Zuska prvotno napisa
Tiziana, ovo sa samoregulacijom mi ima smisla, ali ponavljam, meni to uvođenje vode s dohranom ima smisla najviše zbog učenja i navikavanja na vodu, što smatram važnim, pogotovo kad vidim da smo mi skoro jedini u parku koji radosno piju vodu.
Sad kad se okrenem iza sebe (s dohranom smo započeli u svibnju daleke 2012 :)), da sve ponovim, malo bih manje dramila oko nekih stvari, pogotovo kako se približivala 1. godini, ali s vodom bih sve ponovila. Toliko voli vodu da mi je to gušt vidjeti, vrlo brzo nakon uvođenja vode počela je sama piti i sama tražiti vodu. Uglavnom je ne treba nutkati ni podsjećati da pije vodu. Drugo neće piti, par puta je tražila da proba nešto (npr. sok od bazge), ali joj se ne sviđa, preslatko.
E sad, možda bi tako bilo i da smo vodu uveli kasnije, ne znam, ali budem li imala drugo dijete pokušat ću ponoviti i samohranjenje i vodu. Pa ću vidjeti je li do djeteta ili do metode/procesa :)
U svakom slučaju, super mi te čitati s drugim tipom iskustava i pravila, a koja jednako teže zdravoj prehrani, kao i ova naša rodasta.