Ja sam na bolovanju od punkcije 16.10. i dr. mi je za bolovanje stavila šifru N97 znači 14 dana. Ne znam koji je dalje postupak za produžiti to bolovanje do 5.11. obzirom da to prelazi tih 14 dana...
Hrki hvala za savjet... Sutra ionako moram k njoj po novu dozu utrica pa cu usput uzeti i uputnicu za betu i provjeriti za bolovanje.![]()
Curke vraćene su dvije morule,a imamo i tri smrzlića.Betu vadim 07.11.
Bok, imam pitanje, jučer mi je bio transfer 2 embrija, i jučer i danas imam povremeno grčeve..kao blage menstrualne... Dal' je netko imao iskustvo sa tim?
Draga latica sve smo ti manje vise imale m grceve evo ja ih jos uvjek imam! To ti je normalno! Nemoj se sekirati..., dali odmaras? Ili di u akciji?
Pa odmaram u principu..par koraka do kuhinje po sok i na wc...ali sam većinom zavaljena u dnevnoj sobi![]()
Nista ne brini... To ti
Je sve normalno!! Lezi dok god ti lezanje godi! Mozda ce biti i
Par kapi sukrvice to je od punkcije.,, da se ne ne prepadnes kao ja!
da, da pročitala samma dobro..nadajmo se najboljem
![]()
Mirelaj, javi koliko ste narasli I uzivaj u srcekima svojih malih kikaca!![]()
Danas smo veliki 8,1mm i 8,2mm. Doktorica je rekla mi više jajnici nisu natečeni od one punkcije .
mirelaj, pa vi rastete punom parom! To je sjajno! Drži mi fige da i ja imam isti ishod kao i vi... poprilično su nam dijagnoze slične! jesi prije bete imala ikakav osjećaj da se nešto događa i da je uspjelo? Ja sam strašno nestrplljiva jer mi je dr. napisao da vadim betu tek 18. dan nakon transfera...
mirelaj, pridružujem se čestitkama...123beba...navijam za +
Evo i mene veliki pozdravčić a ja sam ti na ultrazvuku 05.11.2012 ovo vrijeme nikako da prođe a ti vidim da si bila ponovno i super dječica su baš porasla
samo tako nadam se da ću tvojim stopama a tebi želim sve naj naj i naravno ostalim curkama u postupku da dočekaju svoje lijepe betice
Marisela, koliko dana nakon punkcije si imala transfer?
[QUOTE=123beba;2257547]Marisela, koliko dana nakon punkcije si imala transfer?[/
Ovaj put smo išli sa blasticama to ti je kao da ti vraćaju peti dan s tim da smo mi imali zamrznute pa smo s njima radili,,, a kod tebe koji je dan bio Transfer?? i naravno sretno čuvamo fige i vibramo da se mrva ili mrve zakače za svoju mamicu i da tu ostanu...
Punkcija mi je bila utorkom, a transfer četvrtkom pa ne znam jel se to računa kao 2 ili 3 dan...
Pipi73,,, da li ja griješim ili je ovo tvoja beta od juče ovako lijepa,,,,, ja ti želim sve naj naj i šta reći nego čestitke ako griješim ti me ispravi i oprosti.....
beba da to ti je drugi dan
Posljednje uređivanje od marisela : 27.10.2012. at 18:59
Marisela zahvaljujem na lijepim željama.
Šaljem ti puno,puno pozitivnih vibrica za UZV 05.11.
123beba koji ti je dnt ?Kako se osjećaš?
Posljednje uređivanje od hrki : 27.10.2012. at 20:19
ubiti me sve ove pozitivne bete drže toliko pozitivnom i punom nade....ja nemam ni jednu ženu u svom životu koja razumije kroz što prolazim..
tako da sam sretna što imam sve virtualne vas, koje točno razumiju kako se osjećam i koje osluškuju signale svog tijela da im da nekakav znak![]()
Danas mi je 10 dnt i svo ovo vrijeme me bole (.)(.) No, mene inače za vrijeme PMS-a znaju boljeti pa se ne mogu baš pouzdati u takav pokazatelj. Iako, sada me znaju jače boljeti... Nekakvih posebnih probadanja nemam... Joj, još čitav tjedan do moje bete...
Bok cure, više vas čitam nego što pišem, no vaša su mi iskustva stvarno dragocjena, a ja u brizi. Bila u postupku ovaj mjesec, transfer 3 embrija 3. dan, zadnji booster prije 6 dana (u pon. ujutro), upravo radila test (osjetljivost 25 mIU) a testna crta puno blijeđa od kontrolne (ponovljeno na dva različita testa) dok po prosječnoj vrijednosti bete na 16 dn punkcije tome baš i ne bi trebalo biti tako![]()
Najviše me u cijeloj priči brine prokletstvo niske početne bete koja mi se dogodila u prva dva postupka (u prvom beta 104 -14.dnt 3dn (s neurednim duplanjem), a u drugom beta 191 - 15.dnt 3dn (uredno duplanje) ali oba nažalost završila kiretažom. Ovaj sam postupak na heparinu od dana transfera, a strah od još jednog lošeg raspleta beskrajna...
Hvatam se za slamku, jel ima netko iskustvo sa blijedom testnom crtom i normalnom betom dan-dva nakon toga? Thx.
Drage sure, da li je netko imao bolove tokom noći? Noćas me baš u par navrata zaboljelo na kratko kao da ću dobiti M. Danas mi je 12dnt, a vratili su mi petodnevne...
Curke evo da i ovdje javim danas radila test i imamo veeeliki +, e sad ne radujem se nista puno u srijedu je beta a brevactid sam primila prije 6 dana! Danas mi je 13dnt. Pa evo mozda je od brevactida jos ostalo u urinu!
tsj brevactid ti je već ispario i ne bi ti sigurno nakona 6 dana pokazivao veliki plus
Uh nadam se draga... Ali me je frka radovat se, jer bi mi onda u srijedu bilo jos vece razocaranje! Ali trunka veselja postoji
Donkey ako te mogu utješiti i ja sam brinula zbog jako blijede crte(testovi su naravno oni jeftinjara s neta) i još k tome u prilog sam betu išla vaditi ranije i bila je niska za poluditi, htjela odmah znati na čemu sam ali tek tada nisam ništa znala!!
Kupila sam ovaj test: http://www.clearblue.com/uk/clearblu...change-tip.php
i strpila se do drugog jutra i taj je test bio odmah poz., a i beta se drugi dan više nego poduplala vidi se u potpisu......
...i ja sam na fragminu od početka stimulacije 2500, a sad su mi povisili na 5000.
Želim da i tebi uspije ovaj put odtreća sreća!!
Thx, bila si u pravu - beta danas 321 (14 dnt), a sad čekamo duplanje. Sretno Bubimitka 7.11. i svim ostalim čekalicama šaljem vibrice za visoku betu!
A kad smo već kod simptoma meni ovaj puta bilo bez hipera i zasad bolova nema, osim učestalog noćnog mokrenja (čak preko dana ne toliko), malo osjetljivije cike i tu i tamo koju noć grčevi koji ne traju duže od 5-10min, ovo je zasad "too good to be true"... ali idemo korak po korak...
J&D čestitamnema šanse da se radi o Brevactidu.
Thx mari mar, ma ja kupila i Clear blue i Baby check (našla teoriju na netu da su testovi sa rozim linijama pouzdaniji), i ne mogu vjerovati da su te crtice jučer popodne tako jadno izgledale s obzirom na današnju betu...
5dnt...napetija nego ikada...tu i tamo grčić, (.)(.) napete, bolne...
pala mi je čak na pamet ideja da odem na hitni ultrazvuk jer me ovo čekanje....![]()
...ne znam....svakakve ideje mi padaju na pamet..pa eto i ultrazvuk....
ne bi se ništa vidlo na UZ... beta mora bit preko 1000, a to 5 dnt sigurno nije
ima jedna klinika gdje pacijentice dva, tri dana nakon transfera naručuju na uzv, al ne nasjedajte, kad se radi transfer-na uzv se ne vidi mediji s embrijima, nego vide zrak kojim se iz katetera ispuštaju embriji u kapljici medija, a amyx je napisala kad se vidi nešto
(i onda neko kaže da na ovom forumu pišemo bedastoće-samo pprepričavamo vlastita iskustva i ono što su nam doktori rekli)
Ne neka klinika nego glasoviti podobnik sram ga i stid bilo! A 5 dan se nista ne vidi samo se opusti i lezi... Jel sigurno nije moguca hiperstimulacija kod tebe