onda se sjetio da je to subota pa je nešto promrmljao i stavio 5.11. Što mislite jel "pametno" da ranije odem negdje privatno izvaditi betu? Ili možda napravim test (no nisam sigurna koliko bi to bilo relevantno obzirom na utriće).
123 beba, utrići nemaju veze s testom, jedino je pitanje da li si primilia nešto od boostera, ja obično radim testove oko 12. dana, pa ako treba ponovim.
I nemaju ti utrici veze s testom, to je samo progesteron
nakon transfera nisam ništa dobila, no nakon punkcije nam je sestra dala injekciju za koju je prokomentirala da su to hormoni trudnoće ili nešto slično... meni je nakon punkcije bilo poprilično loše pa se baš ne sjećam što su nam dali...:mrgreen: sestra nam je samo rekla da evo jedna pikica da nam tijelo lakše kasnije prihvati mrvice! :-)
123beba, na nalazu ti mora pisati što si dobila
mislim da nije ni bitno, transfer ti je bio 18.10., dakle morao je već do sada ispariti... Ako si jako nestrpljiva, izvadi betu 12 ili 13 dpt..
pošto si na vv a poslije punkcije se dobiva brevactid i decapeptil,a dr. ti je tako kasno stavio betu jer te hvataaju svi sveti i vikend,možeš zadnji dan u desetom mjesecu otići po betu sretno
Provjerila sam na nalazu... Brevactid sam dobila. No odlucila sam napraviti onako kako je dr. napisao. Možda eventualno koji dan prije napravim test (još mi je jedan ostao) :)
Ja sam na bolovanju od punkcije 16.10. i dr. mi je za bolovanje stavila šifru N97 znači 14 dana. Ne znam koji je dalje postupak za produžiti to bolovanje do 5.11. obzirom da to prelazi tih 14 dana...
Hrki hvala za savjet... Sutra ionako moram k njoj po novu dozu utrica pa cu usput uzeti i uputnicu za betu i provjeriti za bolovanje. :)
Hrki ~~~~~~ za transfer ...sretno
Hrki, kako je prošao transfer?
Curke vraćene su dvije morule,a imamo i tri smrzlića.Betu vadim 07.11.
Bok, imam pitanje, jučer mi je bio transfer 2 embrija, i jučer i danas imam povremeno grčeve..kao blage menstrualne... Dal' je netko imao iskustvo sa tim?
Draga latica sve smo ti manje vise imale m grceve evo ja ih jos uvjek imam! To ti je normalno! Nemoj se sekirati..., dali odmaras? Ili di u akciji?
Ja sam cak par dana nakon t imala i dosta jake grceve