Bravo hrabrice!
Printable View
Bravo hrabrice!
Bravo Mila, stvarno sam se raznježila:-D
Bravo malena hrabrice,jos malo i eto te doma sa svojim hrabrim roditeljima ~~~~~~~~~~
Bravo za malenu hrabricu....sve najbolje aBda...
Mila,hrabrice,bravo!! još malo i evo tebe doma kod svoje mam i tate:-)
Bravo za malu palčicu...još samo malo
Bravo super curice!
:zaljubljen:
Bravo, Mila :zaljubljen:
Bravo i za podržavajuće i strpljive mamu i tatu :heart:
bravo carice malena :zaljubljen:
Maybe baby :heart:
bravo malena :-D
Mila bravo!:zaljubljen:
Mama i tata bravo i vama!
bravo Mila!!!
Hvala vam puno drage moje :heart:
Mala hrabra ženica:zaljubljen:
bravo za Milu!
Bravo Mila :-D:-D:-D
malo čudesno stvorenje...:heart::heart:
Bravo Mila kad si sve izdržala izdrži još malo i ideš doma svojoj mami i svome tati.:-D
A vama roditeljima sve čestitke ovoga svijeta, i nadasve čuvajte svog malog ali velikog BORCA
Mila zlato naše maleno, svi te volimo i mislimo na tebe !!!!!!!!!
Još jednom hvala od srca drage moje :heart:. Stavila bi ja u avatar njenu slikicu ali ne smijem :-(. Morali smo u bolnici potpisati da fotografije koje snimimo u bolnici ne smijemo stavljati na internet.. Ali kad naša mala princeza dođe doma, onda stavim njenu slikicu ;-)
Još par dana i Uskrs je tu,
svi mu se raduju.
Draga Mila raduj mu se i ti,
da dođeš kući mami i tati!
P.S. Da što prije dođeš kući draga Mila!
:heart::heart::heart::heart::heart::heart
:-D:-D:-D mala hrabra palčice. Bravo mali heroju.
Mila :heart: Mislim na vas, draga!
Mila, borac veliki. Nadam se da si Uskrs proslavila u toplini doma mame i tate...
Mila :zaljubljen:
I ja se nadam da malena ljepotica uživa sa mamom i tatom doma, i da mama od sveg posla oko svoje curice nema vremena nam se javiti :zaljubljen:
Baš i mene zanima kako nam je MIla?
E drage moje, kako bi ja bila sretna da vam mogu napisati da smo domeka...ali nismo još..Još nam je taj respirator prepreka... Nakon onog prvog skidanja Mila je imala puno sekreta koji se do sad zadržao u plućima i nisu je mogli skidati. Sekret se sad smanjio i dobiva steroide koji joj ojačavaju pluća pa se nadamo da bude ovaj tj. opet pokušaj skidanja. Nadam se da budemo uspjeli iz druge, mada mi je sestra rekla da je neko pravilo da uspije iz 3. pokušaja... Mila je inače prava mala buhtlica, ima preko 4 kg, voli papati i spavati :zaljubljen:. Hvala vam svima što mislite na nas :heart:.
:heart: ako slučajno ne uspije drugi pokušaj, treća sreća je vaša, sigurno...izborila se Mila za sve, pa će i ovu bitku dobiti, ne sumnjam!
Poznajm dijete koje su skidali sa respiratora u inozemstvu. Svaki dan su ga skidali po malo. Prvi dan pola sata , drugi dan sat , treći dva sata... I tako mjesec dana. Znam da vjeruješ liječnicima , ali razmisli malo o ovome, pretraži internet. Sekret je nažalost normalan nakon respiratora , potrebna je fiziklana , isisavanje sluzi i vjerojatno kisik na masku nakon respiratora, sve je to normalna procedura. Držim fige.
žao mi je da Mila nije još stigla kući, ali nadam se da će biti druga sreća i da ćete zaista biti konačno potpuno sretni u svom domu! Grlim...!
Mila ~~~~~~~~~~~~~~~da cim prije dodes doma!!!!
Za malu buhtlicu da što prije dodje kući mami i tati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
šaljem :-* malenoj buhtlici i puno dobrih ~~~~~~~~~~~~ za skidanje s respiratora
Mila ~~~~~~~~~~~~~~~da cim prije dodes doma!!!!
Hvala drage moje :heart:.
Mila inače ima respiratorne vježbe s fizioterapeuticom i razvojnu gimnastiku. Fizioterapeutice je rekla da je jako dobro što ona lijepo kašlje.Aspiriraju joj sekret svakih 3 sata. Mislim da kod nas nemaju taj sistem takvog skidanja s respiratora da bi svaki dan pomalo. Iako se meni čini puno bolji od ovog koji kod nas rade. Oni joj stave neku kapicu koja na sebi ima kao dvije cjevčice koje idu u nos, a to je sve pričvrščeno gumicama na obrazima i to je nju toliko smetalo da je skoro cijelo vrijeme plakala i mislim da se i zbog toga dosta umarala... Inače sad jako moraju paziti jer Mila je odlučna iščupati tubus iz usta :yes:. Svako malo skoro izleti van.
Nadam se da ćete uskoro doma :heart: