Stranica 114 od 310 PrviPrvi ... 1464104112113114115116124164214 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,651 do 5,700 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj mare157 prvotno napisa Vidi poruku
    Imala sam svakakvih simptoma i nikakvih. 13dpt cak negativan test a beta nakon sat vremena 85! Za 2 dana 301. Bila sam sigurna da nisam trudna obzirom da vec imam 1 dijete i mislila sam da cu odmah prepoznati simptome. Pogledal par stranica unazad, o svemu sam pisala. Cak sam imala smedarenje 26.dc i krvarenje na 4+3. Uglavnom ludilo.
    Mare al moras priznati da je ovo skok od bete i te kakav sa 85 na 300.
    Moja je bila na 12-ti dan 139 pa su mislili da je viseplodna trudnoca. Ja betu vise nisam niti ponavljala, tako mi rekli.
    A tko zna, mozda se zaista jesu oba embrija primila pa je jedan odustao do prvog uz. Vjerojatno oni imaju svoju neku statistiku pa su mislila da su se oba primila zbog tolike bete.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 03.11.2016. at 19:29

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Mare, cestitke od srca!!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Buba38 prvotno napisa Vidi poruku
    Mare čestitam od srca, predivno je čut da nekom uspije kad god pročitam da je nekoj uspjelo srce mi se ispuni radosti ,ja sam sad 8 dpt imala sam 1 js četverostaničnu transfer 2 dan a zanima me jesili imala kakvi simptoma prije?
    Bubo, meni su vraceni dvodnevni 4-stanicni i 5-stanicni.
    Jedna beba i na 6+1 su se culi otkucaji.
    Na 10 dnt sam imala poz.test.
    Sretno

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Mare al moras priznati da je ovo skok od bete i te kakav sa 85 na 300.
    Moja je bila na 12-ti dan 139 pa su mislili da je viseplodna trudnoca. Ja betu vise nisam niti ponavljala, tako mi rekli.
    A tko zna, mozda se zaista jesu oba embrija primila pa je jedan odustao do prvog uz. Vjerojatno oni imaju svoju neku statistiku pa su mislila da su se oba primila zbog tolike bete.
    U prvoj trudnoci sam isto nosila blizance ali se jedan prestao razvijati u 6tt. 14dpt je beta bila 1206, a za 4 dana 6900. Opet vise nego duplo pa duplo.
    Sadasnji skok bete mi je isto bio sumnjiv ali posto smo vratili 1stanicu nisam se zamarala s blizanackom. Jer nakon 85 se za 2 dana ocekivala beta oko 200 a ne 301!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja znam da je bila tu jedna cura sto je u Petrovoj isla na ivf.
    Ako nije TWIN ili tako nekak. Ima 4 djecaka iz dva postupka.
    Ali ovaj drugi postupak su joj vratili jedan trodnevni embrij i isto tako kad je isla na uz oni svi u cudu. I dr i biolog su rekli da je to nemoguce jer je jedan embrij vracen. Sad ispade da ovi u petrovoj nisu dobro educirani. Na kraju su zakljucili da je "navodno" od odnosa dan ili dva sto je imala pred stop injekciju drugi djecacic zacet. Nikada poslije nisam naisla na post da je pisala dal su jednojajcani. Ako ovo cita eto bilo bi lijepo da se javi pa evo i zbog nase Mare

Cure dal se jos netko sjeca ove price??
    Mislim da je cak na tv-u bila.
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 03.11.2016. at 19:43

Buba38 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Bubo, meni su vraceni dvodnevni 4-stanicni i 5-stanicni.
    Jedna beba i na 6+1 su se culi otkucaji.
    Na 10 dnt sam imala poz.test.
    Sretno
    Hvala i tebi takođe sretno do kraja... nadam se da će bit kod mene pozitivno čut će se za 6 dana kad bude beta

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Znam za njenu priču. Ali mislim da su njoj odmah rekli da nisu jednojajčani. Vidi se to po posteljici i odnosima embrija ili tako nešto na uzv.
    Tako da ne sumnjam da je kod mare dobro dr vidjela

Osim ako nije bilo nekog seksa doma
    Posljednje uređivanje od Vrci : 03.11.2016. at 19:57

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Znam za njenu priču. Ali mislim da su njoj odmah rekli da nisu jednojajčani. Vidi se to po posteljici i odnosima embrija ili tako nešto na uzv.
    Tako da ne sumnjam da je kod mare dobro dr vidjela

Osim ako nije bilo nekog seksa doma
    Ajde da se netko sjeca super.
    Ne Vrci nisam uopce mislila da dr nije dobro vidjela (neznam po cemu si to uopce zakljucila) vec mislim da mozda kod twin nisu pogrijesili. Al ako ti znas za cijelu pricu i da su joj rekli da nisu jednojajcani to je druga stvar.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

U prvoj trudnoci sam isto nosila blizance ali se jedan prestao razvijati u 6tt. 14dpt je beta bila 1206, a za 4 dana 6900. Opet vise nego duplo pa duplo.
    Sadasnji skok bete mi je isto bio sumnjiv ali posto smo vratili 1stanicu nisam se zamarala s blizanackom. Jer nakon 85 se za 2 dana ocekivala beta oko 200 a ne 301!
    Mare ja isto kad sam vidjela skok sam pomislila na blizanacku al sam se suzdrzala od komentara. Zato sam te cekala i pratila da se javis s prvog uz

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

LaraLana istina je da su Twin vratili jednu oplodenu js. Na ultrazvuku se vidjela razlika. Jedan je bio za tri dana kao napredniji. Bila je razlika uglavnom. I po razvitku kasnije je jedan bio napredniji.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Meni je to super priča, kako lijepo dobiti blizance!! Ma ja ne bih ni pitala kako i zašto nego bih pjevala od sreće
    I plakala

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Imam pitanje, znaci prva ovulacija nakon transfera, bojala sam se da bude loše, da će jajnici drukčije raditi i tako to...sad ne znam je li moguće da lh trakica pokaže dvije iste crte a da je npr folikul bez jajne stanice ili je ako je došlo do ovulacije tj. doći će u toku 24h tj. Trakica to pokazuje u tom slučaju sigurna ovulacija tj jajna stanica?
    Nadam se da se kuži moje pitanje.
    Tnx

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mare predivno čestitam od srca!!!!

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Pozdrav zene drage. Ja sam opet poslusala svoju intuiciju i ipak danas otisla na uzv u zagreb. Jednostavno mi vrag nije dao mira i imala sam pravo. Desilo se ja bi rekla cudo. Uzv je otkrio 2 ploda sa savrsenim otkucajima srca!! Ja sam u totalnom šoku, izgleda da nosim jednojajcane blizance!!!!
    Molim iskustva, ima li koga sa jednojajcanim blizancima iz mpo?!?
    Pa mare zeno draga cestitam od srca
    A ti otpisala sve bila i gledala di ces u postupak opet

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj ZagrebZagreb prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pitanje, znaci prva ovulacija nakon transfera, bojala sam se da bude loše, da će jajnici drukčije raditi i tako to...sad ne znam je li moguće da lh trakica pokaže dvije iste crte a da je npr folikul bez jajne stanice ili je ako je došlo do ovulacije tj. doći će u toku 24h tj. Trakica to pokazuje u tom slučaju sigurna ovulacija tj jajna stanica?
    Nadam se da se kuži moje pitanje.
    Tnx
    S trakicama je sve moguce. Meni je bilo da je trakica pozitivna, imala i skok bazalne a kad sam otisla na uz moj folikul stoji na 18 i ne mrda. I endometrij nije bio zadovoljavajuci na 18 dc. Mengu uredno dobila na 27 dc.
    Po meni uz je najpouzdaniji tko si moze priustiti.
    Neznam kak je kod socijalaca.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

mare čestitam na čudu!
    Posljednje uređivanje od Sybila : 03.11.2016. at 23:24

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Fuksija draga, sretno dalje!!!! Kod mene sa 5+5 ni bilo uopce nista i rekao dr.da vanmatericna a tek sa 6+4 vidilo se da sve uredu i kuca srce....

Mare, predivno!!!! Od sveg srca ti zelim da bude sve u najboljem redu!!!!!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Doktorica me jedno 5 puta pitala da li smo imali odnose oko punkcije jer bi to objasnilo blizance. Ali mi nismo imali odnose cijeli taj postupak. Zadnji odnos nam je bio prije zadnje menge tako da nema govora o spontanoj trudnoci. Jos uvijek sam zbunjena skroz, sretna, ali zbunjena i poprilicno u strahu da li ce sve biti ok.
    21.11. je opet uzv u zg i stvarno se nadam da ce biti sve u redu.
    Posljednje uređivanje od mare157 : 04.11.2016. at 06:39

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Bernica ajd samo si odmaraj.Jedva cekam tvoj UZV.Evo ja upravo obavila UZV.Sutra opet jer nocas bi trebala bit ovulacija pa da odredimo vracanje.Danas mi 16 dan,folikul 20mm,a endometrij 7,5mm.Jel to malo?Inace ciklus 30,ovulacije 17-20dan ciklusa

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Mimi1010 prvotno napisa Vidi poruku
    Bernica ajd samo si odmaraj.Jedva cekam tvoj UZV.Evo ja upravo obavila UZV.Sutra opet jer nocas bi trebala bit ovulacija pa da odredimo vracanje.Danas mi 16 dan,folikul 20mm,a endometrij 7,5mm.Jel to malo?Inace ciklus 30,ovulacije 17-20dan ciklusa
    Mimi pa mogu ti dati estrofem da pijes.
    Jesu ti spominjali to??

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

I ja cekam taj uzv u pon. Bas me zanima, nikad nisam dosla do ove faze...mare, čestitam za dva srceka i nek bude sve super do kraja... Mimi pitaj za estrofem... bilo bi bolje da je endo malo deblji a estrofem bi ti mogel tu pomoći... ja sam ok, nemam nikakve posebne simptome osim stalne gladi i navecer mi se jako spava...danas ulazim u 6ti tj... jos mi se sve čini skroz nestvarno

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

E počela i ja krvariti... pomalo onak posle svakog pisanja.... par kapi... otisla svom doktoru... veli uredna trudnoca sa embrionalnim odjekom... srce nije trazil jer me nije htio jace stiskati sa sondom radi krvarenja ali veli da bi se u pon trebalo vidjeti kad idem u vinogradsku na uzv... danas tocno 6tt... nema hematoma ni nicega nego veli da krvari zbog implantacije ploda .

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Vidis ti to..i ja sam neki dan krvarila..fala bogu prestalo je...samo nek nam uspije svima ja cu poluditi do petka do uzv...uzas...

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Cure drzim vam fige,sve ce bit ok!!!
    Ma meni nist dok.nije rekao danas da je to pretanko ili bilo kaj. A je mi to ide na zivce da mi moramo same se sve informirati i ispitivati jel bi nam trebao koji lijek za ovo ili ono.Pa zato su oni tu i za to,ak smo vec jadne kaj moramo hodat na MPO pa da se pobrinu za nas.(moje misljenje).Makar su kaj se tice ljubaznosti na nivou,svaka cast!!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Jutro.Ovulacija bila.Endometrij danas 8,5mm.U srijedu FET!!!

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Samo jedno pitanje.Ako je punkcija bila u ponedjeljak,to je nulti dan.A vracene blastociste u subotu-to je peti dan.Onda se racuna i da su zamrznute 5 dan???Jel sam ja to dobro rekla doktoru?Rekla sam da su vracene 5 dan pa onda valjda se tak i racuna smrzavanje??

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Jutro cure, meni danas 8dnt.. prije 2 dana su mi poceli pristici po bradi, ostale simptome nemam nikakve. Od stimulacije me vise ne bole jajnici niti cike.. strah me da nije pms . Jel netko imao slicnu situaciju i imao poz.betu?

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj garava13 prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure, meni danas 8dnt.. prije 2 dana su mi poceli pristici po bradi, ostale simptome nemam nikakve. Od stimulacije me vise ne bole jajnici niti cike.. strah me da nije pms . Jel netko imao slicnu situaciju i imao poz.betu?
    Garava jesu ti vraceni embriji dva, tri dana stari ili blastica??
    Cure su tu svakakve simptome imale pa tako da to i nije neko mjerilo. Mare je npr.imala negativan test a beta isti dan pozitivna.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Samo jedno pitanje.Ako je punkcija bila u ponedjeljak,to je nulti dan.A vracene blastociste u subotu-to je peti dan.Onda se racuna i da su zamrznute 5 dan???Jel sam ja to dobro rekla doktoru?Rekla sam da su vracene 5 dan pa onda valjda se tak i racuna smrzavanje??
    Da tako je..dobro si rekla.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro.Ovulacija bila.Endometrij danas 8,5mm.U srijedu FET!!!
    Dobro je, sve prek 8 je dobro a do srijede ce se jos zadebljati.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

3dana mi je vracen. Citam svasta svakakve situacije.. a bilo bi bolje da ne citam hehe

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
    E počela i ja krvariti... pomalo onak posle svakog pisanja.... par kapi... otisla svom doktoru... veli uredna trudnoca sa embrionalnim odjekom... srce nije trazil jer me nije htio jace stiskati sa sondom radi krvarenja ali veli da bi se u pon trebalo vidjeti kad idem u vinogradsku na uzv... danas tocno 6tt... nema hematoma ni nicega nego veli da krvari zbog implantacije ploda .
    Bernica ovo sve zvuci jako dobro i bitno da nema hematoma.
    Ta krv poslije brisanja mozda je jos od implantacije i nekog kapilara. Sretno na pregledu

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

3dana mi je vracen. Citam svasta svakakve situacije.. a bilo bi bolje da ne citam hehe
    Nekome je lakse da cita i podijeli ovdje s curama a netko zeli mir i ne zamara se simptomima. Postujem i jedno i drugo.
    Kad radis betu??

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

A njima moram javiti 14.11. Al ja cu svakako prije raditi.. mislim u srijedu.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo i mene,vozim se s transfera.

Vracena 2 treci dan,ali fragmentirani i ne bas dobri kao sto sam inace imala. Obeshrabrena sam i ne znam jel ima uopce kakve sanse...

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Evo i mene,vozim se s transfera.

Vracena 2 treci dan,ali fragmentirani i ne bas dobri kao sto sam inace imala. Obeshrabrena sam i ne znam jel ima uopce kakve sanse...
    Vrci saljem puno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~
    Nema potrebe da ti pisem da se i fragmentirani embriji i oni u koje najmanje vjerujemo na kraju ipak iznenade i implantiraju.
    Jesu rekli mozda koliko fragmentirani??

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

A koliko stanicni uopce??

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mislim da je oko 25% fragmentacija,ali ne znam jel za oba il kak. Jedan je vidljivo bolji

Jutros su vidjeli 4 i 6 stanicne,al tozbog fragmentacije nisu sigurni. Punkcija je bila u srijedu popodne,znaci nisu 72 sata

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mislim da je oko 25% fragmentacija,ali ne znam jel za oba il kak. Jedan je vidljivo bolji

Jutros su vidjeli 4 i 6 stanicne,al tozbog fragmentacije nisu sigurni. Punkcija je bila u srijedu popodne,znaci nisu 72 sata
    E pa ovaj od 6 stanica onda puno obecava i to pogotovo sto kazes da nije proslo 72 h. Znas sto, i oni isto znaju malo pretjerati kad govore o tim fragmentacijama da se i ograde a poslije kad se prime onda sasvim nes drugacije pricaju i reagiraju.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Predpostavljam da bi ovaj bolji do popodne bio 7 -stanicni i onda to vise nije 25 % fragmentiran embrij e o tom ti pricam da se malo ograde.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A imam slike, vidi se da nisu bas onako skolski...

Pa da, punkcija je bila u 13 sati,a ovo je biologica gledala rano jutros

kikica_87 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Pozdrav svima.
    Meni je danas 6. dnt, vracene Su mi dvi od 6 oplodjenih Ali nazalost od preostale 4 nista nije zamrznuto. Sad me je strah I za ove vracene. Inace vracene Su mi nakon tri Dana I nitko mi nije rekao kakve Su, a meni je ovo prvi postupak tako da nisam Ni znala Sta sve Moram pitat. Iako Jos nije gotovo nekako me strah. Dugo je Jos do bete... Uf...

I naravno sretno svima

Buba38 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

A njima moram javiti 14.11. Al ja cu svakako prije raditi.. mislim u srijedu.
    Kad si imala transfer ?? ja 26.10 al mislim da sam ti već negdje napisala i za 14 dana betu tak je dr reka znaći ja oko 9 ili 10 triban vadit

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

buba 28.10 mi je bio transfer

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ne znam zašto, ali ne mogu se maknuti od negativnih misli. Već računam zašto je dr rekla da ćemo ponovno u 1.mj ako sad nisam trudna, a ja bih radila samo jedan ciklus pauze. Googlam druge slučajeve kao moje, pa mi se digne nada. Pa mi opet padne
    Puno sam gore nego za prvo dijete. Jučer sam se u krevetu samo rasplakala, baš mi je nekako teško

A maleni je navikao da ga nosim iz krevetića dolje u kuhinju i danas je jako plakao što to nisam mogla. Inače se ne nosi, ali to ujutro i navečer pred spavanje nam je bio običaj

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ne znam zašto, ali ne mogu se maknuti od negativnih misli. Već računam zašto je dr rekla da ćemo ponovno u 1.mj ako sad nisam trudna, a ja bih radila samo jedan ciklus pauze. Googlam druge slučajeve kao moje, pa mi se digne nada. Pa mi opet padne
    Puno sam gore nego za prvo dijete. Jučer sam se u krevetu samo rasplakala, baš mi je nekako teško

A maleni je navikao da ga nosim iz krevetića dolje u kuhinju i danas je jako plakao što to nisam mogla. Inače se ne nosi, ali to ujutro i navečer pred spavanje nam je bio običaj
    Vrci a znam da ti bilo sto napisem nije neka utjeha. Al ajde sacekaj ti betu pa onda dalje razmisljaj sto bi i kako.
    Mozda ipak nebi bilo lose da ako se dogodi negativan ishod poslusas dokicu pa tek u sijecnju u postupak a do tad da oboje pokusate poraditi na kvaliteti js i sgrama.
    Koliko ti maleni ima??
    Tesko je djeci nekada objasniti da ih bas sada ne smijes nositi.
    A mrvica mala <3

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Prvi put sam vadila betu privatno, sad bi isla u bolnicu. Na kojem odjelu vade betu i pretpostavljam da mi treba uputnica od mog gin?

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Prvi put sam vadila betu privatno, sad bi isla u bolnicu. Na kojem odjelu vade betu i pretpostavljam da mi treba uputnica od mog gin?
    Zar to ne pokriva D1 uputnica??

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

sanjka Neznam zato pitam

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Maleni ima 2god i 8mj.

A spermiogram popravljamo od ljeta,pa je gori nego inace. I muz je ocajan. Vise se krece nego prije, uzima vitamine,bolje se hrani i nista.
    A moje js su uvijek bile super,ne znam sto je bilo sad. Mislim da cu iduci puta opet traziti kortice.

A opet nikad se ne zna...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •