Stranica 119 od 259 PrviPrvi ... 1969109117118119120121129169219 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,901 do 5,950 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mi smo se pak jučer počastili prefinim vinom i omiljenim kolačičima. I mi bojkotiramo taj slavni 14....
    ajme aqua, fantastično!!!
    j-la, bravo za trening! Razmišljaj pozitivno, upala je znak napretka (pod uvjetom da nije toliko jaka da ne možeš normalno funkcionirati)
    Anci, samo da znaš, nešto jako intenzivno mislim na tebe ove dane....svaki put kad se sjetim sklekova..
    Ja sam danas shvatila da je vrijeme za recovery. Nisam ga imala od prepredavno i to itekako osjećam. Sljedećih tjedan dana (uz izazove) samo yoga ili stretch pa ćemo vidjeti kako bude....

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi se svake god pocastimo nekim finim vinom i malo boljim ruckom/vecerom, eto tek toliko.

danci ja volim recovery

ja napravila pure cardio, bome sam crkla! sutra rest day
    Posljednje uređivanje od malena beba : 14.02.2014. at 20:22

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja ću si danas umjesto insanityja priuštiti noćni izlazak i puno plesa

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

roza zabavi se

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Roza, uživaj!

Također bojkotiramo. No, rado otvorimo vino inače.
    Onaj sklek izazov ipak preskačem.

Dva i pol mj. body i kbell treninga iza mene. Mislim da sam jedan trening preskočila. Razmišljam što će biti za još dva i pol. Vidno učvršćena, imam i one tri izbočine na ramenu. Osjećam napokon trbušne mišiće. Fora. Možda sam zavoljela i četveronožno hodanja na treningu - ono od kapanja znoja i muke. Misija su te kile. Počela sam voditi dnevnik prehrane i lakše je. Imam uvid što i kada sam jela. Trudit ću se. Jer mi smeta tih 5 kila na niskom tijelu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pitanje za iskusne "sklekašice". U čemu je razlika (mislim na aktivaciju mišića) između skleka pri kojem su ruke raširene od onih pri kojem su ruke uz tijelo?
    ja neiskusna samo znam da s rasirenim rukama barem zacetak skleka mogu , dok s rukama uz tijelo ne. Što za mene znači da su ovi drugi teži ili da imam tjelesna ograničenja.

Danas odradila BR W7 . Ovo što ja napišem odradila uvijek znači manje ili modificirano. No bitno je da se gibam

Aqua bravo za sklekovski trio

Roza dobro se oznoji

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A mene ceka prigodan film Prije ponoci :

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Danči29;2573304) prvotno napisa
    Anci, samo da znaš, nešto jako intenzivno mislim na tebe ove dane....svaki put kad se sjetim sklekova..
    ....

Danci, danas ces me onda jos vise spominjati jer danas ti je mislim, najtezi dan
    Radis u komadu sve serije, s min, dvije pauze :D

Roza, nadam se da ai se isplesala!

Danas mi je rest, osim sklekova i penjanja po brdima

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Danči29 prvotno napisa Vidi poruku
    sad me zvao dostavljač, paket stigao ali nije siguran da li će ga stić dostavit danas na posao (jer eto ja nisam doma pa ga tamo nema kome ostavit a u ovaj kvart nije planirao ići danas). Bilo kako bilo, u najgorem slučaju sve je tu u ponedjeljak. Daklem, nemamo se šta više premišljati. Imamo tjedan dana fore da se nađemo, jer će Chris imati sigurno zadnje dane kući totalnu ludnicu......samo da upozorim, utorak nemrem. Eto, to je to. Za ostalo se organiziram
    Ja ne mogu u srijedu.
    Idem u kazalište.
    Obzirom da mi je to prvi izlazak u zadnjih par mjeseci, budite uviđavne, plz

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja ne mogu u ponedjeljak, utorak i cetvrtak

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne mogu u ponedjeljak, utorak i cetvrtak
    Eto ga na. ))

Danci, posalji mi na pp gdje i kad mogu doci po maslac.
    Lakse ce biti tako.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I ja mislim. Skupna kava je mission imposible. Mada, ne bi bilo lose

Danas kao rest, ali smo 4 sata hodali. Bilo je odlicno, od sestina do graficara. Malo blatno na pocetku staze, a poslije super. Vrijeme savrseno!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam danas konačno odlučila trčati. Nisam imala pojma što me čeka jer sam trčala samo prošlo ljeto jednom-dvaput, al ne dulje od 5 min u komadu i imala sam tad još brdo kila viška.

