3dana mi je vracen. Citam svasta svakakve situacije.. a bilo bi bolje da ne citam hehe
Printable View
3dana mi je vracen. Citam svasta svakakve situacije.. a bilo bi bolje da ne citam hehe
A njima moram javiti 14.11. Al ja cu svakako prije raditi.. mislim u srijedu.
Evo i mene,vozim se s transfera.
Vracena 2 treci dan,ali fragmentirani i ne bas dobri kao sto sam inace imala. Obeshrabrena sam i ne znam jel ima uopce kakve sanse...
A koliko stanicni uopce??
Mislim da je oko 25% fragmentacija,ali ne znam jel za oba il kak. Jedan je vidljivo bolji
Jutros su vidjeli 4 i 6 stanicne,al tozbog fragmentacije nisu sigurni. Punkcija je bila u srijedu popodne,znaci nisu 72 sata
Predpostavljam da bi ovaj bolji do popodne bio 7 -stanicni i onda to vise nije 25 % fragmentiran embrij e o tom ti pricam da se malo ograde.
A imam slike, vidi se da nisu bas onako skolski...
Pa da, punkcija je bila u 13 sati,a ovo je biologica gledala rano jutros
Pozdrav svima.
Meni je danas 6. dnt, vracene Su mi dvi od 6 oplodjenih Ali nazalost od preostale 4 nista nije zamrznuto. Sad me je strah I za ove vracene. Inace vracene Su mi nakon tri Dana I nitko mi nije rekao kakve Su, a meni je ovo prvi postupak tako da nisam Ni znala Sta sve Moram pitat. Iako Jos nije gotovo nekako me strah. Dugo je Jos do bete... Uf...
I naravno sretno svima :)
buba 28.10 mi je bio transfer
Ne znam zašto, ali ne mogu se maknuti od negativnih misli. Već računam zašto je dr rekla da ćemo ponovno u 1.mj ako sad nisam trudna, a ja bih radila samo jedan ciklus pauze. Googlam druge slučajeve kao moje, pa mi se digne nada. Pa mi opet padne
Puno sam gore nego za prvo dijete. Jučer sam se u krevetu samo rasplakala, baš mi je nekako teško
A maleni je navikao da ga nosim iz krevetića dolje u kuhinju i danas je jako plakao što to nisam mogla. Inače se ne nosi, ali to ujutro i navečer pred spavanje nam je bio običaj
Vrci a znam da ti bilo sto napisem nije neka utjeha. Al ajde sacekaj ti betu pa onda dalje razmisljaj sto bi i kako.
Mozda ipak nebi bilo lose da ako se dogodi negativan ishod poslusas dokicu pa tek u sijecnju u postupak a do tad da oboje pokusate poraditi na kvaliteti js i sgrama.
Koliko ti maleni ima??
Tesko je djeci nekada objasniti da ih bas sada ne smijes nositi.
A mrvica mala <3
Prvi put sam vadila betu privatno, sad bi isla u bolnicu. Na kojem odjelu vade betu i pretpostavljam da mi treba uputnica od mog gin?
sanjka Neznam zato pitam :mrgreen:
Maleni ima 2god i 8mj.
A spermiogram popravljamo od ljeta,pa je gori nego inace. I muz je ocajan. Vise se krece nego prije, uzima vitamine,bolje se hrani i nista.
A moje js su uvijek bile super,ne znam sto je bilo sad. Mislim da cu iduci puta opet traziti kortice.
A opet nikad se ne zna...
Od danas sam čuvalica 2 blastice, beta je za 12 dana :)
Nina super drzim fige za veliku betu!
Vrci draga znam koliko ti je tesko i ja sam tesko malenom objasnila da ga mama nesmi dizat pa smo po cijele dane drzali se za ruke dok on sam nije shvatio....nemoj jos sve otpisat znas da su cuda moguca i sama si ga dozivila.sretno!
Doživjela čudo, koje je onda samo nestalo :(
Ma googlala sam, ima toliko pozitivnih priča, i od fragmentiranih embrija i od sporijih. Ne znam, vidjet ćemo sve uskoro
Vrci naravno da ima, sad ne možeš ništa promijeniti niti na ista utjecati.
Inače, ja sam imala transfer blastica i nisam nosila malenu od 3,5 g samo prva tri dana, dalje sam je nosila, manje ali jesam. Tako da sve to nema nikakvog utjecaja ja mislim. Ako se treba primiti primit će se bez obzira.
I btw meni je bilo puno puno teze čekajući prvo dijete, imala sam poslije toga jedan fet i biokemijsku ali to me nije toliko pogodilo jer sam znala da imam svoju princezu i znala sam da je ona pravo čudo nakon toliko postupaka. Pa da i nemamo vise djece imamo sve
Sretno i tebi Vrci, nemoj ih otpisati.
Budi pozitivna, prije spavanja zamišljaj svoj cilj, da držiš svoju bebu na rukama, ta slika ti ostaje dugo u posvjesti i tijelo reagira na nju, isto tako će reagirati i na negativne misli.
NinaDrv..kao da slušam svoju majku ;-) uopce mi ne da da ista negativno govorim jer veli da to sve djeluje :-)
Vrci, zasto sve odbacujes? Polako, pricekaj betu, nemoj vec sad potonuti kad jos nista ne znas..
A sto se ti ce nosenja klinaca i da im se ne da objasniti..ja imam jednog 13ogodisnjaka s posebnim potrebama kojem isto tako ne mogu objasniti da ne mogu sve sto sam do sad mogla..on je naviknut da je mama uvijek tu za njega i sad kad je tata vise ukljucen nego inace on je izbezumljen..nije samostalan i treba mu pomoc oko svega i treba ga voditi doktoru i na terapije a ja ne mogu..
Prije postupka sam išla na akupunkturu i tamo mi je preporučena knjiga Moć vaše podsvijesti, ako imate priliku, pročitajte ju :)
Meni je iskreno borba za drugu bebu jednako teška i jednako je velika želja kao i za prvu. Iako sam na transferu bila jedina koja već ima dijete, uopće se ne osjećam tako.
Al istina je, lakše se bude podnio neuspjeh, i brže mi idu dani kad imam i njega
Išla sam u Pitomaču k Dominicu Tešiću.
Inače njegov brat Saša radi u Zg, ako netko želi broj, može u inbox :)
Ja sam bila kod Saše Tešića, daaavno davno..ne na akupunkturi nego ovako na nekom razgovoru ali vise se nisam vratila..
Vrci, i ja jaaako zelim to drugo dijete..oduvijek sam zeljela vise djece..nadam se da ce mi se zelja ostvariti..svima nama..
I ja sam prvo krenula sa razgovorima :), a onda nastavila sa akupunkturom, ukupno 7 tretmana sam napravila u 3,5 tjedna :)
Cure danas mi je 14 dnt..
Sutra beta..
I iako sam rekla da nema sanse da pravim test.. danas sam ga napravila i imam dvije crtice :)
Sad se samo nadam da to nije od boostera koje sam primila.
Cure koje uzimate Decortin, imate li kakve nuspojave glede probave?
Zadnji sam primila 31. Prije sedam dana..
Larina, sretno s betom...
Ja sam bila nesretnica kojoj je 6. dan od boostera test pokazao +, al 7. dan je bio -.
Netko cak i 1500 boostera primi.