uhhh, i ja imam "fetiš"na WC papir...:roll:
Printable View
uhhh, i ja imam "fetiš"na WC papir...:roll:
zato što ja kupujem litru tekućeg za te novce pa meni nije neko sniženje. ali vjerujem da inače jest.
U lidlu na akciji litra tek sapuna- 5 kuna ;)
U Muileru milka cokolade sa 8 na 5 kn.. Nosim sve vrste doma, 100 kila cu dobiti xD
ja se slažem da je to dobra cijena
ali to nije akcija "12 artikala u 1/2 cijene"
jer to nije pola cijene tog detergenta
i baš su računali na one poput mene
koji će ući unutra, vidjeti natpis "akcija" i neće ni provjeravati dalje
jer puna cijena tog detergenta je oko 100 kuna
znači 50% bi bilo oko 50 kuna
ne 66
to je po meni pogrešno reklamiranje
kad smo kod wc papira
u mercatoru je paloma troslojni 10 rola žuti po 14 kuna
Ok,da skrenemo vise s tog faksa,sto je u dm-u sljedeci vikend na snizenju?
Sutra u Kauflandu Milka po 4.69 100 g sve vrste
[QUOTE=TeddyBearz;2485376]:lol:
Ja mislim da nema DM svaki vikend sniženje. Iako se ne bih bunila. :mrgreen:
Kaj nisu krenuli s tim vikendima?
Prošli je bilo -40% na parfeme, sad ovaj s wc papirom i Faksom :mrgreen:
Zar nije logično da nastave niz?
Ja mislim da idu sad s tim umjesto onih -15%subotom
I mene :mrgreen:Citiraj:
ne znam zakaj, ali povoljan wc papir me uvijek razveseli :mrgreen:
ima li negdje sniženja igračaka ovaj tjedan?
U nedjelju, 29.9.u konzumu na igracke 30%
Od danas pa do srijede U lidla 20% na svo voce I povrce.
Kupila ananas od 2kg po 12kn za kom, narance su po 9 za kg, banane 8... Poriluk je po 3,80kg/kn cini mi se. Isplatilo mi se :)
Ukoliko netko možda naiđe na brave za vrata, jeftinije od 100 kn ( a da nije bauhaus- 50 kn, jer ne valjaju) , neka mi kaže gdje..
..brava, kvaka, ne.. :-)
Malo je zelen pa ga još nisam načela. Ali izgleda svježe. Najgori su oni truli. Stave akcij na stare. Ovaj mi izgleda skroz OK. Nije mi sada za ana ad kada ima domačeg voća, ali nisam odoljepa toj cijeni
nemamo Billu :)
Al da imamo bila bi ko sokol pred ducanom U 7sati :lol: :ananasovisnik:
H&M Italia nudi 10 € popusta na odredjene odjevne predmete povodom 10 godina postojanja u Italiji.
Koji su odjevni predmeti snizeni za 10 € mozete pogledati na njihovoj stranici, ovdje: http://www.hm.com/it/10-years-annive...0&duration=500
ionako sam već skužila da su uglavnom isti artikli bolje rečeno vrszte voća sniženi u svim dućanima. jedan tjedan narače, svugdje. Drugi ananas, opet svugdje, pa limun..... Meni je par različitih dućana blizu , pa pratim. A i volim listati kataloge koje mi bace u kaslić
I ja sam skužila ovo isto :lolCitiraj:
ionako sam već skužila da su uglavnom isti artikli bolje rečeno vrszte voća sniženi u svim dućanima. jedan tjedan narače, svugdje. Drugi ananas, opet svugdje, pa limun..... Meni je par različitih dućana blizu , pa pratim. A i volim listati kataloge koje mi bace u kaslić
S tim da pratim i određene artikle, recimo budu Kraševe napolitanke :mrgreen:, onda bude kava, onda ... uglavnom, vjerojatno svi dobiju neke rabate od proizvođača ili dobavljača jedan za drugim
Danas je noćni šoping u centru Zagreba, Muller ima 10% na sve.
zna li netko kad se otvara Muller u Areni?