Današnji cilj mi je bio istrčati 10 min bez stanke. Nakon 5 sam imala malu krizu, ali kad je prošla noge su iše same. I tako je prošlo tih 10 min, a ja sam skužila da mi pauza ne treba pa sam nastavila trčati. Nakon 20-ak min odlučila sam otrčati pola sata bez pauze... i tako sam došla do skoro 33 min. Bila sam baš happy, a onda sam skužila da sunce zalazi, da sve više puše i da je sve hladnije, a ja sam tih pola sata i kusur trčala u jednom smjeru. Pa sam skužila da ne bi bilo pametno da sad stanem. Samo sam zaokrenula i otrčala natrag istu dionicu. Kad sam zaustavila štopericu pokazala je 1:06:59.

Nemam pojma koji mi je bio pejs ni koju kilometražu sam prošla, ali sam happy jer sam fakat trčala, nisam se prebacivala s noge na nogu nego grabila koliko mogu.

Ni u snu nisam mislila da bih mogla trčati u komadu dulje od sata i da će to vrijeme proletjeti u trenu. Jest da me sad sve boli kad sam se ohladila, ali sretna sam k'o malo dijete.

Izgleda da su Jillian, Shaun i Zuzka u proteklih godinu i kusur odradili solidan posao sa mnom

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kavofob, ideeeeesss

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Kavofob, ideeeeesss
    Hvala

Znam da sam još puna endorfina, ali meni je to trčanje bilo toliko super i vrijeme je letjelo. Jedva čekam da idući put izmjerim pejs

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bravo, kavofob Shaun i Zuzka, tj. ti treninzi koji su kombinacija snage i cardia su super za izdržljivost! Obavezno se dobro istegni i istuširaj noge, pogotovo listove naizmjence toplo-hladnim tušem da možeš sutra hodati

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kavofob BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Svaka čast!!!!!!!!!!!!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Maruška - kaže mm da ti kod širokih sklekova budu više aktivirani mišići prsa gdje smo svi jači, a kod užih i ruku, tricepsi i tako to.

kavofob - bravoooooooooo!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

umirem od smijeha na kavofob

zena netrkacica istrcala preko sat vremena, a krizu je imala nakon pet minuta
    zakon si!

ja plank i stretch
    sutra odoh na selo pa cu razne sportove s djecom, uzivanje na svjezem zraku

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kavofob, bravooooooo!
    Sutra ce te sve boljeti, znas to? :D

Ja sam danas trebala raditi sklekove throughout the day ali me ovo penjanje do graficara i nazad ubilo. Valjda jer nismo dugo isli pa zato? Napravila sam sklekove samo ujutro i poslije vise nisam. Dosli doma, baka i dida na kavi, tusiranje, cesljanje :D i tek u 21 skuzim da moram jos par serija napraviti pa rekoh- sutra je novi dan!

Sad sam s danci po danima. Ako i ona nije uzela rest.
    Danci, kako je tebi danas?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

svaka čast kavofob

ja danas brzo hodanje s MMom 6,6 km 1,05h i BR W8 bez MMa

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala, curke

Znam, Anci, lako za musculfiber. Samo da se ne razbolim jer je jako puhalo i baš je zahladilo.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Anci, nis ja ko ti, ja sam svoje odradila
    Moram priznat da mi je prekjučer bilo teže onih 6 serija..
    Odrađen i swing challenge i P90X3 yoga. Nekad yogu nisam smislit mogla, bila mi dosadna i komatozna, valjda jer pol vježbi nisam mogla napravit. A sad mi je čista uživancija! Kako se stvari mjenjaju....

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

kavofob nadljud jedan, braaavooooo !
    larmama meni poslije sat brzog hodanja ne bi više ništa palo na pamet, al odradit još i w8, svaka čast...
    danas sam odradila stretch, trebala sam sutra ali mi ne odgovara...doduše pasalo mi je danas više istezanja poslije ona dva focusa juče...nemam jaku upalu, nego onu normalnu što je stalno imam...blago zatezanje mišića, ali nije strašno...
    od ponedjeljka beta ...malo sam pregledala workout-e, uffff, već se vidim s taniom ...

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kavofob svaka cast!!

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

palči, i znam da je još netko ali se sad ne mogu sjetit, kad ste na detoxu, vježbate normalno ili smanjujete intenzitet?

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja sam vježbala normalno. Nije mi bio potreban odmor. Meni je samo malo hladnije. No neću trčati tada sigurno. I baš ga planiram ovih dana jer sam nabavila bio limune.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ku kuuuuu

nije me bilo jedno vrijeme, pao je rest week/putovanje...imala sam namjeru mozda koju tabatu odradit (tko je ono vjezbao i na putovanjima,respect?)
    ali sam imala prezestoki tempo pa bi navecer dosla u hotel i samo se srusila u krevet....jela sam puuuno (i slatko,tijesto,prekrsila skroz LCHF- ma ko bi izdrzao u Istanbulu) ali i hodala jos vise pa izgleda da nema posljedica...

sad sam jos skupila i neku virozicu a i neispavana sam pa se tek od sutra vracam sipci i k-belima!

ako ste u medjuvremenu dilali novim fotkama javite,pogotovo me zanimaju one koje se zele napuhat!

idem malo skicnut sta ste pisale...
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 16.02.2014. at 20:36

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ojla skulirana, dobro nam se vratila

ja samo prijavljujem da me danas ništa spešl ne boli. malo zatežu kvadri, trbušni i mišići s prednje strane potkoljenice i to je sve. osjetim i koljena, topla su, i donji dio zdjelice, ali ne jako.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kavofob, ti si super, mene to što si nabrojila boli nakon svakog trčanja
    Danas sam otrčala malo iznad 6 km, pejs 6:14 min/km.
    Zaboravila sam pohvaliti malenu bebu, lijepo ti se ocrtavaju mišići, bravo Inače mi je kod vježbačkih tijela super to što ako i ima koja kila viška, barem je sve čvrsto i na prvi pogled se vidi da se na tijelu radi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zasad skulirana, super zvuči ovo tvoje putovanje

danas planinarenje, baš je bio krasan dan , s time da je uvjet bio da dođemo doma do 3 da se stigne napisati zadaća, naučiti, napraviti plakat o vulkanima ... tako da sam predvečer odradila i C2 koji mi je po rasporedu slijedio za danas.
    j-la imala sam između više sati pauze i jučer i danas

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

skulirana istambul vrijedi svakog grijeha ...

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

skulirana zvuči super provod! Prva liga!
    larmama, bravo! Svaka čast!
    kavofob, ja tebe nikad neću uspit dovoljno nahvalit
    Palči, hvala ti na info. Ja sam 3 dana na detox, krenula onako, neplanirano, a suer mi je. Samo mi ona moješavina koju ti koristiš nikako ne paše (diže mi se želudac) pa sam prešla na voćno-povrtne sokove. Ne planiram ništa, vidjet ću kako ide i koliko ide, glavno da se super osjećam. Nema pada energije apsolutno. Dapače. Jedino se toksini ispuštaju pa imam onaj bljakavi film u ustima. Fuj..
    Anči, kako prošlo danas? Ja sam si sva happy, odradila svih 6 rundi baza + 4 kom (dakle 39 sklekova) svaki put u šusu!
    Odradila i 300 swing i P90X3 yogu. Ne znam da li je i kombinacija detoxa i yoge u pitanju, ali uživam u yogu više nego ikad.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ides, danci, ti su luda
    Ja sam napravila svoj dan, ali meni je savki dan sve teze i uopce ne mogu zamisliti da xu imati neki napredak.
    Od planinarenja u subotu me uzasno bole noge (ja sam danas ko baba), listovi ponajvise pa preskacem lower. Preskacem upper
    Ostaju mi absi i jedva cekam da prodje ovaj izazov!

Skulirana, jupije, nek si nam dosla. Super za Istanbul, zavidim!

Kavofob, me mogu vjerovati da tebe nista ne boli :D
    Ja sam kao vikki, mene nakon svakog trcanja lagano bole kvadrici. I unutarnji bedreni.

Larmama, gdje ste planinarili?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

skulirana zavidim na putovanju

i mi smo jucer skitali. bili u trogiru na kavi i setnji pa u splitu u mcdreka na rucku. poslin toga ucenje s djecom i insanity cardio. jutros nesto imam manje vrimena (tribala mi je kava) pa cu sama slozit cucnjeve, sklekove i jos stogod...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anci, od Kraljičinog zdenca do Grafičara. Bili smo ograničeni s vremenom pa smo skratili rutu za razliku od vas

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    Anci, od Kraljičinog zdenca do Grafičara. Bili smo ograničeni s vremenom pa smo skratili rutu za razliku od vas

Svejedno super
    Mi smo isli od Lagvica preko Medvedgrada. Pa do Graficara. Vi ste bar preskocili blato! :D

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

zasad skulirana - aaaaa, divno, neka je vama bilo lijepo, lako za hranu i vježbanje sada.
    Danči - javljaj kako ide. Od danas ću i ja, toplo je, doduše nema sunca, ali treba iskoristiti ove fine limune.
    kavofob - super si ti, zaista.

Danči29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Palči super! Evo, ja pijuckam. Jutros si iscjedila 6 mrkvi+6jabuka+3naranče+2limuna+listove celera+krastavac+kivi. Došlo je oko 1,5l mljac soka. Uzela na posao, to mi je dok se ne vratim kući, a ako zafali, trk u dućan po naranče pa ću cjedit ručno Imaš unaprijed postavljen cilj ili si kao ja, kako tijelo traži pa ide ide?
    Anci, baš ti hvala Danas će bit pakleno. 4 seta "to failure" jupsi, ali sutra je day offffffffff.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

kavofob, bravo na trčanju! i ja bih htjela početi, ali još uvijek nalazim izgovore

i zavidim svima koji šećete po medvednici, i mi ćemo kada djetetovi malo porastu

ja sam imala radnu sobotu u koji nikako nisam uspjela ugurati vježbanje
    a jučer sam bila na suncu i onda sam se poslije ručka samo onesvjestila, ne pamtim kad sam zadnji put spavala popodne
    eto, jučer sam

jutros c3, bolje nego zadnji put

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Svejedno super
    Mi smo isli od Lagvica preko Medvedgrada. Pa do Graficara. Vi ste bar preskocili blato! :D
    da, na ovom dijelu ga je bilo malo. No zato je potok i brzaci na njemu bio šećer na kraju, koliko god je gunđala kad smo išli gore toliko je uživala na kraju u igranju na potoku. Malo joj je trebalo da se i okupa

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja bi tako rado na taj detox ali si život ne mogu zamisliti bez kave.
    dakle kako se bliži 21.02. bojažljivo sam stala na vagu (tamo negdje sam napisala da ću tri kile skinuti do 21.02. a na prehranu baš i nisam pazila) uglavnom skinula sam skoro 2 kg ali to me ni upola na raduje kao popunjena tablica t-25 rasporeda
    kavofob za trčanje.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

:trivial_pursuit: ok, tko ovdje osim mene nije znao da je i jill gay?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Znala

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kosjenka bravo
    ja se bojim nakon zadnjih par dana stat a zacrtala sam 62 do 1.3 :/

betty ja nisan znala

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mb, zar nisi i ti 60? aha, sad vidim da je 62 do 01.03.
    ja sam 60, ali čisto sumnjam da ću do toga doći. možda ako preživim ovaj tjedan bakanalija
    idem probat revizionirati svoj cilj
    idealno bi bilo da dođem do 60 do 01.04.
    ali ako padnem ispod 63 biti ću sretna
    ako budem iznad 63 neću biti sretna

Posljednje uređivanje od betty blue : 17.02.2014. at 13:44

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja niti ne znam tko je jill

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    ja niti ne znam tko je jill

pa ona ti vodi Body revolution

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dan!

Ja i dalje po rasporedu. Danas otvaram zadnji tjedan BR.
    Za vikend sam baš pretjerivala s hranom. Ali i guštala. Ne znam kako će izgledati after slike. Zapravo me šokiralo kako brzo trbuh reagira na bakanalije.

Malo sam škicnula focus (summer, thanks, sve radi!). Nema šanse da odradim onaj cardio. Mislim da će mi Tanya biti nova BFF.

Izazov sa sklekovima. U tih minutu koliko se mjerim, ako trebam stati - smijem li se odmarati na koljenima ili moram stanke raditi u sklek pozi?

palčica, tenks na odgovoru. Znači - uski su još skalu više.

kavofob, svaka čast na trčanju!

Zavidim na putovanju u Istanbul. I na završenoj alphi.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    pa ona ti vodi Body revolution
    Biće larmama gleda samo Davida...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove