Stranica 116 od 310 PrviPrvi ... 1666106114115116117118126166216 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,751 do 5,800 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Sanjka neman nista. Pa neznam meni su sad stvarno oni zaj.. sad cemo se prebaciti u St.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

E vise ne trebam stavljati utrogestan, sto mislite? Mada su mi oni rekli da vadim betu 13.11. Al mi nema smisla do tada stavljati.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj garava13 prvotno napisa Vidi poruku
    E vise ne trebam stavljati utrogestan, sto mislite? Mada su mi oni rekli da vadim betu 13.11. Al mi nema smisla do tada stavljati.
    Koji je danas dnt??
    Zapravo kad si tocno imala transfer?

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

12dnt mi je. 28.10 mi je bio 3dana

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

12dnt mi je. 28.10 mi je bio 3dana
    Ti ako zelis njima javi pa da bude sve po protokolu al u biti mozes prestati s terapijom. Bar sam ja tako uvijek al betu javim svom dr.

giulia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

I ja sam nakon negativne ß prestala s terapijom iako sam je vadila par dana prije preporuke, ali sam javila rezultat u kliniku i oni su mi potvrdili prestanak terapije.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Zvala ih sada.. pa je malo sestra poludila. Da sto sam vadila ako su mi rekli 13og. I da nastavim dalje sa utrogestanom. Meni nema smisla, neznam.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Zvala ih sada.. pa je malo sestra poludila. Da sto sam vadila ako su mi rekli 13og. I da nastavim dalje sa utrogestanom. Meni nema smisla, neznam.
    A to ti je uvijek tako, vecinom se oni svi bune a pitala bi ja njih da su oni na nasem mjestu i sfusa ti se sam tako postupak i onda samo slijezu ramenima.
    Al zaista mislim da nema smisla nastaviti s terapijom.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Ma bas.. necu vise uzimati niti vaditi betu. Nek dodje m i da krenemo u nove pobjede. Jedno pitanje ako netko zna, nesto sam nacula da mora proci 1god da bi se mogli prebaciti u novu bolnicu.. jel to istina?

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Dann.Evo samo da se javim.Vracene dvije blastociste,obje prezivjele odmrzavanje!!!!.Sad sam na cuvanju i cekanju. )

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Mimi drzim fige!

Garava, ne znam o cem se radi..idem citati tu temu na Vv da vidim...

giulia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Tesko je bilo koga savjetovati sto da napravi. Naravno da je na tebi da odlucis, a mi mozemo samo podijeliti svoja iskustav.
    Ima puno cuda na forumu znam, ali cini mi se zaista tesko da ce se negativna beta 12dnt za par dana pretvoriti u pozitivnu...
    Moje obe pozitivne bete su bile preko 500 11dnt trodnevnih...
    Ok ova zadnja je blizanacka pa je logicno da ce biti malo veca, ali ona prije nije bila blizanacka.
    Sto se prebacivanja u drugu bolnicu tice zaista ne znam jer sam ja bila samo u privatnoj poliklinici.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Mimi super.. drzim fige za veliku betu...
    Buba nadam se da ces nas ti obradovati sa visokom betom!! jesi vadila??

giulia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Mimi SRETNO!!! ♡♡

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

giulia ma bilo bi pravo čudo da se poveča za 4dana.. da je barem iznad 5. Ma prestajem sa svime i čekam m. U slučaju da stvarno bude kasnila m (što sumnjam), napravit ću test il betu.

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Ma bas.. necu vise uzimati niti vaditi betu. Nek dodje m i da krenemo u nove pobjede. Jedno pitanje ako netko zna, nesto sam nacula da mora proci 1god da bi se mogli prebaciti u novu bolnicu.. jel to istina?
    Mislim da to nije pouzdana informacija, nema razloga da se ceka godinu dana. Nadam se da ce se javiti netko i reci ti ispravno i pouzdano.

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mimi sretno i nek bude to to....

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Garava, ne moraš čekati ni sekunde, jedini problem bi moguće bio da ti ginekologica ne želi ili ne smije izdati novu D1 uputnicu jer ona vrijedi godinu dana, ali i to se riješi tako da u drugoj bolnici nosiš uputnicu svaki puta za što već sve treba, znači da nije D1. Ali pitaj svoju ginekologicu za to i kako je ona voljna i u mogučnosti. Ja kad sam se prebacivala ništa me nije pitala, na prvoj uputnici je jedino napisala drugo mišljenje na vlastiti zahtjev. Za postupak bez problema D1.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ne mora, ja sam u 10, mjesecu prošle godine bila u VV, a u 3. mjesecu ove godine u Klinici Škvorc.

Buba38 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Evo me cure moje radila sam pa vam se nisam stigla javit,garava žao mi je zbilja zbog tebe iako neznam šta će bit ni samnom iako se nadam da će bit sve dobro moja beta danas iznosi 53,7 ponavljam opet u petak pa ćemo vidit koliko dobro ili nije neznam uzdam se u boga i njegovu pomoć da će sve dobro bit i da garava ja mislim da bi ipak možda trebala ponovit betu onaj dan kad su ti rekli

sanjka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Buba38 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me cure moje radila sam pa vam se nisam stigla javit,garava žao mi je zbilja zbog tebe iako neznam šta će bit ni samnom iako se nadam da će bit sve dobro moja beta danas iznosi 53,7 ponavljam opet u petak pa ćemo vidit koliko dobro ili nije neznam uzdam se u boga i njegovu pomoć da će sve dobro bit i da garava ja mislim da bi ipak možda trebala ponovit betu onaj dan kad su ti rekli
    Bubo drzim fige draga na najjace da se u petak lijepo podupla
    Ti si danas 14-ti dan dvodnevnih??
    Posljednje uređivanje od sanjka : 09.11.2016. at 17:09

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Buba držim ti velike fige da uspije kako treba.. da i mene zanima, kako ono, danas ti je 14-ti dan?
    Ma stavila sam opet Utrogestan, kopka me opet nešto. Zadni put sam dobila m prije bete, pa cu sada barem do tada pricekati.
    Posljednje uređivanje od garava13 : 09.11.2016. at 19:13

Buba38 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj sanjka prvotno napisa Vidi poruku
    Bubo drzim fige draga na najjace da se u petak lijepo podupla
    Ti si danas 14-ti dan dvodnevnih??
    Hvala ti draga i ja se nadam i osjećam da će se lijepo duplat a danas je točno 14 dana i vraćena jedna četverostanična drugi dan neka je dragi bog čuva.

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Amen draga Bubice

Buba38 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Buba držim ti velike fige da uspije kako treba.. da i mene zanima, kako ono, danas ti je 14-ti dan?
    Ma stavila sam opet Utrogestan, kopka me opet nešto. Zadni put sam dobila m prije bete, pa cu sada barem do tada pricekati.
    hvala garava i nastavi sa utrogestanima ko zna možda si i prerano izvadila betu negdje sam pročitala da je tebi danas 9-ti dan ili sam pomiješala nešta,meni je menga tribala juče doć al hvala bogu nema je i dalje nemam nikakvi siptoma osim danas onak lagani ko nekakav pritisak neznam objasnit al tak nekako a je danas mi je 14-ti dan

Buba38 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj tal prvotno napisa Vidi poruku
    Amen draga Bubice
    Mila moja neka i tvoja beta bude velika ma neka i mala bude samo da je tu i da se pravilno dupla hvala ti srićo na svemu, zbilja me više slušaš neg i muž moj hahah sve moje nesigurnosti

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Buba 12.mi je dan ... ma čisto sumnjan da će se nešto promjeniti
    sretno

tal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Haha draga samo sretno ma slušat če te i muž jer mu sad neče bit svejedno ...morat če ti ispunjavat muzičke . Fala na željama al ja sam tek 3 dan i do bete je još puno . Al daj Bože i bude pozitivna . Kis kis

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Evo me tek sad..
    Jesam, vadila sam.. 15dnt 466,09; a danas 17dnt 1063.00

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Larina čestitke

Buba38 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Larina čestitam samo nek nastavi tako

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Larina, super! Cestitam! Meni su bile slicne brojke..samo sto je meni bio 13.dnt pa 16.dnt..al to je tu negdje..koji dan ti je vracen embrio (ili embriji)? Kad imas uzv?

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Ja sutra idem idem na uzv da vidimo da li srce kuca.. Drzite mi fige...

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Larina, super.
    Fuksija, kucat ce, bez brige.

giulia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Larina cestitam!!!
    Fuksija ♡

Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Curke jedno pitanje.Jel koristite kakve dodatne vitamine od transfera pa do bete,ili samo ono kaj su napisali na otpusnom (utrici i folacin) ok neko i andol ili injekcije heparina ili dr.Al mislim na vitamine,tipa elevit,prenatal ili neke odvojene vitamine?

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Citiraj fuksija prvotno napisa Vidi poruku
    Larina, super! Cestitam! Meni su bile slicne brojke..samo sto je meni bio 13.dnt pa 16.dnt..al to je tu negdje..koji dan ti je vracen embrio (ili embriji)? Kad imas uzv?
    Vracena su mi dva trodnevna embrija.. ultrazvuk imam u ponedjeljak.

Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Hvala cure... nadam se da cete sve koje cekate, docekat svoje lijepe bete..
    Ja sad cekam prvi uzv i nadam se da ce se sve uredno razvijat..

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja uzimam samo folnu, i u prvoj trudnoći su mi rekli da je prva 3 mjeseca dovoljna folna, a poslije neki drugi vitamini

Inače moram se izjadati - em su mi vratili 2 lošija embrija (fragmentirani, najbolji je bio 6-stanični), dobila sam e.coli u urinu (mučilo me od par dana prije punkcije, pa sam radila urinokulturu na svoju ruku) i danas antibiotik. Od malog sam pobrala curenje nosa, i boli me grlo.
    Danas sam 8dpo, odnosno 5dnt trodnevnih

Sve ide nizbrdo Nekako si mislim da zašto sam uopće doma, zašto koristim utriće i ne dižem malog i pazim što radim, kao da je sve predodređeno za minus. Iskreno, možda imam samo 20% vjere da nešto bude

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Vrci, to sto si bolesna ne znaci da ti nece uspjeti..moja frendica je tek zatrudnila (doduše nije bio ivf) i razboljela se, imala i temp i zacepljen nos i svasta..ali nije htjela uzimati nista ozbiljnije, uzimala je citrofit za imunitet i bilo sve ok..zelim ti reci da ne odustajes, sve je moguce..citrofit sam i ja uzimala kad sam imala problema s bakterijama u urinu..raspitaj se malo o tome

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma MPO dr je vidjela nalaz urinokulture, ona rekla koji da antibiotik tražim

Ne muči mene bolest toliko koliko ti loši embriji. Znam da kažu da i takvi uspiju, ali puno je manja šansa. I baš sam sva u komi. A tako sam dobro reagirala na blagu stimulaciju, dobila 4 js (ispalo da su 3 zrele) i onda od oplodnje kaos

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I zadnjih dana me boli lijevi jajnik kad se krećem. A po uzv je desni veći i dr mislila da će mi on zadavati probleme

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Mimi1010 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke jedno pitanje.Jel koristite kakve dodatne vitamine od transfera pa do bete,ili samo ono kaj su napisali na otpusnom (utrici i folacin) ok neko i andol ili injekcije heparina ili dr.Al mislim na vitamine,tipa elevit,prenatal ili neke odvojene vitamine?
    Uzimam manju dozu Prenatala (propisana doza su 3 dnevno, ja uzimam jednu)
    Posljednje uređivanje od NinaDrv : 10.11.2016. at 19:16

giulia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Mimi - ja sam osim propisane terapije mjesecima prije fransfera i poslije transfera pila elevit. Trenutno sam 18+6 i jos uvijek ga pijem. Moje ljekarne u blizini nisu uvijek bile susretljive za davanje folacina bez ljecnickog papira (zaboravila bih ponijeti!!!) i kada sam se pozalila mpo ginekologu on mi je preporucio elevit uz komentar da je jos bolji jer ima vecu koncentraciju folne od folacina.

Vrci - moji su embriji prema rijecima embriologa uvijek bili savrseni pa svejedno nisu svi uspjeli...
    Potrebno je "ono nesto"...
    Misli pozitivno!!! drzim fige ♡
    Posljednje uređivanje od giulia : 11.11.2016. at 10:59

giulia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Fuksija nadamo se dobrim vijestima!!! ♡

Datum pristupanja
    Jun 2014

Početno

Evo javljam, danas sam 7+1 i srce kuca!!!!! Yeeeee!!! Koje olaksanje! Ovaj tjedan cekanja je bio prestrasan i ne bi ga nikome pozeljela..
    Veli doktor da kasnim tjedan dana..i sam se cudi da kuca, nije mislio da bude, cak bi se i kladio..

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Ajme, superrrrr. Super!

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Vrci, držim
    Fuksija, čestitam!

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Fuksija čestitaaam

Buba38 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Evo mene sa ne baš dobrim vijestima al šta je tu je valjda bog ima plan za svakog od nas
    današnja beta je 22.5 šta ja mislim da je full loše i da je to gotovo al eto zvala sam mpo dr i javila rezultat našta mi je embriologica rekla da nastavim sa utrogestanom i da izvadim betu ponovo u ponediljak, pitala sam je imali smisla to ako beta pada a ona je rekla samo da tak napravim pa ćemo vidit u ponediljak šta dalje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •