tocekica zao mi je zbog minusa,grlim.
chiara ides danas na pregled,kada? nadam se da nije nista ozbiljno.
Printable View
tocekica zao mi je zbog minusa,grlim.
chiara ides danas na pregled,kada? nadam se da nije nista ozbiljno.
:-o Slađa, odi na hitnu. Ako si već imala sličnu situaciju bolje da odeš na pregled.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bu sve OK!
marle, ma nema veze. Nije da me to baš jako pogađa...prošli mj sam baš bila tužna, ali sada nisam...Čekam da Bandiću prođe u srijedu prijedlog pa da se onda zbilja krenemo(šalim se :-P).
Danas cu do ginekologice pa se nadam da ce me primiti posto nisam narucena. Nikad mi se nije desilo da dobijem M ovako brzo. Bit ce da se nesto poremetilo. Mislis da bi mi mogla odraditi i utz buduci da krvarim? Ajme meni izludit cu vise, sa mnom samo neki problemi. :(
Brzo ce ti 31. Vidim da si ti karakter kao i ja. Cekas da kasni da bi napravila test. 8-)
Mami - sorry onda sam u subotu krivo pisala pa je i danas ispalo krivo...
Chiara - pa pričekaj, lako kasnije pišemo koji je dc ako nisi sigurna.
Da, uskoro MPO, rekli su mi da bi inseminaciju ako jajovodi budu prohodni jer nam je sgram dobar, bar je bio dobar, ne znam hoćemo li morati ponavljati sada opet sve nalaze :roll:
Jagodice - možeš ti svaki dan pišnuti jedan testić :)
Mona ja ti sebi uvijek kazem, zakaj da kupujem test rade sjednem za te novce na kavu! Hahaha.
Eeee da kad bi bar M zakasnila i vise ne dosla!
Doduse u sub sam roknula medicu za aperitiv o negdje 2dl vina uz klopu...
Slađoooo, pici na hitnu odma!! Daj se nemoj zezati vise! Nije ti lose iz niceg!
Zeni, helooo! Kak si kaj?
"...even when I lose I'm winning, 'cause I give You all of me..."
Jagodice.. potpis ti je divan! :zaljubljen:
Taj John Legend bas zna s rijecima :lool:
zenii nisi nam dugo tipkala, kako si?
slađo draga, pisni prvo jos jedan test i onda s njim pravac na ginekologiju. Ne mora odmah biti najgore (vanmatericna) moze biti i biokem. Ja ti od srca zelim da sve bude dobro i da je samo malo obilniji i bolniji ciklus u pitanju.
Blubutterfly cekamo s tobom rezultate. Vibram za veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Znam kak ti je... ako me nesto kostalo zivaca oda je to cekanje bete 1.put pa 2.put :roll:
Zato ju sad u ovoj trud. Nisam ni vadila :mrgreen:
Ives, Jagodice..dobro sam, već je skoro 6 mjeseci prošlo od kad nas je napustila mrvica.
Idući mjesec idem u FET, čekaju nas još dvije lijepe blastice pa se nadam novom čudu za nas.
Pratim ja vas sve iz prikrajka i uvijek se veselim svakom novom plusiću, plačem kad vi plačete i držim palčeve da sve što prije zagrlite svoje bebice :ghug:
Aaaaaaaaaaaa ja cu poludit hoce li vise ta 3 sata da konacno stignem u bolnicu i da pogledam taj fuc..n papir. :cupakosu: Nemojte cure zamijerit stvarno sam napeta da mislim da cu puknut... Javim cim saznam nista ne brinite...
Slađa pravac hitna nemoj da te ja moram vuci....
Zeni draga i mi tebi drzimo palceve! Sretno slijedeci mj! Jel to Rujan? On je i tako poznat kao mjesec kad svi prestaju s odmaranjem i krecu punom parom, nek i kod tebe krene!
Ives ja tu pjesmu ne mogu odslusati da ne zasuzim! Isto ko ni Thinking out loud!
Jel brojis minute do Srijede? Samo laganini, optimisticna sam u vezi tebe i nabrijana jer ocekujem da ces cuti lijepe vijest!
Blu kad ides? Jesi bila? Ili jos nisi? Ak nisi kad ces? :lool:
Slado javi nam kaj se desava
Ma uvijek ti je nalaz gotovi prije. Ako mozes odi i ranije.
Samo ti daj.. ovdje se ispusi, mi znamo kako ti je.
:* samo htabro
Zenii , divna si. Zelim ti uskoro jedan plusic da ti uljepsa dane pred tobom :*
Jagodice.. jesam. Bas sam vec nestrpljiva. Treba mi stici i baby watcher pa nikako.. ne mogu vam opisat taj trenutak dok sam na ultrazvuku. Mislim da ni ne disem dok mi on dr ne okrene monitor i sa smjeskom kaze.. "evo pogledaj"
Sam da bude sve u redu.
Chiara, nesto se smrdalo kod tebe, *****u. Odi obavezno kod ginicke pa ces vidjet sta ce ti reci. Kako si inace s M?
Ives, vibram i veselim se za tebe, bit ce sve super! :*
Jagodice, ako mozes izdrzat nemoj piskit, bas u inat! :D Ja bi samu sebe mlatnula kad se sjetim da sam potrosila 90kn na testove bezveze prosli ciklus. Narucila 30 one stepova za par funti, trebaju doc ovaj tjedan. Vec se vidim kako piskam sumanuto krajem ovog ciklusa!
Pozlilo mi je i hitna me odvezla u petrovu sad tu cekam pregled sama ko pas..srce ce mi izaci kolko me lovi panika
Slađo, drzi nam se! Pisi nam tu ako ce ti biti lakse.
Slađo, blue javite nam se curke..
Pozdrav cure... ja sam nova pa da se predstavim. Imam problema sa anksioznošću i paničnim napadajima al namjeravam probati skinuti ljekove pa krenuti na drugu bebu.
Beta je 5.7.... Koma sam.... Hvala vam na drustvu i na podrsci. Zelim vam puno srece i uspjeha
Blu ovo zvuci koda se oprastas od nas?! Sori nejdu mi bas vrijednosto bete ali po tvojoj reakciji zakljucujem da je ovako niska, preniska.
Zao mi je :ghug:
Ali znas i sama da moras dalje hrabro! Ovo ne znaci NE, samo znaci ne sad...
Slađo mozda si tamo sama ali mi smo tu. Brinemo i cekamo svaku informaciju!
Ileana pozdrav i dobrodosla! Ako ces htjeti mozes na nasu listi odbrojavalica! Jeste do prve bebe dosli u kucnoj radinosti?
Slađo, držim fige da je sve u redu.
Blubutterfly, žao mi je zbog bete:-(
Slađo~~~~~~~~~~~~~~
Blue :-(
Ileana dobrodošla!
Angie ~~~~da potrošiš samo jedan od 30 testića(i još 2 eventualno da se uvjeriš da je crta tu ;) )
Ives mene bi na uzv pregledima uvijek hvatala panika...a onda neopisiva sreća :love:
Blu, zao mi je zbog bete. Jagodica je to super rekla, ovo ne je samo ne SADA. Nemoj nas napustiti!
Slađo, javi se!
Tocekica draga, hvala ti! Iz tvojih usta... :D :*
Nema veze cure za sad se povlacim. Mozda navratim koji put ali ja mislim da definitivno odustajem. 5 godina je puno razocarenja i mislim da ne mogu vise. Za sad je tako. Osjecam se totalno beskorisno i bezvrijedno..
Slađa javi nam se kad stigeneš, mislim da mogu slobodno napisati da sve mislimo na tebe.
Blue žao mi je :( kakav vam je plan za dalje? cure su sve već rekle, ovo je ne samo za sad.
Moja M je isto stigla, danas sam nakon posla mislila otići po test pa piškiti sutra, ali eto, tako je kako je. Novi ciklus, nova nada, idemo sve po naše plusiće! Mona molim te da mi pišeš 1dc.
Ileana dobrodošla! Koliko je stara prva bebica?
Blue, krenem pisati post, pa ga obrišem. Ne mogu znati kako se osjećaš, niti kako je biti u borbi 5 godina i krenuti ponovno nakon svakog razočaranja. Nadam se da ćeš smoći snage da nastaviš put, možda kad vrijeme odradi svoje i kada se osjetiš ponovno spremnom. Tu smo za tebe :love:
Evo drage moje stigla sam kuci-sa bolnom guzom od pikice za skidanje temperature,sad doktor je bio divan,test na trudnocu negativan al novi problemi za mene,policisticni jajnici,endometrioza ako se ne varam da se tako pise i maternica u avf-u-i nisam sigurna kaj je to sve.Sad odmaram doma kad m prode napraviti moram papa test..
Potpisujem Marle!
:ghuh: Saljem ti zagrljaj draga blu. Iako se imas pravo osjecati kako oces, svakako nisi bezvrijedna! Gluposti!
Slado draga drago mi je da je sve oke! Mozda ti ovaj ruzan posjet hitnoj otvori vrata necem lijepom!
Cuvaj se!
Hvala svima na dobrodošlici!
Pokušavam malo pohvatati konce.
Moja "bebica" ima 7.g. sad krećemo u školu došao je nakon godinu dana truda u kućnoj radinosti :-)
Nebi još na listu jer se ja moram prvo skinuti s lijekova. Imam te glupe panične i tu sam čitala iskustva cura pa sam se još više prestrašila sad, jer sam imala tezak period jako stresan i od 1.4. sam na bolovanju. Sad sam se naručila kod ginice i kod drugog ću psih po drugo mišljenje jer moja baš nije oduševljena mojom idejom o trudnoći.
Koliko sam shvatila puno se cura trudi ovdje i želim vam svu sreću svijeta da uspijete!
Ileana samo da ti kazem da si mi ulila nadu kad si rekla da ste uspjeli u kucnoj radinosti nakon godinu dana! To je bilo lijepo za procitati!
Pa da...godinu dana... i već smo mislili i bojali se da nešto nije u redu... i on je već otišao na spermiogram i jutro kad je išao po nalaz ja napravim test i trudna hehe...
Koliko dugo to kod tebe traje?
A jao kak volim citati ovakve stvari. Mi ulazimo u 9i mjesec pokusavanja i isto si vrtim vec film kaj cu sve morat obaviti od pretraga. Slijedeci mj (tj sad za koji dan) narucujem lh trakice da vidim dal ovuliram. I tako po malo...
Zato mi sve milo ovo tvoje citati!
A i trakice sam koristila ma svašta. Prvo je moja gin rekla da je sve ok i onda je on išao na spermiogram.
To ti je ono "opusti se " i pali al treba se opustit...i kad se najmanje nadaš dođe.
Cula sam se sa mojim mpo doktorom i kaze da moram ponovo vadit betu u cetvrtak ili petak jer je iznad 5. Ili je greska u laboratoriju ili ce bit biokemijska. Zato mi i je tako grozno. Da je beta bila ispod 5 znala bi da nije uspijelo i gotovo, a ovako moram prozivljavat agoniju jos jer je beta5.7. . Doslovno imam osjecaj da cu spizdit na zivce...
Chiara jesi li uspjela doći na pregled?