milasova čestitam na prvim "leptirićima"! a peckanje po opisu bi rekla da je živac - karakteristično "strujno peckanje".. može biti da je sinčić baš nekako stisnuo ili "šutnuo" neki živac ... znam da je teško opustiti se nakon svih proživljenih šokova, ali vjerujem da su svi šokovi iza tebe i želim ti da se opustiš i uživaš do kraja trudnoće
kad vas ovako čitam, jedva čekam da osjetim prve pokrete, a jučer na uzv sam se uvjerila da će ih biti i to prilično! nisam znala da su bebači tako aktivni unutra! zapravo, jučer je jedan bio luuud! živac!

vrti se, sad na leđa, pa sjedne, pa skaće, pa maše rukama, pa se rita nogama ko da vozi bicikl, pa skoči, pa se okrene... prekrasno!

drugi je za to vrijeme spavao "naopako"-naglavačke ko top, nije se obazirao ni na mamino smijanje, ni na nježno gurkanje uzv-a, ni na "tulum kod susjeda" ... tu o tamo bi se samo još malo bolje namjestio i nastavio spavati.... prekrasno

... obzirom na viđeno potvrdila se mamina zezancija da stižu Zlo i Naopako hahahaha
a šta da vam kažem...SAVRŠENI SU! a ja sam pod takvim dojmom od jučer da nisam cijelu noć spavala kako treba, stalno sam se budila i razmišljala o tome svemu i pred očima stalno slika s uzv-a , a sad dok ovo pišem sad su mi krenule suze! hahaha obožavam svoje hormone šta mi rade!
uh...ko će sad opet dočekati da prođe 4 tjedna....