Stranica 12 od 56 PrviPrvi ... 2101112131422 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 2782

Tema: Odbrojavanje 04/2016 by vjerujem u bolje sutra

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    Slađa... nakon 12 mj pokušavanja ostvarivanja t(ako si mlađa od 35) imaš pravo na osnovne pretrage, a to su hormoni (štitnjače, prolaktin, spolni...) i spermiogram. Odi kod ginićke i traži uputnice za hormone (neki hormoni se vade određeni DC...) i spermio...i onda ćeš vidjeti kako dalje.
    Problem je da je toj mojoj sve u redu i ne zeli davati uputnice,u roku 5min napravi pregled i tjera van.Jako je neljubazna i vec sam imala jako puno problema sa njom.Ja sam glupa jer sam cekala tolko da se maknem od nje.Privatno sam otisla kod druge i ona mi sve lijepo objasnila i rekla da je sve u redu i da mogu imat bebu..Ma luda sam od svega vise..al moja borba tek sad pocinje

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Slađa...pišni test ili odi u privat lab na betu...ak je pozitivna trk na hitnu...na jednom od prijašnjih postova sam pisala da sam imala iskustva s krvarenjem u ranoj T i fakat je jako krvarenje i smečkarenje bilo. Inaće T boli. Mene je prva rasturala jače nego ijedan M.

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Citiraj tocekica prvotno napisa Vidi poruku
    Slađa...pišni test ili odi u privat lab na betu...ak je pozitivna trk na hitnu...na jednom od prijašnjih postova sam pisala da sam imala iskustva s krvarenjem u ranoj T i fakat je jako krvarenje i smečkarenje bilo. Inaće T boli. Mene je prva rasturala jače nego ijedan M.
    Na poslu sam i ne mogu otici nema me ko mijenjati-povraca mi se nenormalno i ne umisljam si da nesto ne stima,cicke me zabrinjavaju jos su velike i bolne na dodir a inace kad dobim splasnu i ne bole.

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Jutro cure.
    Blu drzim fige za visoku betu.
    Angie mene bas zanima sto ce mi gin danas reci vezano za ovo moje krvarenje. Imala sam M normalnu 7 dana i par dana smeđeg nakon toga. Onda je skoro pa prestalo i od jucer ide kao da je normalna M (crvene je boje). Sve me strah da se nije sta poremtilo jer na ovom internetu svasta nalazim. Strah me jer moze biti vanmatericna trudnoca kad toliko dugo traje krvarenje.
    Mami da li si problema sa stitnjacom imala i u trudnocama i koliko ti je tada trebalo da ostanes trudna?
    Tocekica zao mi je sto je minus.
    Slađo odi sto prije do gin da se sta ne zakomplicira. Bit ces onda barem na miru.
    Mona uskoro te opet ceka mpo. Da li si nestrpljiva? Sta su vam predlagali tamo, ivf ili inseminaciju?

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Slađa . Vibram ~~~~~~~~~~~~~ da bu sve ok i da si T i da je u pitanju mali hematom ili implantacjisko krvarenje. Znam da ne umišljaš, dosta nas je bilo u sličnoj situaciji. u prvoj T me tolko bolilo (kao da ću dobiti 5 m odjednom) da sam išla na hitan pregled...od bolova i grčeva nisam mogla hodati...samo sam zgrčena ležala i plakala. druga me bolila, ali kao m ali sam k tomu i krvarila(krvarila sam dobrih 10 dana...da sam samo 2 dana ranije napravila test bio bi neg jer je crtica bila jedva vidljiva...mm je mislio da je neg. Zato, kad budeš mogla napravi piš pauzu, skokni do apoteke (možda imaš nekoga tko ti može dostaviti testić na posao) i pišni . u apoteci postoji osjetljiv test od 10 iu. onaj po DM-u, bipama i sl je 25 iu. obavezno uzmi osjetljivosti od 10 iu.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Slađa - držim fige još za ovaj ciklus. Inače ne može ginekolog samo na temelju UZV reći da je sve ok, može prvih godinu dana ali ako bebe nema onda obavezno dalje. Ok ti si još mlada pa sve stigneš Jesi kad vadila hormone?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Mona ne znam da li mi sutra pises 2 dc ili ne. Pa tek mi je 17dc. Sta nije to prerano za novu M?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Mona meni je danas 21dc.

Chiara nisam imala problema, kasnije je počelo, a možda i je ali nisan znala. Za prvu curku mi je trebalo 9 mj a drugu 3,5 godine i na kraju sam ostala t uz klomifen.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Slađo samo cu ti reci da poslusas cure. Kaj je sigurno je sigurno!

Chiara fakat je rano! Jel danas ides kod dr? Mozda da si negdje zapises sama a za sad na listi da ostavis ovak dok ne vidis kaj bu dr reko?

Ja sam danas ujutro stavila novce u dzep sa cu dok setam ovu malu cupavu otici do ljekarne po test. Onda sam samu sebe odgovorila jer ne znam opce zakaj bi ga kupovala. Na meni sve isto ko i svaki ciklus. Pa sam odlucila jos 2 dana bum pricekala jer 31og cu znati

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Morat cu otici sa posla,tolko mi je lose da cu se srusiti,ruke mi se tresu,vrucina me oblijeva..

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

tocekica zao mi je zbog minusa,grlim.

chiara ides danas na pregled,kada? nadam se da nije nista ozbiljno.

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Slađa, odi na hitnu. Ako si već imala sličnu situaciju bolje da odeš na pregled.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bu sve OK!

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Slađa31 prvotno napisa Vidi poruku
    Morat cu otici sa posla,tolko mi je lose da cu se srusiti,ruke mi se tresu,vrucina me oblijeva..
    Slađa31, nadam se da je sve u redu. Možda da se javiš na hitnu, ako je trudnoća, moguća je i vanmaternična, pa svakako odi da te pregledaju. Imaš li još koji test?

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

marle, ma nema veze. Nije da me to baš jako pogađa...prošli mj sam baš bila tužna, ali sada nisam...Čekam da Bandiću prođe u srijedu prijedlog pa da se onda zbilja krenemo(šalim se ).

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

odi na hitnu ili ako nemaš nikoga da te odveze zovi ih da dođu po tebe,tko zna što se događa da ti je toliko loše

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Chiara fakat je rano! Jel danas ides kod dr? Mozda da si negdje zapises sama a za sad na listi da ostavis ovak dok ne vidis kaj bu dr reko?
    Danas cu do ginekologice pa se nadam da ce me primiti posto nisam narucena. Nikad mi se nije desilo da dobijem M ovako brzo. Bit ce da se nesto poremetilo. Mislis da bi mi mogla odraditi i utz buduci da krvarim? Ajme meni izludit cu vise, sa mnom samo neki problemi.
    Brzo ce ti 31. Vidim da si ti karakter kao i ja. Cekas da kasni da bi napravila test.

MonaLi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Mami - sorry onda sam u subotu krivo pisala pa je i danas ispalo krivo...

Chiara - pa pričekaj, lako kasnije pišemo koji je dc ako nisi sigurna.
    Da, uskoro MPO, rekli su mi da bi inseminaciju ako jajovodi budu prohodni jer nam je sgram dobar, bar je bio dobar, ne znam hoćemo li morati ponavljati sada opet sve nalaze

Jagodice - možeš ti svaki dan pišnuti jedan testić
    Posljednje uređivanje od MonaLi : 29.08.2016. at 11:48

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Mona ja ti sebi uvijek kazem, zakaj da kupujem test rade sjednem za te novce na kavu! Hahaha.
    Eeee da kad bi bar M zakasnila i vise ne dosla!
    Doduse u sub sam roknula medicu za aperitiv o negdje 2dl vina uz klopu...

Slađoooo, pici na hitnu odma!! Daj se nemoj zezati vise! Nije ti lose iz niceg!

Zeni, helooo! Kak si kaj?

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

"...even when I lose I'm winning, 'cause I give You all of me..."
    Jagodice.. potpis ti je divan!
    Taj John Legend bas zna s rijecima

zenii nisi nam dugo tipkala, kako si?

slađo draga, pisni prvo jos jedan test i onda s njim pravac na ginekologiju. Ne mora odmah biti najgore (vanmatericna) moze biti i biokem. Ja ti od srca zelim da sve bude dobro i da je samo malo obilniji i bolniji ciklus u pitanju.

Blubutterfly cekamo s tobom rezultate. Vibram za veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Znam kak ti je... ako me nesto kostalo zivaca oda je to cekanje bete 1.put pa 2.put
    Zato ju sad u ovoj trud. Nisam ni vadila
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 29.08.2016. at 12:23

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ives, Jagodice..dobro sam, već je skoro 6 mjeseci prošlo od kad nas je napustila mrvica.
    Idući mjesec idem u FET, čekaju nas još dvije lijepe blastice pa se nadam novom čudu za nas.

Pratim ja vas sve iz prikrajka i uvijek se veselim svakom novom plusiću, plačem kad vi plačete i držim palčeve da sve što prije zagrlite svoje bebice

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Aaaaaaaaaaaa ja cu poludit hoce li vise ta 3 sata da konacno stignem u bolnicu i da pogledam taj fuc..n papir. Nemojte cure zamijerit stvarno sam napeta da mislim da cu puknut... Javim cim saznam nista ne brinite...

Slađa pravac hitna nemoj da te ja moram vuci....

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Zeni draga i mi tebi drzimo palceve! Sretno slijedeci mj! Jel to Rujan? On je i tako poznat kao mjesec kad svi prestaju s odmaranjem i krecu punom parom, nek i kod tebe krene!

Ives ja tu pjesmu ne mogu odslusati da ne zasuzim! Isto ko ni Thinking out loud!
    Jel brojis minute do Srijede? Samo laganini, optimisticna sam u vezi tebe i nabrijana jer ocekujem da ces cuti lijepe vijest!

Blu kad ides? Jesi bila? Ili jos nisi? Ak nisi kad ces?

Slado javi nam kaj se desava

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Ma uvijek ti je nalaz gotovi prije. Ako mozes odi i ranije.
    Samo ti daj.. ovdje se ispusi, mi znamo kako ti je.
    samo htabro

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Zenii , divna si. Zelim ti uskoro jedan plusic da ti uljepsa dane pred tobom

Jagodice.. jesam. Bas sam vec nestrpljiva. Treba mi stici i baby watcher pa nikako.. ne mogu vam opisat taj trenutak dok sam na ultrazvuku. Mislim da ni ne disem dok mi on dr ne okrene monitor i sa smjeskom kaze.. "evo pogledaj"

Sam da bude sve u redu.
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 29.08.2016. at 13:09

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Chiara, nesto se smrdalo kod tebe, *****u. Odi obavezno kod ginicke pa ces vidjet sta ce ti reci. Kako si inace s M?

Ives, vibram i veselim se za tebe, bit ce sve super!

Jagodice, ako mozes izdrzat nemoj piskit, bas u inat! :D Ja bi samu sebe mlatnula kad se sjetim da sam potrosila 90kn na testove bezveze prosli ciklus. Narucila 30 one stepova za par funti, trebaju doc ovaj tjedan. Vec se vidim kako piskam sumanuto krajem ovog ciklusa!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Pozlilo mi je i hitna me odvezla u petrovu sad tu cekam pregled sama ko pas..srce ce mi izaci kolko me lovi panika

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Pozlilo mi je i hitna me odvezla u petrovu sad tu cekam pregled sama ko pas..srce ce mi izaci kolko me lovi panika
    Joj draga. Drzi se. Nek oni sad vide sto je.

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Slađo, drzi nam se! Pisi nam tu ako ce ti biti lakse.

Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Slađo, blue javite nam se curke..

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Pozdrav cure... ja sam nova pa da se predstavim. Imam problema sa anksioznošću i paničnim napadajima al namjeravam probati skinuti ljekove pa krenuti na drugu bebu.

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Beta je 5.7.... Koma sam.... Hvala vam na drustvu i na podrsci. Zelim vam puno srece i uspjeha

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Blu ovo zvuci koda se oprastas od nas?! Sori nejdu mi bas vrijednosto bete ali po tvojoj reakciji zakljucujem da je ovako niska, preniska.
    Zao mi je
    Ali znas i sama da moras dalje hrabro! Ovo ne znaci NE, samo znaci ne sad...

Slađo mozda si tamo sama ali mi smo tu. Brinemo i cekamo svaku informaciju!

Ileana pozdrav i dobrodosla! Ako ces htjeti mozes na nasu listi odbrojavalica! Jeste do prve bebe dosli u kucnoj radinosti?

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Slađo, držim fige da je sve u redu.
    Blubutterfly, žao mi je zbog bete

tocekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Slađo~~~~~~~~~~~~~~
    Blue
    Ileana dobrodošla!
    Angie ~~~~da potrošiš samo jedan od 30 testića(i još 2 eventualno da se uvjeriš da je crta tu )
    Ives mene bi na uzv pregledima uvijek hvatala panika...a onda neopisiva sreća

angiebanangie avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Blu, zao mi je zbog bete. Jagodica je to super rekla, ovo ne je samo ne SADA. Nemoj nas napustiti!

Slađo, javi se!

Tocekica draga, hvala ti! Iz tvojih usta... :D

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Nema veze cure za sad se povlacim. Mozda navratim koji put ali ja mislim da definitivno odustajem. 5 godina je puno razocarenja i mislim da ne mogu vise. Za sad je tako. Osjecam se totalno beskorisno i bezvrijedno..

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Slađa javi nam se kad stigeneš, mislim da mogu slobodno napisati da sve mislimo na tebe.

Blue žao mi je kakav vam je plan za dalje? cure su sve već rekle, ovo je ne samo za sad.

Moja M je isto stigla, danas sam nakon posla mislila otići po test pa piškiti sutra, ali eto, tako je kako je. Novi ciklus, nova nada, idemo sve po naše plusiće! Mona molim te da mi pišeš 1dc.

Ileana dobrodošla! Koliko je stara prva bebica?

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj Blubutterfly prvotno napisa Vidi poruku
    Nema veze cure za sad se povlacim. Mozda navratim koji put ali ja mislim da definitivno odustajem. 5 godina je puno razocarenja i mislim da ne mogu vise. Za sad je tako. Osjecam se totalno beskorisno i bezvrijedno..
    Blue, krenem pisati post, pa ga obrišem. Ne mogu znati kako se osjećaš, niti kako je biti u borbi 5 godina i krenuti ponovno nakon svakog razočaranja. Nadam se da ćeš smoći snage da nastaviš put, možda kad vrijeme odradi svoje i kada se osjetiš ponovno spremnom. Tu smo za tebe

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Evo drage moje stigla sam kuci-sa bolnom guzom od pikice za skidanje temperature,sad doktor je bio divan,test na trudnocu negativan al novi problemi za mene,policisticni jajnici,endometrioza ako se ne varam da se tako pise i maternica u avf-u-i nisam sigurna kaj je to sve.Sad odmaram doma kad m prode napraviti moram papa test..

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Potpisujem Marle!
    :ghuh: Saljem ti zagrljaj draga blu. Iako se imas pravo osjecati kako oces, svakako nisi bezvrijedna! Gluposti!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Slado draga drago mi je da je sve oke! Mozda ti ovaj ruzan posjet hitnoj otvori vrata necem lijepom!
    Cuvaj se!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Hvala svima na dobrodošlici!
    Pokušavam malo pohvatati konce.
    Moja "bebica" ima 7.g. sad krećemo u školu došao je nakon godinu dana truda u kućnoj radinosti
    Nebi još na listu jer se ja moram prvo skinuti s lijekova. Imam te glupe panične i tu sam čitala iskustva cura pa sam se još više prestrašila sad, jer sam imala tezak period jako stresan i od 1.4. sam na bolovanju. Sad sam se naručila kod ginice i kod drugog ću psih po drugo mišljenje jer moja baš nije oduševljena mojom idejom o trudnoći.
    Koliko sam shvatila puno se cura trudi ovdje i želim vam svu sreću svijeta da uspijete!

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Ileana samo da ti kazem da si mi ulila nadu kad si rekla da ste uspjeli u kucnoj radinosti nakon godinu dana! To je bilo lijepo za procitati!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Pa da...godinu dana... i već smo mislili i bojali se da nešto nije u redu... i on je već otišao na spermiogram i jutro kad je išao po nalaz ja napravim test i trudna hehe...
    Koliko dugo to kod tebe traje?

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

A jao kak volim citati ovakve stvari. Mi ulazimo u 9i mjesec pokusavanja i isto si vrtim vec film kaj cu sve morat obaviti od pretraga. Slijedeci mj (tj sad za koji dan) narucujem lh trakice da vidim dal ovuliram. I tako po malo...
    Zato mi sve milo ovo tvoje citati!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

A i trakice sam koristila ma svašta. Prvo je moja gin rekla da je sve ok i onda je on išao na spermiogram.
    To ti je ono "opusti se " i pali al treba se opustit...i kad se najmanje nadaš dođe.

Blubutterfly avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Cula sam se sa mojim mpo doktorom i kaze da moram ponovo vadit betu u cetvrtak ili petak jer je iznad 5. Ili je greska u laboratoriju ili ce bit biokemijska. Zato mi i je tako grozno. Da je beta bila ispod 5 znala bi da nije uspijelo i gotovo, a ovako moram prozivljavat agoniju jos jer je beta5.7. . Doslovno imam osjecaj da cu spizdit na zivce...

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Evo drage moje stigla sam kuci-sa bolnom guzom od pikice za skidanje temperature,sad doktor je bio divan,test na trudnocu negativan al novi problemi za mene,policisticni jajnici,endometrioza ako se ne varam da se tako pise i maternica u avf-u-i nisam sigurna kaj je to sve.Sad odmaram doma kad m prode napraviti moram papa test..
    Slađa kako si? Nadam se da će od sada nadalje samo ići na bolje. Da li te je doktor uputio na kakve daljnje liječenje ili pretrage?

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj Blubutterfly prvotno napisa Vidi poruku
    Cula sam se sa mojim mpo doktorom i kaze da moram ponovo vadit betu u cetvrtak ili petak jer je iznad 5. Ili je greska u laboratoriju ili ce bit biokemijska. Zato mi i je tako grozno. Da je beta bila ispod 5 znala bi da nije uspijelo i gotovo, a ovako moram prozivljavat agoniju jos jer je beta5.7. . Doslovno imam osjecaj da cu spizdit na zivce...
    žao mi je što moraš kroz sve ovo prolaziti

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Chiara jesi li uspjela doći na pregled?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •