I da prijavim od danas sam pikalica, počinjem :D !
Printable View
I da prijavim od danas sam pikalica, počinjem :D !
Puno, puno ti hvala na informaciji. Nisam si mogla niti zamisliti kako to izgleda.Citiraj:
tigrical prvotno napisa
A tebi želim puuuuuno sreće i ogromnu betu! :love:
Napokon sam poslala sve potrebne nalaze u Maribor, odnosno one koje su nam napisali da trebamo poslati prije postupka 03/2010.
Vjerujem da cemo u prosincu dobiti protokol. Sve mi je ovo jaaaaaaaakooooooooooo brzo proslo
Ajmooooo :D
Vjerujem vrijeme nam tako leti, mi u 1. mj imamo zakazane konzultacije ali tko zna možda sad ostanem trudna pa mi neće trebati, a tebi sretno sa postupkom...ti ne ideš nigdje u međuvremenu?Citiraj:
Kadauna prvotno napisa
Mala Mimi, od srca navijam da sad uspije tako da s tim novcem nakupuješ sve za bebu :love:
Cure, da li dr Reš (ili drugi) kažu kolika treba biti apstinecija pred punkciju? zapravo se i ne zna 8. dan na UZV kad će biti punkcija (znam da je to relativno)? kako riješavate to pred punkciju?
Hvala i ja navijam za tebe :*Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
mare41 nama dr. Reš nikad to nije posebno spominjao, ali prije nam je više puta rečeno (kod drugih dr.) od 3 do 5 dana apstinencija.
mi smo baš pitali dr. Reša za apstinenciju i nama je rekao da je najbolje za ICSI da je apstinencija samo jedan dan! Da su čak znali muževe čiji uzorak na dan punkcije nije bio baš dobar poslali da ponove za sat, dva i da je uzorak onda bio puno bolji. Do tada su nam na svim klinikama govorili 3 do 5 dana. MM je ovaj put poslušao dr. Reša i od osam stanica oplodilo se sedam. Ne znam da li je stvar sreće ili manje apstinencije. Možda se jave još druge cure koje su bile kod dr. Reša pa da se usporedi.
evo me nakon kraćeg mirovanja i ljenčarenja...
kad smo mi bili na konzultacijama, dr. nas je pitao kad smo zadnji put, bilo je prije 3 dana i rekao je da je to taman (kad je radio kvantitativni spermiogram). prije P smo imali odnos 3 dana prije (nažalost više na silu, jer sam bila natrpana hormonima i nisam baš bila od volje...) i dr je isto bio "zadovoljan" . a dr može 8dc već prilično točno odrediti kad će P, pa si od onda možete planirati apstinenciju. ja sam npr. bila 8 dc kod njega, a 12 dc bila punk., kako je i rekao, pa smo imali vremena u 4 dana "još jednom"...
čimi me se da sam malo zakomplicirala, al mislim da si skužila... :)
hvala drage moje, patilo me da li se može 3-5 dana prije znaki kad je punkcija pa da ciljamo..
jeja draga, držim fige i mislim na tebe
mare41 :heart:
Da i ovdje vama postavim pitanje:
Kada ste dobile menstruaciju nakon pilula i decapeptyla?
Ja sam zadnju popila 4.11. i još nisam dobila,jučer neki spoting i danas i to prestalo,a sutra mi prvi uzv u Mb?
Jesu li uopće menstruacije obilne ili slabe nakon pilula i decapeptyla?
ja ti samo mogu reć da su menstruacije manje obilne nakon tableta. Ne znam kako utjeće na ciklus decapeptyl. Možda je najbolje da pošalješ mail sestri u Mb. Doduše ako ti je sutra ultrazvuk pitat ćeš sve direktno doktora.
Sretno!!! :love:
Da,sutra mi je uzv. Mislim,ovo mi je baš čudno,da nisam dobila. Nadam se da mi neće odgađati postupak ili da je neka cista. A možda je taj spoting bio to slabo krvarenje-neznam,vidjet ću sutra,nadam se da će biti ok. I baš me strah,uvijek nešto. :/Citiraj:
bublica3 prvotno napisa
ja ti s kontracepcijskim imam iskustva jer sam ih godinama pila. Oskudnija i kraća krvarenja uvijek, koji put jako oskudna, a obično prvi dan spotting a ostala 2 dana crveno ali ne obilno.
Ne brini se sve je to normalno. ;)
Javi sutra kako je prošlo!!
nirvana, ovo mi je totalno nesto novo, prvi put cujem! :shock: jedan dan! ajde jos koja cura ak ima isto iskustvo, to je u stvari strasno bitno za nas koje idemo na icsi i imamo lose plivace, al stvarno nikad nisam cula za to :?
Još ništa od moje menstruacije :?
Strajki, navijam da ne dođe narednih 9mj.
Ma da,bila sam prošli mjesec na antibeby pilulama,nemoguće :nono:Citiraj:
mmaslacak prvotno napisa
Strike, trebala bi procuriti do UZV. Ja sam procurila 4 dan, a prvo što me sestra pitala je da li sam dobila. Možda još bude. Držim ti fige.
A ako ne dobijem???Danas mi uzvCitiraj:
Miss July prvotno napisa
Strike to ti je prvi ultrazvuk? u koji sat ti je?
Da vidim da si napisala da ti je to 1 ultrazvuk. Popodne je? Baš me zanima šta će ti Dr. reć.
Strike ma biti će sve OK!
Javi se kada se vratiš iz MB-a.
SRETNO!
Citiraj:
bublica3 prvotno napisa
Da,to mi je 1.uzv,onaj kontrolni (17h).
Jako me strah,držite mi fige da je sve ok
držim ti velike fige!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bit će dobro vidit ćeš!Javi se s izvještajem!!!
:*
Strike, ma sve je ok! Držimo fige i čekamo vijesti!
Strike držim fige za tebe draga, ne brini se biće to ok. Javi se sa vijestima kada se vratiš iz Maribora.~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe draga.
Strike samo hrabro, biti će sve ok! :love:
I mi se upravo vratili iz Mb,uzv je pokazao da je sve uredu i od sutra počinjem sa Gonalima. Oba jajnika su ok :D Slijedeći ponedjeljak na 2.uzv.
Baš mi je laknulo.
Super! Sretno! Kaj su rekli za M?Citiraj:
Strike prvotno napisa
Doktor me pitao da li sam već do sad prokrvarila, a ja sam mu rekla da od petka imam smeđi iscjedak,jučer dvije kapi krvi,i danas prije nego smo išli u Mb par kapii prestalo. Tako da ni sada nemam mengu.Onda je on rekao da će pogledati i sve je bilo ok,jajnici dobro rade.
Evo baš super~~~~~~~~~~~~~~za dalje
Strike super da je sve dobro prošlo. Sada samo hrabro u nove pobijede. :* :* :* :*
Strike eto vidiš da je dobro prošao ultra zvuk.
S koliko Gonala krečeš?
Kakav ti je protokol?
Koji ti je Dr. bio?
Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!! :D :D :D :D :heart:
Citiraj:
bublica3 prvotno napisa
Ovako: od sutra pa do petka pa 2 ampule gonala,sub,ned i pon po 1 ampula,a dalje ćemo se dogovoriti dal ćemo ići na 2 ampule.
Bili smo u Novoj Vasi i bio je dr. Veljko,i u pon idemo tamo,valjda će opet biti.
Inače,bilo je dosta parova. Gužva.
pitanje za cure koje ste kod dr.Reša, na koji broj ste se prvi put naručile i oko koliko sati ste zvale? ja zovem onaj broj što piše na njegovoj web stranici i nema nikakvog signala ni da zvoni ni da je zauzeto. hvala!
ja sam se naručila preko weba, nisam zvala.Citiraj:
Ameli prvotno napisa