Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3113

Tema: Motorički razvoj djeteta u 1. godini života

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mi smo otišli na ultrazvuk glave. Odlučili smo se za Helenu i razočarali se. Poliklinika Helena je "pala" samo zato što smo bili oduševljeni s dr. Žučkom pa smo očekivali da su i drugi liječnici na njegovoj razini. Pregledala nas je dr. Vlasta Đuranović. Ljubazno nas je primila, ali brzina kojom je ta žena napravila UZV pregled i nakucala pola stranice teksta stvarno je bila velika! Na brzinu nam je objasnila situaciju s bebicom, nisam ništa skužila što priča osim dijela da moramo vježbati i da imamo prvi stupanj krvarenja, što sam pretpostavljala/znala i bez uzv-a. Stvarno mi je ironično da je zadnja rečenica nalaza "Roditelji savjetovani". Mi vježbamo i bez njenog pregleda, jer nas je tako prvotno posavjetovao dr. Žučko. Da ne govorim da je neke podatke krivo napisala, pr. o porodu je napisala totalno suprotno od onog što sam joj rekla kad me pitala... Sve brzo-brzo-brzo! Odjednom se u pola razgovora ustala, pružila nam ljubazno ruke, što je očito značilo da je pregled gotov i mi smo bili na vratima, a ona je već zvala idući par s bebicom da uđe. Ne znam jesmo bili 10 minuta. Za četristo kunića malo premalo, čini mi se. Sad mi je žao da nismo išli kod dr. Sabola, jer koliko čitam po forumima on je, ipak, bolji za ove stvari.

lukab: Usput, mi isto imamo jake leđne mišiće, slab stomačić pa na tome radimo. Sinak je non-stop na prsima, prevrće se, nema šanse da ga okrenem na leđa i da tako ostane.

cvijetak: kod nas je do oštećenja došlo na lijevoj strani mozga, pa je desna strana tijela malo slabija. ja sam to čak i registrirala jer sam prije znala reći "gle, mali će bit ljevak, hvata s lijevom uglavnom". na kraju, gle vraga... puno je 2-3 sata, pogotovo što svi kažu "to kroz igru". ne znam kako druga djeca, ali naš odmah skuži da TO nije igra hehe... počne stenjati, protestirati, nekad vrišti... i nisu to vježbe da vježbaš kroz dan, nego ti baš trebaš 20-30 minuta vježbati da bi bilo efektivno. i tako jedno tri puta dnevno. kod nas je sad problem i vrućina, nemamo klimu jer smo u zelenilu, međutim, za vježbanje smo znojni u roku od pola minute! i ne znam kako ćemo dalje hehe... kako ne bi bebač bio razdražljiv... inače, kad skužiš da ti beba krene dobro raditi vježbe i kad ih savlada, ajme koji dobar osjećaj divno!

sandra14 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Aiko prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo otišli na ultrazvuk glave. Odlučili smo se za Helenu i razočarali se. Poliklinika Helena je "pala" samo zato što smo bili duševljeni s dr. Žučkom pa smo očekivali da su i drugi liječnici na njegovoj razini. Pregledala nas je dr. Vlasta Đuranović.
    Moja starija je već jako dugo pacjentica spomenute dr. ali uvijek u Klaićevoj preko uputnice. KAo roditelj imam samo pohvale za nju, te je sa mnom komunicirala i mailom kad nas je naručivala na pretrage ili ma vježbe.

S druge strane s mlađom sam jučer bila na UZV mozga u Klaićevoj kod dr. Tomislava Gojmeraca, nazvala, naručila se, bez pozivanja na stariju seku i mogu i za tog dr.reći da je bio ozuzetno pažljiv, objasnio nam sve(tri ciste na mozgu), zamolio da postanemo njegovi pacjenti itd.

Za jednog i drugog dr. išli preko uputnice, i čekali smo na pregled između 30 - 60 dana....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •