Stranica 114 od 581 PrviPrvi ... 1464104112113114115116124164214 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,651 do 5,700 od 29027

Tema: Strahovi, strepnje, "panika", zabrinutost,... u trudnoći

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

uf
    Doma sam. Ipak. Krvarenje je minimalno, ja sam zatvorena, beba je visoko, jako je živ i jako je velik. Dobila sam spazmex. Sa posteljicom je sve ok i ne vidi se da se išta odigrava. Kažu da sam ili preaktivna ili imam neku upalu. Uglavnom sad sam bila na wc-u (i jedno i drugo) i opet malo krvi u tragu. Od silnih čačkanja nije ni čudo.
    Tt su mi 25 a Malecki po dimenzija pokazuje 28. Odležat ću doma do ponedjeljka pa idem na trudnički šećer. Dobila sam u trudnoći 10 kg.
    fala svima na vibrama.... super ste ekipa!!!

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Meni se nesto definitivno pokrenulo... trudovi su blagi TU!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

opa zekana
    pakiraj prtljagu za rodilište

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

SPREMNA! Nepravilni su trudovi i jos slabi... bas bi bilo lijepo da nas momak gleda ujutro! Zasad sam doma, a ako se decko odluci doci, nitko sretniji od mene!

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    uf
    Doma sam. Ipak. Krvarenje je minimalno, ja sam zatvorena, beba je visoko, jako je živ i jako je velik. Dobila sam spazmex. Sa posteljicom je sve ok i ne vidi se da se išta odigrava. Kažu da sam ili preaktivna ili imam neku upalu. Uglavnom sad sam bila na wc-u (i jedno i drugo) i opet malo krvi u tragu. Od silnih čačkanja nije ni čudo.
    Tt su mi 25 a Malecki po dimenzija pokazuje 28. Odležat ću doma do ponedjeljka pa idem na trudnički šećer. Dobila sam u trudnoći 10 kg.
    fala svima na vibrama.... super ste ekipa!!!

Odmaraj se i nek sve bude ok~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj zekana prvotno napisa Vidi poruku
    SPREMNA! Nepravilni su trudovi i jos slabi... bas bi bilo lijepo da nas momak gleda ujutro! Zasad sam doma, a ako se decko odluci doci, nitko sretniji od mene!

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

zekana....sretnooooo!!!

nesto mi na tapatalk otkida postove

Ninunanu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

opala, sretno i nek brzo ide van :D

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Zekana,jel bole? Daj napisi nekaj

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Zekana sretno!!!!
    Optimisticna takodjer sretno i da sve bude ok ~~~~~~~~~~~
    Jo1974 jel te u ljekarni kod nas isto imaju vec ulozak u sebi?

Ja sam danas bila na kontroli , 30+4 tt ja sam zatvoreno jos uvijek skroz...malecki je 1761 g i 41 cm.
    Jedino mi je zeljezo nisko i to je to za sada. Idemo dalje

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Neznam Aprilili dok sam se raspitivala mob mi je dva puta zvonio morala se javiti poslje e nisam vračala jer nisu imali moj broj pa se mora narućiti.
    Danas sam poslala svoju seku po nalaze sa transfuziologije koje radim svaki mjesec jer sam na heparinu i nisu joj htjeli dati jer dokroica ima neke nedoumice i moram sutra ujutro na razgovor kod nje nadam se da je sve ok a znam da ovu noć neču spavati ni tih 4h koje odspavam zbog kopkanja što je sad.
    Jučer sam bila na uzv sve ok bebać procjenjen na 1500gr dug 40cm,a kod nas u Sl.Brodu kažu rade protoke samo ako mi prijeti prijevremeni porod pa sam malo se raznjašnjavala sa doktorom da bi mi kasnije udovoljio i otišli na odjel ginekologije gdje mi je odradio color dopler i to je ok beba već unazad 9tj. sa glavicom dole a imam osječaj da me lupa i dok hodam.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Zekana, ako je to to..onda neka sretno i brzo bude gotovo...
    Jel ima kakvih pomaka?

Kris, znam da ti jako želiš da se i kod tebe nešto pokrene pa ti držim palčeve da tako i bude...

Kristina nam se ne javlja danas ništa, osim ako nisam propustila, valjda bi nam javila da je i kod nje krenulo

Jesam nekog propustila? tko je još u samom finišu?

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Zekana, ako je to to..onda neka sretno i brzo bude gotovo...
    Jel ima kakvih pomaka?

Kris, znam da ti jako želiš da se i kod tebe nešto pokrene pa ti držim palčeve da tako i bude...

Kristina nam se ne javlja danas ništa, osim ako nisam propustila, valjda bi nam javila da je i kod nje krenulo

Jesam nekog propustila? tko je još u samom finišu?
    Svašta se izdogađalo, meni je danas kaos kući od količine obaveza..i onda si uz obavezne stvari napravim neobavezne- oribala kuhinju, našetala se poštenoooo, obavila shopping zimskih potrepština za svoje curke i tako...
    Sutra ujutro idem doktorici na kontrolu pa vam javim ima li kakvih promjena ili ne.

Optimistična, drago mi je da je sve dobro, samo se čuvaj.
    Zekana, samo hrabro!! I sretnooooo

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kristina, o pa super kako ti još fizički možeš toliko stvari odraditi..imam osjećaj da ja za koji tjedan neću moći mrdnuti
    mada, ako se dobro sjećam mene je u predhodnim trudnoćama, pred kraj hvatala neka manija čišćenja, pospremanja, sve na svom mjestu, ali meni nikad nije bilo dovoljno uredno, dovoljno čisto..ono, sama sebi sam tražila neki posao, valjda da mi brže prođe vrijeme i da nemam vrimena razmišljati o tome kad će krenuti...

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

e da i sjetila sam par dana prije prijašnjih poroda stalno slušala pjesmu od olivera, ključ života i plakala ko kišna godina...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja vucem tijesto za bucnicu.Isto citav dan aktivna i stalno nalazim kaj treba napraviti a citav dan nisam kuci bila.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Zekana,jel bole? Daj napisi nekaj
    Izgleda da me razvlace lazni trudovi. Sve po 10-15 minuta razlike, a to se ponovi 4-5 puta i onda pauza od sat, sat i pol. I sad me upravo pocelo boluckati, necu ni da spominjem sada dok ne bude nesto opakije, hehe. Kako sam se obradovala na brzinu, a sad moze biti da ni do termina nista ne mora biti. No, neka nam frajer dode u najbolje moguce vrijeme. Al ako me itko moze razumjeti vezano za izgaranjem za porodom, onda ste to vi! Znam koji su bolovi trudovi, a prizeljkujem ih vise nego ista! Ako se sta pokrene, javim... zasad prepipavanje i izgleda na spavanje... neka je decko dobro, ma samo da ga uzmem uskoro u ruke, ako sam izdrzala 9 mjeseci, izdrzat cu jos malo!
    Posljednje uređivanje od zekana : 29.10.2014. at 21:17

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Evo me sad probudio moj decko opet... iz sna u bol... nista- sad opet pratiti pa vidjeti. Moram mu priznati, ima osjecaja za dramu. Skoro sam jauknula iz sna! Mjeriti i mjeriti...

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

U 3.55 dosao nam decko nas, veeeliki plavi, 4050g, ljubav mamina i tatina. I evo ga gledam kako place i stuca... mamina sreca, samo jos cekam da ga primim na ruke!

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

U 3.55 dosao nam decko nas, veeeliki plavi, 4050g, ljubav mamina i tatina. I evo ga gledam kako place i stuca... mamina sreca, samo jos cekam da ga primim na ruke!

ajmeeeeeee Zekana...nije te prevario osjećaj!!!! Od čestitam!!!!

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mene je moj malac sinoć pred spavanje toliko lupao da sam mislila da će iskočiti kroz trbuh...danas pregled. Ja u 8, KrisZg u podne, jel? Ima li još tko pregled danas? Neka nam je sa srećom i sa barem blagim pomakom

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ajme Zekana, bravooooo!!!

Mene od jucer leda tako boleeeee, losa noc, spavanje nula

Kristina drzim fige

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Zekana čestitam na velikom dečku !!!!

kristina_zg avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku

Kristina drzim fige
    hvala draga, također

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zekana cestitam!!!!

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Zekana, čestitke od

pa bilo je to jako brzo, nadam se i ne preteško...i bome veliki dečko..svaka čast!

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Kris, Kristina sretno na pregledima i neka bude onako kako same priželjkujete

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

pa kad već???
    Kad sam išla spavati ti si trudove proglasila lažnim
    a ono malo morgen lažni. Jako se veselim ovakvim dobrim vjestima.... nek je sve išlo brzinski , i ja to tako volim. Ne kaže se bez razloga da se svašta stigne u pet minuta.
    Čestitke na dečku (velikom)!!!!!!!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

A vdim da i Kris nešto boluckaju leđa..... Kako je Zekana rekla sinoć, bole leđa i nešto se pomaklo.... Kris i ti se spakiraj... ti si iduća.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja danas ujutro poslje wc-a sve čisto a onda je počelo cijediti valjda od jučer lagano smeđe... mislim da danas neće krvariti.

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Neka nam je svima tako..par sati prije pomislimo da imamo lažne trudove i nakon kratkog vremena javimo da smo rodile i da je sve prošlo super
    meni je takav bio drugi porod, nadam se da će i ovaj proći isto...

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Zekana čestitke na malom princu

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Zekana masala prava momcina, cestitam

Sinoc sam pametnica citala price sa poroda , nemoram ni reci da poslije nisam oko skolopila.
    A taman sam imala dvije prekrasno prospavane noci...od sad cu si citati pepeljugu prije spavanja

AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Zekana cestitam od srca, bas si brza... uh i ja bi sad, tko ce docekat jos 6 mj....

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Zekana cestitke, bome veliki decko! Optimisticna, cuvaj se, odmaraj, bit ce sve ok. Cure,sretno na pregledima! A ja vas pozdravljam iz iz st kbc, preksinoc dobila povracanje, proljev i jako ucestale, ali bezbolne kontrakcije, te sam izgleda prst otvorena...najvise sumnjaju na e.coli koju u uk vucem cijelu trudnocu, nikakav antibiotik ne pomaze, ipak cu ga opet preventivno dobiti...kontrakcije se sinoc smirile, molim Boga da tako ostane pa mozda sutra kuci, ajde dobacite mi koju vibru pliz

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj aprilili prvotno napisa Vidi poruku
    Zekana masala prava momcina, cestitam

Sinoc sam pametnica citala price sa poroda , nemoram ni reci da poslije nisam oko skolopila.
    A taman sam imala dvije prekrasno prospavane noci...od sad cu si citati pepeljugu prije spavanja
    e i ja redovno navečer pročitam priču dvije s poroda naših forumašica..ali biram one koje mi se čine kao dobre priče..najprije procjenim po naslovu, pa onda par uvodnih rečenica daju naslutiti o kakvom se porodu radilo..nekad me intuicija prevari pa pročitam i neke jako teške porode, ali nije ni to tako loše, vidimo da se i iz najgorih sceneracija možemo izvući..čitamo toliku snagu, hrabrost svih tih žena. Ponekad me takve priče preplaše, a ponekad daju nevjerojatnu snagu jer znam da možemo puno, puno više nego što same od sebe očekujemo..

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Zekana bravo, ljubi i mazi svog bebonju!!!
    Kris & Kristina sretno danas!
    Meni jučer ludi dan, na ctg-u bebini otkucaji išli do 200, meni trudovi do 100!!!!! Kaze dr da se nesto uznemirila, da bi ona vani! A ja sam osjetila samo da se ona unutra vrti, igra, gura.. Popodne morali ponoviti ctg, srica bio je ok. Večeras opet ctg i napokon uzv nakon 4 tjedna!

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    Zekana cestitke, bome veliki decko! Optimisticna, cuvaj se, odmaraj, bit ce sve ok. Cure,sretno na pregledima! A ja vas pozdravljam iz iz st kbc, preksinoc dobila povracanje, proljev i jako ucestale, ali bezbolne kontrakcije, te sam izgleda prst otvorena...najvise sumnjaju na e.coli koju u uk vucem cijelu trudnocu, nikakav antibiotik ne pomaze, ipak cu ga opet preventivno dobiti...kontrakcije se sinoc smirile, molim Boga da tako ostane pa mozda sutra kuci, ajde dobacite mi koju vibru pliz
    o terminušo moja, kad ti se brže sve to uspjelo dogoditi...

evo šaljem pozitivne vibrice..ma mora sve biti ok..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Zekana bravo, ljubi i mazi svog bebonju!!!
    Kris & Kristina sretno danas!
    Meni jučer ludi dan, na ctg-u bebini otkucaji išli do 200, meni trudovi do 100!!!!! Kaze dr da se nesto uznemirila, da bi ona vani! A ja sam osjetila samo da se ona unutra vrti, igra, gura.. Popodne morali ponoviti ctg, srica bio je ok. Večeras opet ctg i napokon uzv nakon 4 tjedna!
    uff koliko novosti od jutros, jedva se stigne popratiti...

ti si sad 35tjedan? ili 36?
    ako je ona odlučila da želi vani, želim da sve prođe u najboljem redu, ako se samo malo zeza sa vama, onda bolje neka ostane još makar malo unutra..kako god, samo neka je sve ok..

aprilili avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Fanky bice to sve dobro , saljem ti vibrice za najbolji moguci scenario i da se rijesis bestije sto prije
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ljepota prve trudnoće je u blaženom neznanju. sad me strah svega onog što sam prošla u prvoj i više, hematoma, prijetećeg pobačaja, ležanja u bolnici. tek sam pet plus dva i nadam se vremenom da će prevladati pozitivizam i sjećanja i na sve ono divno što trudnoća donosi.

pitanje jel ima chat tema za trudnice?

anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

eheh, sad će postati zanimljivo..sljedećih dana i tjedana stiže nam još nekoliko nadam se zdravih, veselih i velikih bebica..te brzih poroda

Kako nam ide redoslijed, ja to nikako popratiti..ok može netko prije, netko kasnije ali..

Kris i Kristina bi tribale biti sljedeće.. pa ih slijedi Loly ako se ne varam..jeli još netko tako oko 35,36 tjedana?
    Onda slijedimo funky, moja malenkost i još netko ??? sa skoro 34 tjedna...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj funky prvotno napisa Vidi poruku
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ funky drzim fige da sve bude kak treba!
    Ako trebas znas da sam uvijek tu....

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Zekana cestitam na malcu!

maybe--- avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja konacno danas idem po , ova dva tjedna su bila preeeduga! Jedva cekam!!

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Zekana cestitke na malom velikom decku!!

Moj bebolinac je velik cijelih 2,7 cm mama i tata se rastopili kad smo ga vidjeli,a imamo i slikicu za uspomenu

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

funky~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    nek si ti u bolnici, meni je čak i malo žao što me nisu hospitalizirali. Nema mirovanja kad si doma. Djete od dvije godine i ono nužno oko njega je dovoljno, ma i previše...

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

funky, najbolja stvar za riješit e.coli je D-mannose

http://www.iherb.com/D-Mannose

evo i ako još kome treba...kod nas je duplo skuplja nego na iHerb.com, a dođe u roku 10 dana i provjereno ubija beštiju, tj. radi na principu obuhvaćanja, onemogućavanja njenih ljepljivih pipaka i izmokravanja....a radi se o biljnom šećeru kojeg najviše ima u brusnici

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    funky, najbolja stvar za riješit e.coli je D-mannose

http://www.iherb.com/D-Mannose

evo i ako još kome treba...kod nas je duplo skuplja nego na iHerb.com, a dođe u roku 10 dana i provjereno ubija beštiju, tj. radi na principu obuhvaćanja, onemogućavanja njenih ljepljivih pipaka i izmokravanja....a radi se o biljnom šećeru kojeg najviše ima u brusnici
    baš gledam stranicu.... toliko je toga..... šta si ti uzela? sve boce imaju sličan naziv a ambalaža je ful različita....

Zeljka33 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Zekana, cestitam!!!❤️
    Kris i kristina , sretno na pregledima.
    Funky , zelim ti brzi oporavak....ja sam proslu trudnocu cijelu vukla razne bakterije pa i e.coli tako da sam satlno bila na nekom antibiotiku ali eto sve je dobro zavrsilo

Ja evo isto odbrojavam tjedne i dane pa se pridruzujem finalisticama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •