analoneta, držite se :heart:
Printable View
analoneta, držite se :heart:
analoneta, sretno draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najbolji mogući ishod!!!
analoneta, mislim na vas...
strategija, kako ste?
analoneta, budite hrabri i puni vjere u svoju djevojčicu.
Mi smo svi uz vas.
Strategija, draga...kako je vaš mali borac?
Pusa velika.
Analoneta sretno draga i da sve bude u najboljem redu sa najboljim mogučim ishodom!
analoneta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog borca
analoneta,:fige::fige: da sve prođe u redu i da uskoro vodite doma svojeg malog borca!:heart:
Nakon mjesec dana sutra idem vidjeti svoju bebu...doslovno križam sate :-)
Saznat ćemo i spol nadam se...mislim..drugi trimestar me lupa u glavu žešće zaista sam emotivna :-) :-)
La-tica javi nam obavezno kako je bilo na uzv, vjerujem ti da si luda od nestrpljenja! a i od hormona! meni su genijalne te navale emocija! smiješna sam sama sebi! čini mi se da nastaje prevelika količina emocija koje moje tijelo jednostavno ne može podnijeti, pa kao da su mi oči i suze postale ispušni ventil: bez obzira je li ljutnja, tuga, sreća, bijes, ljubav... osjetim "eksploziju" u prsima i zacakle mi se oči i krenu suze! cijeli život sam veliki emotivac(iako ne ostavljam takav dojam), ali ovo je sad postalo jednostavno previše: od bilo koje serije, filma, pjesme, pa čak dnevnika i reklame( :-o) , happy end ili tužan, reakcija je ista! :mrgreen:
Milasova kako je Sinčina? ste bili na uzv?
Strategija nadam se da ste dobro :kiss:
Sanda ako ne brojiš današnji dan i sam dan uzv-a, ostane samo 4 dana, to će proletit ;-)
analoneta :love2:
:lol: ok, ja (još) nisam u fazi urlanja, meni samo curi voda iz očiju :mrgreen:, bez ikakvih drugih "nuspojava" osim što se onda obično počnem smijat sama sebi...
ja sam se riješila utrića! :-D
Mene su jutros uhvatili bolovi u donjem lijevom dijelu trbuha, kao probadanje i pritisak :-(....trajalo je nekih 10 min, onda se smirilo i nije se opet ponovilo.....micekica je aktivna tako da me to umiruje, možda je neko njeno gnježđenje bilo....Danas smo 35+1tt.
:kiss: vama i vašim mišićima, i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sljedeće uzv-e i preglede :love:
Curke bok,
imam jedno pitanje pa ako mi možete pomoći.
Danas sam točno 15 tt i zanima me dal bi smjela pofarbati kosu?
U subotu smo krsni kumovi a moje sijede vape za vriškom bojom.
Do sad se nisam usudila, al iskreno uopće ne znam dal to šteti ili ne.
Zaboravila pitat dr na zadnjem pregledu.
Srerno svima na skorašnjim uzv-ovima i želim nam svima mirne trudnoće do kraja.
Puuusaaa od nas troje :-)
sejla mene je zezalo mjesec i pol prije poroda. Kad sam trbala roditi sve prestalo samo neko rezanje podno stomaka,sutradan ujutro sam rodila:-)
koke meni je tako drago čitati vas ovdje:-)
ja sam pitala mog dr on je rekao da se baš i ne mogu doktori dogovorit da li šteti ili ne, jer nema nekih dokaza ni za ni protiv, ali da on ipak za svaki slučaj ne bi preporučio u prvih 12tt... i radije pramenovi nego baš "nasaftat" glavu bojom... pa sam ja jedva dočekala 12+2tt i uredila se pramenovima :alexis:
osobno mislim da mi više šteti smog koji udišem svaki dan na putu do posla na najfrekventnijim križanjima u gradu, ali ... eto za svaki slučaj sam se malo strpila ;-)
Hvala cure :kiss: Nadam se da joj se ipak ne žuri previše i da joj je lijepo kod mame ;-)
Bab, mislim da sam negdje čitala da bolje pramenovi nego baš farbanje cijele kose, ali puno žena se skroz.....uživajte na krštenju!
:love:
ma ja ni ne farbam cijelu glavu nego samo izrast, tam di mi se sijede najviše vide.
Znači mogla bi sutra? Čak sam i o onim preljevima razmišljala al ne znam dal to išta pokriva?
Hvala ti medonija i zavidim vam curke na skidanju s utrića...ja sam se tak nadala da će i mene uskoro skinut s njih ali nula bodova. Moram samo pitat dal ih recimo nakon 20-og tjedna mogu počet pit jer ovo mi je fakat tlaka. Nikud ne mogu otići jer uvijek moram mislit na njih...grrrrrrrr
Bab, možda bi bila najbolja ona boja bez amonijaka..mislim da jedno farbanje u 3 mj nije toliko štetno, (mislim, ma da mi je jasno ono što ti razum govori, a što srce) jer i ja hodam sa ružnim izrastom od 2 cm po svijetu...
medonija, cure su imale temu prije cca 2-3 tjedna baš o tome koliko su emotivne, nisam vjerovala, a sad sam zaista takva osjetljiva poput orhideje al i bodem kao kaktus :-), pa čim nije po mom suze...spustila sam se na emotivnu razinu dvogodišnjaka :klap:
A što se moje beboline tiče sutra je odgovor na veliko pitanje, kakav je lightmotiv sobe plavo ili pink :)
Ja sam si baš pripremila boju za sutra! :) Bab, mislim da od tog jednog bojanja bebici ne može biti ništa.
Bože dragi,ja kao da i nisam trudna:-( čitam o vašim izraženim emocijama,a kod mene sve isto kao i prije..ne znam..
kod mene valjda hormoni ne divljaju(još)..
Sejla,samo neka bebica nađe pravo mjesto,vjerovatno ga traži..
a mi smo jučer imali samo vaginalni pregled,kaže dr.da je sve uredno i da nema više potrebe za tako čestim ultrazvucima..budući da sam bila prošli ponedjeljak i UZV je bio skroz uredan nije mi jučer htio raditi UZV..
naručena tek 01.03..
bitno mi je da je zasad sve ok iako sam malo tužna izašla iz ordinacije jer sam se veselila svom sinčiću..ali eto..
milasova, glavno da je s vašim malim muškarcem sve ok. Vjerujem da si tužna što ga nisi vidjela, ali imala si zbilja puunoo uzv-ova do sada. Brzo će doći taj 1.3. Ovaj mjesec je kraći pa će bit lakše čekanje.
Mene je dr u peteovoj naručila za novi uz tek za 4 tjedna i to mi je užasno dugo pa sam zamolila svoju soc gin da mi ih na minuticu pokaže. Čisto da mi srce bude na mjestu. Tak da mi je sad ipak malo lakše čekati taj 19.2.
A što se emocija tiče, ni ja nemam nekih izljeva plača, smijeha...ničega. Da nemam trbuh i noćne nesanice ne bi ni znala da sam trudna. A očekivala sam svašta nešto s obzirom da ih je dvoje...očito tu nema pravila.
A i stignemo mi to sve nadoknaditi :-)
Niš, ja se sutra farbam pa kud puklo da puklo. Bed mi ovakva na krstitke.
Puuuusaaaaa
milasova znam da si se htjela "podružit" s njim, ali najbitnije da je sve uredu:love2: kako sam rekla, sad se napokon možeš opustit i uživat u trudnoći... a sad će i hormoni ;-)
meni je do negdje 11tt bilo ko da nisam uopće trudna, niti mučnine, niti mirisi, vrtoglavice, ne znam šta sve nisam čula da je moguće... ja sam samo morala piškit svakih sat vremena i jesti svaka 3 sata...i dalje mi je tako, ali sad mi je trbuh počeo rasti, i to imam osjećaj da raste na očigled! :-o svaki dan se iznenadim koliki je! mislim da bum se do 1.8. raspuknula ko kokica:roll:
bab terminušo! :love: sad sam skužila u tvom potpisu... doduše meni je točan termin 19.8. ali mi je dr rekao da se ne nadam previše tom terminu, da ak izduramo do 01.08. bit će superiška!
ma i meni je to službeni termin ali ni ja ne očekujem da ćemo do tada izdržat.
Samo neka oni dođu kad bude najbolji trenutak za njih.
Ko zna, možda bumo i skupa negdje čekale porod.
Ja mislim da meni ne gine carski...em godine, em duplići, em heparin...ma kako god samo da ja njih dočekam.
ne se brinut previše i razmišljati šta bi moglo biti :love2:
baš sam škicnula malo na teme "Blizanci...", ima nas ljetnih terminuša nekoliko! mogao bi to biti zgodan tulum u nekom rodilištu! :mrgreen:
zamisli!
ma ja se bojam sa farbom bez amonijaka....može se bojati...ionako nema dokaza da šteti ili ne šteti...moja frendica je frizerka i skoro do kraja je radila i stalno bila pod utjecajem kemikalija i tih mirisa i niš im nije....
ja se uvijek držim onog,ako nešto nije kako treba neće ni biti...pazio se kao oko u glavi,hranio najzdravijom hranom....tako da....:-)
ja sam se normalno farbala cijelu trudnoću, čak i u prvom tromjesečju.
milasova, ja sam ti isto tako prije par dana mislila kako je super što mene ništa od tih "ispada emocija" ne hvata dok jučer nisam plakala jer sam eto čula neki pjesmuljak koji me podsjetio na neke gluposti, pa neke reklame i tako... nije da ridam, no suze su tu bez razloga, a i ne daj Bože da me muž me želi češkati po kosi jer se umoran vratio sa posla... a ne, ne, nije on umoram nego on mene ne voli dovoljno :lol:
bab, ako se ti malo požuriš ili ja prenesem možda budemo skupa feštale :-D Ja svoju mrvicu očekujem 11.7. i kako je samo jedna nema nekog razloga da ne dočekamo termin pa ćemo vidjeti :mrgreen:
Cure, postavila sam već pitanje na drugoj temi, ali mi se čini da ništa od odgovora... no, znate li vi možda postoji li kakv uvijet da imam pratnju na porodu ako bih rađala u KB Merkuru... Jel pratnja može biti samo muž ili može biti i netko drugi i moramo li proći neki tečaj? I da, oni tečajevi što budu po domovima zdravlja, jel tko od vas bio i jel to ok i u kojem stadiju trudnoće se uopće treba ići?
ajme, što sam sad zagnjavila... :oops:
e ovo i mene zanima samo što sam testirala muža pokazala sam mu snimke s porođaja ,pa je skoro umro-dakle on otpada!
a ne bi bila sama....jedino ako me na carski ne odluće onda me baš briga...
a ja svog m stalno ispitujem jesam li mu još lijepa,pa za svaku mučninu njega krivim da je on kriv,hahaha pa se smijemo i tako....uglavnom je za on sve kriv i on mene ne voli i nisam mu više lijepa...hahaha :lol:
ja sam bio na porodu i ne bi to mijenjao za ništa...
u OS je sistem da se ide na tečaj (kbo ili dr. Fuštin) dobije se potvrda i to je to...
mi smo išli oko 5 mjeseca trudnoće...
Bab ja sam se od pocetka farbala uredno svakih mjesec dana i bebe eto ispale savrsene ... Sad boje za kosu nisu toliko agresivne ko nekad...
A sto se poroda tice meni je bilo cisto ok kaj sam rodila na carski ... Bolje sam se ja drzala nego moje cimerice kaj su rodile vaginalno ... Vise su njih boljeli savovi nego mene. A sad nakon mjesec dana ja sam ti ko nova, nis me ne boli, a rez je samo tanka crvena crta ... Super