Evelyn čestitke!Ajde se javi s tom brojčicom na Odbrojavanju, da nas razveseliš jer je danas tamo dosta tmurno!
Evelyn čestitke!Ajde se javi s tom brojčicom na Odbrojavanju, da nas razveseliš jer je danas tamo dosta tmurno!
Evelyn, bravo! Baš lijepa vijestNadam se da će ih biti i sutra...
Kyra, odlično! čekamo betu...
[B]Snupi[/B :D, javi sutra koliko mališa...
Evelyn,čestitamželim ti školsku trudnoću do kraja
Posljednje uređivanje od hrki : 19.11.2012. at 21:07
A zbedirana sam.. 16dnt beta 70. Dr kaze da nije bed ako se dalje nastavi duplati ali to me bas ne tjesi. Jos sam u bolnici. Bolje mi je ali me jos ne pustaju doma. Preko dana je super a navecer nesto losije. Drago mi je da su barem drugima bete u nebesima!
Evelyn, čestitam! Želim ti sreću do kraja! Uzivaj i opusti se koliko god možeš!![]()
O draga naša srećice, nemoj biti u bedu jer si trudna! Čestitam!
Cure su znale imati i manje bete od tvoje pa sad imaju svoje bebice! Držimda se beta lijepo dupla i da za par dana čuješ i malo srce! Drži se, glavu gore i nabaci jedan smjesak za svoju hrabru mrvu koja se drži za svoju mamu! I laku noć!
![]()
srecha mislis 16i dan od punkcije? nisi li vadila betu u petak? ili si danas ponavljala? puno puno ~~~~~~~ za duplanje!
Kad si imala transfer, jel to bio 5.dan ili 3.dan?
Ako si vadila u petak, nisu ti danas ponavljali?
Držim fige da se sve super odvije
Evo sad vidim da ti je danas 16 dnt i da si imala transfer 3.dan. Malo je niža beta, ali to može ići u bilo kojem smjeru. Nadam se onom prema 9mj debljanja![]()
Posljednje uređivanje od Vrci : 19.11.2012. at 23:20
Hvala vam na lijepim rijecima! Rekla sam muzu da mi donese test u bolnicu cisto da vidim kako je to kad popisas plus hehe. Sretni smo ali nas je strah. Idemo iz dana u dan i nadamo se srecici!
Srecha nek ti je stvarno sa srećom jer ti treba puno puno! Javljaj se!
Danas vadila betu,konačno!!Lijepe vijesti...moja beta danas 819,7 !!! Još ne mogu vjerovati!!![]()
Richy,čestitam!!!!!!!
nadam se da je slovo R na redu (sutra vadim betu pa se tiješim)
crvenkapica77,Runa.... hvala vam puno,puno!!
A tebi draga rose želim sutra veeeeeeliku betu i osmijeh na licu!!Sretnoooo!!
crvenkapice draga moja ja ti doslovno ne radim ništa
Ljenčarim po cili dan, na kauču gledam sve moguče serije kroz cili dan. Evo danas izašla malo vani da ne poludim u kuči.
Aj dobro jedina zanimacija mi je spremiti nešto za ručak. A hrana eee ja bi mogla isti po cili dan nešto slano( pršuta i sira)Neznam jeli to od dosade ili od utrogestana.
Uglavnom prava sam ti ljenčina
Kako si mi ti?
Evo da vam se i ja pridružim, danas mi je 2dnt i uvjerena sam da je vrijeme staloNe mogu više ni gledati tv, ni laptop ni čitati, a tek je početak. Simptoma nemam, niti ih tražim, jedino me donji dio leđa boli užasno jako. I nije mi baš najudobnije sjediti jer osjećam neki pritisak. Pozz svima
![]()
Pridružujem vam se, danas sam imala transfer jjednog 4-staničnog zametka, biologica kaže da je odličan, a doktorica da je sve tako super da moram ostat trudna, ahahahahaha.....eto, niš, čekam....
Većinom danas mirujem, osim što sam sad išla zgrijati ručak pa odnijela lonac s kelj-varivom do peći i mislim si jel sam trebala to dizat, pa opet mislim jel sam luda, kako može lonac od par kg škodit svemu....evo, već blesavim.....da ne velim i da strahujem kad odem na wc da zametak ne ispadne, hahahahahaha.....eto, grupa je bogatija za jednu ludaču!![]()
Dino,tako su ti mene ubijala leda,donji dio..inace bez simptoma jos uvihek..
Sretno vam svima u iscekivanju
eto i mene, jucer bio et 2 mrvice (4st i 6st 3d), vec sam sve proguglala o uspjehu s takvim embrijima
pirice~~~~
i kakve su stope uspješnosti za 6st 3. dan?
Milasova8, koji lijepi avatar.
Pirice, nemoj biti tako obeshrabrena, znaš i sama da u mpo nema pravila.
Evo meni danas buba u uhu - da nemam možda hiperstimulaciju. Proguglala sam dosta o tome, ali ne znam što bih mislila pa vas molim za savjet. Nisu to neki strašni simptomi, nemam bolove, normalno mokrim, zglobovi nisu otečeni, ali sam užasno napuhnuta, i cijeli želudac kao da mi je u grlu pa sam nekako kratkoga daha. Primila sam 24 menopura, imala 5 folikula, 2 jajne stanice, 1 embrij vraćen, danas je 4dnt. Choragon sam primila na dan transfera i jutros. Simptome imam od sinoć. Odmaram i pijem puno vode... Što mislite?
e Kyra, ko da si mi misli pročitala.
Točno tak je i meni. Samo što je meni danas 10 dnt i nisam primala boostere nakon et-a.
Ja sam baš na odbrojavanju pitala cure šta misle.
Makar, ja sam sa istim ovakvim simptomima prije godinu dana završila u bolnici ali tamo su me samo promatrali. Nikakvih lijekova nije bilo. Zato bi sad radije to doma odmirovala.
Al ako ti se pogorša, a moglo bi s pozitivnom betom i ako nastaviš teže disat nemoj se zezat...radije odi da te pogledaju.
Joj, kak je uvijek lakše nekom drugom dati savjet. A sam sebi ne znaš pomoć...e jesmo mi ljudi smješni.
Ugl, želim ti veliku betu uskoro.
Draga moja Bab, hvala ti.
Ma stalno mislim da bi dr. na transferu vidio povećane jajnike, ali povest ću računa. Ako se pogorša, javit ću mu se...
I ti se pazi, i svoje mrvice![]()
Meni je danas 3 dan od transfera- ne znam koje veličine su dvije dvije mrvice koje su u meni, ali biologica prije nefo što su mi ih ugeadili da je jako zadovoljna sa njima, rađen je nakraju isci a ne ivf. Ništa me ne boli i nemam nikakvi nuspojava za sad , samo mi se jako spava. Sretno svima koji je čekaju skoro vađenje bete- da je svima pozitivna i onima koji čekaju tranfer da bude što plodniji i bolji.
mojim dragim čekalicama bete želim da vrijeme proleti, a nalaz bude barem troznamenkasti! SRETNO CURE!!!!!
Srecha super, polako sada; dan po dan![]()
Samo da se i ovdje prijavim. Danas mi je 5 dan nakon transfera dvodnevnog četverostanicnog embrija.
Uglavnom laganini...odmaram itd. Simptoma nikakvih nemam (osim onih umišljenih, naravno)![]()