meni danas 5dpt :joggler:
Printable View
meni danas 5dpt :joggler:
I meni isto Crvenkapice:)
:love: mimi i corina :fige:
Moj kucni test nije lagao :) ...ali pricekajmo malo... Jednom mi je vec beta bila pozitivna, ali se prestala duplati nakon 6 dana. Strpljenja molim ;)
Bravo draga....najiskrenije cestitke
evelyn, onda strpljivo cekamo veliku betu!
sretno svim betocekalicama!
evelyn cekamo duplajucu betu!! Sretno! I cestitke!
evelyn, čestitam!
nama 5 dpt i grizemo nokte :scared:
evelyn, čestitke i želim ti lijepu duplajuću betu.
Runa, meni je isto 5 dnt ali za divno čudo ja sam tak mirna...sad ne znam jel to zbog puuunooo odrađenih postupaka ili nečeg drugog.
Želim nam lijepe bete za tjedan dana. Drž'se :-)
Čekalicama :fige: :fige: :fige: :fige:
Evelin čestitam i za lijepu betu ~~~~~~
meni danas 7dnt, radim i briga oko :heart:, pa sam nekako gurala bez nervoze, ali vikend i činjenica da opet ni u ovom postupku nemamo smrznutih nakon 11 stanica me baš nekako zabrinula :roll:
Ja imam prilično stresan posao i izložena sam kihanjima i šmrcanjima i ..., pa sam na bolovanju do bete. Ako bude pozitivna, nadam se i dalje. A doma me šparaju pa sam sad i natukla koju kilu.
Betočekalice i sve druge ~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;)
7dpt i osjecaj kao da nisam nigdje ni bila :raspa: bas nista ....
Evo i nas među čekalice bete. Danas bio transfer jednog dvodnevnog četverostaničnog embrija. Dva dana ćemo mirovati, a onda natrag na posao... da nam vrijeme brže prođe... Uh, sad sam skužila da govorim u množini. Možda je to neki znak?! :lol:
Uglavnom, saljem poljupce svima :kiss::kiss::kiss:
Držmo (i ja isto često nešto u množini) fige za veliku betu, također drugi dan išla raditi,... Sretno!
crvenkapica, ni ja nisam imala apsolutno nikakvih simptoma, a danas, 14dpt - beta 841,5! (11dpt bila 169) :) Bit ce da je to radi vibri koje ste mi poslale! :) Hvala! ... samo, ja se nisam nimalo opustila... Pregled za 7 dana... Update tada ;)
Svim cekalicama - sretno i hrabro (hrabrije od mene ;) !
evelyn73,
čestitam!
Evelyn73 čestitam od srca, danas su me baš rastužile loše vijesti koje su se zaredale zadnjih dana, evo napokon mogu hopsati za betu :-D
Nadam se da ću se uskoro družiti na ovoj temi, moj postupak se napokon bliži :-)
evelyn cestitam
Evelyn73, čestitam od sveg srčeka moga!!:-D:-D. Predivne vijesti i još bolja beta!!Neka sve do kraja bude kako treba!!:klap::bye:
Evelyn čestitke! :-D Ajde se javi s tom brojčicom na Odbrojavanju, da nas razveseliš jer je danas tamo dosta tmurno!
Evelyn cestitam:-D:-D:-D Neka bude skolski do kraja:fige:
Evelyn, bravo! Baš lijepa vijest :) Nadam se da će ih biti i sutra...
Kyra, odlično! čekamo betu... :)
[B]Snupi[/B :D, javi sutra koliko mališa...
Evelyn,čestitam :-D:-D želim ti školsku trudnoću do kraja
A zbedirana sam.. 16dnt beta 70. Dr kaze da nije bed ako se dalje nastavi duplati ali to me bas ne tjesi. Jos sam u bolnici. Bolje mi je ali me jos ne pustaju doma. Preko dana je super a navecer nesto losije. Drago mi je da su barem drugima bete u nebesima!
Evelyn, čestitam! Želim ti sreću do kraja! Uzivaj i opusti se koliko god možeš! :)
O draga naša srećice, nemoj biti u bedu jer si trudna! Čestitam!
Cure su znale imati i manje bete od tvoje pa sad imaju svoje bebice! Držim :fige: da se beta lijepo dupla i da za par dana čuješ i malo srce! Drži se, glavu gore i nabaci jedan smjesak za svoju hrabru mrvu koja se drži za svoju mamu! I laku noć! :)
srecha mislis 16i dan od punkcije? nisi li vadila betu u petak? ili si danas ponavljala? puno puno ~~~~~~~ za duplanje!
:love2:
Kad si imala transfer, jel to bio 5.dan ili 3.dan?
Ako si vadila u petak, nisu ti danas ponavljali?
Držim fige da se sve super odvije
Evo sad vidim da ti je danas 16 dnt i da si imala transfer 3.dan. Malo je niža beta, ali to može ići u bilo kojem smjeru. Nadam se onom prema 9mj debljanja :)
Evelyn cestitam!i
Hvala vam na lijepim rijecima! Rekla sam muzu da mi donese test u bolnicu cisto da vidim kako je to kad popisas plus hehe. Sretni smo ali nas je strah. Idemo iz dana u dan i nadamo se srecici!
Srecha nek ti je stvarno sa srećom jer ti treba puno puno! Javljaj se!
Danas vadila betu,konačno!!Lijepe vijesti...moja beta danas 819,7 !!! Još ne mogu vjerovati!!:-D
richy cestitam !! :) samo lijepe vijesti :)
Richy, čestitke i ovdje :D
Richy,čestitam!!!!!!!
nadam se da je slovo R na redu (sutra vadim betu pa se tiješim)
crvenkapica77,Runa.... hvala vam puno,puno!!:-D
A tebi draga rose želim sutra veeeeeeliku betu i osmijeh na licu!!Sretnoooo!!
corinaaaa di si , kako provodis dane