Mimi drzim fige! ;-)
Garava, ne znam o cem se radi..idem citati tu temu na Vv da vidim...
Printable View
Mimi drzim fige! ;-)
Garava, ne znam o cem se radi..idem citati tu temu na Vv da vidim...
Tesko je bilo koga savjetovati sto da napravi. Naravno da je na tebi da odlucis, a mi mozemo samo podijeliti svoja iskustav.
Ima puno cuda na forumu znam, ali cini mi se zaista tesko da ce se negativna beta 12dnt za par dana pretvoriti u pozitivnu...
Moje obe pozitivne bete su bile preko 500 11dnt trodnevnih...
Ok ova zadnja je blizanacka pa je logicno da ce biti malo veca, ali ona prije nije bila blizanacka.
Sto se prebacivanja u drugu bolnicu tice zaista ne znam jer sam ja bila samo u privatnoj poliklinici.
Mimi super.. drzim fige za veliku betu... :heart:
Buba nadam se da ces nas ti obradovati sa visokom betom!! jesi vadila??
Mimi SRETNO!!! ♡♡
giulia ma bilo bi pravo čudo da se poveča za 4dana.. da je barem iznad 5. Ma prestajem sa svime i čekam m. U slučaju da stvarno bude kasnila m (što sumnjam), napravit ću test il betu.
Mimi sretno i nek bude to to....
Garava, ne moraš čekati ni sekunde, jedini problem bi moguće bio da ti ginekologica ne želi ili ne smije izdati novu D1 uputnicu jer ona vrijedi godinu dana, ali i to se riješi tako da u drugoj bolnici nosiš uputnicu svaki puta za što već sve treba, znači da nije D1. Ali pitaj svoju ginekologicu za to i kako je ona voljna i u mogučnosti. Ja kad sam se prebacivala ništa me nije pitala, na prvoj uputnici je jedino napisala drugo mišljenje na vlastiti zahtjev. Za postupak bez problema D1.
Evo me cure moje radila sam pa vam se nisam stigla javit,garava žao mi je zbilja zbog tebe iako neznam šta će bit ni samnom iako se nadam da će bit sve dobro moja beta danas iznosi 53,7 ponavljam opet u petak pa ćemo vidit koliko dobro ili nije neznam uzdam se u boga i njegovu pomoć da će sve dobro bit i da garava ja mislim da bi ipak možda trebala ponovit betu onaj dan kad su ti rekli
Buba držim ti velike fige da uspije kako treba.. da i mene zanima, kako ono, danas ti je 14-ti dan?
Ma stavila sam opet Utrogestan, kopka me opet nešto. Zadni put sam dobila m prije bete, pa cu sada barem do tada pricekati.
Amen draga Bubice :-)
hvala garava i nastavi sa utrogestanima ko zna možda si i prerano izvadila betu negdje sam pročitala da je tebi danas 9-ti dan ili sam pomiješala nešta,meni je menga tribala juče doć al hvala bogu nema je i dalje nemam nikakvi siptoma osim danas onak lagani ko nekakav pritisak neznam objasnit al tak nekako a je danas mi je 14-ti dan
Buba 12.mi je dan ... ma čisto sumnjan da će se nešto promjeniti
sretno :mrgreen:
Haha draga samo sretno ma slušat če te i muž jer mu sad neče bit svejedno ...morat če ti ispunjavat muzičke . Fala na željama al ja sam tek 3 dan i do bete je još puno . Al daj Bože i bude pozitivna . Kis kis
Evo me tek sad..
Jesam, vadila sam.. 15dnt 466,09; a danas 17dnt 1063.00 :)
Larina čestitke :)
Larina čestitam samo nek nastavi tako
Larina, super! Cestitam! Meni su bile slicne brojke..samo sto je meni bio 13.dnt pa 16.dnt..al to je tu negdje..koji dan ti je vracen embrio (ili embriji)? Kad imas uzv?
Ja sutra idem idem na uzv da vidimo da li srce kuca.. Drzite mi fige...
Larina, super.
Fuksija, kucat ce, bez brige.
Larina cestitam!!!
Fuksija ♡
Curke jedno pitanje.Jel koristite kakve dodatne vitamine od transfera pa do bete,ili samo ono kaj su napisali na otpusnom (utrici i folacin) ok neko i andol ili injekcije heparina ili dr.Al mislim na vitamine,tipa elevit,prenatal ili neke odvojene vitamine?
Hvala cure... nadam se da cete sve koje cekate, docekat svoje lijepe bete..
Ja sad cekam prvi uzv i nadam se da ce se sve uredno razvijat..
Ja uzimam samo folnu, i u prvoj trudnoći su mi rekli da je prva 3 mjeseca dovoljna folna, a poslije neki drugi vitamini
Inače moram se izjadati - em su mi vratili 2 lošija embrija (fragmentirani, najbolji je bio 6-stanični), dobila sam e.coli u urinu (mučilo me od par dana prije punkcije, pa sam radila urinokulturu na svoju ruku) i danas antibiotik. Od malog sam pobrala curenje nosa, i boli me grlo.
Danas sam 8dpo, odnosno 5dnt trodnevnih
Sve ide nizbrdo :( Nekako si mislim da zašto sam uopće doma, zašto koristim utriće i ne dižem malog i pazim što radim, kao da je sve predodređeno za minus. Iskreno, možda imam samo 20% vjere da nešto bude
Vrci, to sto si bolesna ne znaci da ti nece uspjeti..moja frendica je tek zatrudnila (doduše nije bio ivf) i razboljela se, imala i temp i zacepljen nos i svasta..ali nije htjela uzimati nista ozbiljnije, uzimala je citrofit za imunitet i bilo sve ok..zelim ti reci da ne odustajes, sve je moguce..citrofit sam i ja uzimala kad sam imala problema s bakterijama u urinu..raspitaj se malo o tome
Ma MPO dr je vidjela nalaz urinokulture, ona rekla koji da antibiotik tražim
Ne muči mene bolest toliko koliko ti loši embriji. Znam da kažu da i takvi uspiju, ali puno je manja šansa. I baš sam sva u komi. A tako sam dobro reagirala na blagu stimulaciju, dobila 4 js (ispalo da su 3 zrele) i onda od oplodnje kaos
I zadnjih dana me boli lijevi jajnik kad se krećem. A po uzv je desni veći i dr mislila da će mi on zadavati probleme
Mimi - ja sam osim propisane terapije mjesecima prije fransfera i poslije transfera pila elevit. Trenutno sam 18+6 i jos uvijek ga pijem. Moje ljekarne u blizini nisu uvijek bile susretljive za davanje folacina bez ljecnickog papira (zaboravila bih ponijeti!!!) i kada sam se pozalila mpo ginekologu on mi je preporucio elevit uz komentar da je jos bolji jer ima vecu koncentraciju folne od folacina.
Vrci - moji su embriji prema rijecima embriologa uvijek bili savrseni pa svejedno nisu svi uspjeli...
Potrebno je "ono nesto"...
Misli pozitivno!!! drzim fige ♡
Fuksija nadamo se dobrim vijestima!!! ♡
Evo javljam, danas sam 7+1 i srce kuca!!!!! Yeeeee!!! Koje olaksanje! Ovaj tjedan cekanja je bio prestrasan i ne bi ga nikome pozeljela..
Veli doktor da kasnim tjedan dana..i sam se cudi da kuca, nije mislio da bude, cak bi se i kladio..
Ajme, superrrrr. Super!
Vrci, držim :fige:
Fuksija, čestitam! :)
Fuksija čestitaaam :-)
Evo mene sa ne baš dobrim vijestima al šta je tu je valjda bog ima plan za svakog od nas :(
današnja beta je 22.5 šta ja mislim da je full loše i da je to gotovo al eto zvala sam mpo dr i javila rezultat našta mi je embriologica rekla da nastavim sa utrogestanom i da izvadim betu ponovo u ponediljak, pitala sam je imali smisla to ako beta pada a ona je rekla samo da tak napravim pa ćemo vidit u ponediljak šta dalje :(