Stranica 111 od 203 PrviPrvi ... 1161101109110111112113121161 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,501 do 5,550 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Muma avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

marisela čestitke od srca! Beta je super!
    mirelaj Nek je sve školski dalje i da hrabra srčeka kucaju u duetu!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mirelaj wooow čestitke!!!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    ovo mogu samopotpisati...obožavam takve vijesti

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Muma prvotno napisa Vidi poruku
    super,potpisujem

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mirelaj prvotno napisa Vidi poruku
    Dva srčeka od danas kucaju u mojoj trbi...
    Čestitam mami, tati i mrvicama, želim lijepu trudnoću i najljepše ljeto 2013.!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mirelaj prekrasno, želim ti pravu školsku trudnoću do kraja

Marisela odlična beta, čestitam

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

marisela čestitke od srca!
    mirelaj najljepsu trudnocu ti zelim....

mirelaj avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

HRKI, kako je bilo na punkciji?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Marisela i Mirelaj čestitke od srca! Curke sretno i bezbrižno dalje za mirnu trudnoću! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Marisela i Mirelaj čestitke od srca... kod mene nije bilo uspješno vadila betu 0.100 nažalost...

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

marnel,žao mi je

meni danas 6dnt,od jučer navečer počeli bolovi kao da ću dobit m,i kad sam po noći išla na wc,na papiru malo rozog pomiješano sa utrićima..valjda nebu već m..baš sam

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

lberc~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za implantaciju

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

mirelaj, ne mogu virovat... stvarno si me oduševila... Odmah mi je tvoja beta bila ''sumnjiva'', ali ti kažeš - samo je jedan...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj lberc prvotno napisa Vidi poruku
    marnel,žao mi je

meni danas 6dnt,od jučer navečer počeli bolovi kao da ću dobit m,i kad sam po noći išla na wc,na papiru malo rozog pomiješano sa utrićima..valjda nebu već m..baš sam
    Držim fige da nije kao i meni... kod mene bilo sve po ps-u pa ipak ništa... ne mora ti to ništa značiti... odmaraj i sreto od <3

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Jutro, evo i mene! Danas 6dnt,nema vise nekih ludih simptoma,tu i tamo malo zaboli kao pred m. Jedva cekam slijedeci utorak da vidim na cemu sam! Sretno zene u iscekivanju

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Heleba evo i meni danas 6 dan i isto svi skoro simptomi nestali.. Hvata me panika

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ispravak helena! Oprosti

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ja sam ovaj put sa svojim simptomima raskrstila ,nepratim nezanima me pravim se luda,a kad smo kod simptoma ja sam ih imala između punkcije i transfera,isto 30.10 vadim betu i ovaj puta nema testova niti ranije na betu,uživat ču do kraja,vama svima želim strpljenje i nemojte se ubijati u pojam,šta bude bit će sa simptomima ili bez njih.

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

a i ja mislim da su svi simptomi što ovdje čitam individualni od osobe do osobe, i da ne trebamo tražiti to nešto ali kad je to jače od nas.........

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ma znam da.... Ja se ne nadam uopce.... I bas sam flegma bilo mi je bitno da imamo smrzlica! Ali ono primjecujem sta mi se desava...i onda kad nista onda malo panike! Draze mi je da nesto boli kao nesto se desava!

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

znam samo da sam imala 2 prirodne trudnoće i do 6tj, nisam imala nikakvih simptoma osim što mi je m. kasnila, a onda laganini mučnina, bolne (.)(.) itd. pa tako mislim da će i sada biti poslije IVf-a samo da bude

mirelaj avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

mislila sam da sporo vrijeme teče dok čeka se beta...sad čekam drugi ultrazvuk...joj kad će petak...već tri dana podrigujem...

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Curke hvala vam na podršci i česititkama,, što naravno od srca želim i ja vama ja danas ponovila Betu 14 dan 2092,,,, pa nadamo se dobrom sretno svima

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo nabrzaka ako nekom nešta znači,,,moja dešavanja mada rekli smo to da to nije mjerilo ali eto možda nekom pomogne što ja od srca želim svima, s tim da je kod mene bio FET, od 3 dana nekakvo probadanje kao grčenje maternice nema bolova u jajnicma možda malo sike da su kao nabrekle i teške, poslije trećeg dana sve prestalo i tako do 6 dana e 6 dan je bio katastrofa kao da ću dobiti svake sekunde baš onaj grozni osjećaj,, i tako je bilo još dva dana i onda osjetim nekakvo pikanje, štipkanje neznam kako to nazvati unutar ali sam baš ono osjetila štipkanje, a grudi su bile kao malo zategnute, to je sve što je bilo kod mene i eto danas mi je 14 dan ništa sve isto malo grudi kao da rastu i kao da ću dobiti svakog trena,,,, eto nadam se da bar malo nekom pomogne,,,,,

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj marisela prvotno napisa Vidi poruku
    Curke hvala vam na podršci i česititkama,, što naravno od srca želim i ja vama ja danas ponovila Betu 14 dan 2092,,,, pa nadamo se dobrom sretno svima
    Čestitam i sretno

mirelaj avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Marisela, to su dvojčeki kod tebe . Kad ideš na ultrazvuk?

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

draga moja marisela sve mi mirise na dvoje djece... pusa
    a

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Marisela i Mirelaj čestitam!
    marinel žao mi je
    Iberc Alt Gr+1

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

E ovako... Molim objašnjenje od onih koji su više puta išli na postupak ... rekli su mi nakon prošlog neuspjelog puta da jedan ciklus odmorim i nakon toga ponovo počinjemo imam još 5 js. i sad... zanima me dali se naručuje na sljedeći ili se samo javim dr kad počne ciklus???? i dali se opet ide kod anesteziologa, vadi status hormonski i sve ostalo kao da je prvi put ili? sve u svemu zanima me cijela procedura... unaprijed hvala na odgovoru... pozzz

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Marnel evo ovako ne moraš svaki put vaditi hormonski status niti kod anesteziologa (ne znam zašto si niti išla kod anesteziologa prvi put)
    Ne znam što je dr. rekao za taj sljedeći kada bi mogla krenuti, mislim da ćeš prvo morati kod njega na konzultacije da se dogovorite za postupak sa smrznutim j.s. tako bar ide kod nas u klinici i kad se dogovorite krećeš na folikulometrije vjerojatno 7 d.c. i prati se do ovulacije nakon ovulacije j.s. se odleđuju itd.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Marnel,
    išla si u postupak u 10 mj., imate zaleđene jajne stanice? Zašto nisu zamrznuli embrije?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Marnel evo ovako ne moraš svaki put vaditi hormonski status niti kod anesteziologa (ne znam zašto si niti išla kod anesteziologa prvi put)
    Ne znam što je dr. rekao za taj sljedeći kada bi mogla krenuti, mislim da ćeš prvo morati kod njega na konzultacije da se dogovorite za postupak sa smrznutim j.s. tako bar ide kod nas u klinici i kad se dogovorite krećeš na folikulometrije vjerojatno 7 d.c. i prati se do ovulacije nakon ovulacije j.s. se odleđuju itd.
    Ništa mi nisu rekli... osim da ih ima 5 u KBC-u Osijek se ide kod anesteziologa jer te uspavaju kad vade js. Tako mi je bilo prošli put... Javio mi je da nazovem labaratorij da provjerim koliko ih ima... ono wtf? pa piše u nalazima koliko ih je ostalo... pa onda zovem ko luda pa oni nemaju vremena provjeravati, nek zovem kasnije, pa zovem kasnije, pa se nitko ne javlja... pa se moram naručiti za AIN pa onda ne može bilo kada nego samo utorkom ( sreća pa je to danas ) pa zovem da se naručim, pa mi kažu da su naruđbe od 13-14.30 ajme ono... Nitko ništa ne govori ... ma strava...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Marnel bjezi otamo ako je ikako moguce, ovo je strasno...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

bubi jel ti nisi danas na transferu

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Jesam, jesam... Jos sam gore, vracene su 2 mrvice

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Držte se mrvice za mamicu! Čuvat će vas, paziti i maziti. I neizmjerno voljeti!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    juhuuu jel nam dr dobre volje? Koliko ih se oplodilo? Jel ima smrzlica?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

doktor nam je uvijek dobre volje
    Vidjet cemo za zamrzavanje, javit ce mi...
    Hvala Moe

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Drzim fige....nek se mrvice dobro uhvate i puste tek nakon 8,5 mjeseci

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Marnel a jesi pitala zašto nisu zamrznuli embrije?
    Kod nas se uopće ne ide prije kod anesteziologa jer to nije klasična operacija, bila sam uspavana u 3 različite bolnice, anest. ti jednostavno dođe na punkciju malo popričate i pogleda krvnu sliku i to je sve.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

cure trebam savjet... jako sam nestrpljiva, mislila sam da neću razmišljati o "simptomima" i svemu nego da ću se ovih 2 tjedna opustiti i uživati, no već me kopka... Naime, punkcija je bila 16.10., transfer 18.10., a dr. je betu stavio tek 5.11.!?!?!?!?!
    to mi se čini miljama daleko... u biti je prvo stavio 3.11., a onda se sjetio da je to subota pa je nešto promrmljao i stavio 5.11. Što mislite jel "pametno" da ranije odem negdje privatno izvaditi betu? Ili možda napravim test (no nisam sigurna koliko bi to bilo relevantno obzirom na utriće).

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    cure trebam savjet... jako sam nestrpljiva, mislila sam da neću razmišljati o "simptomima" i svemu nego da ću se ovih 2 tjedna opustiti i uživati, no već me kopka... Naime, punkcija je bila 16.10., transfer 18.10., a dr. je betu stavio tek 5.11.!?!?!?!?!
    to mi se čini miljama daleko... u biti je prvo stavio 3.11., a onda se sjetio da je to subota pa je nešto promrmljao i stavio 5.11. Što mislite jel "pametno" da ranije odem negdje privatno izvaditi betu? Ili možda napravim test (no nisam sigurna koliko bi to bilo relevantno obzirom na utriće).
    Test mozes uvjek sama da uradis ali i ja sam zastupnik kasnijih beta....No ipak je sve na tebi...koliko imas strpljenja..Uradi najbolje onako kako osjecas...
    Drzim ti fige...sve to ipak brzo prodje...evo meni poslije 13 dt kao da je juce bio transfer...Sretno

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

123 beba, utrići nemaju veze s testom, jedino je pitanje da li si primilia nešto od boostera, ja obično radim testove oko 12. dana, pa ako treba ponovim.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I nemaju ti utrici veze s testom, to je samo progesteron

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj 123beba prvotno napisa Vidi poruku
    Ako nisi nakon transfera imala booster, onda bih ja na tvom mjestu išla napraviti betu 29.10. Tad bi se već moralo vidjeti.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Ako nisi nakon transfera imala booster, onda bih ja na tvom mjestu išla napraviti betu 29.10. Tad bi se već moralo vidjeti.
    nakon transfera nisam ništa dobila, no nakon punkcije nam je sestra dala injekciju za koju je prokomentirala da su to hormoni trudnoće ili nešto slično... meni je nakon punkcije bilo poprilično loše pa se baš ne sjećam što su nam dali... sestra nam je samo rekla da evo jedna pikica da nam tijelo lakše kasnije prihvati mrvice!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

123beba, na nalazu ti mora pisati što si dobila

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

mislim da nije ni bitno, transfer ti je bio 18.10., dakle morao je već do sada ispariti... Ako si jako nestrpljiva, izvadi betu 12 ili 13 dpt..

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pošto si na vv a poslije punkcije se dobiva brevactid i decapeptil,a dr. ti je tako kasno stavio betu jer te hvataaju svi sveti i vikend,možeš zadnji dan u desetom mjesecu otići po betu sretno

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Provjerila sam na nalazu... Brevactid sam dobila. No odlucila sam napraviti onako kako je dr. napisao. Možda eventualno koji dan prije napravim test (još mi je jedan ostao)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •