Ne stignem citat veceras cu, sad samo prijavak:
Trcanje 50 min 9km +
Zuzka 5 minutni: butt #40 +
ABS #35. Tru tuuuu :jump:
Sad pod tus i pripremat se za sutrasnji trening.Da Ginger opet sam van granice Lijepe nase :-)
Printable View
Ne stignem citat veceras cu, sad samo prijavak:
Trcanje 50 min 9km +
Zuzka 5 minutni: butt #40 +
ABS #35. Tru tuuuu :jump:
Sad pod tus i pripremat se za sutrasnji trening.Da Ginger opet sam van granice Lijepe nase :-)
Summer shred #8. Tesko.
Betty, nisi radila novi trening?
Mene malo boli dupe od sljemena jucer pa ne znam bih li samo jogu :mrgreen:
Jos nisam dosla doma.
Bila sam u polleu :saint: i kupila si balance ball.
Za abs, core, dupe! Sve :D
anci :klap: jel te to nagovorio onaj zgodni sta radi tamo :mrgreen:
betty, lili, tigric, maruska, ginger :klap: bravo za vjezbanje
rahela i ja bi sve to :drama:
u mene pilates danas. cimavica mi nije sretna. ona bi radije u teretanu. je, mos mislit. trazim sad nesto drugo. a i ovi pocetnicki pilates je
meni malo dosadan :skartoc:
Danas sam se mislila hocu li odspavat ili odvježbati :iskušenje: Ipak sam digla dupe i napravila novi jr ktb#1. Ok je, nije dugačak, 12 min, 2 runde, swing sam sa 12 a clean, press&squat i snatch sa 8.
Ovu drugu novu seriju diamant nešto neću radit jer spominje šipku i još neku opremu a to nemam i neću kupovati.
Ja ću sigurno naručivat sutra, prekosutra sa sd pa Maruška i ako će još netko možemo skupa.
ja sam napravila kettlebell for all levels #3, baš super workout
čak bi moglo bit nešto i od mojih sklekova :fige:
c2 i 3km.
Konačno isprobala trčanje po gradu :anci: Skroz ok. A obzirom da je to trenutno jedini način, pokušat ću da mi postane tjedna rutina.
tang, bravo za sklekove!
ja sam pojela pitu :lool:
mrak je ispala! skulirana, hvala!
Anci, nisam radila novi, sutra cu. Ja uvijek radim dan kasnije. A ovaj summer shred sam trebala u nedjelju a tad sam trcala, zato danas.
Jel balance ball obicna pilates lopta? Velika ili manja? Imam negdje veliku ali nemam pojma gdje sam je zbuksala.
A za ovaj diamond upper planiram koristit metlu ako mogu. Mozda kasnije ulozim u neki pull up bar, al nikako ne bih busila zid
Maruska, i ja trcim po gradu. Tj gradom do nasipa i nazad. Mislim da su moje tenisice bas za tvrde podloge. A plan mi je i produzit po nasipu, kad produljim rutu.
Sad vidim da sam napisala da sam radila summer 8, a nisam taj nego 7. Samo da se zabiljezi tko vec biljezi :mrgreen:
Rahela, ja bih da me tvoj šogor udomi :mrgreen:
Spajka, hug. :-*
htjela sam samo dodat kako sam se ja navikla na trcanje po ravnom, pa čim imam neke uzbrdice nizbrdice disanje mi ode u pičmač kao danas. a čim stupim na ravno evo me ko hitra gazela.
Morala bih očito ubacit neke brdske treninge povremeno ( a nes ti razlika uvisini mi je max bila 140 m a disala ko da se penjem na Himalaju :lol:), znam da su oni i inače odlični.
Ginger super za pitu.
ivana super da si ipak odvježbala.
Anci ne treba ti taj škartoc za Nike i meni je on No.1 :-)
Ginger drago mi je,ma i meni su ti mjere uvijek odokativne,pali sa svim osim dezertima,tu sam zaribala X puta!
banana bread se sviđa samo meni,pa ću ga nažalost morat sama strusit....:mrgreen:
jedva sam dovršila vježbanje,pred kraj mi uletila kučka i počela skakat po meni dok sam se istezala, još jednu rupu na lasteksicama imam...:-|
od preksutra sam na porodiljnom pa krećem na plivanje...
rahela,reci da je bio neki special occasion,pa nije valjda da je to kod njega uobičajen meni?:-o
hvala cure za sd
naručila sam jučer
za drugi put se javim za poštarinu, šteta...
danas planiram ubaciti trčanje u jednu rupu od sat vremena
tako mi trebaaaa
još me boli dupe od zuzi :-o
rahela I ja sam pala u iskušenje da malo skratim broj ponavljanja
pomislil sam, omg nikad kraja
ali onda sam ipak pronašla neki inatljivi komadićak negdje u dubini I odradila sve...
nego, baš mi je fascinantno kod vježbanja sa zuskom to kako se sve vježbe dok pregledavam čine lagane
onon ,epodnošljivo lagane, tri vježbice koje se ponavljaju
ma to ću ja za tili čas! :mrgreen:
ne sudi knjigu po koricama...
kad smo kod toga, priča mi moja straija kako je stajala u tramvaju kraj neke stare bake
onako, s maramom, bezube bake
I baka kunja
I zazvoni mob a ona u džep i izvadi iphone 6 s maskicom za poželjeti :mrgreen:
moja mala se smije mjesec dana nakon toga
odoh za poslom, vježbačice :-*
bilo je Martinje
a nećakinja je Martina, pa ono
ali da, on i inače ima te fore
a i moj muž je takav
valjda im je u genima
MM sad već radi popis i sprema menu za Božić, ima poseban rokovnik u koji piše sve menije za sve prilike kad imamo više gostiju (tipa rođendani, blagdani...)
a klinci ako slučajno bude običan ručak se iščuđavaju da jel to samo to? nema više slijedova?
s tim da opet moram hvalit mog muža koji prvo radi popis, pa ide po dućanima i placevima (lokalni, Dolac i Kvatrić), sve pripremi i sve i očisti za sobom
ja uglavnom niš ne radim
čak ni kolače
to uvijek donese svekrva :mrgreen:
šogor u zadnje vrijeme samo smisli što će se jesti, a šogorica većinu napravi, ovaj uleti samo na kraj i za posluživanje
rahela, divan ti je muž :heart:
kod nas sam ja zadužena za sve christmas spirit stvari, i isto sam već počela ne samo planirat, nego i nabavljat neke stvari. Ovako sam i lani počela početkom studenog, i bor mi je bio najljepši ikad i kolačići predivni, a ja sam se super zabavila
Rahela, svaka čast tm-u! Premda i moj nabavlja uglavnom stalno sve namirnice, obavlja plac i velike tjedne kupovine, ja samo popise pišem i usput kupim što mi zatreba kad idem s posla. Božić i blagdansko raspoloženje mi je najdraži dio godine a pogotovo spremanje kolača, to mi je baš gušt.
Flopice, baka s iphonom 6, hahaha, danas se stvarno svašta može vidjeti i doživiti.
Kad ste spomenuli trčanje po gradu baš se jutros mislim kako bih mogla ubaciti srijedom popodne, kad mi je jedino slobodno popdne bar nekih pola sata uz Držićevu, od mosta recimo prema autobusnom, 5-7 km a vikendom ujutro nasip.
maruška, ne znam di po gradu trčiš
zez sa našim gradom je što je na većini mjesta to uzbrdo nizbrdo uzbrdo nizbrdo
ja bih jako volila da mogu ko u američkim filmovima izać iz kuće i jednostavno krenit trčat, ali živim navrh brda, pa mi to ne izgleda nimalo privlačno
ajme :lool:
genijalno!
koji si zwow radila da te boli dupe, ovaj 13?
betty, ja sam napravila novi KB i JRC, nije težak, kratko traje. danas planiram trčati u pauzi dok čekam malo da dođe s plivanja.
drago mi je da se gradsko trčanje proširilo :heart:
Lili, ja obično trčim po ravnom, no kad sam bila u Briselu, on je baš onako gore -dolje :mrgreen: pa sam isprobala i to i crkla :D
probali smo mm i ja trčati po sljemenu no meni je to užasno užasno teško, usprkos svoj kondiciji.
jutros sam radila onaj cardio 23x i što je naporan...
Mislim, nije da ja trčim. Trčala sam - jednom. :-)
A. trenira gimnastiku na Poljudu pa sam jučer, nakon što sam nju ostavila, trčala od Poljuda do SuperKonzuma na Stinicama i nazad. To je valjda najravnija cesta u gradu.
Za sljedeću turu planiram istu rutu "prema tamo" a onda oko Jokera, preko ASKa opet do Poljuda.
Sve jako osvjetljeno i s dovoljnom količinom prolaznika. Strah me trčati na Marjanu ili oko Poljuda. :-/
Rahela, super ti je muž. Moj je samo pun ideja...
rahela super za muza :klap:
tangerina svaka cast za planiranje, meni se bozic jos cini daleko :mrgreen:
iako sam skuzila kad sam gledala ako bi isli sad ovaj vikend za zg da cemo falit jer iduci pocinje advent. i ostala sam bas u soku, vec advent?!
valjda pogotovo ove godine kako je toplo pa mi se to cini cudno skroz
danas cu trcat, svecano obecajem. casna pionirska!
e na ovaj dio :naklon: moj voli kuhat i eksperimentirat ali samo misli da je počistio kuhinju za sobom...uspije preskočit meni nevjerojatne stvari...
i ja sam već naveliko u BING pripremama,ovo će nam biti baš poseban, prvi put u 7god da je MM doma i da smo kompletni,em što prinova mora izletit odma po Božiću....
toliko sam daleko otišla da sam kupila svoj prvi Xmass stoljnjak,ok table runner ali svejedno...morat će se opeglat prije stavljanja na stol...kršim vjeru....:lol:
to za trčanje uzbrdo - mislim da ima veze i sa zadanim kapacitetom pluća, MM tu nikad nema problema,kažu mu na spirometriji da mu je kapacitet ko' da se bavi ronjenjem a bavi se najviše kaučarenjem...:lol:
MB,uživaj do vikenda,onda je rekli su finito sa ovim krasnim vremenom....:( naravno,kad ja otvaram porodiljni..:evil:
danas planiram samo popodnevnu žustru šetnju kroz polje sa kučkom...
Maruska psssttt :lool:
Ja san prva generacija koja nije bila u pionirima :mrgreen:
Isuseboze, zaboravim nekad koliko si mlada :lool:
A kad skulirana napise da je setala s kuckom :lool: ili jos bolje- da joj je uletjela kucka dok je vjezbala... :lool:
Umirem!
I ja odvaljujem na to. :lol:
i meni je ta riječ smiješna. ovdje se koristi samo ponekad u psovkama :mrgreen:
sinoć sam odradila dobar trening. ne znam za vas, ali ja često imam osjećaj prije treninga da neću uspjeti ništa od planiranog jer sam u takvom nekom raspoloženju ili fizičkom stanju i onda sama sebe iznenadim pa sam poslije baš zadovoljna.
mm isto češće obavlja spizu od mene jer ima više živaca za to. ja uglavnom kupujem neke sitnice koje fale trenutno u kući, a veće nabavke su na njemu. ne kuha baš često, ali peka, gradele i takve stvari su njegovo područje. kako rijetko kuha jer ima jako malo slobodnog vremena tako se toliko uživi u to da mi ide na nerve jer počne s nekim dekoracijama i ostalim po meni nebitnim stvarima, ali uglavnom prešutim jer je to zanemarivo u odnosu s tim da ja taj dan ne moram kuhati. i da, slično kao kod skulirane...misli da je pospremio za sobom, ali nije baš tako :/
i samo da se požalim. ja ne volim ovo doba godine. :-( ni blagdani me ne vesele. prisiljavala sam se na koliko toliko uživljavanje kad su djeca bila mala, ali od kad su odrasli najrađe bi sve to preskočila. ipak okitimo bor, napravim preko volje kakav kolač i jedva čekam da sve to završi. baš sam rekla mm da ove godine skoknemo bar do Zg kad ne možemo do Beča da vidim hoće li me ta adventska atmosfera tamo dotaknuti kad me već izbjegava ovdje. :-) jedva čekam proljeće i ljeto...kasnu jesen i zimu i najrađe prespavala. iako, realno gledajući ovdje prave zime zapravo i nema. još više bi me dotuklo samo da padne snijeg ko prije par godina. :grinč:
ovako i ja
sinoć sam pola sata sjedila na kauču i sad ću - sad ću
i onda mi se najmrže skinit u robu za vježbanje, jer u sobi u kojoj vježbam je malo hladno navečer, pogotovo jer još ne grijemo, boravak se nekako zagrije jer je južno i uvijek neka mašina radi, a ovdje brrrr.. a kroz par minuta kad počnem, sam znojna! i kad završim se super osjećam
i ja odvaljujem na kucku :lol:
mb :-o
ja sam jos uvijek pionirka, nikad postala omladinka :mrgreen:
Anci, omg, cardio sa x ujutro! si luda?
nego, mene pored vas uopce sram napisati kaj sam radila :unsure:
ono, wo5
da, i?
jos me sve boli kasnije :škartoc:
Ma nije kučka, nego kučak.
ma znam, u mojoj glavi je to kucka :lool:
a ja se skoro bila i u partiju učlanila. :lol:
već se bila prijavila, ali su nam onda rekli da treba na neke sastanke ići a meni je draže bilo landrati okolo pa sam odustala.
a u pionire sam primljena dok je još drug tito bio živ pa sad računajte...
A ja spadam u one mlađahne onda, nijesam bila u pionirima, ja sam kao i skulirana prva generacija nepioniraša
neznam što ćuvježbati danas tj. veceras...baš malo gledam ove zuzskine..pa nikakako se odlučiti..mislim da cu danas samo snagu