Stranica 113 od 288 PrviPrvi ... 1363103111112113114115123163213 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,601 do 5,650 od 14374

Tema: MPO trudnoća nakon svega...(II. dio)

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

bok,drage trudilice!
    nova sam na forumu, pratim vas kratko vrijeme pa sam se odlučila malo raspitati o nekim stvarima.
    imam 30god, mm40, 10 god smo u braku, zadnje 2 god radimo na bebi pa ništa
    odlučili smo krenuti na pretrage. papa mi je uredan, nađen mi je polip na cerviksu te odstranjen da bi opet nakon mjesec dana izraso novi.
    krenuli smo prvo od cb-a koje sam jedva namolila od ginićke jer veli ako je papa uredna da je to onda ok! uglavnom, moja ginićka i ona u petrovoj koja mi je odstranjivala polip su rekle da nema čekanja nego da idemo na mpo.
    uglavnom i da je sve u redu s nama,što ćemo tek kasnije saznati, išli bi na mpo jel bi što prije bebicu(zvuči vam poznato?)
    zanima me koju bi bolnicu preporučili tj doktora za mpo? počela sam sve raditi u petrovoj pa bi možda i tamo na mpo.
    da li nalazi jedne bolnice prihvaća druga bolnica(osim spermiograma, što sam vidla da ste napisale)?
    koliko se čeka na postupak tj da li bi se mogli naručit za termin a u međuvremenu obavit sve pretrage ili se tek dolazi doktoru sa svim pretragama?
    da li se na prirodni postupak manje čeka?
    to je za sada to...
    ako se još nečeg sjetim zagnjavim vas
    p.s. želim vam svima da što prije postanente trbušaste

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj kokosh prvotno napisa Vidi poruku
    bok,drage trudilice!
    nova sam na forumu, pratim vas kratko vrijeme pa sam se odlučila malo raspitati o nekim stvarima.
    imam 30god, mm40, 10 god smo u braku, zadnje 2 god radimo na bebi pa ništa
    odlučili smo krenuti na pretrage. papa mi je uredan, nađen mi je polip na cerviksu te odstranjen da bi opet nakon mjesec dana izraso novi.
    krenuli smo prvo od cb-a koje sam jedva namolila od ginićke jer veli ako je papa uredna da je to onda ok! uglavnom, moja ginićka i ona u petrovoj koja mi je odstranjivala polip su rekle da nema čekanja nego da idemo na mpo.
    uglavnom i da je sve u redu s nama,što ćemo tek kasnije saznati, išli bi na mpo jel bi što prije bebicu(zvuči vam poznato?)
    zanima me koju bi bolnicu preporučili tj doktora za mpo? počela sam sve raditi u petrovoj pa bi možda i tamo na mpo.
    da li nalazi jedne bolnice prihvaća druga bolnica(osim spermiograma, što sam vidla da ste napisale)?
    koliko se čeka na postupak tj da li bi se mogli naručit za termin a u međuvremenu obavit sve pretrage ili se tek dolazi doktoru sa svim pretragama?
    da li se na prirodni postupak manje čeka?
    to je za sada to...
    ako se još nečeg sjetim zagnjavim vas
    p.s. želim vam svima da što prije postanente trbušaste
    kokosh,dobro nam došla i da se brzo preseliš na ovaj pdf..
    najbolje ti je da postaviš pitanje po klinikama,oni će ti najbolje znati odgovoriti..
    ja sam postupak radila u Petrovoj..moja gin.mi je dala onaj papir sa svim potrebnim nalazima za MPO i ja sam to izvadila sve i sa tim došla na konzultacije..doktori i sestre su se čudili što to već sve imam,ali eto..to je bilo u 3 mj.a u 0 mj.postupak..najbolje ti je da odeš tamo direktno i pitaš što ti treba zakonzultacije i odmah se naručiš..mislim da na sam postupak čekaš nekih 6 mjeseci..
    Spermiogram je dosta bitan,da se vidi postoji li možda muški faktor ili ne..a mik smo spermiogram radili privatno u Vili-ju i priznali su ga

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

e drage moje,da se malo izjadam ili šta već..ne znam..
    uglavnom jučer navečer sam na lijevoj stani osjetila kao neko peckanje koje je trajalo dvije sekunde..ali toliko da sam se zatresla cijela..onako kao kad tri trnci prođu..osjećaj kao da se opečeš ili ti netko prisloni onaj upaljač na struju..malo sam se zabrinula..i par puta se to opet ponovilo..kasnije sam osjetila kao neko titranje u tbuhu..jel se to moja bebica stvarno javla ili šta? nemam pojma...danas sam 16 plus 5(ne znam di mi je plus na tipkovnici)

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

milasova, titraji su najvjerovatnije prva javljanja tvog sinčeka sad ćeš pratiti osjetiš li svaki dan. S ovim žiganjem nemam iskustva s početaka, micekicu sam tada osjećala kao titraje i nježne valiće, ali moguće da je tvoj malecki bio baš u nekom takvom položaju da te tako piknuo....vidjet ćeš hoće li se ponoviti.
    uživaj u javljanjima
    Posljednje uređivanje od sejla : 04.02.2013. at 13:15

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

(sad sam ljubomorna jer moje ljenčine miruju), milasova, draga, ne bi znala, al pretpostavljam da je to to

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mare, sad će oni počet s igranjem i tulumiškom, samo što nisu

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    (sad sam ljubomorna jer moje ljenčine miruju), milasova, draga, ne bi znala, al pretpostavljam da je to to
    i moja M. je bila lijenčina a poslije sve nadoknadila

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

(krol javlja na češkoj da je rodio, tu nas je zaboravio)

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    e drage moje,da se malo izjadam ili šta već..ne znam..
    uglavnom jučer navečer sam na lijevoj stani osjetila kao neko peckanje koje je trajalo dvije sekunde..ali toliko da sam se zatresla cijela..onako kao kad tri trnci prođu..osjećaj kao da se opečeš ili ti netko prisloni onaj upaljač na struju..malo sam se zabrinula..i par puta se to opet ponovilo..kasnije sam osjetila kao neko titranje u tbuhu..jel se to moja bebica stvarno javla ili šta? nemam pojma...danas sam 16 plus 5(ne znam di mi je plus na tipkovnici)
    to ti je bebać....i ja nekada osjetim to peckanje.....možda jajnik malo pecka....
    a mene leđa počela već par večeri stezati...dolje i kukovi.....danas sam po punkciji 12 tt...a mislim da ću tako i računati....vidjet ću sada na pregledu 12.2. ako bude tako i uzv opt rekao tako ću i računati...naravno uz dogovor s ginek....11 dc mi je bila punkcija i taman je to ta razlika

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Milasova i ja od 16 tjedna osjećam leptiriće, mjehuriće, balončiće i ne znam kako bi ih sve nazvala. Svaki dan i to sve prepisujem bebaču, a dva puta su mi se učinili i neki udarci, ali više ne znam ni sama je li to želja da je osjetim ili.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Milasova i ja od 16 tjedna osjećam leptiriće, mjehuriće, balončiće i ne znam kako bi ih sve nazvala. Svaki dan i to sve prepisujem bebaču, a dva puta su mi se učinili i neki udarci, ali više ne znam ni sama je li to želja da je osjetim ili.
    tako sam i ja osjetila u prvoj trudnoći sa 16 tt.....i ja jedva čekam da osjetim.....ako sve bude u redu....strah me se previše veseliti....

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

milasova, anndu za male udarce!
    mare, ne brini, i tvoji će se uskoro javiti.

mi smo danas obavili kontrolu, bebač procijenjen na 3,5 kg, protoci uredni, ctg uredan, trudova za sada nema... iščekivanje se nastavlja

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    ima vremena, moji su se javili tek sa 19 tt ... došla sam R na kontrolu sva zabrinuta kaj se ne javljaju, pa mi je rekao da je normalno od 16 do 22 tt za prvo javljanje, ali zato su bome sve nadoknadili kasnije. Imala sam ponekad osjećaj da ih je 5 unutra a ne dvoje
    Posljednje uređivanje od amyx : 04.02.2013. at 17:22

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam nedavno kukala da ne osjetim ništa- e pa sad su to već pravi udarčići krenulo je prije nekih tjedan dana (sutra smo 20tt) i sad postaje sve češće, divno

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I meni je krenulo mrduckanje i škakljanje s punih 19 tjedana.
    Milasova, nemoj da te brine to štrecanje, sve je to normalno.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala vam cure..opustile ste me moj dragi me već htio voziti na hitnu..jer nemam pojma kako bi pokrete bebice zapravo trebala osjetiti..a ovo kao peckanje iznutra me malo prepalo--nisam vjerovala da ga mogu osjetit baš tako intezivno
    ma ja ću zabrijati da se to mali frajer migolji unutra i pozdravlja mamu i tatu

iako danas ništa ne osjećam..

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

čestitam krolu na dugo željenoj bebici

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

milasova čestitam na prvim "leptirićima"! a peckanje po opisu bi rekla da je živac - karakteristično "strujno peckanje".. može biti da je sinčić baš nekako stisnuo ili "šutnuo" neki živac ... znam da je teško opustiti se nakon svih proživljenih šokova, ali vjerujem da su svi šokovi iza tebe i želim ti da se opustiš i uživaš do kraja trudnoće

kad vas ovako čitam, jedva čekam da osjetim prve pokrete, a jučer na uzv sam se uvjerila da će ih biti i to prilično! nisam znala da su bebači tako aktivni unutra! zapravo, jučer je jedan bio luuud! živac! vrti se, sad na leđa, pa sjedne, pa skaće, pa maše rukama, pa se rita nogama ko da vozi bicikl, pa skoči, pa se okrene... prekrasno! drugi je za to vrijeme spavao "naopako"-naglavačke ko top, nije se obazirao ni na mamino smijanje, ni na nježno gurkanje uzv-a, ni na "tulum kod susjeda" ... tu o tamo bi se samo još malo bolje namjestio i nastavio spavati.... prekrasno... obzirom na viđeno potvrdila se mamina zezancija da stižu Zlo i Naopako hahahaha

a šta da vam kažem...SAVRŠENI SU! a ja sam pod takvim dojmom od jučer da nisam cijelu noć spavala kako treba, stalno sam se budila i razmišljala o tome svemu i pred očima stalno slika s uzv-a , a sad dok ovo pišem sad su mi krenule suze! hahaha obožavam svoje hormone šta mi rade!
    uh...ko će sad opet dočekati da prođe 4 tjedna....
    Posljednje uređivanje od medonija : 05.02.2013. at 08:04

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

medonija, predivno

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

medonija

svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirne trudnoće

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

medonija, obožavam ovakve vijesti! prekrasno!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj medonija prvotno napisa Vidi poruku
    milasova čestitam na prvim "leptirićima"! a peckanje po opisu bi rekla da je živac - karakteristično "strujno peckanje".. može biti da je sinčić baš nekako stisnuo ili "šutnuo" neki živac ... znam da je teško opustiti se nakon svih proživljenih šokova, ali vjerujem da su svi šokovi iza tebe i želim ti da se opustiš i uživaš do kraja trudnoće

kad vas ovako čitam, jedva čekam da osjetim prve pokrete, a jučer na uzv sam se uvjerila da će ih biti i to prilično! nisam znala da su bebači tako aktivni unutra! zapravo, jučer je jedan bio luuud! živac! vrti se, sad na leđa, pa sjedne, pa skaće, pa maše rukama, pa se rita nogama ko da vozi bicikl, pa skoči, pa se okrene... prekrasno! drugi je za to vrijeme spavao "naopako"-naglavačke ko top, nije se obazirao ni na mamino smijanje, ni na nježno gurkanje uzv-a, ni na "tulum kod susjeda" ... tu o tamo bi se samo još malo bolje namjestio i nastavio spavati.... prekrasno... obzirom na viđeno potvrdila se mamina zezancija da stižu Zlo i Naopako hahahaha

a šta da vam kažem...SAVRŠENI SU! a ja sam pod takvim dojmom od jučer da nisam cijelu noć spavala kako treba, stalno sam se budila i razmišljala o tome svemu i pred očima stalno slika s uzv-a , a sad dok ovo pišem sad su mi krenule suze! hahaha obožavam svoje hormone šta mi rade!
    uh...ko će sad opet dočekati da prođe 4 tjedna....
    predivno i ja jedva čekam 12.2. tako mi je to dalejo....kako si snimala uzv vaginalno ili abdomalno?

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

obzirom kako su položeni: Zlo je niže desno, a Naopako gore lijevo, prvo smo gledali vaginalno i super se vidio tulum koji je imao Zlo i sve smo mogli detaljno proučiti, ali kad smo htjeli vidjeti Naopako, Zlo se stalno "ubacivao u kadar" i mogu samo reći da je pravi "attention seeker"... pa smo Naopako u miru gledali abdomalno i odlično je bilo sve vidljivo i isto smo sve detaljno proučili... tako da smo oboje vidjeli u najmanji detalj: i prstići i nosić i uheka i kralježnicu, vidjeli smo i želudac i mokraćni mjehur i sve, sve, baš sve je savršeno

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

i mogu vam samo reći da mi nekako "nedostaju" ... baš sam jutros rekla dragom da bi rado da imamo doma neki kućni uzv pa da si ih ja pogledam malo svaki dan šta ima, kako su, šta rade ...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

medonija, mi smo rekli da je ko da smo u kinu, samo bi buljili u njih i smješkali se, uživajte!!!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

i mogu vam samo reći da mi nekako "nedostaju" ... baš sam jutros rekla dragom da bi rado da imamo doma neki kućni uzv pa da si ih ja pogledam malo svaki dan šta ima, kako su, šta rade ...
    ma joooj i ja bi neki kućni da gledam svaki dan....treba dočekati sad 12.2. već sam htjela izmisliti da me boli nešto da odem ranije

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

za Zlo i Naopako

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

hahahaha, gotovo, već vidim da će sad do kraja biti Zlo i Naopako

Sanda čekamo raport 12.2 , to ti je evo samo tjedan dana, ako računaš da je današnji dan već prošao, to je manje od tjedan dana

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Medonija,prekrasno uzivajte!!
    A mise sutra idemo druziti sa nasim frajerom...jedva cekam!
    Nestrpljiva sam iako jednom tjedno idem na UZV...

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nestrpljiva sam iako jednom tjedno idem na UZV...
    Znači ti si stalno u stanju pripravnosti? :D
    Ajme, sve mi teže postaje brijanje i depilacija :D
    Trbuh je ubrzano počeo rasti...

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Znači ti si stalno u stanju pripravnosti? :D
    Ajme, sve mi teže postaje brijanje i depilacija :D
    Trbuh je ubrzano počeo rasti...
    I moj! Sad me nakon duuugo vremena opet jedno dva dana sve nesto boluckalo i rastezalo i danas lijepo vidim da je tibuh oogroman! Rekla sam dragom da si pocinjem liciti na mesnu okruglicu

Medonija za Zlo i Naopako (i nas je Klempo jer nam je na prvom 4D viewingu pokazao samo uho )

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

joj pa to je puno dana......jedva čekam...
    hahahaha, gotovo, već vidim da će sad do kraja biti Zlo i Naopako

Sanda čekamo raport 12.2 , to ti je evo samo tjedan dana, ako računaš da je današnji dan već prošao, to je manje od tjedan dana

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo ja vam se danas javim i necujemo se dok ne dođem iz bolnice....sutra je hospitalizacija sa 38+3 ( sve mi cudno tipkati te brojke jer ne mogu vjerovati da je vec toliko)............javim se kad dođem doma.nadam se da ce sve dobro proci sto se tice poroda i nadam se da necu imati nekih problema no svakako izvjestaj napisem kada se vratim............Evolet dolazi doma svakako kakav god ishod bio...........nece nju mama ostaviti,ipak je ona moje sve....saljem vam pusice i cujemo se

Kitty nadam se da ce i tebe princ iznenaditi i malo ubrzati dolazak na svijet jer znam da da sigurno nestrpljivo ocekujes

svim trudnicama želim da uzivaju u svojim trudnocama,a pogotovo ovima koje tek osjete svoje male ribice u buši

medonija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

analoneta ...
    moje misli su s vama... držite se! ja još uvijek vjerujem u najbolji mogući ishod

La-tica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

analoneta, želim ti svu snagu ovog svijeta....
    Posljednje uređivanje od La-tica : 05.02.2013. at 17:12

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

analoneta ...
    moje misli su s vama... držite se! ja još uvijek vjerujem u najbolji mogući ishod
    potpisujem... Želim vam svu sreću svijeta i da svi živi, zdravi i veseli dođete kući pa da se možete maziti i paziti do beskraja!!!!

medonija, tako si me nasmijala sa svojim aktivnim i pasivnim bebačem! Ja nikako da dočekam naš uzv koji je tek 21.2., no neku noć sam prvi put osjetila svoju mrvicu!!!!!!! I ovih dana isto par puta tako nekakvo lagano "gurkanje" i to je predivno! Jedva čakam da još jače osjetim svoju srećicu!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

analoneta

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Analoneta,drzite se i vjerujte u svoju curicu...

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

analoneta, puno, puno snage i sreće tebi tvom borcu

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

xxx

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

analoneta, držite se

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

analoneta, sretno draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najbolji mogući ishod!!!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

analoneta, mislim na vas...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

strategija, kako ste?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

xxx

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

analoneta, budite hrabri i puni vjere u svoju djevojčicu.
    Mi smo svi uz vas.

Strategija, draga...kako je vaš mali borac?
    Pusa velika.

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svu snagu ovoga svijeta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Analoneta sretno draga i da sve bude u najboljem redu sa najboljim mogučim ishodom!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

analoneta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog borca

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

analoneta, da sve prođe u redu i da uskoro vodite doma svojeg malog borca!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •