[QUOTE=TeddyBearz;2485376]
Ja mislim da nema DM svaki vikend sniženje. Iako se ne bih bunila.![]()
Kaj nisu krenuli s tim vikendima?
Prošli je bilo -40% na parfeme, sad ovaj s wc papirom i Faksom
Zar nije logično da nastave niz?
Ja mislim da idu sad s tim umjesto onih -15%subotom
I menene znam zakaj, ali povoljan wc papir me uvijek razveseli![]()
![]()
U nedjelju, 29.9.u konzumu na igracke 30%
Od danas pa do srijede U lidla 20% na svo voce I povrce.
Kupila ananas od 2kg po 12kn za kom, narance su po 9 za kg, banane 8... Poriluk je po 3,80kg/kn cini mi se. Isplatilo mi se![]()
Ukoliko netko možda naiđe na brave za vrata, jeftinije od 100 kn ( a da nije bauhaus- 50 kn, jer ne valjaju) , neka mi kaže gdje..
..brava, kvaka, ne..![]()
Posljednje uređivanje od Apsu : 23.09.2013. at 22:14
Malo je zelen pa ga još nisam načela. Ali izgleda svježe. Najgori su oni truli. Stave akcij na stare. Ovaj mi izgleda skroz OK. Nije mi sada za ana ad kada ima domačeg voća, ali nisam odoljepa toj cijeni
nemamo Billu
Al da imamo bila bi ko sokol pred ducanom U 7sati:ananasovisnik:
H&M Italia nudi 10 € popusta na odredjene odjevne predmete povodom 10 godina postojanja u Italiji.
Koji su odjevni predmeti snizeni za 10 € mozete pogledati na njihovoj stranici, ovdje: http://www.hm.com/it/10-years-annive...0&duration=500
ionako sam već skužila da su uglavnom isti artikli bolje rečeno vrszte voća sniženi u svim dućanima. jedan tjedan narače, svugdje. Drugi ananas, opet svugdje, pa limun..... Meni je par različitih dućana blizu , pa pratim. A i volim listati kataloge koje mi bace u kaslić
I ja sam skužila ovo isto :lolionako sam već skužila da su uglavnom isti artikli bolje rečeno vrszte voća sniženi u svim dućanima. jedan tjedan narače, svugdje. Drugi ananas, opet svugdje, pa limun..... Meni je par različitih dućana blizu , pa pratim. A i volim listati kataloge koje mi bace u kaslić
S tim da pratim i određene artikle, recimo budu Kraševe napolitanke, onda bude kava, onda ... uglavnom, vjerojatno svi dobiju neke rabate od proizvođača ili dobavljača jedan za drugim
Danas je noćni šoping u centru Zagreba, Muller ima 10% na sve.
uh, to u dm-u je pakao svake godine.
mercator ima -15% kupon na jedan proizvod u novom katalogu/letku koji je iskoristiv ovaj petak.
Od 28-30 9. svi DM-ovi će imati -15% na kupovinu.
ja samo došla vidjet ima li negdje fax na sniženju?
ak šta saznaš javija samo došla vidjet ima li negdje fax na sniženju?![]()
u on line nema toga http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_ho...opad_2013.html
nema veze ak daju popust, ima razloga da se veselim jer bi trebala nekaj kupiti, a da ne obiđem pol grada nego ispred kuće