Stranica 112 od 203 PrviPrvi ... 1262102110111112113114122162 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,551 do 5,600 od 10138

Tema: Nakon transfera!

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    nakon transfera nisam ništa dobila, no nakon punkcije nam je sestra dala injekciju za koju je prokomentirala da su to hormoni trudnoće ili nešto slično... meni je nakon punkcije bilo poprilično loše pa se baš ne sjećam što su nam dali... sestra nam je samo rekla da evo jedna pikica da nam tijelo lakše kasnije prihvati mrvice!
    vjerojatno si dobila brevacti 1500.Jel ti radiš ili si sad uzela bolovanje?

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ja sam na bolovanju od punkcije 16.10. i dr. mi je za bolovanje stavila šifru N97 znači 14 dana. Ne znam koji je dalje postupak za produžiti to bolovanje do 5.11. obzirom da to prelazi tih 14 dana...

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ja sam na bolovanju od punkcije 16.10. i dr. mi je za bolovanje stavila šifru N97 znači 14 dana. Ne znam koji je dalje postupak za produžiti to bolovanje do 5.11. obzirom da to prelazi tih 14 dana...
    nakon isteka tih 14 dana ili još bolje prije isteka,može ti otvoriti novo bolovanje sa novom šifrom probaj N98.Meni moja uvijek kombinira sa tim šiframa samo na vrijeme moram doći do nje.
    Posljednje uređivanje od hrki : 24.10.2012. at 20:46

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Hrki hvala za savjet... Sutra ionako moram k njoj po novu dozu utrica pa cu usput uzeti i uputnicu za betu i provjeriti za bolovanje.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hrki ~~~~~~ za transfer ...sretno

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hrki, kako je prošao transfer?

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Curke vraćene su dvije morule,a imamo i tri smrzlića.Betu vadim 07.11.

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Bok, imam pitanje, jučer mi je bio transfer 2 embrija, i jučer i danas imam povremeno grčeve..kao blage menstrualne... Dal' je netko imao iskustvo sa tim?

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Draga latica sve smo ti manje vise imale m grceve evo ja ih jos uvjek imam! To ti je normalno! Nemoj se sekirati..., dali odmaras? Ili di u akciji?

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ja sam cak par dana nakon t imala i dosta jake grceve

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Pa odmaram u principu..par koraka do kuhinje po sok i na wc...ali sam većinom zavaljena u dnevnoj sobi

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Nista ne brini... To ti
    Je sve normalno!! Lezi dok god ti lezanje godi! Mozda ce biti i
    Par kapi sukrvice to je od punkcije.,, da se ne ne prepadnes kao ja!

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

da, da pročitala sam ma dobro..nadajmo se najboljem

mirelaj avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Mi sutra idemo na drugi ultrazvuk u VV.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Mirelaj, javi koliko ste narasli I uzivaj u srcekima svojih malih kikaca!

mirelaj avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Danas smo veliki 8,1mm i 8,2mm . Doktorica je rekla mi više jajnici nisu natečeni od one punkcije .

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

mirelaj, pa vi rastete punom parom! To je sjajno! Drži mi fige da i ja imam isti ishod kao i vi... poprilično su nam dijagnoze slične! jesi prije bete imala ikakav osjećaj da se nešto događa i da je uspjelo? Ja sam strašno nestrplljiva jer mi je dr. napisao da vadim betu tek 18. dan nakon transfera...

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

mirelaj, pridružujem se čestitkama...123beba...navijam za +

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj mirelaj prvotno napisa Vidi poruku
    Marisela, to su dvojčeki kod tebe . Kad ideš na ultrazvuk?
    Evo i mene veliki pozdravčić a ja sam ti na ultrazvuku 05.11.2012 ovo vrijeme nikako da prođe a ti vidim da si bila ponovno i super dječica su baš porasla
    samo tako nadam se da ću tvojim stopama a tebi želim sve naj naj i naravno ostalim curkama u postupku da dočekaju svoje lijepe betice

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Marisela, koliko dana nakon punkcije si imala transfer?

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

[QUOTE=123beba;2257547]Marisela, koliko dana nakon punkcije si imala transfer?[/

Ovaj put smo išli sa blasticama to ti je kao da ti vraćaju peti dan s tim da smo mi imali zamrznute pa smo s njima radili,,, a kod tebe koji je dan bio Transfer?? i naravno sretno čuvamo fige i vibramo da se mrva ili mrve zakače za svoju mamicu i da tu ostanu...

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj hrki prvotno napisa Vidi poruku
    Curke vraćene su dvije morule,a imamo i tri smrzlića.Betu vadim 07.11.
    Hrki vibramo da se mrvice zakače za svoju mamu gdje im je i mjesto,,, i da 07.11 bude velika beturina

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Punkcija mi je bila utorkom, a transfer četvrtkom pa ne znam jel se to računa kao 2 ili 3 dan...

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

beba to se računa kao drugi dan

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pipi73,,, da li ja griješim ili je ovo tvoja beta od juče ovako lijepa,,,,, ja ti želim sve naj naj i šta reći nego čestitke ako griješim ti me ispravi i oprosti.....

beba da to ti je drugi dan
    Posljednje uređivanje od marisela : 27.10.2012. at 18:59

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Marisela zahvaljujem na lijepim željama.
    Šaljem ti puno,puno pozitivnih vibrica za UZV 05.11.

123beba koji ti je dnt ?Kako se osjećaš?
    Posljednje uređivanje od hrki : 27.10.2012. at 20:19

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

ubiti me sve ove pozitivne bete drže toliko pozitivnom i punom nade....ja nemam ni jednu ženu u svom životu koja razumije kroz što prolazim..
    tako da sam sretna što imam sve virtualne vas, koje točno razumiju kako se osjećam i koje osluškuju signale svog tijela da im da nekakav znak

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj marisela prvotno napisa Vidi poruku
    Pipi73,,, da li ja griješim ili je ovo tvoja beta od juče ovako lijepa,,,,, ja ti želim sve naj naj i šta reći nego čestitke ako griješim ti me ispravi i oprosti.....
    jeste ...to je moja beta od 26.10...hvala i ja tebi sve najbolje takodje...

svim cekalicama bilo cega...zelim samo radost...i srecu...neka najsretniji val zapljusne ovaj pdf...

mirelaj avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

draga, vjerovatno zbog praznika ti je rekao doktor da vadiš betu 18. dan.Od transfera pa do bete pa čak i sad znam imati bolove u donjem dijelu trbuhu, kao neko probadanje, a znaju me boliti i jajnici. to su bili moji simptomi
    mirelaj, pa vi rastete punom parom! To je sjajno! Drži mi fige da i ja imam isti ishod kao i vi... poprilično su nam dijagnoze slične! jesi prije bete imala ikakav osjećaj da se nešto događa i da je uspjelo? Ja sam strašno nestrplljiva jer mi je dr. napisao da vadim betu tek 18. dan nakon transfera...

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Danas mi je 10 dnt i svo ovo vrijeme me bole (.)(.) No, mene inače za vrijeme PMS-a znaju boljeti pa se ne mogu baš pouzdati u takav pokazatelj. Iako, sada me znaju jače boljeti... Nekakvih posebnih probadanja nemam... Joj, još čitav tjedan do moje bete...

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Danas mi je 10 dnt i svo ovo vrijeme me bole (.)(.) No, mene inače za vrijeme PMS-a znaju boljeti pa se ne mogu baš pouzdati u takav pokazatelj. Iako, sada me znaju jače boljeti... Nekakvih posebnih probadanja nemam... Joj, još čitav tjedan do moje bete...
    super,šaljem ti vibrice da bolne (.) (.) nisu simptom PMS-a nego trudnoće
    Posljednje uređivanje od hrki : 28.10.2012. at 12:48

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bok cure, više vas čitam nego što pišem, no vaša su mi iskustva stvarno dragocjena, a ja u brizi. Bila u postupku ovaj mjesec, transfer 3 embrija 3. dan, zadnji booster prije 6 dana (u pon. ujutro), upravo radila test (osjetljivost 25 mIU) a testna crta puno blijeđa od kontrolne (ponovljeno na dva različita testa) dok po prosječnoj vrijednosti bete na 16 dn punkcije tome baš i ne bi trebalo biti tako
    Najviše me u cijeloj priči brine prokletstvo niske početne bete koja mi se dogodila u prva dva postupka (u prvom beta 104 -14.dnt 3dn (s neurednim duplanjem), a u drugom beta 191 - 15.dnt 3dn (uredno duplanje) ali oba nažalost završila kiretažom. Ovaj sam postupak na heparinu od dana transfera, a strah od još jednog lošeg raspleta beskrajna...
    Hvatam se za slamku, jel ima netko iskustvo sa blijedom testnom crtom i normalnom betom dan-dva nakon toga? Thx.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj marisela prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene veliki pozdravčić a ja sam ti na ultrazvuku 05.11.2012 ovo vrijeme nikako da prođe a ti vidim da si bila ponovno i super dječica su baš porasla
    samo tako nadam se da ću tvojim stopama a tebi želim sve naj naj i naravno ostalim curkama u postupku da dočekaju svoje lijepe betice
    možeš mi malo reći kako izgleda u BAHCECI postupak? mislim koliko često se ide na folikulometrije?

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Drage sure, da li je netko imao bolove tokom noći? Noćas me baš u par navrata zaboljelo na kratko kao da ću dobiti M. Danas mi je 12dnt, a vratili su mi petodnevne...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Donkey prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure, više vas čitam nego što pišem, no vaša su mi iskustva stvarno dragocjena, a ja u brizi. Bila u postupku ovaj mjesec, transfer 3 embrija 3. dan, zadnji booster prije 6 dana (u pon. ujutro), upravo radila test (osjetljivost 25 mIU) a testna crta puno blijeđa od kontrolne (ponovljeno na dva različita testa) dok po prosječnoj vrijednosti bete na 16 dn punkcije tome baš i ne bi trebalo biti tako
    Najviše me u cijeloj priči brine prokletstvo niske početne bete koja mi se dogodila u prva dva postupka (u prvom beta 104 -14.dnt 3dn (s neurednim duplanjem), a u drugom beta 191 - 15.dnt 3dn (uredno duplanje) ali oba nažalost završila kiretažom. Ovaj sam postupak na heparinu od dana transfera, a strah od još jednog lošeg raspleta beskrajna...
    Hvatam se za slamku, jel ima netko iskustvo sa blijedom testnom crtom i normalnom betom dan-dva nakon toga? Thx.
    Meni je stalno testna crtica bila blijeda
    Čestitam i želim ti jednu bebicu za 8 mjeseci

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj clover prvotno napisa Vidi poruku
    Drage sure, da li je netko imao bolove tokom noći? Noćas me baš u par navrata zaboljelo na kratko kao da ću dobiti M. Danas mi je 12dnt, a vratili su mi petodnevne...
    i ja sam ti prije par tjedana imala ovakva pitanja. mene su boljeli jajnici i probadalo me, a nisam bila na stimulaciji pa sam znala da nije od toga i onda sam si svašta mislila. rekli su mi da je to normalno. i sad znam osjećati jajnike, a u 9tt sam. niš ne brini. sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam ti prije par tjedana imala ovakva pitanja. mene su boljeli jajnici i probadalo me, a nisam bila na stimulaciji pa sam znala da nije od toga i onda sam si svašta mislila. rekli su mi da je to normalno. i sad znam osjećati jajnike, a u 9tt sam. niš ne brini. sretno!
    nadam se..hvala...uh...ovo je stvarno borba sa mozgom i osjecajima....

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Curke evo da i ovdje javim danas radila test i imamo veeeliki +, e sad ne radujem se nista puno u srijedu je beta a brevactid sam primila prije 6 dana! Danas mi je 13dnt. Pa evo mozda je od brevactida jos ostalo u urinu!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tsj brevactid ti je već ispario i ne bi ti sigurno nakona 6 dana pokazivao veliki plus

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Uh nadam se draga... Ali me je frka radovat se, jer bi mi onda u srijedu bilo jos vece razocaranje! Ali trunka veselja postoji

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    Curke evo da i ovdje javim danas radila test i imamo veeeliki +, e sad ne radujem se nista puno u srijedu je beta a brevactid sam primila prije 6 dana! Danas mi je 13dnt. Pa evo mozda je od brevactida jos ostalo u urinu!
    Bit će draga sve uredu, sretno i javi u srijedu stanje

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Donkey prvotno napisa Vidi poruku
    Donkey ako te mogu utješiti i ja sam brinula zbog jako blijede crte(testovi su naravno oni jeftinjara s neta) i još k tome u prilog sam betu išla vaditi ranije i bila je niska za poluditi, htjela odmah znati na čemu sam ali tek tada nisam ništa znala!!
    Kupila sam ovaj test: http://www.clearblue.com/uk/clearblu...change-tip.php
    i strpila se do drugog jutra i taj je test bio odmah poz., a i beta se drugi dan više nego poduplala vidi se u potpisu......
    ...i ja sam na fragminu od početka stimulacije 2500, a sad su mi povisili na 5000.
    Želim da i tebi uspije ovaj put od treća sreća!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je stalno testna crtica bila blijeda
    Čestitam i želim ti jednu bebicu za 8 mjeseci
    Thx, bila si u pravu - beta danas 321 (14 dnt), a sad čekamo duplanje. Sretno Bubimitka 7.11. i svim ostalim čekalicama šaljem vibrice za visoku betu!
    A kad smo već kod simptoma meni ovaj puta bilo bez hipera i zasad bolova nema, osim učestalog noćnog mokrenja (čak preko dana ne toliko), malo osjetljivije cike i tu i tamo koju noć grčevi koji ne traju duže od 5-10min, ovo je zasad "too good to be true"... ali idemo korak po korak...

J&D čestitam nema šanse da se radi o Brevactidu.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Thx mari mar, ma ja kupila i Clear blue i Baby check (našla teoriju na netu da su testovi sa rozim linijama pouzdaniji ), i ne mogu vjerovati da su te crtice jučer popodne tako jadno izgledale s obzirom na današnju betu...

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

5dnt...napetija nego ikada...tu i tamo grčić, (.)(.) napete, bolne...
    pala mi je čak na pamet ideja da odem na hitni ultrazvuk jer me ovo čekanje....

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj La-tica prvotno napisa Vidi poruku
    5dnt...napetija nego ikada...tu i tamo grčić, (.)(.) napete, bolne...
    pala mi je čak na pamet ideja da odem na hitni ultrazvuk jer me ovo čekanje....
    zar misliš da bi se već moglo nešto viditi na UZV??? ja ne znam neka me isprave cure koje znaju

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

...ne znam....svakakve ideje mi padaju na pamet..pa eto i ultrazvuk....

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ne bi se ništa vidlo na UZ... beta mora bit preko 1000, a to 5 dnt sigurno nije

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ima jedna klinika gdje pacijentice dva, tri dana nakon transfera naručuju na uzv, al ne nasjedajte, kad se radi transfer-na uzv se ne vidi mediji s embrijima, nego vide zrak kojim se iz katetera ispuštaju embriji u kapljici medija, a amyx je napisala kad se vidi nešto
    (i onda neko kaže da na ovom forumu pišemo bedastoće-samo pprepričavamo vlastita iskustva i ono što su nam doktori rekli)

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ne neka klinika nego glasoviti podobnik sram ga i stid bilo! A 5 dan se nista ne vidi samo se opusti i lezi... Jel sigurno nije moguca hiperstimulacija kod tebe

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •