ako slučajno ne uspije drugi pokušaj, treća sreća je vaša, sigurno...izborila se Mila za sve, pa će i ovu bitku dobiti, ne sumnjam!
ako slučajno ne uspije drugi pokušaj, treća sreća je vaša, sigurno...izborila se Mila za sve, pa će i ovu bitku dobiti, ne sumnjam!
Poznajm dijete koje su skidali sa respiratora u inozemstvu. Svaki dan su ga skidali po malo. Prvi dan pola sata , drugi dan sat , treći dva sata... I tako mjesec dana. Znam da vjeruješ liječnicima , ali razmisli malo o ovome, pretraži internet. Sekret je nažalost normalan nakon respiratora , potrebna je fiziklana , isisavanje sluzi i vjerojatno kisik na masku nakon respiratora, sve je to normalna procedura. Držim fige.
žao mi je da Mila nije još stigla kući, ali nadam se da će biti druga sreća i da ćete zaista biti konačno potpuno sretni u svom domu! Grlim...!
Mila ~~~~~~~~~~~~~~~da cim prije dodes doma!!!!
Za malu buhtlicu da što prije dodje kući mami i tati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
šaljemmalenoj buhtlici i puno dobrih ~~~~~~~~~~~~ za skidanje s respiratora
Mila ~~~~~~~~~~~~~~~da cim prije dodes doma!!!!
Hvala drage moje.
Mila inače ima respiratorne vježbe s fizioterapeuticom i razvojnu gimnastiku. Fizioterapeutice je rekla da je jako dobro što ona lijepo kašlje.Aspiriraju joj sekret svakih 3 sata. Mislim da kod nas nemaju taj sistem takvog skidanja s respiratora da bi svaki dan pomalo. Iako se meni čini puno bolji od ovog koji kod nas rade. Oni joj stave neku kapicu koja na sebi ima kao dvije cjevčice koje idu u nos, a to je sve pričvrščeno gumicama na obrazima i to je nju toliko smetalo da je skoro cijelo vrijeme plakala i mislim da se i zbog toga dosta umarala... Inače sad jako moraju paziti jer Mila je odlučna iščupati tubus iz usta. Svako malo skoro izleti van.
Mila ~~~~~~~~~~~~~~~ za što brži dolazak doma
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~ da se vaš mali borac izbori do kraja sa svim tim i da čim prije uzivate kod kuće bez ikakvih cjevcica, gumica i problema... A Mila je sad već velika beba... Sigurno je prava ljepotica! Mazite se i pazite i čuvajte! Sretno!
sve ~~~~~~~~~~~~~~~ Mili za što brži dolazak kući!! Bravo mala hrabrice!
Aaaa mrvica malena nestasna. Haha nek im malo zadaje probleme. Moraju doktori i sestre znat da imaju jednu malu ratoborku na odjelu. ~~~~~~~~~~~~~za uspjesno skidanje s respiratora. Bude to uspjela mala buhtla
Maybe baby, kako je mala srećica? Jeste se uspjeli još štogod izboriti sa respiratorom? Kako je sad već velika? Šaljem puno ~~~~~~~~~~ za malog borca, a naravno, i za mamu i tatu!
Evo mene da vam javim, da nam Mila već 30 i nešto sati diše sama. sada neka samo tako ostane.
Danas smo se čuvale i mazile. Mila sada ima 4380g i već je prava mala ženica
![]()
bravo Mila,samo da tako nastavi i da što prije dođe kući!![]()
Awwwww! Bravo Mila.... samo hrabro dalje... da se nastavite maziti....![]()
Bravo Mila ... Jos malo i domeka, taman sad kad je lijepo vrijeme pa u setnjice
Prekrasno!!!!!!!!!!!!!!! Jako si me razveselila sa ovim vijestima! Hvala Bogu da se ti mali ljudi ne sjećaju takvih stvari od malena! Uživajte u svojoj princezi, mazite ju i pazite! Želim vam što skoriji odlazak kući pa da svaki dan uživate u punom smislu riječi!
Bravo malena~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~samo tako nastavi!!!
Mila odlicno!! Bravo,curice hrabra
Predivne vijesti
Bravo Mila!!!!samo tako nastavi!!
Koja lijepa vijest!Brzo će Mila svojoj kući
![]()
juhu!!!!
sretno malenoj i roditeljima!!!
sretno, sretno Mila!!!!![]()
Hvala vam, baš ste drage. Evo da javim da mala princeza i dalje sama diše
![]()
.
Bravo za hrabru curu !!!!![]()