Mi smo otišli na ultrazvuk glave. Odlučili smo se za Helenu i razočarali se. :-( Poliklinika Helena je "pala" samo zato što smo bili oduševljeni s dr. Žučkom pa smo očekivali da su i drugi liječnici na njegovoj razini. Pregledala nas je dr. Vlasta Đuranović. Ljubazno nas je primila, ali brzina kojom je ta žena napravila UZV pregled i nakucala pola stranice teksta stvarno je bila velika! :-o Na brzinu nam je objasnila situaciju s bebicom, nisam ništa skužila što priča osim dijela da moramo vježbati i da imamo prvi stupanj krvarenja, što sam pretpostavljala/znala i bez uzv-a. Stvarno mi je ironično da je zadnja rečenica nalaza "Roditelji savjetovani". :roll: Mi vježbamo i bez njenog pregleda, jer nas je tako prvotno posavjetovao dr. Žučko. Da ne govorim da je neke podatke krivo napisala, pr. o porodu je napisala totalno suprotno od onog što sam joj rekla kad me pitala... Sve brzo-brzo-brzo! Odjednom se u pola razgovora ustala, pružila nam ljubazno ruke, što je očito značilo da je pregled gotov i mi smo bili na vratima, a ona je već zvala idući par s bebicom da uđe. Ne znam jesmo bili 10 minuta. Za četristo kunića malo premalo, čini mi se. :-( Sad mi je žao da nismo išli kod dr. Sabola, jer koliko čitam po forumima on je, ipak, bolji za ove stvari.
lukab: Usput, mi isto imamo jake leđne mišiće, slab stomačić pa na tome radimo. Sinak je non-stop na prsima, prevrće se, nema šanse da ga okrenem na leđa i da tako ostane.
cvijetak: kod nas je do oštećenja došlo na lijevoj strani mozga, pa je desna strana tijela malo slabija. ja sam to čak i registrirala jer sam prije znala reći "gle, mali će bit ljevak, hvata s lijevom uglavnom". na kraju, gle vraga... puno je 2-3 sata, pogotovo što svi kažu "to kroz igru". ne znam kako druga djeca, ali naš odmah skuži da TO nije igra hehe... počne stenjati, protestirati, nekad vrišti... i nisu to vježbe da vježbaš kroz dan, nego ti baš trebaš 20-30 minuta vježbati da bi bilo efektivno. i tako jedno tri puta dnevno. kod nas je sad problem i vrućina, nemamo klimu jer smo u zelenilu, međutim, za vježbanje smo znojni u roku od pola minute! i ne znam kako ćemo dalje hehe... kako ne bi bebač bio razdražljiv... inače, kad skužiš da ti beba krene dobro raditi vježbe i kad ih savlada, ajme koji dobar osjećaj divno! :)