Optimistična, ide puno pozitivnih vibri u tvom smjeru!!! Javljaj nam se :*
Printable View
Optimistična, ide puno pozitivnih vibri u tvom smjeru!!! Javljaj nam se :*
Ubija me cekanje.... prosla sam drugi vaginalni pregled danas i ovaj doc kaze da je sve cisto jer je ova prije sve pokupila za briseve. Sad cekam drugi ultrazvuk, pa ce odlucit dal cu lezat doma ili u bolnici. Ovaj moj podstanar udara sve u sesnaest i ne znam dal ce glavom probit dolje ili ce mi izbit rebra nogama. Pregledava me doc koji mi je obavio amnio.
Nadam se da ce sve biti ok! koliko ti je jos do termina? nisam citala ranije... ja sutra narucena na pregled jer me zdjelica boli, tj u njoj me bas kosti bole... jedva sam ustala i jedva hodam cijeli dan... i ledja razvaljuju takodjer! evo sta mi je drugo raiditi nego lezati?!
Ma koji crni termin...... tek sam 25tt. Termin mi je pocetak 2 mjeseca.
Optimisticna drzi se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka je sve u najboljem redu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ biti ce sve ok, javljaj novosti
cure, i ja vas pratim, iako baš ne pišem.
samo da poželim sreću optimističnoj i pošaljem hrpu pozitivinih misli.
Optimisticna ~~~~~~~~~ za najbolji moguci scenarij
A zuzy jedan veliki zagrljaj ,drzi se draga
uf
Doma sam. Ipak. Krvarenje je minimalno, ja sam zatvorena, beba je visoko, jako je živ i jako je velik. Dobila sam spazmex. Sa posteljicom je sve ok i ne vidi se da se išta odigrava. Kažu da sam ili preaktivna ili imam neku upalu. Uglavnom sad sam bila na wc-u (i jedno i drugo) i opet malo krvi u tragu. Od silnih čačkanja nije ni čudo.
Tt su mi 25 a Malecki po dimenzija pokazuje 28. Odležat ću doma do ponedjeljka pa idem na trudnički šećer. Dobila sam u trudnoći 10 kg.
fala svima na vibrama.... super ste ekipa!!! :ghug:
Meni se nesto definitivno pokrenulo... trudovi su blagi TU!
opa zekana
pakiraj prtljagu za rodilište
SPREMNA! Nepravilni su trudovi i jos slabi... :-) bas bi bilo lijepo da nas momak gleda ujutro! Zasad sam doma, a ako se decko odluci doci, nitko sretniji od mene!
zekana....sretnooooo!!!
nesto mi na tapatalk otkida postove
Zekana,jel bole? Daj napisi nekaj :)
Zekana sretno!!!!
Optimisticna takodjer sretno i da sve bude ok ~~~~~~~~~~~
Jo1974 jel te u ljekarni kod nas isto imaju vec ulozak u sebi?
Ja sam danas bila na kontroli , 30+4 tt ja sam zatvoreno jos uvijek skroz...malecki je 1761 g i 41 cm.
Jedino mi je zeljezo nisko i to je to za sada. Idemo dalje :mrgreen:
Neznam Aprilili dok sam se raspitivala mob mi je dva puta zvonio morala se javiti poslje e nisam vračala jer nisu imali moj broj pa se mora narućiti.
Danas sam poslala svoju seku po nalaze sa transfuziologije koje radim svaki mjesec jer sam na heparinu i nisu joj htjeli dati jer dokroica ima neke nedoumice i moram sutra ujutro na razgovor kod nje nadam se da je sve ok a znam da ovu noć neču spavati ni tih 4h koje odspavam zbog kopkanja što je sad.
Jučer sam bila na uzv sve ok bebać procjenjen na 1500gr dug 40cm,a kod nas u Sl.Brodu kažu rade protoke samo ako mi prijeti prijevremeni porod pa sam malo se raznjašnjavala sa doktorom da bi mi kasnije udovoljio i otišli na odjel ginekologije gdje mi je odradio color dopler i to je ok beba već unazad 9tj. sa glavicom dole a imam osječaj da me lupa i dok hodam.
Zekana, ako je to to..onda neka sretno i brzo bude gotovo...
Jel ima kakvih pomaka?
Kris, znam da ti jako želiš da se i kod tebe nešto pokrene:-) pa ti držim palčeve da tako i bude...
Kristina nam se ne javlja danas ništa, osim ako nisam propustila, valjda bi nam javila da je i kod nje krenulo:-)
Jesam nekog propustila? tko je još u samom finišu?
Svašta se izdogađalo, meni je danas kaos kući od količine obaveza..i onda si uz obavezne stvari napravim neobavezne- oribala kuhinju, našetala se poštenoooo, obavila shopping zimskih potrepština za svoje curke i tako...:)
Sutra ujutro idem doktorici na kontrolu pa vam javim ima li kakvih promjena ili ne.
Optimistična, drago mi je da je sve dobro, samo se čuvaj.
Zekana, samo hrabro!! I sretnooooo :heart:
Kristina, o pa super kako ti još fizički možeš toliko stvari odraditi..imam osjećaj da ja za koji tjedan neću moći mrdnuti:-)
mada, ako se dobro sjećam mene je u predhodnim trudnoćama, pred kraj hvatala neka manija čišćenja, pospremanja, sve na svom mjestu, ali meni nikad nije bilo dovoljno uredno, dovoljno čisto..ono, sama sebi sam tražila neki posao, valjda da mi brže prođe vrijeme i da nemam vrimena razmišljati o tome kad će krenuti...
e da i sjetila sam par dana prije prijašnjih poroda stalno slušala pjesmu od olivera, ključ života i plakala ko kišna godina...
Ja vucem tijesto za bucnicu.Isto citav dan aktivna i stalno nalazim kaj treba napraviti a citav dan nisam kuci bila.
Izgleda da me razvlace lazni trudovi. Sve po 10-15 minuta razlike, a to se ponovi 4-5 puta i onda pauza od sat, sat i pol. I sad me upravo pocelo boluckati, necu ni da spominjem sada dok ne bude nesto opakije, hehe. Kako sam se obradovala na brzinu, a sad moze biti da ni do termina nista ne mora biti. No, neka nam frajer dode u najbolje moguce vrijeme. Al ako me itko moze razumjeti vezano za izgaranjem za porodom, onda ste to vi! Znam koji su bolovi trudovi, a prizeljkujem ih vise nego ista! Ako se sta pokrene, javim... zasad prepipavanje i izgleda na spavanje... neka je decko dobro, ma samo da ga uzmem uskoro u ruke, ako sam izdrzala 9 mjeseci, izdrzat cu jos malo!
Evo me sad probudio moj decko opet... iz sna u bol... nista- sad opet pratiti pa vidjeti. Moram mu priznati, ima osjecaja za dramu. Skoro sam jauknula iz sna! Mjeriti i mjeriti... :-)
U 3.55 dosao nam decko nas, veeeliki plavi, 4050g, ljubav mamina i tatina. I evo ga gledam kako place i stuca... mamina sreca, samo jos cekam da ga primim na ruke!
Mene je moj malac sinoć pred spavanje toliko lupao da sam mislila da će iskočiti kroz trbuh...danas pregled. Ja u 8, KrisZg u podne, jel? Ima li još tko pregled danas? Neka nam je sa srećom i sa barem blagim pomakom :-)
Ajme Zekana, bravooooo!!!
Mene od jucer leda tako boleeeee, losa noc, spavanje nula :(
Kristina drzim fige :heart:
Zekana čestitam na velikom dečku !!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Zekana cestitam!!!!
Zekana, čestitke od:heart:
pa bilo je to jako brzo, nadam se i ne preteško...i bome veliki dečko..svaka čast!
Kris, Kristina sretno na pregledima i neka bude onako kako same priželjkujete:heart:
pa kad već???
Kad sam išla spavati ti si trudove proglasila lažnim :lol:
a ono malo morgen lažni. Jako se veselim ovakvim dobrim vjestima.... nek je sve išlo brzinski , i ja to tako volim. Ne kaže se bez razloga da se svašta stigne u pet minuta.
Čestitke na dečku (velikom)!!!!!!!
A vdim da i Kris nešto boluckaju leđa..... Kako je Zekana rekla sinoć, bole leđa i nešto se pomaklo.... Kris i ti se spakiraj... ti si iduća. :mrgreen:
Ja danas ujutro poslje wc-a sve čisto a onda je počelo cijediti valjda od jučer lagano smeđe... mislim da danas neće krvariti.