Imam pitanje za iskusne "sklekašice". U čemu je razlika (mislim na aktivaciju mišića) između skleka pri kojem su ruke raširene od onih pri kojem su ruke uz tijelo?
Printable View
Imam pitanje za iskusne "sklekašice". U čemu je razlika (mislim na aktivaciju mišića) između skleka pri kojem su ruke raširene od onih pri kojem su ruke uz tijelo?
ja se ipak dignem ranije upravo zbog toga: skuham si kavicu, u miru popim, malo prosurfam, stavim kuhat/peć ručak pa krećem.
Jutros P90X3 Isometrix. Kroz dan će bit izazov sklekova a navečer swing.
Anci, meni je ovo njen najbolji lower body, probaj obavezno!
Ona ima 3 za guzu, prva 2 sam radila, zadnji nsiam:
Bum and thights of steel challenge
Round and firm booty ina a month
Solid booty in a month
Želim ti lijepu zabavu s booty-ćima ;)
sva sreca muz kuha ali djecu dizem u 7, tako da do tad moram bit gotova i otusirana pa onda pijem kavu dok se oni
spremaju ili najcesce, na poslu popijem
sad me zvao dostavljač, paket stigao ali nije siguran da li će ga stić dostavit danas na posao (jer eto ja nisam doma pa ga tamo nema kome ostavit a u ovaj kvart nije planirao ići danas). Bilo kako bilo, u najgorem slučaju sve je tu u ponedjeljak. Daklem, nemamo se šta više premišljati. Imamo tjedan dana fore da se nađemo, jer će Chris imati sigurno zadnje dane kući totalnu ludnicu......samo da upozorim, utorak nemrem. Eto, to je to. Za ostalo se organiziram ;)
Zavidim na druženju...
Jao, Danci, puno ti hvala!
Ovaj sam sad napreskokce pogledala i sviđa mi se!
Cure koje niste dosad probale Tatianu, mislim da možete slobodno ovo pokušati. Idu tri runde, ako ne možete sve, napravite 2 pa drugi put sve.
Ona nije eksplozivna kao Zuzi, radi u principu više za snagu i radi polako, pazeći jako na formu. Meni se baš sviđa njen pristup.
Ja ću ovo probati jedan dan obzirom da ne mogu ni pomisliti spustiti se u plank :lool:
Danas sam napravila nešto manje od 100 komada, plakalo mi se :lool:
Anci, ja danas radim 6x35 ali obzirom su kroz dan, neće bit beda....al sutra će bit: "ja plačem"
Bolje da ne pisem gdje sam jucer napravila 22 skleka :lool: za vrijeme radnog vremena.
Di je taj izazov sa sklekovima. Men to zvuči super, s obzirom da mogu napravit samo 3. :mrgreen:
Marta looool
Evo ga: http://www.lovingfit.com/fitness/improve-your-push-ups/
marta :lol:
Zamisli koji će to success story biti! Kakvo poboljšanje od 20%? Tvoje će se mjeriti u troznamenkastim brojkama!!
Cure priključujemo se izazovu sa sklekovima, klinci i ja. Šopali na pola min, radit ćemo tri serije na dan. ja sa ženskim, moja baza je 14. Ali pazi ovo, Martin (karatist) naštancao 16 pravih u pol min, a Neva (gimnastičarka) 25 pravih, ravnih, savršenih (u pol min)!!!!
Meni ne pada napamet pitati djecu koliko mogu toga napraviti. Odmah bih se ispuhala ko balončić. Ovako sam si sva važna. MIslim da će izazov pričekat sljedeći tjedan nos mi se začepio. To mi je jedini simptom i baš me živcira.
Moja djeca su smotana :lool: pa ja vodim garant!
aqua svaka cast djeci :klap:
Super ekipa!
Mene je tako sestra nedavno pokopala. Hvalim se ja kako, eto, mogu napraviti desetak sklekova. Kaže ona: Idem ja probat. (prije mjesec dana je krenila na zumbu, sedam godina prije toga se baš ničim nije bavila, u srednjoj školi je igrala odbojku, u osnovnoj trenirala plivanje) I naštanca ih deset u sekund. Kad sam se skoro rasplakala od muke, kaže ona meni: Pa zadnjih par sam se baš morala pomučit. :-x
aqua vi ste meni super :zaljubljen:...
maruška :lool:...
prijavljujem za juče cardio, i danas tbc i lower focus...ko mi danas do kraja dana spomene lunge i squat, postajem neuračunljiva :evil:...sad jedva hodam, a mogu se zamislit sutra...lower sam morala malo radit s taniom...
mi smo slavili valentinovo pa smo imali mesine za rucak i poslin otisli na kolace s dicom. zato cu malo kasnije napravit neki cardio iz insanitya. jutros sam
radila trbusnjake iz t25, svidili su mi se za jutarnji trening :klap:
Bravo, mb!
Moj muz bojkotira uvezeni blagdan valentinovo :D pa sam mu predlozila da mi parfem slobodno kupi neki drugi dan. A i ja nemam neki feeling za valentinovo. Ali super je kako ste s djecom se pocastili :)
Prijavak: alpha cardio!
mi smo se pak jučer počastili prefinim vinom i omiljenim kolačičima. I mi bojkotiramo taj slavni 14.... :lol:
ajme aqua, fantastično!!! :zaljubljen:
j-la, bravo za trening! Razmišljaj pozitivno, upala je znak napretka ;) (pod uvjetom da nije toliko jaka da ne možeš normalno funkcionirati)
Anci, samo da znaš, nešto jako intenzivno mislim na tebe ove dane....svaki put kad se sjetim sklekova.. :oklagija:
Ja sam danas shvatila da je vrijeme za recovery. Nisam ga imala od prepredavno i to itekako osjećam. Sljedećih tjedan dana (uz izazove) samo yoga ili stretch pa ćemo vidjeti kako bude....
mi se svake god pocastimo nekim finim vinom i malo boljim ruckom/vecerom, eto tek toliko.
danci ja volim recovery :)
ja napravila pure cardio, bome sam crkla! sutra rest day :)
Ja ću si danas umjesto insanityja priuštiti noćni izlazak i puno plesa :-)
roza zabavi se :klap:
Roza, uživaj!
Također bojkotiramo. No, rado otvorimo vino inače.
Onaj sklek izazov ipak preskačem.
Dva i pol mj. body i kbell treninga iza mene. Mislim da sam jedan trening preskočila. Razmišljam što će biti za još dva i pol. Vidno učvršćena, imam i one tri izbočine na ramenu. Osjećam napokon trbušne mišiće. Fora. Možda sam zavoljela i četveronožno hodanja na treningu - ono od kapanja znoja i muke. Misija su te kile. Počela sam voditi dnevnik prehrane i lakše je. Imam uvid što i kada sam jela. Trudit ću se. Jer mi smeta tih 5 kila na niskom tijelu.
ja neiskusna samo znam da s rasirenim rukama barem zacetak skleka mogu :mrgreen:, dok s rukama uz tijelo ne. Što za mene znači da su ovi drugi teži ili da imam tjelesna ograničenja.
Danas odradila BR W7 . Ovo što ja napišem odradila uvijek znači manje ili modificirano. No bitno je da se gibam :mrgreen:
Aqua bravo za sklekovski trio :klap:
Roza dobro se oznoji :-)
A mene ceka prigodan film Prije ponoci :):
Quote:
Originally Posted by Danči29;2573304)
Danci, danas ces me onda jos vise spominjati jer danas ti je mislim, najtezi dan :lool:
Radis u komadu sve serije, s min, dvije pauze :D
Roza, nadam se da ai se isplesala!
Danas mi je rest, osim sklekova :lool: i penjanja po brdima :)
Ja ne mogu u ponedjeljak, utorak i cetvrtak :mrgreen:
I ja mislim. Skupna kava je mission imposible. Mada, ne bi bilo lose :)
Danas kao rest, ali smo 4 sata hodali. Bilo je odlicno, od sestina do graficara. Malo blatno na pocetku staze, a poslije super. Vrijeme savrseno!
Ja sam danas konačno odlučila trčati. Nisam imala pojma što me čeka jer sam trčala samo prošlo ljeto jednom-dvaput, al ne dulje od 5 min u komadu i imala sam tad još brdo kila viška.
Današnji cilj mi je bio istrčati 10 min bez stanke. Nakon 5 sam imala malu krizu, ali kad je prošla noge su iše same. I tako je prošlo tih 10 min, a ja sam skužila da mi pauza ne treba pa sam nastavila trčati. Nakon 20-ak min odlučila sam otrčati pola sata bez pauze... i tako sam došla do skoro 33 min. Bila sam baš happy, a onda sam skužila da sunce zalazi, da sve više puše i da je sve hladnije, a ja sam tih pola sata i kusur trčala u jednom smjeru. Pa sam skužila da ne bi bilo pametno da sad stanem. Samo sam zaokrenula i otrčala natrag istu dionicu. Kad sam zaustavila štopericu pokazala je 1:06:59.
Nemam pojma koji mi je bio pejs ni koju kilometražu sam prošla, ali sam happy jer sam fakat trčala, nisam se prebacivala s noge na nogu nego grabila koliko mogu.
Ni u snu nisam mislila da bih mogla trčati u komadu dulje od sata i da će to vrijeme proletjeti u trenu. Jest da me sad sve boli kad sam se ohladila, ali sretna sam k'o malo dijete.
Izgleda da su Jillian, Shaun i Zuzka u proteklih godinu i kusur odradili solidan posao sa mnom :-)
Kavofob, ideeeeesss :-D
Bravo, kavofob :-D Shaun i Zuzka, tj. ti treninzi koji su kombinacija snage i cardia su super za izdržljivost! Obavezno se dobro istegni i istuširaj noge, pogotovo listove naizmjence toplo-hladnim tušem da možeš sutra hodati :-)
Kavofob BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Svaka čast!!!!!!!!!!!!
Maruška - kaže mm da ti kod širokih sklekova budu više aktivirani mišići prsa gdje smo svi jači, a kod užih i ruku, tricepsi i tako to.
kavofob - bravoooooooooo!
umirem od smijeha na kavofob
zena netrkacica istrcala preko sat vremena, a krizu je imala nakon pet minuta :lol:
zakon si!
ja plank i stretch
sutra odoh na selo pa cu razne sportove s djecom, uzivanje na svjezem zraku
Kavofob, bravooooooo!
Sutra ce te sve boljeti, znas to? :D
Ja sam danas trebala raditi sklekove throughout the day :mrgreen: ali me ovo penjanje do graficara i nazad ubilo. Valjda jer nismo dugo isli pa zato? Napravila sam sklekove samo ujutro i poslije vise nisam. Dosli doma, baka i dida na kavi, tusiranje, cesljanje :D i tek u 21 skuzim da moram jos par serija napraviti pa rekoh- sutra je novi dan!
Sad sam s danci po danima. Ako i ona nije uzela rest.
Danci, kako je tebi danas?